2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım o da sağ salim yuvasını kavuşacak iyi olacak 30 CC veriyorlardı yoğun bakımdayken bizimkisi neden ama benim Bebiş ne kadar alıyor bilmiyorum şimdi şu pompa gelirse birine verirken diğerini pompalayıp daha sonra vereceğim En azından bir memeden ne kadar süt geliyor Onu da öğrenmiş olurum çok farklı bir hismiş yaşayan bilmiyor Allah'ım herkese böyle güzel bebişler nasip eylesin doğmamış bebişlerimiz de bir an önce dogsun

walla bnde fazlası vardı azı yoktu herkes bu yollardan geciyor sanırm. ben yaparmısın bilmiyorum ama emzirdikten snr kaşıkla sağdığım sütü veriyordm önce emzirme snr kaşık

zamanla düzelir bnm cok artk bir tek sbhları oluyor zmnla sütün bebeğine göre ayarlanacak

Uyum odaları vs oluyor ya onlar küvezden cıkan bebekler için olmuyor mu canım. Anneyle bebek 1-2 gün hastanede doktor gözetiminde olsa. Uyum odası diyince benim aklıma o geliyor nedense

Hep eşimle yıkıyorduk oğluşu eşimde dışarı çıktı bende duşa girmek istedim onu kucağıma aldım tek kolumla tuttum diğer elimle yıkadım hemen çıkardım giydirdim emzirdim uyudu sonra kendim girdim duşa gerçekten analık cesaret getiriyormuş

Ay yok Allah nil’e uzun ömür versin şuan doğum kontrol hapı alıyorum hatta

Büyük cesaret :) bugün benim kız da salon kadını çizgisinden çıkarak bacağıma ve nevresime kaka yapınca aynını yaptım o an başka ne yapabilirdim ki rezil rüsva oldum
Ay yok Allah nil’e uzun ömür versin şuan doğum kontrol hapı alıyorum hatta

Ben emzirmediğim zaman hemen 40ım çıkar çıkmaz adet gördüm çok tehlikeli dikkat et

Amin canim dualarinizi bekliyorum acilma diyince sanki hemen dogurcak gibiyim
Bebegin her hareketinde aciliyor gibi hisediyorum
Hayirlisi bakalim beklemedeyim
Sancilari mi saycam gerci anlayabilirsem cok anlasilir degil suan

Amin canim dualarinizi bekliyorum acilma diyince sanki hemen dogurcak gibiyim
Bebegin her hareketinde aciliyor gibi hisediyorum
Hayirlisi bakalim beklemedeyim
Sancilari mi saycam gerci anlayabilirsem cok anlasilir degil suan

Anlarsın kuzum acılma 4-5 cm olunca şiddeti artıyor. Benim öyleydii cünkü 2-3 cm bir şey yoktu 4 cm buldugu anda anlasılmaya basladı

Sarılık olduk göbek hizasında aşağı doğru iniyor

Emzir bol bool telaş yapma valla benim eşim benden sakladı telaş yapmıyım diye ilk muayanesine gidemedim ben ağrılardan orda söylemişler 11 diye bende süpheleniyordum hastaneye gidelim dedim kaç kez götürmedi biliyor ya durumu kendisi şu halimle kendim gidrrim diyince söyledi. 2 gün stres yaptım sonra o stres ne bana ne de cocuga faydası oldugunu kabullendim ve azaldı şimdi cok sükğr kontrolümüz salı günü hani kanda değer kaç bilmiyorum ama gözle görülür azaldıgını gözlemliyorum. Bol bol emzir mama takviyesi verdiyse doktorum ihmal etme ver

Bence aşırı bir fark yoktu benim ilk doğumum daha zordu hiç suni almadım
bunda aldım son bir, iki saati zor oldu zaten üç saat suni takıldı birinci saatini hissetmedim. Açılmam 5 iken ebe ikin dedi açılma 6_7 dedi ikin dedi 7-8 dedi ikin dedi doğum masası diyip Dr u aradı Dr gelince de 20 dk falan oldu hersey ama dediğim gibi sonrası kabus gibiydi maalesef çok güzel bir doğum oldu ama bebek kaka yaptığı için bir hafta yoğun bakım yolu gözledik

Her sancı geldiğinde hızlı hizli squat yaptım

Merak etme canim bizim de ayni degerlerdi dort gine duzeldi iki gun mama verdik bol bol emzirdim. Şükür duzeliyor moralini yuksek tut

İnşallah canım dediğin gibi olur. saati kaçırmayayım diye not alıyorum, henüz düzene binemedi bizim bebiş çünkü uyku saatleri çok düzensiz 40 dakika emse bile uykuya dalamıyor yatağına koyunca uyanıyor hemen, süt yetmiyor mu diye o yüzden de tedirgin oluyorum. Bir de odadan çıkmıyorum tüm gün, 12 gündür bu böyle ve artık psikolojim bozulmaya başladı. Evde henüz kaloriferleri yakmadık sadece bizim odayı ısıtıcıyla ısırıyoruz diye bebeği bizim odadan çıkarmıyorduk pek ama babynest mi nedir böyle şeyler alıp artık kütüphaneye salona falan geçmek istiyorum.
walla bnde fazlası vardı azı yoktu herkes bu yollardan geciyor sanırm. ben yaparmısın bilmiyorum ama emzirdikten snr kaşıkla sağdığım sütü veriyordm önce emzirme snr kaşık
Canım ben sağım yapamıyorum, sağdığımda süt çıkmıyor pek fazla ne yazık ki ( göğsümde akıyor ama sağınca çok az çıkıyor
zamanla düzelir bnm cok artk bir tek sbhları oluyor zmnla sütün bebeğine göre ayarlanacak
İnşallah canım, vücut da bebek de zamanla alışacak demek ki sürece
Sarılık olduk göbek hizasında aşağı doğru iniyor
Canım bacaklara inmediyse panik yapmamaya çalış, mama meme destekli devam et, bol bol beslemek iş sarılığın ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…