40 ı beklemek en doğrusu bence de bakalım haftaya ne dicek. Doktor 40 ı beklemek istemio gibi geldi banaÇok güzel pozisyonu uygunsabiz 28 ekime kadar bekleyeceğiz 40 hafta oluyor gelmezse suniyle başlayacağız dedi zaten bebis 3400 kg idi 40 haftayı geçerse normal doğum zorlayabilir beni
Bu arada doktor bana buğday yagı ile vajina girişine masaj yap dedi. Hurma ve adacayı önerdi.Oy maşallah gözün aydın canımm
Daha erken ya suniyi düşünme şimdilik. Bol bol hareket et çömelme kalkma vs yap hurma ye. Kolayca doğurursun insallah
Ne güzel bir müjde bu böyle çok mutlu oldumKızlar müjde
Bugün bir görüş günü sonrası doktorumuzla konuştuk, oğlum haftaya ayın 24ünde yapacağı kan tahlili değerlerine göre taburcu olacak.
Gozunuz aydin canimArkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
ay nasil guzel bir haberKızlar müjde
Bugün bir görüş günü sonrası doktorumuzla konuştuk, oğlum haftaya ayın 24ünde yapacağı kan tahlili değerlerine göre taburcu olacak.
Bu arada doktor bana buğday yagı ile vajina girişine masaj yap dedi. Hurma ve adacayı önerdi.
Kızlar müjde
Ne güzel bir müjde bu böyle çok mutlu oldumhayırlı kavuşmalar dilerim sağlıkla sıhhatle inşAllah
Teşekkür ederim tatlımcım bugünden heyecan sardıGozunuz aydin canim
ay nasil guzel bir haber
insallah ayin 24 unde sizin evde bayram havasi yasanicak kuzum
Canım arkadaşım en başından beri hep çok ilgilendiniz hep yazdınız benim için çok sevindiğinizi biliyorumGecemi güzelleştirdin canım annem bin şükürinsallah sonuclar çok güzel çıkarda yavrunu kucağında evine götürürsüün
Ne güzel bir haber buuuuuKızlar müjde
Minnoş madem listeye ekleyeyim mi seni deMerhaba bende Ekim annesi olacağım inşallah
Doktora gittik bugün iri 37+2 de 3410 gr olmuş tontişim
Dr açıklığa baktı çatı yaptı ikinci kez... Geçen haftada yapmıştı
Bugün 2-3 cm açıklık var dedi
Yarın 7.30 gibi hastaneye gel accilden yatışını yapalım dedi ve ben şok oldum ağlamaya başladım
Eve gidip 1 saat yürü 5 kat merdiven çık ve ilişkiye girin dedi,,,,
Epidural takılacak büyük ihtimal dedi yanımdaki hasta da aynı şekilde olmuş 6 da yatmış 9 gibi doğurmuş
Ben korkmaya başladım
Benzer şekilde doğum yapan lütfen yazsın
Çok stresliyim
Kuzum geçmiş olsun.cnm ben her gece 1kere mama veriyorum ama gün içerisnde bşka yok 90cc veriyorum 3ten 5e kadar tutuyor onu memelere süt doluo biberon kullanıyorm verirken. 40ında ıkımızde banyo edıyoruz işte, birde yenı eve cıktk komsular bize gelmek istiyormş onları alırım dua okuturm dedim ama oğlum bu sene anaokuluna yenı başladığı için gribi hic gecmıyor korkuyorum artk.busene grıplerde cok ağır gecicekmiş. kalca usgsi cektrdn mi bn pazartesi cektrcem.
Az önce yemek yedim pişman değilim aklım hala yemediklerimdeemzirdikce acıkmak kiloya dahilmi
Kilo alımı aşırı ilerleyince mamayı sonuçlandırıyor doktorlar. Öyle bi durum yok değil mi nilde. Bu sefer bebe doymuyor ağlıyor vs. Ama maşallah çok güzel besleniyor gibiCnm bn bugün kafayı yedim doymayan bir nil yapmışlar canım gece 3 saatte 1 90 cc yiyor ama gündüz Allah ne verdiyse mesela öğlen 12.00 de 75 cc yedi 13.15 de 45 cc 14.30 30 cc 16.00 60 cc az kalsın deliriyordum ve şuan uyudu 12 saattir uyumuyordu ben soğukalgınlığı geçiriyorum sanırım kızada geçti çok huysuzdu ben 1 numara stoklarını bitirmek üzereyim 100 tane kaldı 2 hafta önce 3650 ydi 1 numara yakında küçük gelcek sana geç biran önce cnm çünkü 1 ve 2 yi ölçtüm ağında büyük fark yok biraz belinde haberin olsun
Arkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
Bu arada Güneşe dedim ki gözün Aydın kızım yavuklun çıkıyorKızlar müjde
Eğer kilosu fazla olursa evet 39 haftada da olabilir bence ya benim aklımda o ihtimalde var normal istiyorum cünkü baktım cocuk iri gidiyor beklemem bende40 ı beklemek en doğrusu bence de bakalım haftaya ne dicek. Doktor 40 ı beklemek istemio gibi geldi bana
Canım mamayı geceleri nasıl veriyorsun biberonlamıMinnoş madem listeye ekleyeyim mi seni de
Allah kolaylık versin inşallah sağ Salim kavuşun
Kuzum geçmiş olsun.
40 uçurma konusunda annem de sadece dua okuyup duş aldığımızdan bahsetti. Onu kesin yapacağız.
Bence komşuları toplama bu sene çok sakat. Bize de gelmek isteyenler var ama 2 şer 2 şer davet edicem kahve çay içirip gönderirim Mevlüt yapmayı filan hiç düşünmüyorum
Kalça usg 27 ekimdeydi sanırım 45 günlükkene tarih vermişler.
Mama konusuna gelirsek annem geldi yanıma bebeği ona bırakıp bugün dışarı çıktık eşimle. Bebenin atak haftası diye tahmin ediyorum huyu suyu cok değişik. Atak haftasındaki tüm yazılanları yaşıyoruz. ben gelene kadar tam uyusun diye mama yaptım..
Daha önce en fazla 50 cc içmişti. Bugün tek nefeste 90 cc götürdüşok oldum. Tam 3 saat götürdü. 10 dan beri de uyanıktı, şimdi zor uyudu ama tüm seslere aşırı duyarlı. İnşallah bi kaç güne sakinler.
Şimdi süt sağacağım uyanınca tek seferde onu vereceğim bakalım ne kadar içecek. Aynı uyku performansını alırım inşallah yoksa geceleri birer kez mama verebilirim gücüm takatim kalmadı, dinlenemeyince sütüm çok azalıyor
Az önce yemek yedim pişman değilim aklım hala yemediklerimde
Kilo alımı aşırı ilerleyince mamayı sonuçlandırıyor doktorlar. Öyle bi durum yok değil mi nilde. Bu sefer bebe doymuyor ağlıyor vs. Ama maşallah çok güzel besleniyor gibi
Geçmiş olsun kuzum geçen gün de ben hastalandım Güneş De çok fena huzursuzdu uyumadı da yorgunluk ve hastalıktan tek başıma bayılıp kalacaktım.:/ zor ..
Valla 0 a sığıyorjz hala bitene kadar 1 numara var küçük gelmez herhalde 144 tane var
canım benim Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın
Bu arada Güneşe dedim ki gözün Aydın kızım yavuklun çıkıyoreşim de çaktırmadan gülüyor, haberin güzelliğinden kıskançlığı kenara bıraktı
Amin canımNe güzel bir haber buuuuuÇok sevindim canım benim birdaha ayrılık hiç uğramasın
Açılın küçük Hüsamettin geliyorBu arada Güneşe dedim ki gözün Aydın kızım yavuklun çıkıyoreşim de çaktırmadan gülüyor, haberin güzelliğinden kıskançlığı kenara bıraktı
Canım su anda evet biberonla veriyorum sütümü de mamayı da.Canım mamayı geceleri nasıl veriyorsun biberonlamı
Ben de çok heyecanlandım canım, inşallahhh kan değerleri güzel çıkacak, kavuşacaksın bebişine. Doğumda sana da dua edeceğimKızlar müjde
E bebekteki silikon kalkanların üzerlerinde 2 tarih yazıyor. Ve biri geçmiş. 2 şubede de sordum, bütün rafı topladılar, bir türlü alamadım yaSilikon kalkan wee baby den çok memnun kaldım. Gümüş kapak e bebekten aldım markası baby mom 999 ayar. Çok memnunum hafif sızlasa göğüsüm acısa hemen dindiriyor. Kreme gerek bile kalmıyor çoğunlukla.
Çok şükür çok şükür çok şükürKızlar müjde
Herşeyi normalse 40ı beklemek daha iyi bence de.40 ı beklemek en doğrusu bence de bakalım haftaya ne dicek. Doktor 40 ı beklemek istemio gibi geldi bana
Herkesin hatta her bebeğin doğum anı farklı canım. İlk oğlumda suyum geldi 0 sancı ile gittim 2.de de sancı çekmişim gün boyu (bende kasık ağrısı oldu bel ağrım yoktu) ağrı arası sıklaşınca gittim ki direk doğuma aldılar... sadece sakin kalarak kendini güzelce dinle. Hayırlı ve sağlıklıbir şekilde dünyaya gelsin inşAllahKizlar bir gun ara ile yine pembe leke geldi. Sancim yoktu ama karnimda sertlesme vardı. Hemen olmaz demi bu dogum. Su gelmedi sonuç olarak
Canııımmm gecenin bu köründe yazıyorum ama uyanmış ve bu haberi görmüşken ahKızlar müjde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?