İnşallah canım o da sağ salim yuvasını kavuşacak iyi olacak 30 CC veriyorlardı yoğun bakımdayken bizimkisi neden ama benim Bebiş ne kadar alıyor bilmiyorum şimdi şu pompa gelirse birine verirken diğerini pompalayıp daha sonra vereceğim En azından bir memeden ne kadar süt geliyor Onu da öğrenmiş olurum çok farklı bir hismiş yaşayan bilmiyor Allah'ım herkese böyle güzel bebişler nasip eylesin doğmamış bebişlerimiz de bir an önce dogsunmemeyi tamamen beslenme aracı olarak düşünme, güven stres atma aracı olarak da kullanıyor bebek. Seni hissetmek için. Annesini keşif için. 1 günde birden o denli süt artacağını düşünmüyorum ben. Ne kadar içti diye hiç hesap yapma derim bunu asla bilemeyiz. Huzurlu olsun, karnı şiş olsun doyduğunu gör, düzenli kilo alsın yeterli. Ben daha 4. Emzirmemi yaptım dün. Biberona alıştığı İçin itti beni önce, sonrasında aç kalınca emdi hızlı hızlı. Emmesi bitince şiş karnını görünce şok oldumnormalde 3 saatte bir 60cc süt içiyormuş ama dün birden yüklendi daha fazla emdiğine eminim.
Prematureler büyümüş de küçülmüş gibi bebekler. Alıştıkları düzeni yok edip normal ev düzeni oluşturacağım inşallah taburcu olunca
walla bnde fazlası vardı azı yoktu herkes bu yollardan geciyor sanırm. ben yaparmısın bilmiyorum ama emzirdikten snr kaşıkla sağdığım sütü veriyordm önce emzirme snr kaşıkEvet mantıklı, kendi doktoru da baksın. Ya napacağımı bilmiyorum emziriyorum ama şu 3 saat olayı beni aşırı geriyor. Çocuk uyuyor uyanmıyor, uyanmadıkça zaman geçtikte daha kötü hissediyorum, kısır döngü gibi. Sakinleşemiyorum Allah'ım bir arkadaş yazmış ya telaştan çocuğumu sevemiyorum diye, aynı şeyleri hissediyorum. Ben bu çocuğu nasıl büyütücem, uyutamıyorum bilelohusa depresyonu böyle bi şey mi
Canım ben sağınca sütüm gelmiyor ama bir göğsümü emzirirken diğeri göl oluyor. Her tarafım ıslanıyor bebeğin de üstü ıslanıyor. Birini emzirirken diğerini sağamıyorum, bu olaya siz nasıl çare buldunuz? Islanmış bir şekilde çocuğu da ıslamayayım diye her tarafımfa havlu var ama doğru emziremiyorum bu sefer de kavrayamıyor arada bir sürü engel olduğu için bebeğim.
zamanla düzelir bnm cok artk bir tek sbhları oluyor zmnla sütün bebeğine göre ayarlanacakKızlar emzirirken üstünüz başınız göl oluyor mu diğer memeden ötürü? Bunun çaresi var mı sürekli ıslağım ve bebeğin de üstü ıslanıyor. Mochi falan mı alsam işe yarıyor mu bilen var mı?
Coupcum bugün çiçek exporta gittik giderken aklımdan geçtin, acaba doğum yaptı mı diye. Şimdi sen yazınca tam olduhayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım bugün normalde görüş günü değil zaten çağırdıklarında muhakkak gidiyorum emzirmeye, kendiliğinden teklif edecektim ama dün cesaretim kırıldı. Onlar sürekli biberonu, emziği dayarken çocuğun memeyi reddetmesi çok normal maalesef. Evdeki ret durumu için sondayı aldım bekliyorum gelmesini kuzumun.
canım kendimce güzelleme yapıyorum salı günü taburcu olacak diye
kan testi yapmalarını bekliyorum inşallah bir an önce yavrum çıksın da süreç başlasın artık bizim için. Doktor Pazartesi test yapacağını söylemişti. Herşey hazır oğluşu bekliyorinşallah canım bakalım uyum sürecinde bizi neler bekliyor
artık 40 ı atlattın. Bundan sonrası düzlük bence. Kendileri gelsin görmeye torunlarını
Annem de 3 ay kalırsın diyordu da dedim bebeyi 1 aylık yapıp gidiyorum ben evimeözleyen gelir görür, özleyen yakına taşınır
ay aman yoksa Nil’e erkenden bir kardeş gelebilir
Ay yok Allah nil’e uzun ömür versin şuan doğum kontrol hapı alıyorum hattaCoupcum bugün çiçek exporta gittik giderken aklımdan geçtin, acaba doğum yaptı mı diye. Şimdi sen yazınca tam olduhayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım bugün normalde görüş günü değil zaten çağırdıklarında muhakkak gidiyorum emzirmeye, kendiliğinden teklif edecektim ama dün cesaretim kırıldı. Onlar sürekli biberonu, emziği dayarken çocuğun memeyi reddetmesi çok normal maalesef. Evdeki ret durumu için sondayı aldım bekliyorum gelmesini kuzumun.
canım kendimce güzelleme yapıyorum salı günü taburcu olacak diye
kan testi yapmalarını bekliyorum inşallah bir an önce yavrum çıksın da süreç başlasın artık bizim için. Doktor Pazartesi test yapacağını söylemişti. Herşey hazır oğluşu bekliyorinşallah canım bakalım uyum sürecinde bizi neler bekliyor
artık 40 ı atlattın. Bundan sonrası düzlük bence. Kendileri gelsin görmeye torunlarını
Annem de 3 ay kalırsın diyordu da dedim bebeyi 1 aylık yapıp gidiyorum ben evimeözleyen gelir görür, özleyen yakına taşınır
ay aman yoksa Nil’e erkenden bir kardeş gelebilir
Benimde 5 kilom kaldı ama nasıl vercem bilmem-Sunshine senın 3kg mu kaldı ne inanmıyorum bnm kaç kg biliyormusn 10kg 10 10 10 hergun sütüm yağlı olsun diye diye dun 1 borcam tatlı yedim borcam tabak değil hala da kanamam oluyor sizin?
Hamileyken yemediğim yemeğii şu 11 günde yedim-Sunshine senın 3kg mu kaldı ne inanmıyorum bnm kaç kg biliyormusn 10kg 10 10 10 hergun sütüm yağlı olsun diye diye dun 1 borcam tatlı yedim borcam tabak değil hala da kanamam oluyor sizin?
ama sen ye haksızlık hamile kaldığın kilonun altında olmak nedirHamileyken yemediğim yemeğii şu 11 günde yedim
Hep eşimle yıkıyorduk oğluşu eşimde dışarı çıktı bende duşa girmek istedim onu kucağıma aldım tek kolumla tuttum diğer elimle yıkadım hemen çıkardım giydirdim emzirdim uyudu sonra kendim girdim duşa gerçekten analık cesaret getiriyormuş
Ay yok Allah nil’e uzun ömür versin şuan doğum kontrol hapı alıyorum hatta
Amin canim dualarinizi bekliyorum acilma diyince sanki hemen dogurcak gibiyimAman kolay olsun da insallah önemli olan o
Bizim değerimizde öyle canım. Öncelikle sakin kalıyorsun sen strese girersen sütün azalır. Bu sarılığın tek çözümğ bol bol emzirmek. emzirdikce düşecek insallah. Doktor bana ayaklarını takip et diz kapağına inerse beklemeden geliyorsun dedi. Cok sükür inmedi. Emzir bol bol sarılık idrarla atılıyormus. Emzirdikce çişli bez sayısı artıyor sende farkedersin. 2 gün önce aksam iki gögsümde de süt yoktu mama verdim hep sabaha cocuk biraz çiş yapmıs ama çişi gör bildiğin biz uzun süre su içmeyizde kop koyu olur ua öyle azıcık işemiş. Ama güzel emdiği günler açık sarı güzel çişi oluyor
Aman dikkat ediyoruuz
Haftan güzel sağlıkla gelsiin
Kız o ben değilimm ben doğuma gittiğim kilodan 1 kilo aşağıdayım suanda diyorum ya ben hanş bebek hani eşi hani suyu nereye gittiama sen ye haksızlık hamile kaldığın kilonun altında olmak nedir
Amin canim dualarinizi bekliyorum acilma diyince sanki hemen dogurcak gibiyim
Bebegin her hareketinde aciliyor gibi hisediyorum
Hayirlisi bakalim beklemedeyim
Sancilari mi saycam gerci anlayabilirsem cok anlasilir degil suan
Sarılık olduk göbek hizasında aşağı doğru iniyor
Gelmiş geçmiş olsun canım. Sağ salim atlatmışsınız ve yanında çok şükür. İnşallah benimde senin doğumunun ilk sıraları gibi olur ve 2 saatte çabucak geçer biter. Peki ikisini de deneyimlediğin için soruyorum kendi sancın ile suni arasındaki fark çok muydu herkes çok fark var diyorda merak ediyorum o yüzden
Merak etme canim bizim de ayni degerlerdi dort gine duzeldi iki gun mama verdik bol bol emzirdim. Şükür duzeliyor moralini yuksek tutKızlar bir şey yazın nolur, sarılık olmuş bebeğim, tam taburcu oluyorduk, kilo kaybı normalin üstünde çıkmış. Kan sonuçlarına göre yoğun bakıma yaptırılabilirmiş. 11,1 sarılık yüzde 9 kilo kaybı. Delircem
İnşallah canım dediğin gibi olur. saati kaçırmayayım diye not alıyorum, henüz düzene binemedi bizim bebiş çünküDaha doğum yapalı ne kadar oldu kii. O not olayını bende yapıyordum bıraktım artık sanki bana ödev vermişler gibi her şeyi not alıyordum ya kaçta emdi kaç dakika memede durdu bezi vs vs. Onu bıraktım çok şükür. Zaten minik kuşumda 3 saat olayına alıstı saat yaklastıkca bi mırıldanıyor uyanmaya baslıyor. Valla eve ve sana bakanın varsa sen kendini toparlamaya bak bence büyük bir nimetmiş insanın yanına yardıma birisi gelmesi. Ya bilmiyorum bazıları sıcak bakmıyor ama bence şu halimizle neyin yemeğini yapıp bebeklere bakacaz. Onlar uyuyunca bol bol dinlenmek lazım. O aşamaları düşünme simdi yanında birilerimvar sana yardım ediyor hemen hemen 40 cıkana kadar yalnız bırakmazlar büyük ihtimalle. Zaten 40 cıkıncada her şey düzenine girmiş ve sen adapte olmus olacaksın
Canım ben sağım yapamıyorum, sağdığımda süt çıkmıyor pek fazla ne yazık kiwalla bnde fazlası vardı azı yoktu herkes bu yollardan geciyor sanırm. ben yaparmısın bilmiyorum ama emzirdikten snr kaşıkla sağdığım sütü veriyordm önce emzirme snr kaşık
İnşallah canım, vücut da bebek de zamanla alışacak demek ki sürecezamanla düzelir bnm cok artk bir tek sbhları oluyor zmnla sütün bebeğine göre ayarlanacak
Canım bacaklara inmediyse panik yapmamaya çalış, mama meme destekli devam et, bol bol beslemek iş sarılığın ilacıSarılık olduk göbek hizasında aşağı doğru iniyor
Senin 2 3cmden 4-5 cm e ne kadar surdu canimAnlarsın kuzum acılma 4-5 cm olunca şiddeti artıyor. Benim öyleydii cünkü 2-3 cm bir şey yoktu 4 cm buldugu anda anlasılmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?