2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canlar ust uste sulu kaka normal mi neden olabilir
Benim oğlanda öyle oldu 4/5 gün sürdü sanırım şimdi normale döndü ön sütün yoğunluğundan oluyormuş ön süt daha sulu ya ondan sanırım

Bebeklerin kusma olayları nasıl kızlar sizde. Biz yarım saat memede sonra da 30 cc mamada yiyoruz ve kusuyoruz bu döngüde hani sütün miktarı fazla gelmeye mi basladı ikisi birden fazla geliyor. Ama bu yeme düzenine hala ağzı aranıyor. Bende o arada emzik vermeye basladım artık

Kesinlikle o çekerken daha çok geliyor :) hiçbir makine bir bebeğin çekiş gücünü yakalayamaz.
Avent in kalkanlarından mı canım?
Evet tatlım. O kalkanlar sayesinde meme ucu sürtünmeden oksijenle temas edebiliyor ve kuruyor. Öyle öyle iyileşecek. Ben gümüş Kalkanları bir gazla aldım ama boşuna almış oldum.

Bana saf zeytinyağı iyi geldi kuzum ılıtıp sürüyorum her emzirme öncesi ve sonrası bir göğsümü kurtardım biraz birde fito isimli bir krem var onu sürüyorum sağdıktan sonra emzirmeyeceğimde sonra yıkayıp veriyorum bu ikisi bayağı toparlamasını sağladı lansinoh sıfır etki bi sürü de para

Benimki çok emerse kusuyor canım iki göğsümüde boşaltınca çok çok ağlamazsa mama vermiyorum artık ben

Dün bir fasulye yedik canım çekmişti nerden yedimm sabaha kadar baba ana oğul hepimiz mahvolduk Aile boyu gaz savaşları

Göbek düştü bebeği rahatsız eder mi ondan mı uyumadı dedim kızlar biliyor musunuz ?

Zeytinyağından sonra yıkayıp mı veriyorsun canım memeyi çocuğa?

Benim bezlenme ile aynı gidiyorsun. Henüz kusmadık ama 2 günlüğüz. Benimki de sürekli aranıyor. Hep emmek istiyor gibi ama memeyi alana kadar da akrobasi yapıyoruz, kolay kolay almıyor ya

Kızlar hangi sleepy i kullanıyorsunuz 3 numaraya geçerken bi denicem prima premium kullanıyorumda bi denemek istiyorum

Ay canım bende siz konuşunca alacaktım canım vazgeçtim şimdi

Kızlar keşfettiğiö bir şeyi söylüyorum. Ben acı yüzünden silikon göğüs ucu almıştım ama bebek sonradan sadece memeyi almakta zorlanınca reddeder diye korkumdan kullanmadım. Ama şunu fark ettim silikon ucu takıyorum göğsüme ve bebe meme emenr kadar takılı kalıyor. İçindeki süt yarayı nemlendirip sızısını azaltıyor. Bebeğe öyle vermek daha az acılı oluyor. Böyle emzirmeue devam ediyorum dün geceden beri. Belki sizde de işe yarar isterseniz bir deneyin.

aynı durumdaydım krem tek başına fayda etmedi e bebek in kendi gümüş kapağını aldım kullandım çok iyi geldi şuan hiçbir şey kullanmıyorum az zaman sonra iyileşip alışıyor zaten

Evet muhakkak akıyor, emzirme sütyeni almıştım biraz dar geldi daha doğrusu tam oturuyor dün gece onu giyip yatmıştım sıkı olduğu İçin göğüsleri baskıladı çok almamış mesela ama dar giymek hiç iyi değil diye bugün eşimin tişörtlerinden giydim sutyensiz. Hala bile pıt pıt akıyor. Ben mochi kullanıyorum memnunun
5-6.günden bugüne emdiği her öğünde kusuyor canım. Doktora sordum kilo alımı normalde yapılması gereken bir şey yokmuş.

ağız burun dolusu kusuyor özellikle benim bebeğim, her yer kusmuk
Mideye indikten sonrası yeterliymiş kilo verir diye üzülme hiç.

Kızlar evi soğuk olanlar gece uyku tulumu giydiriyo musunuz 1-3 aylık olan büyük mü gelir salı günü anneme geçiyorum istanbul sogukmuş batmanda müslinle yatırıyodum da

Benim bezlenme ile aynı gidiyorsun. Henüz kusmadık ama 2 günlüğüz. Benimki de sürekli aranıyor. Hep emmek istiyor gibi ama memeyi alana kadar da akrobasi yapıyoruz, kolay kolay almıyor ya
Bende de durum aynı hep emmesine rağmen aranıyor. Memeyi de kolay kolay almıyor resmen savaşıyor itiyor sinirleniyor . Bebeleri okumak ne zor ya
Kızlar evi soğuk olanlar gece uyku tulumu giydiriyo musunuz 1-3 aylık olan büyük mü gelir salı günü anneme geçiyorum istanbul sogukmuş batmanda müslinle yatırıyodum da
Canım ben tulum değil de müslin üstüne battaniyeye sarıp öyle uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…