2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bunu denemedim canım birde bunu deneyeyim

Merhaba grubu tecrübem olsun diye takip ederken gördüm. Ben Koç Üni. hast gidiyorum. Son 1.5 ay önce fiyat aldığımda 19.500-TL idi doğum. Belki bilmek istersiniz diye yazmak istedim.

Merhaba grubu tecrübem olsun diye takip ederken gördüm. Ben Koç Üni. hast gidiyorum. Son 1.5 ay önce fiyat aldığımda 19.500-TL idi doğum. Belki bilmek istersiniz diye yazmak istedim.
Cok cok tesekkurler bilgi icin. Onumu gormem icin cok faydali oldu. Koc Uni hastanesi cok cok iyi diyorlar yeni doganda.
Bu fiyat disardan gelen doktor icinmiydi? Bir de ben tum annelik paketimi bitirdim saglik sigortamda sadece birsey olursa sgk li kullanacagim, bu fiyat ozel saglik sigortasi icin mi verilmisti?

Neden 40 haftayı beklemiyor?

Hayır bu fiyat hastane doktoru için ben orada perinatolog takibindeyim. Dışarıdan doktor alıyorlar mı bilemiyorum. Ben SGK dan yararlanıyorum. Benim doktorum hem doçent hem perinatolog olduğu için belki fiyat farkı vardır ama muayene SGK lıya bu hafta 820 TL oldu 715ti.

Fiyat aldiniz mi

Iyilestirici etkisi olmasi cok enteresan gercktn ben de alayim o zaman.
Hangi marka silkon kalkaniniz

Ben de alcam ins.iyilestiriyorsa harika cnky ilk cocukta baya canim ynmisti
Silikon kalkan wee baby den çok memnun kaldım. Gümüş kapak e bebekten aldım markası baby mom 999 ayar. Çok memnunum hafif sızlasa göğüsüm acısa hemen dindiriyor. Kreme gerek bile kalmıyor çoğunlukla.

Disaridan aliyorlardi , cunku erken dogum olsaydi beni Koc'ta sezeryana alacaklardi. SGK'li olarak belkide disaridan doktor gelince yararlanamiyor olabilirim. Bakalim sonum hayir olsun,cok az kaldi, hicbirsey net degil ve stres yaratiyor bu.

Bunu denemedim canım birde bunu deneyeyim
Sabır işi canım hiç aksatma dene. Benimde tenim çok hassas korkumdan her şeyi okudum uyguladım. Emzirdikten sonra yıka göğüs ucunu sütün damlarsa göğüsüne sür sütünü gümüş kapakla kapat. Sütün damlamazsa göğüs ucu kremi sür gümüş kapakla kapat. İnşallah işe yarar kurtulursun acıdan

Disaridan aliyorlardi , cunku erken dogum olsaydi beni Koc'ta sezeryana alacaklardi. SGK'li olarak belkide disaridan doktor gelince yararlanamiyor olabilirim. Bakalim sonum hayir olsun,cok az kaldi, hicbirsey net degil ve stres yaratiyor bu.
Ben doktor hatası yüzünden 1 yaşında bebeğimi kaybettim. 1 yıl yb da yaşadı. 1900 Gr doğdu ybda beslerken ciğerine mama kaçırdılar. Oksijensiz kaldı ve bitkisel hayata girdi. Açıkçası hastane ve yenidoğan yb benim için çok önemliydi. O yüzden koçu seçtim. Umarım herşey hepimiz için yolunda gider.

Cnm bn bugün kafayı yedim doymayan bir nil yapmışlar canım gece 3 saatte 1 90 cc yiyor ama gündüz Allah ne verdiyse mesela öğlen 12.00 de 75 cc yedi 13.15 de 45 cc 14.30 30 cc 16.00 60 cc az kalsın deliriyordum ve şuan uyudu 12 saattir uyumuyordu ben soğukalgınlığı geçiriyorum sanırım kızada geçti çok huysuzdu ben 1 numara stoklarını bitirmek üzereyim 100 tane kaldı 2 hafta önce 3650 ydi 1 numara yakında küçük gelcek sana geç biran önce cnm çünkü 1 ve 2 yi ölçtüm ağında büyük fark yok biraz belinde haberin olsun

Kızlar bugn 37+2 randevum vardı. Bebek doğuma uygun pozisyondaymış. Kafasıyla kanala girmeye calısıyor dedi. Çok merak ediyorum ne zaman doğacak. nst de hiç sancı görünmüyor. Doktor da bana ne zaman doğurcaksın sen diye soruyor. dedim siz söliceksiniz. Suni sancıyla açılan oldu mu aranızda yoksa normal sancıyı mı beklemek lazım

Çok güzel pozisyonu uygunsa biz 28 ekime kadar bekleyeceğiz 40 hafta oluyor gelmezse suniyle başlayacağız dedi zaten bebis 3400 kg idi 40 haftayı geçerse normal doğum zorlayabilir beni

cnm bebek nasıl doğuyorsa annede ilk defa doğuyor hic hissetmediğin duyguları, karmaşaları, kargaşaları yaşıyorsun. sorumluluk cok fazla hisseden insanlar brz lohusalık dönemini ağır yaşıyor. bu duygular ne utanılacak ne de ayıplanıcak duygular. zmnla alışacak ve güzelleşiceksiniz. robot değiliz herkes bu duyguları hisseder.

Bunlar ise yaramazsa onu da deneyeyim burda birde Sunshine garmastan önermişti artık sırayla ne işe yarayacaksa deneyeceğim
-Sunshine ın önerisi ile ben de garmastan kullandım meme ucu yaralarım geçti canım.
Ama sonrasında devam etmedim kullanmaya.

Bu müzikle uykuya dalıyor kolayca işinize yarar diye bırakıyorum canlar
Çok güzelmiş kaydettim

Maşallah Hadi bakalım Son günler hayırlısıyla

Çok güzel pozisyonu uygunsa biz 28 ekime kadar bekleyeceğiz 40 hafta oluyor gelmezse suniyle başlayacağız dedi zaten bebis 3400 kg idi 40 haftayı geçerse normal doğum zorlayabilir beni
Az kalmış senin de kilosuna maşallah

Canım, bu evrene verdiğimiz mesaj ile ilgili. Ne kadar üstüne düşersek o kadar çekiyor kendini karşıdaki. Bu bebeğimizde de aynı şekilde… güzel anlatmışsın
L Lalalala1 de çok güzel anlatmıştı. Ona ek olarak seninkini de yazmak istedim

Arkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
Oy maşallah gözün aydın canımm
Daha erken ya suniyi düşünme şimdilik. Bol bol hareket et çömelme kalkma vs yap hurma ye. Kolayca doğurursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…