- 12 Mart 2022
- 57
- 56
- 18
- 30
İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım. Artık daha rahatım. Benim ilki 5 saat sürmüştü bu da uzun sürmez umarım. Squatı aklıma kaydettim ben de yapayım. Tekrar geçmiş olsun sağlıkla büyüt kuzunu inşallahBence aşırı bir fark yoktu benim ilk doğumum daha zordu hiç suni almadım
bunda aldım son bir, iki saati zor oldu zaten üç saat suni takıldı birinci saatini hissetmedim. Açılmam 5 iken ebe ikin dedi açılma 6_7 dedi ikin dedi 7-8 dedi ikin dedi doğum masası diyip Dr u aradı Dr gelince de 20 dk falan oldu hersey ama dediğim gibi sonrası kabus gibiydi maalesef çok güzel bir doğum oldu ama bebek kaka yaptığı için bir hafta yoğun bakım yolu gözledik
Her sancı geldiğinde hızlı hizli squat yaptım
Dikislerinde ne sızıntısı var canım. Doktorun bilgisi var dimiBu memintolar iyileşiyor değil mi nolur iyileşiyor deyin ağzı çok küçük bu bebenin asla tam alamıyor ben ağlıyorum artık çırpınıyorum her emzirişte
Dikişlerimden de sızıntı devam ediyor doğurduğum gün daha ağrısız sancısızdım 1 hafta geçti daha iyi olması gerekmez mi ?
Annemle kaynanamda mutfağımı baştan dizayn ediyor çocuk odada tek başına yani tartışmamak için kendimi zor tutuyorum o niye orda bu ne kahve köşemi bozmuşlar şimdiden
hayirli olsun canimSpinal anestezi ile sezeryan oldu doğumum gözümle ilgili farklı bir hastalığım yüzünden
Biraz zor geçti ameliyat bende biraz telaşlandım çocuğu gödükten sonra uyutuldum ama çok şükür sonrasında ayağa kalkarken tuvalette vs sorun yaşamadım1 gece yattık hastanede sonrasında çabuk toparldığım için şükrediyorum inşallah bekleyen herkes sağlıkla sorunsuz ağrısız sızısız kavuşsun bebişine
haaka diye bir marka canim .Aa süper, hangi marka acaba canım söyleyebilir misin?
Göğüs pedi beni hiç kesmedi2 3 tane takıyorum ona rağmen kesmedi hem de. Bir de sütüme üzülüyorum, bazen meme vermek yerine sağdığım sütü vermek işime gelebilir çünkü meme uçlarım hep yara
Var canım ödem olabilir dedi açık sarı su gibi hafif kanlı kuru tut dedi ama nasıl kuru tutucam açık bıraksam pijamalarım bacaklarıma kadar su oluyor ped koyuyorum oraya oda nemlendiriyorDikislerinde ne sızıntısı var canım. Doktorun bilgisi var dimi
ooo benim annem coktan kahve makinasi vs herseyin yerini degsitirdi. karismiyorum cunku yemegi o yapiyor butun gun mutfaktaBu memintolar iyileşiyor değil mi nolur iyileşiyor deyin ağzı çok küçük bu bebenin asla tam alamıyor ben ağlıyorum artık çırpınıyorum her emzirişte
Dikişlerimden de sızıntı devam ediyor doğurduğum gün daha ağrısız sancısızdım 1 hafta geçti daha iyi olması gerekmez mi ?
Annemle kaynanamda mutfağımı baştan dizayn ediyor çocuk odada tek başına yani tartışmamak için kendimi zor tutuyorum o niye orda bu ne kahve köşemi bozmuşlar şimdiden
Senin 2 3cmden 4-5 cm e ne kadar surdu canim
Gazlı bez denedin miVar canım ödem olabilir dedi açık sarı su gibi hafif kanlı kuru tut dedi ama nasıl kuru tutucam açık bıraksam pijamalarım bacaklarıma kadar su oluyor ped koyuyorum oraya oda nemlendiriyor
Antibiyotik kullanıyorsundur zaten. Geçmiş olsun canım. Cok ayakta oturur pozisyonda kalmamaya çalış. Çocukla zor ama. Mümkün olduğunca uzan. En azından akıntı az olur belki.Var canım ödem olabilir dedi açık sarı su gibi hafif kanlı kuru tut dedi ama nasıl kuru tutucam açık bıraksam pijamalarım bacaklarıma kadar su oluyor ped koyuyorum oraya oda nemlendiriyor
Eşimde diyor karışma biraz boşver ben sonra senin istediğin gibi düzeltirim diyehayirli olsun canimanali babali saglik bir omru olsun yavrunun
suni sanci kendi sancimiz gibi yavas yavas gelmiyor malesef, bir anda vurdugu icin daha agrili oluyor. cok sukur hepsi gecmis gitmis
ooo benim annem coktan kahve makinasi vs herseyin yerini degsitirdi. karismiyorum cunku yemegi o yapiyor butun gun mutfakta
biz tabi 2 kisi yasadigimiz icin yemek takimim 6 kisilik, kaselerim yetmiyormus kase fln aldikannemler gidince artik hepsini depoya kaldiricam
Yarayı açık tut birşey koyma üstüne ki Bir an önce kapansın. İç çamaşırı pijamayi çek üstüne islansin.Var canım ödem olabilir dedi açık sarı su gibi hafif kanlı kuru tut dedi ama nasıl kuru tutucam açık bıraksam pijamalarım bacaklarıma kadar su oluyor ped koyuyorum oraya oda nemlendiriyor
Uzandığım sürelerde kuruluyoruz ama gazlı bez ile değilGazlı bez denedin mi
eniste beye katiliyorum kuzumEşimde diyor karışma biraz boşver ben sonra senin istediğin gibi düzeltirim diyeah bu analar
Tamam canım ben çok çabuk ayaklandım önceki gün pazar market falan gittim doktor muayenesi günü çok hareketten mi oluyor acaba unutup kanepe falan ittiyordumYarayı açık tut birşey koyma üstüne ki Bir an önce kapansın. İç çamaşırı pijamayi çek üstüne islansin.
16-18 saat uyku normal diyorum birde durmadan uyandırıyorlar çocuğumuu Allahheniste beye katiliyorum kuzumsen Mehmet’in ile ilgilen bosver geri kalanini.
yarin oburgun bir bayram onlara kalmaya gidince, sende bazi degisimler yaparsin onlarin evlerinde
Bu memintolar iyileşiyor değil mi nolur iyileşiyor deyin ağzı çok küçük bu bebenin asla tam alamıyor ben ağlıyorum artık çırpınıyorum her emzirişte
Uzandığım sürelerde kuruluyoruz ama gazlı bez ile değilyani uzanabildiğimiz sürelerde kısıtlı sende biliyorsun
Dikişler alınmamıştır daha dimi. Bir hafta oldu diye biliyorum. Biraz koru canım kendini. Bebeği bile kucağına verebilirler daha çok erken. Yatağa yatarken kalkarken dikkat et. Tam karından destek alıyoruz çünkü. Ben 10 gün oksurmedim hapsirmadim bile. Sen biraz erken ayaklanmissin sanki. Ondan olabilirTamam canım ben çok çabuk ayaklandım önceki gün pazar market falan gittim doktor muayenesi günü çok hareketten mi oluyor acaba unutup kanepe falan ittiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?