2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim Deneyim bende sağ göğsümün sağ tarafı muhteşem derece de acıyor ve sert koltuk altıma doğru neden olur acaba

Aynen katılıyorum. Sosyal medya tam bir düşman lohusalar için. Ben doğumdan sonra instagramımı kapatmayı düşünüyorum çünkü o psikolojiyle insanların sahte mutluluklarını kaldıramam doğum yaptıktan sonraki gerçek hayatı göstermiyor kimse. Ruh halimi korumak için bana kadınlar kulübü yetiyor. aynı süreçten geçtiğim, halimi anlayan insanlar lazım bana

Teşekkür ederim Deneyim bende sağ göğsümün sağ tarafı muhteşem derece de acıyor ve sert koltuk altıma doğru neden olur acaba
Rica ederim canım solak mısın? Genelde dediğin sağlak kadınlarda sol memede görülen birşeymiş yoğunlukla. Acıyan o sertliğe sıcak kompres yap masaj yap sonrasında ama sert bir masaj olacak yumuşak değil, sonrasında sağım ve en son soğuk kompres muhakkak.

Ben Fito krem kullaniyorum ,lansinoh kullanıyorum çünkü yarılma var artık canım en son bepanten plus aldım onu kullanıyorum baklaim insalalh en kısa zamanda toparlanır . Bence bir de doğal oldugu için zeytinyağı kullan iyice yumuşasin canım Lansinoh yıkanmaya gerek yok onu alabilirsin ince bir kat surersen emdikten sonra tahriş olmasın çünkü çok zor

Sağlağım aslında ama sağ göğsüm böyle oldu

Relaktasyon hemşiresi sudacrem önermişti

Inşallah en kısa zamanda rayına otursun hepimizin ki bugün çok şükür daha iyiyim sanırım gün gectikce alışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…