2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya ben dantelli gecelik falan götürüyorum, fotoğrafçı tutmasam mı? Eğer doğru dürüst çekilemeyeceksem tutmayım kendimiz çekeriz?
Minnoşum süreci cok güzel gidenler de var şimdi ben öyle dedim diye planını bozma
Hastanede 2 gün kalacaksan 2. Güne ayarlayabilirsin mesela bunu önerebilirim

Kesinlikle katılıyorum canım dinlenmek en önemli etken süt üretimi için kızımın doğumumdan sknra annemde gece beklerdi kızımın başını sen uyu derdi uyurdum bizim kız da kolikti baktı durduramıyo o zaman biraz emzir diye kaldırırdı

şu an bir gözümün önüne geldi de durum vaziyet ya sanırım bir zaman kakalı gezeceğiz topikçe böyle. of bu lohusalık o kadar kolay üşütebiliyorsun ki, gerçekten ne sıcakta çekiliyor ne soğukta bu haller Geçecek geçecek merak etme. şifa olsun elenatal3

Aha bir parmakçı daha bence bırak parmağını emsin rahatlamak adına. Emzikten çok daha steril. Bizim Doruk kuş da parmakçı.
Onların kücük parmaklarını yemek lazıım bende arada bırakıyorum rahatlasın diye memeyle savasıyorlar cünkü uzun süreli duramadıği için
Ya ben dantelli gecelik falan götürüyorum, fotoğrafçı tutmasam mı? Eğer doğru dürüst çekilemeyeceksem tutmayım kendimiz çekeriz?
Doğumdan sonra kardeşlerim beni ziyarete geldi diyorum ki bu süslenip püslenip fotoğraf çekinenler ne ameliyatı oluyor da o şekilde hazırlanabiliyorlar diye

Anladım sanırım, ama ben kucağıma alsam da yerine koyunca yine bir süre sonra uyanıp ağlıyor. Sabahtan beri memede olduğu için akşam bari mama vermek istememiştim. Kendi sütümü sağmıştım onu verdim. Çünkü gaz sancısı olup olmadığını da anlayamıyorum, çok fazla emmek de gaz sancısı yapıyormuş bebeklerde. Hiçbir şey anlayamıyorum çok stresli bir durum. Biraz emzik verdim sağdığım sütten sonra, öyle uyudu sürekli emmek istiyordu çünkü. Emziği atmış uyurken, hemen alıp kenara koydum. Elini emmeye başladı sonra. Dediğini yapacağım canım bir deneyeyim bakalım.
Tam 4-5 saat boyunca aralıksız ağladığı için süt verdikten sonra artık emziği dayadım ağzına. Çünkü hâlâ yalanıyordu. Sonra emzikle uyumuş, sonra elini emmeye başlamış. Uyuyor hâlâ. Ama uyandırmak zorundayım meme saati çünkü. Çok yorgun hissediyorum

Kızlar günaydın bu anestezi sonrası omuz ağrısı için kahve ve sudan başka çözüm var mı Bide klasik meme ucu yarası

Ben 2. Bebegimde sürekli emmek ister uyumaz uykusu kısa sürer yine ağlar yine emzirirdim. Daha sonra aile hekimindeki ebeyle görüştük günlük tartmaya çağırdı beni kilo alımını takip ettim. Ve sütümün yetmesi sorunu değil sadece benim göğsüme gelmek istemesiymis problem. Yapışık ikiz gibi olmuştuk gece gündüz
Bu şekilde emin olabilirsin. Bir de söyle bir durum var, göğüsler doğum sonrası ilk dönemde ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilemiyor bir beyni yok, bebegin emme miktarı ile üretim.miktatimiz ayarlanıyor. Sen hee istediğinde ver ki süt üretimin bebeğe endekslensin. Stres yapma çok zor biliyorum kaygılarımız oluyor ama biraz bebeğe bırakmak lazım kontrolü.
Burada bunları yaşıyorum ana birkaç saatte bakalım ben neler yaşayacağım. Gece hiç uyuyamadım. Bugün bebeğimi kucağıma alacağım inşallah hic hazır değilim gibi

Hepimiz o durumdayız tek değilsiin. Bir şekilde dillerini çözmeye başlıycaz. Daha dünyada ilk zamanları. Biraz daha alışsak her şeye daha rahat ederiz. Ben biberında verdiğim için istemedim emzik. Benim memeden uzaklasmasın diye

Yaaaa maşallah bu ne güzel bir haber ve fotoğrafffff görünce içim eridiiii resmennnnn Allah analı babalı büyütsün Sağlıkla büyüsün mehmedimiz

Dogurdumcok sukur rabbime bu sabah 8:55te dogdu guzel kizim yağmurum 3250gr. 38+6 haftalik

Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evladiyla sinamasin
Ah canım gözün aydınnnnnnn Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin Allah analı babalı büyütsün çok sevindim

Kızlar benim başım ağrıyo uykusuzluktan mıdır kansızlıktan mı var mı doğum sonrası bunu çeken :/

Bebeğim seni ayakta görünce normal doğurdun sanmıştım maşallah sana çabuk toparladın o zaman güle güle büyüt çok yakışıklı delikanlı

doğum kolay diyen biri hemde sezaryen hem de taç taktın maşallah sanabn 40ım cıkınca sanki yeni doğurmus gbi sacımı boyatıp foto cektrcemanca atabildm o ağrıları

Kız atlatmadın mı daha hamdolsun bugün bende bişe kalmamış 12 gün sonra nihayet sadece sabah uyanınca biraz hamlamışlık kaldı
Dogurdumcok sukur rabbime bu sabah 8:55te dogdu guzel kizim yağmurum 3250gr. 38+6 haftalik

Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evladiyla sinamasin
Güle güle büyüt tatlım seninkini de merakla bekliyoduk zorlukla taşıdın

Yeni bakabildim canım siteye, tam olarak ne demek istediğini anlamadım çatı içinde mi diyorsun ben sezaryen oldum ne yazık ki ama iyi ki olmuşum
Benim de sezeryan görünüyor suanlik . Buyuk tuvalet yaptigimda o kisimda siskinlik oluyor. Ama sonradan baktigimda o siskinlik gözükmüyor anlamadim. Hemeroid nasil bir sey onu kestiremiyorum. Oyle bir sey mi anlamadim. Agri filan yok gerci

Canim hayirli olsun :) benim derdim aciklik olmadigi icin o yuzden sorayim dedim. Kanala girmis miydi. Bende sanci da acilmada kanala giren de yok

Kizlar acilma olmadan suni sanci yapmaz demi ... kanalla girmisse belki dener dicem oyle bor durunda olur mu normal. Tecrubeliler anlatin . Bu gidisle sali günü olur gibi:)

Kizlar sarilikla ilgili baska bir gruptan ekran goruntusu almisim aylar once. Simdi teldeki resimleri silerken gordum.

sarimsak soyup bir beze sarip besigine ilistirmisler bebegin .Denenebilir bence , sizlerlede paylasayim dedim

Eklentiler

• 7A377912-D7F7-47E4-8D35-DE3314A7DDF8.webp
    33 KB · Görüntüleme: 51

Yavrum gözün aydıın, kavuşmuşsunuz sonunda.Allah analı babalı büyütsün. Umarım bu sefer düşündüğün gibi kötü geçmemiştir ameliyat.

Kızlar benim başım ağrıyo uykusuzluktan mıdır kansızlıktan mı var mı doğum sonrası bunu çeken :/
Kombo yapmıs vücut canım
Kizlar acilma olmadan suni sanci yapmaz demi ... kanalla girmisse belki dener dicem oyle bor durunda olur mu normal. Tecrubeliler anlatin . Bu gidisle sali günü olur gibi:

Daha başlamayanlar doğum için benim yaşadığım süreç sıfır açıklık bebek yukarda rahim ağzı hala uzun ve yumuşamamış. Önce 4-5 kez rahme jel sürdüler canım ondan sonra rahim yumuşamaya başladı. Tabi yumuşaması 10 saati aldı. Bu aradada sürekli muayane ettiler alttan ve ntsye bağladılar rahim yumuşaması kendi sancını getirir mi diye. 2 cm acıklıkla kaldı öyle sonra suni verdiler onda da en fazla 2 cm açıldım. Doktorunla süreci net bir şekilde konuş ondan sonra karar ver derim benden tavsiye nasıl ilerleyecek ne olacak ona göre. Bende birisi gelip muayane edip 4 cm açıklık var ilerlemiyor dedi bir baskası 6 cm sen bu şekilde akşama biter dedi yani anlayacağım doktorunla net bir şekilde konusup öyle karar ver. Ben 27 saat boştan yere ilerlemeyen doğum için uğrastırıp durdular. Sezeryana aldıklarında da iyi ki tercih etmişsin yoksa daha doğumun olmazmıs dediler ee o zaman niye o kadar saat aç susuz uğrastırdın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…