2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım aynı durumdayım memintolar bakımından. Her emzirişimde ağlıyorum. Silikon göğüs ucu aldım ama şunu fark ettim bebel onu alınca normal memeyi almak istemiyor sanırım kolay geliyor silikonu almak o yüzden savaş verdi baya şimdi acı beynime kaçsa da memeyi veriyorum

Kızlar özellikle 2.doğumu olanlara bir sorum var. Bugün kontrolde 3-4 cm açılma olduğunu söyledi dr.um ve akşam da nişan geldi. Evde sakın sancı çekme ilk hissettiğinde hastaneye gel dedi. Sorum şu: nişandan ne kadar süre sonra doğum olur? Ara sıra yokluyor bir şeyler ama düzenli değil. Şuan gitsem kaç olmuştur acaba off meraklardayımm

Kızlar vay be doğum yaptım ve ilk reglim geldi zaman çok çabuk geçiyormuş
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun kuzum
Mola bitti keyif sürüyor

Ya dün gece kimse yoktu yalnız bırakıldım ne oldu sizin bebeler uyanmadı dedim ben de
Yavrum geçmiş olsun nerdeyse hepimiz yaşadık yaşıyoruz sakin olmaya çalış
Her emzirme sonrası ekstra besle süt geliyorsa sağıp ver yoksa mama ile yedir yavrunu
Dürte dürte uyandırıp yedir.
Kesinlikle katılıyorum
-Sunshine senın 3kg mu kaldı ne inanmıyorum bnm kaç kg biliyormusn 10kg 10 10 10 hergun sütüm yağlı olsun diye diye dun 1 borcam tatlı yedim borcam tabak değilhala da kanamam oluyor sizin?
Valla bundan sonra kiloyu geri almaya başlayacağız gibi geliyor kız hangi tatlı o ben de yiyeyim süt mi yapıyor
Kanamam devam ya bugün 40 doldu ama halaaa dewamke
Reglim de bol kanamalı ve 1 hafta sürer o yüzden 40 ta bitmesini beklemiyordum zaten
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Bebişli maceraları bekliyoruz
Ay ben bu anneleri anlamıyorum genel olarak mutfağı kullanıyor olabilirler ama komple düzen değiştirmek de cok garip
Tamam canım ben çok çabuk ayaklandım önceki gün pazar market falan gittim doktor muayenesi günü çok hareketten mi oluyor acaba unutup kanepe falan ittiyordum
Yavrum yapma lütfen dinlen biraz
Ben bugün bebeği pusetiyle kaldırdım kanamam hemen kırmızılaştı.
Biraz eğilerek emzirsem dikişlerim ve içi çok ağrıyor ve kanamam kırmızılaşıyor.
2 hafta öksürmedim bile sen kanepe diyorsun

Aahh canın inşallah doruk kuşa çok güzel şeyler yakalamışsındır teşekkür ederim inşallah doruk kuşla beraber gezdiğiniz günlerde karşılaşırız bir gün

Dikişler alınmayacakmış canım erir kendisi dedi omazsa pazartesi gidicem bi

Ay canım bende siz konuşunca alacaktım canım vazgeçtim şimdi

Pes ettim. Sabahtan beri emziriyorum neredeyse ama yine ağlıyor yine ağlıyor. Sürekli aranıyor, canı çıkarcasına ağlıyor. Mama verelim dedi kayınvalidem. Verelim dedim. İnsanın morali çok bozuluyor günde 7-8 bezimiz var halbuki. 10 cc içti bıraktı mamayı. Bi şeyler oluyor ama anlayamıyorum, bi düzensizlik var çocuğumda, memeyi bile eskisi gibi kavrayamıyor

Ay canım bende siz konuşunca alacaktım canım vazgeçtim şimdi
Bendeki izlenim o oldu ne yazık ki... Bi emzik bi kaşık biberon bi silikon göğüs ucu olunca çocuğun aklı karıştı sanırım, memeyle mücadele ediyor resmen almak istemiyor zorluyorum. Meme reddi olacak diye ödüm kopuyor ama göğüs yaralarım inanılmaz kötü derecede nasıl emzirmekten korkuyorum şu an

Uyum odaları vs oluyor ya onlar küvezden cıkan bebekler için olmuyor mu canım. Anneyle bebek 1-2 gün hastanede doktor gözetiminde olsa. Uyum odası diyince benim aklıma o geliyor nedense
Yok canım bu hastanede artık bu uygulama maalesef hiç bahsedilmedi. Galiba direkt taburcu olacak.
Ah canım ya… tabii ki iyileşecek yaralar. Ama az sabır. Sancılar 1 hafta 10 gün içinde azalmaya doğru gider. Ağrın çok olursa günde 3 tane parol alabilirsin.
Annen ve kaynanan İçin ise no comment Allah yardımcın olsun.
Aahh canın inşallah doruk kuşa çok güzel şeyler yakalamışsındır teşekkür ederim inşallah doruk kuşla beraber gezdiğiniz günlerde karşılaşırız bir gün
İnşallah canım aldık çok güzel şeyler çok seviyoruz orayı

3 saatte bir 15 er dakika memeleri veriyorum. Sonra 30 ml mama. Ama mamanın 10 ml ni ancak alıyor. Meme ucumu sıktığımda 2 damla süt geliyor, o çekerken daha çok geliyodur umarım. Yarın kontrol var, değerler yine aynı olursa yoğun bakıma alırız dediler. Meme emerken de mama alırken de uyuyakalıyor yemiyor

İlk günler süt az olur diyorlar, şimdi ben göğsümü sıkıyorum 2-3 damla geliyor. Ama çocuk sürekli emiyor, ona daha mı çok geliyor acaba? Yoksa benim de mi az. Kaşık biberon çok boşaltıyor çocuğun ağzına, şırınga da akciğere kaçırıyor dediler. Ne yapacağımı şaşırdım belim felç oldu dikişlerim acıyor yok yemiyor bu çocuk

doğumdan once almama gerek var mı sence cnm bi göriim mi başıma geleceği
Bende sonra aldım çünkü her bebek farklı canım her annede benden süt gelmiyor mesela bir diğerinden emzirirken bekle kendine göre hareket edersin bizimki küvözde kalınca sağmak zorunda kaldık baby mom aldık 380 tl otomatik bende memnunum

Canım benimde öyleydi hastaneden çıktığımızda 4günde 4 birim artmış değer sürekli uyumak istiyordu biz farkemedik üzerini tamamen soy gerekirse öyle uyanıyordu benimki

Hayırlı olsun, gözünüz Aydın, sürprizli gelmiş oğlunuz bundan sonrası da rahat ve sağlıkla geçer inşallah. İzmir’de nerde yatınız doğumunuzu?

Kizlar gaz yapan yiyeceklerin ayrintili tam liste elinde olan var mi... yine bir şeyden gaz yaptı uyuyamadi. Kayisi normalde gaz yapan bir yiyecek min.. acıktım kuru meyve yiyeyim dedim hurmanve kayisi yedim... internette de kayisi gaz yapar diyor. Ama suyunu da iciyoruz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…