Minnoş madem listeye ekleyeyim mi seni de

Allah kolaylık versin inşallah sağ Salim kavuşun
Kuzum geçmiş olsun.
40 uçurma konusunda annem de sadece dua okuyup duş aldığımızdan bahsetti. Onu kesin yapacağız.
Bence komşuları toplama bu sene çok sakat. Bize de gelmek isteyenler var ama 2 şer 2 şer davet edicem kahve çay içirip gönderirim Mevlüt yapmayı filan hiç düşünmüyorum

Kalça usg 27 ekimdeydi sanırım 45 günlükkene tarih vermişler.
Mama konusuna gelirsek annem geldi yanıma bebeği ona bırakıp bugün dışarı çıktık eşimle. Bebenin atak haftası diye tahmin ediyorum huyu suyu cok değişik. Atak haftasındaki tüm yazılanları yaşıyoruz. ben gelene kadar tam uyusun diye mama yaptım..
Daha önce en fazla 50 cc içmişti. Bugün tek nefeste 90 cc götürdü

şok oldum. Tam 3 saat götürdü. 10 dan beri de uyanıktı, şimdi zor uyudu ama tüm seslere aşırı duyarlı. İnşallah bi kaç güne sakinler.
Şimdi süt sağacağım uyanınca tek seferde onu vereceğim bakalım ne kadar içecek. Aynı uyku performansını alırım inşallah yoksa geceleri birer kez mama verebilirim gücüm takatim kalmadı, dinlenemeyince sütüm çok azalıyor
Az önce yemek yedim pişman değilim aklım hala yemediklerimde
Kilo alımı aşırı ilerleyince mamayı sonuçlandırıyor doktorlar. Öyle bi durum yok değil mi nilde. Bu sefer bebe doymuyor ağlıyor vs. Ama maşallah çok güzel besleniyor gibi

Geçmiş olsun kuzum geçen gün de ben hastalandım Güneş De çok fena huzursuzdu uyumadı da yorgunluk ve hastalıktan tek başıma bayılıp kalacaktım.:/ zor ..
Valla 0 a sığıyorjz hala bitene kadar 1 numara var küçük gelmez herhalde 144 tane var

canım benim Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın
Bu arada Güneşe dedim ki gözün Aydın kızım yavuklun çıkıyor

eşim de çaktırmadan gülüyor, haberin güzelliğinden kıskançlığı kenara bıraktı