2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
E ekim1903
P pohpoh86 kızlar bebeleriniz hiç anne sütü almadığı zaman kaç cc mama yiyor?
Bi de ekimcim bugün tarttım benimkini 3650 çıktı hala 0 beden premiumcare bezi kullanıyoruz son paketi açtım artık ayıp olmasın diye 1 numaraya geçeriz
Sizde durumlar nasıl Nil kuşum ne yapıyor

Güneş kızım neler duyuyorum yavrum. Minnoşum benim fışkırtmalı kaka bizde bile nadiren oluyor, kıyamam sana.

Güneş kızım neler duyuyorum yavrum. Minnoşum benim fışkırtmalı kaka bizde bile nadiren oluyor, kıyamam sana.
Bizde alerji var herhalde ya o yüzden biraz gaz ve kaka durumları bizimkini belalı bi prensese dönüştürdü
Haftaya kalça ultrasonunu atlatalım, yeni bi doktora götüreceğim
Doğduk hala düzenlemedik, düzeleceğiz inşallah başağım

Canım bebeğini emzirdikten sonra göğüs uçlarını yıka bebeğin tükürüğü kalmasın o yara yapıyor. Denemedinse diye yazmak istedim. Birde gümüş kapak bana çok iyi geldi e bebekten almıştım.
Reflü yatağı, gümüş kapak, nohut battaniye (havalar soğuk penye battaniyenin üzerine nohut battaniye ile sarıyorum) göğüs pompası (sütüm onunla geldi sezaryen sonrası) , bol bol kendinden eldivenli tulum ve uzun kollu zıbın.
Ben kendi evime gidecektim hastane çıkışı kendi başıma yürüyemedim tuvalete gidemedim. Doğumum sezaryendi. Anneme geldim. Gerçekten sezaryen sonrası bakıma ihtiyacın oluyor. Hazırlıksızdım ama mecburen anneme geldim. İyileştim ama hala annemdeyim kendi başıma bakabilir miyim her gün yıkayabilir miyim bilmiyorum. Lohusalık çok ağır geçiyor bende. Emdirip bebeği anneme bırakıyorum eşimle 2 saat dışarı çıkıyorum bazen iyi geliyor.

Dogum yapan anneler gumus kapak neye yariyor tam olarak, ben gogus kalkani aldim o emzirmek icin diye aldim.ucunu ememezse diye ama gumus kapagi anlamadim ackcasi.
Mochi nin sagma makinesindem farki nedir benim ilk cocugumdan medelanin elektrikli pompasi var mochiye gerek var mi sizce?
Son olarak ayakta is yapinca 15 20dk sora feci bel agrisi oluyor bu dogum yaklasti belirtisi midir? Buyuk abdestimde siklasti ishal gibiyim birkac gundur

Merhaba bende Ekim annesi olacağım inşallah
Doktora gittik bugün iri 37+2 de 3410 gr olmuş tontişim
Dr açıklığa baktı çatı yaptı ikinci kez... Geçen haftada yapmıştı
Bugün 2-3 cm açıklık var dedi
Yarın 7.30 gibi hastaneye gel accilden yatışını yapalım dedi ve ben şok oldum ağlamaya başladım
Eve gidip 1 saat yürü 5 kat merdiven çık ve ilişkiye girin dedi,,,,
Epidural takılacak büyük ihtimal dedi yanımdaki hasta da aynı şekilde olmuş 6 da yatmış 9 gibi doğurmuş
Ben korkmaya başladım
Benzer şekilde doğum yapan lütfen yazsın
Çok stresliyim

Gümüş kapak göğüs yaralarını tedavi ediyor. 11 gündür kullanıyorum o kadar işime yaradı ki. Mochi sanırım akan sütü biriktiriyor. Bir göğüsü bebek emerken diğerinden akan süt boşa gitmesin diye diğer göğüse takıyorsun ben almadım kullanışlı mı bilmiyorum. Elektrikli pompa aldım çok işime yaradı ilk sütüm onunla geldi. Sezaryen sonrası sütüm ne yazık ki hastanede gelmemişti. Silikon kalkanda alman çok iyi olmuş ben onunla emziriyorum göğüsümü tutmuyor. Göğüs ucum küçük.

Ben gögüs koruyucuda aldım gümüş kapakta gümüş kapağı emzirdikten sonra 1-2 dk havalandırıp kurutup kapatıyorum sızlamasını alıyor. Birde gögüs ucum yok zaten camasıra temas ettikce iyice içeri kacıp ağrı yapıyordu o yüzden kullanıyorum

mesajinizi simdi gordum. bakalim ben de 17 Ekim gibi fiyat alacagim. doktorum disaridan gelecek. acibademle konusacak hoca. umarim insan gibi fiyatlar olur.
Fiyat aldiniz mi
Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.
Hangi marka silkon kalkaniniz
Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmisti

Yahu hamile kaldığımız günden beri düzelicez inşallah diyorsun, yetti galan.

cnm ben her gece 1kere mama veriyorum ama gün içerisnde bşka yok 90cc veriyorum 3ten 5e kadar tutuyor onu memelere süt doluo biberon kullanıyorm verirken. 40ında ıkımızde banyo edıyoruz işte, birde yenı eve cıktk komsular bize gelmek istiyormş onları alırım dua okuturm dedim ama oğlum bu sene anaokuluna yenı başladığı için gribi hic gecmıyor korkuyorum artk.busene grıplerde cok ağır gecicekmiş. kalca usgsi cektrdn mi bn pazartesi cektrcem.

Bizim doktor acibadem maslaktan 24+4 bin asistan doktor parasiyla 28 bin demisti en son.hastane doktor parasi hepsi dahil.
Ancak surekli revize ediyor hastaneler fiyti
Cok tesekkurler paylasiminiz icin. Doktorum disaridan gelecek benim, disaridan gelince fiyat ne oluyor ogrenecegim. Simdi benim de kafamda su soru var. Hangi Acibadem'in yenidogancisi daha iyidir? Acibadem Maslak mi? Acibadem Altunizade mi?MAslak icin cok iyi seyler duydum, sizin bilginiz var mi?

Fiyat aldiniz mi

Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.
Hangi marka silkon kalkaniniz

Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmisti

Ben memnun kaldıım pahalılardan da almadım baby mom markasından aldım. E bebekte
Yahu hamile kaldığımız günden beri düzelicez inşallah diyorsun, yetti galan.
Eşime diyorum aşko kuşkolardan olamadım seyit onbaşı belledin beni diye

Maslak en pahalisi.bu arada bu disardan gelen doktora ozel fiyat
Normalde 50binden basliyor acibadem maslak fiyati..
Benin doktoruma verilen fiyatti bu acibadem bir de asistan doktor olacak sarti koyuyormus 2 dr doguma giriyor yani

Maslak en pahalisi.bu arada bu disardan gelen doktora ozel fiyat
Normalde 50binden basliyor acibadem maslak fiyati..
Benin doktoruma verilen fiyatti bu acibadem bir de asistan doktor olacak sarti koyuyormus 2 dr doguma giriyor yani
Ben Altunizade'de buyuk bir ameliyat oldum gecen Haziran'da. Tabii, ameliyatimi yine dogumumu yapacak olan hoca yapmisti, cok memnun kalmistim. Acibadem Fulya ise tam bir hayal kirikligiydi. Acibadem Maslak nasildir bilemiyorum. Koc hastanesi icinde cok iyi seyler soyluyorlar ama Acibadem'e gore cok pahali olur gereksiz dediler. Forumda cok pahali yazani gormedim.

Spicelover Güzel gelinim ne zaman geliyor hayırlısıylaa? Ben ve yağuşuklu oğlum heyecanla bekliyoruz da.
4 kasimda baslaticaklar hayirlisiysa kuzum , bakalim insallah normal dogurabilirim .
Sevismeye basladik ayiptir soylemesi, yardimci olur die

bende tam aksine o bunalimi paylasmayi dusunuyorum
Bugün bizimkini ikinci kez banyo yaptırdık, havlu filenin üzerine yatırdık vee yaşayan fıskiye yapması gerekeni yaptı. Çiçek sular gibi suladı anasını babasını. Helal.
gerekeni yapmis damadim
sunnet ettircekmisiniz bebekken kuzum ? aci hissetmiyorlar ya artik bebekken yaptiran cok kisi var

Ayy inşallah o günlere gelelim en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…