Güneş kızım neler duyuyorum yavrum.Hhahaha ayyyyy öldüm gülmekten. ben neler çekiyorum haberin var mı seninalt değiştirken 3 kere üzerime fışkırtmalı sıçtı eşim film izler gibi bi edayla her bez değişiminde başımda bekliyor bakalım bugün ne olacak diye
Anı kalsın diye yakamdan aşağıya pislendiğim hallerin fotosu var, mideler kaldırmaz diye buraya atmıyorum
Benim kızım Prenseslik müessesine tepki olarak doğmuş
O değil de halıları da yeni yıkatmıştık yatak odası halısı yeniden yıkatmalık oldu
Bizde alerji var herhalde ya o yüzden birazGüneş kızım neler duyuyorum yavrum.Minnoşum benim fışkırtmalı kaka bizde bile nadiren oluyor, kıyamam sana.
Canım bebeğini emzirdikten sonra göğüs uçlarını yıka bebeğin tükürüğü kalmasın o yara yapıyor. Denemedinse diye yazmak istedim. Birde gümüş kapak bana çok iyi geldi e bebekten almıştım.Ben Fito krem kullaniyorum ,lansinoh kullanıyorum çünkü yarılma var artık canım en son bepanten plus aldım onu kullanıyorum baklaim insalalh en kısa zamanda toparlanır . Bence bir de doğal oldugu için zeytinyağı kullan iyice yumuşasin canım Lansinoh yıkanmaya gerek yok onu alabilirsin ince bir kat surersen emdikten sonra tahriş olmasın çünkü çok zor
Reflü yatağı, gümüş kapak, nohut battaniye (havalar soğuk penye battaniyenin üzerine nohut battaniye ile sarıyorum) göğüs pompası (sütüm onunla geldi sezaryen sonrası) , bol bol kendinden eldivenli tulum ve uzun kollu zıbın.Doğum yapan çok kişi olmuş hepinizi tebrik ederim, bebişlerinize sağlıklı multu bir ömür dilerim
Deneyimleriniz bizim için çok kıymetli taze annelerİyi ki almışım dediğiniz, en çok kullandığınız ürünler markalar var mı? veya almanıza hiç gerek yok pişmanım dediğiniz şeyler var mı?
Hastane çantamı 20 kere boşatıp tekrar doldurmuşumdur heralde :) sonrası için de eksiğim var mı yok mu bilemiyorum kafam çok karışık
Ben kendi evime gidecektim hastane çıkışı kendi başıma yürüyemedim tuvalete gidemedim. Doğumum sezaryendi. Anneme geldim. Gerçekten sezaryen sonrası bakıma ihtiyacın oluyor. Hazırlıksızdım ama mecburen anneme geldim. İyileştim ama hala annemdeyim kendi başıma bakabilir miyim her gün yıkayabilir miyim bilmiyorum. Lohusalık çok ağır geçiyor bende. Emdirip bebeği anneme bırakıyorum eşimle 2 saat dışarı çıkıyorum bazen iyi geliyor.Bir de doğum yapan annelere benim için çok önemli bir sorum olacak;
Hastane çıkışında iki seçeneğim var, ya eşim ve ben tek başımıza eve döneceğiz ya da annemin evine gidip orada kalacağız... Sizce nasıl yapmalıyım? Doğumu şuan içi normal bekliyoruz inşallah, ama aksi bir durumda sezaryen ihtimali de olabilir tabi. Eşimle tek başımıza idare edebilir miyiz sizce?
Gümüş kapak göğüs yaralarını tedavi ediyor. 11 gündür kullanıyorum o kadar işime yaradı ki. Mochi sanırım akan sütü biriktiriyor. Bir göğüsü bebek emerken diğerinden akan süt boşa gitmesin diye diğer göğüse takıyorsun ben almadım kullanışlı mı bilmiyorum. Elektrikli pompa aldım çok işime yaradı ilk sütüm onunla geldi. Sezaryen sonrası sütüm ne yazık ki hastanede gelmemişti. Silikon kalkanda alman çok iyi olmuş ben onunla emziriyorum göğüsümü tutmuyor. Göğüs ucum küçük.Dogum yapan anneler gumus kapak neye yariyor tam olarak, ben gogus kalkani aldim o emzirmek icin diye aldim.ucunu ememezse diye ama gumus kapagi anlamadim ackcasi.
Mochi nin sagma makinesindem farki nedir benim ilk cocugumdan medelanin elektrikli pompasi var mochiye gerek var mi sizce?
Son olarak ayakta is yapinca 15 20dk sora feci bel agrisi oluyor bu dogum yaklasti belirtisi midir? Buyuk abdestimde siklasti ishal gibiyim birkac gundur
Ben gögüs koruyucuda aldım gümüş kapakta gümüş kapağı emzirdikten sonra 1-2 dk havalandırıp kurutup kapatıyorum sızlamasını alıyor. Birde gögüs ucum yok zaten camasıra temas ettikce iyice içeri kacıp ağrı yapıyordu o yüzden kullanıyorumDogum yapan anneler gumus kapak neye yariyor tam olarak, ben gogus kalkani aldim o emzirmek icin diye aldim.ucunu ememezse diye ama gumus kapagi anlamadim ackcasi.
Mochi nin sagma makinesindem farki nedir benim ilk cocugumdan medelanin elektrikli pompasi var mochiye gerek var mi sizce?
Son olarak ayakta is yapinca 15 20dk sora feci bel agrisi oluyor bu dogum yaklasti belirtisi midir? Buyuk abdestimde siklasti ishal gibiyim birkac gundur
Fiyat aldiniz mimesajinizi simdi gordum. bakalim ben de 17 Ekim gibi fiyat alacagim. doktorum disaridan gelecek. acibademle konusacak hoca. umarim insan gibi fiyatlar olur.
Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.Gümüş kapak göğüs yaralarını tedavi ediyor. 11 gündür kullanıyorum o kadar işime yaradı ki. Mochi sanırım akan sütü biriktiriyor. Bir göğüsü bebek emerken diğerinden akan süt boşa gitmesin diye diğer göğüse takıyorsun ben almadım kullanışlı mı bilmiyorum. Elektrikli pompa aldım çok işime yaradı ilk sütüm onunla geldi. Sezaryen sonrası sütüm ne yazık ki hastanede gelmemişti. Silikon kalkanda alman çok iyi olmuş ben onunla emziriyorum göğüsümü tutmuyor. Göğüs ucum küçük.
Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmistiBen gögüs koruyucuda aldım gümüş kapakta gümüş kapağı emzirdikten sonra 1-2 dk havalandırıp kurutup kapatıyorum sızlamasını alıyor. Birde gögüs ucum yok zaten camasıra temas ettikce iyice içeri kacıp ağrı yapıyordu o yüzden kullanıyorum
Bugun alacakti ve bildirecekti ancak haber alamadim malesef.Fiyat aldiniz mi
Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.
Hangi marka silkon kalkaniniz
Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmisti
Bizim doktor acibadem maslaktan 24+4 bin asistan doktor parasiyla 28 bin demisti en son.hastane doktor parasi hepsi dahil.Bugun alacakti ve bildirecekti ancak haber alamadim malesef.
Yahu hamile kaldığımız günden beri düzelicez inşallah diyorsun, yetti galan.Bizde alerji var herhalde ya o yüzden birazgaz ve kaka durumları bizimkini belalı bi prensese dönüştürdü
Haftaya kalça ultrasonunu atlatalım, yeni bi doktora götüreceğim
Doğduk hala düzenlemedik, düzeleceğiz inşallah başağım
cnm ben her gece 1kere mama veriyorum ama gün içerisnde bşka yok 90cc veriyorum 3ten 5e kadar tutuyor onu memelere süt doluo biberon kullanıyorm verirken. 40ında ıkımızde banyo edıyoruz işte, birde yenı eve cıktk komsular bize gelmek istiyormş onları alırım dua okuturm dedim ama oğlum bu sene anaokuluna yenı başladığı için gribi hic gecmıyor korkuyorum artk.busene grıplerde cok ağır gecicekmiş. kalca usgsi cektrdn mi bn pazartesi cektrcem.
Cok tesekkurler paylasiminiz icin. Doktorum disaridan gelecek benim, disaridan gelince fiyat ne oluyor ogrenecegim. Simdi benim de kafamda su soru var. Hangi Acibadem'in yenidogancisi daha iyidir? Acibadem Maslak mi? Acibadem Altunizade mi?MAslak icin cok iyi seyler duydum, sizin bilginiz var mi?Bizim doktor acibadem maslaktan 24+4 bin asistan doktor parasiyla 28 bin demisti en son.hastane doktor parasi hepsi dahil.
Ancak surekli revize ediyor hastaneler fiyti
Fiyat aldiniz mi
Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.
Hangi marka silkon kalkaniniz
Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmisti
Eşime diyorum aşko kuşkolardan olamadım seyit onbaşı belledin beni diyeYahu hamile kaldığımız günden beri düzelicez inşallah diyorsun, yetti galan.
Maslak en pahalisi.bu arada bu disardan gelen doktora ozel fiyatCok tesekkurler paylasiminiz icin. Doktorum disaridan gelecek benim, disaridan gelince fiyat ne oluyor ogrenecegim. Simdi benim de kafamda su soru var. Hangi Acibadem'in yenidogancisi daha iyidir? Acibadem Maslak mi? Acibadem Altunizade mi?MAslak icin cok iyi seyler duydum, sizin bilginiz var mi?
Ben Altunizade'de buyuk bir ameliyat oldum gecen Haziran'da. Tabii, ameliyatimi yine dogumumu yapacak olan hoca yapmisti, cok memnun kalmistim. Acibadem Fulya ise tam bir hayal kirikligiydi. Acibadem Maslak nasildir bilemiyorum. Koc hastanesi icinde cok iyi seyler soyluyorlar ama Acibadem'e gore cok pahali olur gereksiz dediler. Forumda cok pahali yazani gormedim.Maslak en pahalisi.bu arada bu disardan gelen doktora ozel fiyat
Normalde 50binden basliyor acibadem maslak fiyati..
Benin doktoruma verilen fiyatti bu acibadem bir de asistan doktor olacak sarti koyuyormus 2 dr doguma giriyor yani
4 kasimda baslaticaklar hayirlisiysa kuzum , bakalim insallah normal dogurabilirim .Spicelover Güzel gelinim ne zaman geliyor hayırlısıylaa? Ben ve yağuşuklu oğlum heyecanla bekliyoruz da.
bende tam aksine o bunalimi paylasmayi dusunuyorumAynen katılıyorum. Sosyal medya tam bir düşman lohusalar için. Ben doğumdan sonra instagramımı kapatmayı düşünüyorum çünkü o psikolojiyle insanların sahte mutluluklarını kaldıramam doğum yaptıktan sonraki gerçek hayatı göstermiyor kimse. Ruh halimi korumak için bana kadınlar kulübü yetiyor. aynı süreçten geçtiğim, halimi anlayan insanlar lazım bana
gerekeni yapmis damadimBugün bizimkini ikinci kez banyo yaptırdık, havlu filenin üzerine yatırdık vee yaşayan fıskiye yapması gerekeni yaptı. Çiçek sular gibi suladı anasını babasını. Helal.
Ayy inşallah o günlere gelelim en kısa zamandaEvet biz de kayıplar yaşadık zor elde ettik kuzumuzu, ama şimdi kucağımızda şükür
İşte böyle kötü hissettiğin anlarda hep o merakla adetim gecikmesini beklediğin zamanları düşün
Yarın bugünden daha iyi olacak eminim ben, bir de böyle bize gülseler göz teması kursalar gör sen aşkı o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?