2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Masaj neden yapamıyorsun ki. Hayırdır ne oldu öyle
Kimyon çayı iç bakalım sütten geçsin bebeye.
Gaz damlası filan başladınız mı?
ayağı alcılı ya söyle mıncıramıorm,son alcımız kaldı inşallah o da bitseydi. şöyle yağlayıp masajlar yapardm karnını ovuyorum ama o pek işe yaramıyor sanki

ayağı alcılı ya söyle mıncıramıorm,son alcımız kaldı inşallah o da bitseydi. şöyle yağlayıp masajlar yapardm karnını ovuyorum ama o pek işe yaramıyor sanki
Kuzum kusura bakma ya unutmuşum doğru söylüyorsun.
Bebeyi sıcak tutman ve kimyon çayından başka bi öneri yapamıyorum. Gaz damlaları belki

Amiin canım amiin evinin konforunda da emzireceksin insallah

Bugün sütüm geldi çok şükür mama vermeden 20-30 dk önce veriyorum. Tahmini ne kadar gelirndiye merak ettim sağdım 3-5 cc arası bir şey cıktı emdikce cogalacak insallah. Çok sükür ayaklandım ağrılar azaldı zamanla daha iyi olacaktır
Dogurdumcok sukur rabbime bu sabah 8:55te dogdu guzel kizim yağmurum 3250gr. 38+6 haftalik

Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evladiyla sinamasin
Hadi çok şükür canımm aklım sendeydii Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin ömrü kaderi güzel olsun Yağmur kuşun
Kuzum elektriklş pompoyla sağdım çıkan sütü biberonla verdim. Şimdide memeye koyuyorum baktım gelmiyor elektrikli pompoyla uyarıp bebeği memeye öyle koyuyorum. Şu ilk 10 gün sarılık muhabbeti bitene kadar mama ağırlıklı ama anne sütü de gelmişken küsdürmeden ilerlemeye calısıyorum bakalım. Şifa olsun bebeklerimize sütlermiz bol bol gelsin insallah
Ameliyathanede dikimden sonra 3 tane parol yapıldı, odaya geçtim 3 tane daha peş peşe yapıldı. Baska yoktu. Sabah akşamda kalcadan iğne vurdular sonrasında hastanede kaldıgım sürede

Allahimmm inanamiyorum nasil da yakisikli. Masallah hayirlarla buyusun

Maşallah çok güzel geçmiş olsun

Kızlar anca girebildim siteye. Çarşamba taburcu olduk hastaneden, o gece ve dün gece iyi kötü uyudu kızım gece ama şimdi ne yapsam uyumuyor, tüm gün ağladı her anladığında emzirmeye çalışıyorum çünkü zaten sütüm yetmiyor. Sürekli emmek istiyor sanırım doymuyor mı aç mı nesi var anlayamıyorum. Emzik vermeyi bile düşünüyorum fikri olan var mı?

Canım benim sütüm bir damla bile gelmemişti. Sezaryenden sonra 2.gün pompayla geldi. Onu enjektörle verdim bebeğe. Sonra gelince emdirmeye başladım. Elle sağmayla gelecek gibi olmuyor süt gelmeyince, bebek beni emdi emdi gelmedi bile sadece pompayla geldi
Anladım canım ben doktoru değiştireyim 8 damla gerçekten çok. Normal aile hekimlerinin yazdığı damla değil bu iyisi kimyasal içermeyeni falan dedi çocuk doktoru aldık bunu ama içime sinmedi

Şuan bende aynı durumda ayaktayım. Kızımın huyu değişti bir günde gündüz hep uyudu gece uyumuyor. Sütüm yetiyor buna rağmen böyle hep emmek istiyor. Dayanamadım şuan emzik verdim ama gündüz vermeyeceğim. 4 hafta emzik vermeyin diyorlar. Çözüm bulamadım ben ne yapsak bilmiyorum

Aç olduğunu sanmıyorum bugün 7 kere çiş 3 kere kakalı bez çıkardı. Üstelik mama da verdim yine sabah. İnanılmaz huysuzluk yaptı sabah 3 saat uyudu sadece. Derdini anlayamıyorum acile mi gitsek dedim artık

Dedim en son geliyo musun gelmiyodan annemi çağırcam diye açıkçası bu saatten sonra gelmesede olur
Hastaneye bebeğe iyi bakabilecek birisinin gelmesi lazım. Hemşire de azarladı kayınvalidemi. Teyze sen buraya neden geldin, senin görevin bebeğe bakmak annenin dinlenmesini sağlamak dedi. İlk doğumumda annem bebekle ilgilendi,ben bir süre uyudum. Sütüm hemen geldi dinlenince. Ne yersen ye, yorgun bedenden yeterli süt gelmiyor malesef.

Aynı bizim de böyle oldu. Sütüm yetmediği zaman hemen mama takviyesi yaptık. Doysa da emme ihtiyacı vardı. Sürekli memede durmadan rahatlayamıyordu. Biz söyle bir çözüm bulduk. Benim geniş iki tarafı sarkan bir yeleğim var. Bebeği göğsüme yatırıp iki yandan yeleği sardım ona. Afrikalıların slingi gibi oldu. Bilmem anlatabildim mi? Evi bir iki turlasam iyi geliyor. Bedenimin sıcaklığı ve kalp atışımla sakinleşiyor ve uykuya dalıyor. İnşallah işe yarar deneyebilirsin bence. Emzik verdik biz de almadı malesef.

Kuzu şimdi baktım bu verdiği zaten gaz damlasıymış tendavit olan. İçinde a d c vitaminleri çinko ve probiyotik var ama kendi sitesinde ne kadar kullanılır bilgi yokken başka bi satış sitesine 4-10 yaş arası 6 damla diyor

oğlumun karnı gurul gurul neyapsam banyo da yaptramıorm masajda yuz üstünde yatıramıorm neyapsm ne yapsam bilemedim
Canım sırtını ve ayaklarını sıcak tut aynı bizleree ki gibi gazımız olunca sıcak nasıl rahatlatıyor onuda rahatlatır
Fikir vermek gerekirse bence verme derim. Benimde sütüm yeni yeni gelmeye başladı mamayla besleniyor mamadan önce 20-25 dk gögsümü vermeye calısıyorum. Bugün bi ara ağlıyordu sakinleştirdim yatagına koydum sesi geldii bekledim azıcık sussun diye sonra sustu içeriye bi gittim parmagını bulmus cuk cuk emiyor dediö buna emzik verirsek birde biberonla besleniyor zaten beni iyice reddeder o yüzden vermiycem bir süre
Onu bende yapıyorum. Baktım böyle karnı tok, gazı cıkmıs bezi temiz hani ortada bebekte sıkıntı olacak şeyler yok gögsümün üzerine kouyorum üzerimize bir şeyler sarıp ya yatıyoruz yada yürüyoruz hemen rahatlıyor

Hayyal canım bebisi emzirmeye başlamışsın o kadar mutlu oldum ki umarım en kısa zamanda evinize dönün . Mutlu haberlerini aldıkca bende çok mutlu oluyorum
canım papatyam sağolasın bugün 2. Turdu emzirmede. Önce biraz memeyle savaştık sonra anlaştık şükür daha yolun başındayız inşallah hakkıyla emzirebilirim yavrumu. Sen nasılsın? Mesajına rastlayamadım. Bebişle durumlar nasıl?
Siz ayrı güzelsiniz bebeğin ayrı güzel doğum hikayen ayrı güzel ay ne güzel kavuşmuşsunuz maşallah
Canimm hayırlı uğurlu olsun ay herkes doğuruyor sırayla biz ne ara bu zamana geldik gözyaşım pıt
Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin
Valla diloşum herkes bir bir doğuruyor artık her gün çoğalıyoruz senin oğluş nasıl
doğum kolay diyen biri hemde sezaryen hem de taç taktın maşallah sanabn 40ım cıkınca sanki yeni doğurmus gbi sacımı boyatıp foto cektrcemanca atabildm o ağrıları
40ında güzel fotolarını bekliyoruz pohum
ya bu kocaların eğlenme merakı benim tacım da bir kutunun içinde kalakaldı. Dün Doruk’un eşyalarını yıkamaya başlayınca elime aldım da hayaller hayatlar… ne hevesle yaptırdım kaldı öyle.
ağrıların nasıl oldu artık geçti değil mi canım?
Canım aslında benim de hastanedeyken düzenli parol serum takıldı, çıkınca da parol verdiler günde 3 tane içebiliyordum. Hastanedeyken anlamamıştım serumları düzenli yediğim için. Evde günde 3 sefer atınca ağrılar 1 hafta gibi sürede azaldı geçti bitti bile.
Canım hope inşallah canım ev ortamı tabii çok daha rahat olacak inşallah bakalım ne zaman taburcu olacağız… doktorlar henüz zamanı İçin bişey demedi. 2 kilo civarı ise şayet, 200 gram kaldı terhise. Bu da yaklaşık 1 hafta- 10 gün demek. Bakalım tahminler tutacak mı
Oh oh sütün bol olsun arkadaşım böyle böyle artacak. Bebeğin emmesiyle sağmak arasında ciddi fark var. Bu küçük keneler çok güçlü çekiyorlar aslında. gör bak nasıl arttıracak küçük kuş sütünü Ağrılarının azalmasına sevindim
Canım bu d vitamini bizim hamilelikte kullandığımız olmaz dimi o zaman? Ben hiç kullanmadım d vitamini ya doğumdan beri

Aha bir parmakçı daha bence bırak parmağını emsin rahatlamak adına. Emzikten çok daha steril. Bizim Doruk kuş da parmakçı.

Ya ben dantelli gecelik falan götürüyorum, fotoğrafçı tutmasam mı? Eğer doğru dürüst çekilemeyeceksem tutmayım kendimiz çekeriz?

O zaman dorukcuğumla kavuştuğunuzda güzel bi kavuştay fotosu alırız tacınla

Ağrılarım genel geçti canım bazen dikişler gerilip acıyor malum.
Az önce alt değişirken yine baştan aşağıya kakaladı beni güneş hanım üstümü komple değişirken üşümüşüm rahmim hemen sızladı yine kendini hatırlattı kesip atasım geliyor caaanım organımı

Bizim kullandıklarımız olmuyor sanırım canım.
Ocean aldık 400 ıu yazıyor onu kullanıyorum.

D vitaminimi ben de cok aksattım arada elime geçtikçe içiyorum kullanmamız lazım.
Bu arada Elenatal 3 e başladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…