- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.480
- 548
Bunu denemedim canım birde bunu deneyeyimCanım bebeğini emzirdikten sonra göğüs uçlarını yıka bebeğin tükürüğü kalmasın o yara yapıyor. Denemedinse diye yazmak istedim. Birde gümüş kapak bana çok iyi geldi e bebekten almıştım.
Merhaba grubu tecrübem olsun diye takip ederken gördüm. Ben Koç Üni. hast gidiyorum. Son 1.5 ay önce fiyat aldığımda 19.500-TL idi doğum. Belki bilmek istersiniz diye yazmak istedim.Ben Altunizade'de buyuk bir ameliyat oldum gecen Haziran'da. Tabii, ameliyatimi yine dogumumu yapacak olan hoca yapmisti, cok memnun kalmistim. Acibadem Fulya ise tam bir hayal kirikligiydi. Acibadem Maslak nasildir bilemiyorum. Koc hastanesi icinde cok iyi seyler soyluyorlar ama Acibadem'e gore cok pahali olur gereksiz dediler. Forumda cok pahali yazani gormedim.
Cok cok tesekkurler bilgi icin. Onumu gormem icin cok faydali oldu. Koc Uni hastanesi cok cok iyi diyorlar yeni doganda.Merhaba grubu tecrübem olsun diye takip ederken gördüm. Ben Koç Üni. hast gidiyorum. Son 1.5 ay önce fiyat aldığımda 19.500-TL idi doğum. Belki bilmek istersiniz diye yazmak istedim.
Neden 40 haftayı beklemiyor?Merhaba bende Ekim annesi olacağım inşallah
Doktora gittik bugün iri 37+2 de 3410 gr olmuş tontişim
Dr açıklığa baktı çatı yaptı ikinci kez... Geçen haftada yapmıştı
Bugün 2-3 cm açıklık var dedi
Yarın 7.30 gibi hastaneye gel accilden yatışını yapalım dedi ve ben şok oldum ağlamaya başladım
Eve gidip 1 saat yürü 5 kat merdiven çık ve ilişkiye girin dedi,,,,
Epidural takılacak büyük ihtimal dedi yanımdaki hasta da aynı şekilde olmuş 6 da yatmış 9 gibi doğurmuş
Ben korkmaya başladım
Benzer şekilde doğum yapan lütfen yazsın
Çok stresliyim
Hayır bu fiyat hastane doktoru için ben orada perinatolog takibindeyim. Dışarıdan doktor alıyorlar mı bilemiyorum. Ben SGK dan yararlanıyorum. Benim doktorum hem doçent hem perinatolog olduğu için belki fiyat farkı vardır ama muayene SGK lıya bu hafta 820 TL oldu 715ti.Cok cok tesekkurler bilgi icin. Onumu gormem icin cok faydali oldu. Koc Uni hastanesi cok cok iyi diyorlar yeni doganda.
Bu fiyat disardan gelen doktor icinmiydi? Bir de ben tum annelik paketimi bitirdim saglik sigortamda sadece birsey olursa sgk li kullanacagim, bu fiyat ozel saglik sigortasi icin mi verilmisti?
Silikon kalkan wee baby den çok memnun kaldım. Gümüş kapak e bebekten aldım markası baby mom 999 ayar. Çok memnunum hafif sızlasa göğüsüm acısa hemen dindiriyor. Kreme gerek bile kalmıyor çoğunlukla.Fiyat aldiniz mi
Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.
Hangi marka silkon kalkaniniz
Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmisti
Disaridan aliyorlardi , cunku erken dogum olsaydi beni Koc'ta sezeryana alacaklardi. SGK'li olarak belkide disaridan doktor gelince yararlanamiyor olabilirim. Bakalim sonum hayir olsun,cok az kaldi, hicbirsey net degil ve stres yaratiyor bu.Hayır bu fiyat hastane doktoru için ben orada perinatolog takibindeyim. Dışarıdan doktor alıyorlar mı bilemiyorum. Ben SGK dan yararlanıyorum. Benim doktorum hem doçent hem perinatolog olduğu için belki fiyat farkı vardır ama muayene SGK lıya bu hafta 820 TL oldu 715ti.
Sabır işi canım hiç aksatma dene. Benimde tenim çok hassas korkumdan her şeyi okudum uyguladım. Emzirdikten sonra yıka göğüs ucunu sütün damlarsa göğüsüne sür sütünü gümüş kapakla kapat. Sütün damlamazsa göğüs ucu kremi sür gümüş kapakla kapat. İnşallah işe yarar kurtulursun acıdanBunu denemedim canım birde bunu deneyeyim
Ben doktor hatası yüzünden 1 yaşında bebeğimi kaybettim. 1 yıl yb da yaşadı. 1900 Gr doğdu ybda beslerken ciğerine mama kaçırdılar. Oksijensiz kaldı ve bitkisel hayata girdi. Açıkçası hastane ve yenidoğan yb benim için çok önemliydi. O yüzden koçu seçtim. Umarım herşey hepimiz için yolunda gider.Disaridan aliyorlardi , cunku erken dogum olsaydi beni Koc'ta sezeryana alacaklardi. SGK'li olarak belkide disaridan doktor gelince yararlanamiyor olabilirim. Bakalim sonum hayir olsun,cok az kaldi, hicbirsey net degil ve stres yaratiyor bu.
Cnm bn bugün kafayı yedim doymayan bir nil yapmışlar canım gece 3 saatte 1 90 cc yiyor ama gündüz Allah ne verdiyse mesela öğlen 12.00 de 75 cc yedi 13.15 de 45 cc 14.30 30 cc 16.00 60 cc az kalsın deliriyordum ve şuan uyudu 12 saattir uyumuyordu ben soğukalgınlığı geçiriyorum sanırım kızada geçti çok huysuzdu ben 1 numara stoklarını bitirmek üzereyim 100 tane kaldı 2 hafta önce 3650 ydi 1 numara yakında küçük gelcek sana geç biran önce cnm çünkü 1 ve 2 yi ölçtüm ağında büyük fark yok biraz belinde haberin olsun
Yaaaa doğum hikayeni bekliyorum sabırsızlıklaArkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
Çok güzel pozisyonu uygunsaKızlar bugn 37+2 randevum vardı. Bebek doğuma uygun pozisyondaymış. Kafasıyla kanala girmeye calısıyor dedi. Çok merak ediyorum ne zaman doğacak. nst de hiç sancı görünmüyor. Doktor da bana ne zaman doğurcaksın sen diye soruyor. dedim siz söliceksiniz. Suni sancıyla açılan oldu mu aranızda yoksa normal sancıyı mı beklemek lazım
cnm bebek nasıl doğuyorsa annede ilk defa doğuyor hic hissetmediğin duyguları, karmaşaları, kargaşaları yaşıyorsun. sorumluluk cok fazla hisseden insanlar brz lohusalık dönemini ağır yaşıyor. bu duygular ne utanılacak ne de ayıplanıcak duygular. zmnla alışacak ve güzelleşiceksiniz. robot değiliz herkes bu duyguları hisseder.Kızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
Bunlar ise yaramazsa onu da deneyeyim burda birde Sunshine garmastan önermişti artık sırayla ne işe yarayacaksa deneyeceğim
Çok güzelmiş
Bu müzikle uykuya dalıyor kolayca işinize yarar diye bırakıyorum canlar
Kızlar bugn 37+2 randevum vardı. Bebek doğuma uygun pozisyondaymış. Kafasıyla kanala girmeye calısıyor dedi. Çok merak ediyorum ne zaman doğacak. nst de hiç sancı görünmüyor. Doktor da bana ne zaman doğurcaksın sen diye soruyor. dedim siz söliceksiniz. Suni sancıyla açılan oldu mu aranızda yoksa normal sancıyı mı beklemek lazım
Az kalmış senin deÇok güzel pozisyonu uygunsabiz 28 ekime kadar bekleyeceğiz 40 hafta oluyor gelmezse suniyle başlayacağız dedi zaten bebis 3400 kg idi 40 haftayı geçerse normal doğum zorlayabilir beni
Canım, bu evrene verdiğimiz mesaj ile ilgili. Ne kadar üstüne düşersek o kadar çekiyor kendini karşıdaki. Bu bebeğimizde de aynı şekilde… güzel anlatmışsıncnm bebek nasıl doğuyorsa annede ilk defa doğuyor hic hissetmediğin duyguları, karmaşaları, kargaşaları yaşıyorsun. sorumluluk cok fazla hisseden insanlar brz lohusalık dönemini ağır yaşıyor. bu duygular ne utanılacak ne de ayıplanıcak duygular. zmnla alışacak ve güzelleşiceksiniz. robot değiliz herkes bu duyguları hisseder.
Oy maşallah gözün aydın canımmArkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
Daha erken ya suniyi düşünme şimdilik. Bol bol hareket et çömelme kalkma vs yap hurma ye. Kolayca doğurursun insallahKızlar bugn 37+2 randevum vardı. Bebek doğuma uygun pozisyondaymış. Kafasıyla kanala girmeye calısıyor dedi. Çok merak ediyorum ne zaman doğacak. nst de hiç sancı görünmüyor. Doktor da bana ne zaman doğurcaksın sen diye soruyor. dedim siz söliceksiniz. Suni sancıyla açılan oldu mu aranızda yoksa normal sancıyı mı beklemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?