2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Keşke benim annemde burda olsa da herseyi bozsa geldi ve dönmek zorunda kaldı eşimde işe başlayacak iki çocukla tek kalacağım üstelik bebeğim çok huysuz

Kuru fasülye, lahanagiller, karnabahar, kafein belki, mandalina, soğan. Kayısıyı bilmiyorum, genelde rahatlatması için kullanırız ya kuru kayısı ve hoşafını. O yüzden kafam karıştı.

Kızlar sizin bebeniz de memeyle mücadeleyd giriyor mu? Bi çekiyor agresifçe itiyor sonra, sinirleniyor, ağlıyor, kıvranıyor ben zorla ağzına tıkınca daha çok sinirleniyor, en sonunda mememi kanırta kanırta çekmeye başlıyor. Meme reddi böylr bir şey mi

Cnm sağ kendini bak bakalım kaç cc gelcek benimkide cok cok çekiyordu meğer benim sütüm yokmuş şırıngayla hiçbir şey olmaz hastanede hep öyle veriliyor sen emzirmeye devam et şırıngayla mama ver verebildiğin kadar

hıı
Kız o ben değilimm ben doğuma gittiğim kilodan 1 kilo aşağıdayım suanda diyorum ya ben hanş bebek hani eşi hani suyu nereye gitti sanırım @Loresima8989 arkadasımızdı o
hımmm kader arkadasım aynen biz napalım seninle burda emziren anne diyetlerı var ona girelimbunlar normal doğum yapmıscasına 1kg 2kg fark konusuyorlar, canlar daha 40ımız cıkmadı kilo konuscaz kılo

16-18 saat uyku normal diyorum birde durmadan uyandırıyorlar çocuğumuu Allahh sevdim bu fikri
aman boşver annenleri kendı aralarında takılsınlar şimdilk bırde insan lohusa iken cok duygusal cok sınırlerı bozuk oluyor. ama iileşmen lazımdı ped değil bşka birşey takmalısın hastanede ondan takıyorlar. ve gercekten dinlenmelisin bnde koltuk ceke ceke temizlik yapa yapa ağrımayan dıkıslerımı cortlattm bakalım kaç gune gecicek

cnm biz kaşıkla verdık corba içer gbi içiolar

Hastaneden kiralayım diyorum yarın pompayı. Sen öyle mi yaptın canım?

Kızlar göğüs uçlarım sertleşmeye ve acımaya başladı. Çocuk emerken acıdan kıvranıyorum. Lansinoh sürüyorum ama gümüş kapak da alayım diyorum. İşe yarayanlar marka yazabilir mi? Ya da yaramadı diyenler markasını söyleyebilir mi?
Lohusalık ilk gün

Canım gümüş kapak yerine avent in kapaklarından bak. Bir de göğüs uçlarını krem sonrası kapama. Oksijen ile temas etmeden iyileşmez o yaralar.

Hastaneden kiralayım diyorum yarın pompayı. Sen öyle mi yaptın canım?
Ben doğumu özelde yaptım ama küveze sarılık için gireceğimizde direk devlet hastanesine gittik orda kiralanmıyor direk veriyorlardı kiralanıyorsa kirala bak ama mama ver şırıngayla her memeni emdirdikten sonra 10 şırınga en az

30 ml dediler, 20 ml ancak alıyor. Kaşık biberonla 1 saat sürüyor. Kilo kaybı ne kadardı canım sizde? Ne kadar kaldı küvezde? Ben de özelde yaptım bebek yoğun bakım çok masraflı oluyormuş doktorum söyledi.

Canım her emzirmeden sonra 30 CC dedi bize de doktor ama hiç 30 yiyemedi. 20 bile zar zor yedi. 20 CC de iyi yani. Bize bu beslenme ile 2 gün yetmişti çok şükür. Biz parmak yanından siringayla direk verdik mamayı. Ama iki kişi tam bir saat sürüyordu. İnsan mahvoluyo ama yapacak birşey yok. Benim kolostrumu hastanenin makinesi cozebildi. Bir de hemşire bana siringadan pompa yaptı acayip işe yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…