2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Baya yormuslar seni bir arkadasim da oyle yasadi ve normal epidural sekilde dogurdu ama uzun bir sure oldu. Direlt diyor ama ben direltme dusuncesinde degilim. Bizim hoca bir pazartesi goreyim dedi. Suni sanci icin bir gelisme olursa yapar diye dusunuyorum. Yoksa sezeryana doner ki 38de sezeryan olur dedi. Kilosu 3700 cikti cuma gunu ki pazartesiye artar da... 27 saat bizim doktor direptmez gibi geliyor ama hic hareket yok. Sanci da olsa dicem o da yok. Ne garip cocuk bu ya

Neriscim hey maşallah 4e doğru gidiyorsunuz

Kizlar sarilikla ilgili baska bir gruptan ekran goruntusu almisim aylar once. Simdi teldeki resimleri silerken gordum.

sarimsak soyup bir beze sarip besigine ilistirmisler bebegin .Denenebilir bence , sizlerlede paylasayim dedim
Bizde de bunu nazar olmasın diye yaparlar doğduğu ilk zamanlar halam bir diş koydurmuştu

Kızlar günaydın bu anestezi sonrası omuz ağrısı için kahve ve sudan başka çözüm var mı Bide klasik meme ucu yarası
canım ben ilk günler göğüs ucu acısından ağlayacak kadar kötüydüm lansinoh un kremini kullanıyordum ama tek başına etki etmedi sonra e bebek in gümüş kapaklarından aldım 170 tl falandı fiyatı da en uygun olan oydu diğerlerine 500 600 vermek istemedim işe yarayacağından emin olmadığım için ama iyi ki almışım daha ilk aldığım günden etkisini gösterdi hep taktım sonra çok şükür öyle düzeldi benim

kızlar bi bebek neden sadece memeyle doymaz ya? ilk doğduğu andan beri hemen memeyi tuttu güzel de emiyor 20 30 dk kadar. yani sütüm de var sağım yaptığım için görüyorum ne kadar geldiğini. ama memeyi emip bırakınca 15 dk sonra gene aranıyor ağlıyor arkasına mama veriyorum öyle doyuyor da uyuyor.

Benim bebek doyduğunu anlamıyo kızlar emiyo emiyo sonra kusuyo çözemedim

Ay bi de lekesi de zor çıkıyor leke çıkarıcılarda bekletiyorum
Şu bünye konusunda bebem bana çekmez inşallah ya
Tipi çektiği gibi bünyesi de Babasına çeksin
Kızlar benim başım ağrıyo uykusuzluktan mıdır kansızlıktan mı var mı doğum sonrası bunu çeken :/
Benim doğumdan sonra sadece bi kere ağrıdı aslında ama bi de bugün ağrıyor.

alışık olmayınca 12:00-7:00 arasında 4 saat uyuyabilmek bünyeme ağır geldi sanırım Türk kahvesi içeceğim iyi gelir inşallah.
Bebenin uyanmasına tahmini son 20 dk

Ben de gece fazla uyudum ondan mı dersin bünye uykuya tepki veriyo :)
Herkes doğurduğuna göre emzirirken süt kalitemiz düşmeden nasıl kilo vereceğiz bunu konuşsak artık bu tatlı yeme isteğiyle başımız belada

Kizlar acilma olmadan suni sanci yapmaz demi ... kanalla girmisse belki dener dicem oyle bor durunda olur mu normal. Tecrubeliler anlatin . Bu gidisle sali günü olur gibi:)

Canim bende de acilma sanci hicbir sey yok. Doktor ilk suni sanci veririz dedi jel falan da surecekmis. Biraz arastirdim hic acilmasi sancisi olmadan gidip 4 saatte doguran da var 5-6 cm aciklikla gidip acilmasi ilerlemiyor diye suni sanci verilip yine devam etmeyip sezeryana donen de var sanirim biraz yapi meselesi.
Acikcasi benim de cok umudum yok sezeryana doner diye dusunuyorum ama normal şansımı denemeden direkt sezeryan yapmak da istemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda

Ayni durumdayiz desene... zaman verdi mi sana doktor pekı

Ayni durumdayiz desene... zaman verdi mi sana doktor pekı
Pazartesi suni sanci verecek 41+3 oluyoruz
Kızlar selam acilmam 4 cm i geçmiş ve bebeğin suyu kesesi dışarı yumru yapmış doktorum hemen doğuma alıyoruz dedi. Hastaneye geçiyoruz. Sancilarim da 4 dk da bir gelmeye başladı.
Canim saglikla kolaylikla kucagina al insallah bebisini

Olabilir
Valla ben inanılmaz tatlı yiyorum. Bebe memeye ağzını dayadığı an ya susuzluktan yanıyorum ya da açlıktan ölüyorum
Napıcam bilmiyorum ama bünye buna alışır yakında kilo almaya başlarım gibi
Sen gebelik öncesi 45 kilo değil miydin zaten
kaça düştün şimdi çıtır
Kızlar selam acilmam 4 cm i geçmiş ve bebeğin suyu kesesi dışarı yumru yapmış doktorum hemen doğuma alıyoruz dedi. Hastaneye geçiyoruz. Sancilarim da 4 dk da bir gelmeye başladı.
Canım Allah kolay eylesin inşallah güzel haberini bekliyorum
Kendi gelmeyi seçmiş gündüz gözüyle olmuş neyseki telaş yok inşallah
Pazartesi suni sanci verecek 41+3 oluyoruz
Artık Geliyor gelmekte olan

P pohpoh86 kuzu bu gaz sancısı sesi bu ara bizimkinde fokur fokur fıkır fıkır su sesine de benziyor sizde de mi öyle ya da baloncuk mu desem

Doğacağı zamanı biliyordur diycez artık canım o Rabbim sürecini kolaylaştırsın bakarsın ansızın gelir belli olmaz bu ysramazların işii
Ay yemek deme bana resmeen ne bulduysam yiyorum öyle bir mod. Tatlılar, yemek, kompostular, meyve suları, kuruyemişler vs. Şu süt tam gelsin bi insallah sonrasına bakcaz ama protein ağırlık beslenmek çok önemliymiş sütün miktarı haricinde kaliteside önemli tabii
Rabbim yardımcın olsun insallah kolay sıkıntısız bir şekilde atlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…