2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu saate kadar uyumadıysa;
Ayakta sallamak da anneliğe dahil mi :)
Bu yolda her şey mübah papatyam
Kilo alımına göre doktor yönlendirir. Kusma olayı bizimde derdimiz kaç cc yerse yesin kusuyor. Anne sütü içsin sadece onuda kusuyor
Strese girme canım boşver doğuma az kaldı surda sen son günlerinin tadını çıkar. Sonra bebe kucağında karnını seversin Anneler öyle mutfagıma giriyor düzenimi beğenmiyor, giyinme odasına bakıyor beğenmiyor vs vs bende hiç ses etmiyorum şu curcunalı günler bitince doğum öncesi yapılan temizlik yeniden yapılacak evler cok dağıldı cünkü gelen giden mıhabbeti bitince vs.
İnsallah canımm güzel haberlerle dön. Maşallsh bence sütün güzel geliyor kendini strese sokmassn ah bi

2. Ay aşısından sesleniyorum ne vurdular kızıma 05.15 de uyudu ayakları elleri durmayan tekmeler atan üstümde ayaklarına destek verdiğimde tırmanan bir kız oldu altını değiştirirken tepinmekten koruyucu örtünün yeri değişiyor ve bennnn muhallebiyi yedirip 9 saat uyuduğu günlere ışınlanmak istiyorum

Bence değil canım çok iyi çünkü bizim sarılık olduğundan şırıngayla 10 cc zor içiriyordum sarılığı arttı senin bu yemeyle sarılıkta artmaz maşallah çok iyi

mutfaga hic girmiyorum zaten
bizim yataga cift carsaf takmis bisi demedm ne diyim
hava guzelken yagmurlar baslamamisken ciksin gezsin. babam gidiyor yuruyuse , onunla gitsin dolassin. zaten dogumdan sonra enerjimiz kalmicak

Hayallerini yıkmak istemem ama 9 saat uyku dediğin ne ola ki
18 aylık bebiste mevcut öyle bir uyku pek görmüyoruz.

Boncuk bence çişli bez sayısı vs iyi ise sal biraz. Bak cok bunaltıyorsun kendini. Zaten doktora sık gidiyorsun bi sorun varsa çıkar ortaya.
Hatırlıyorum da sarılık zamanı buraya yazıyordum 4 saat uyandıramazdım sadece enjektörle 10-15 zorla içirebilirdim, nerdeyse ilk 3 hafta böyle geçti. Hem seni emip hem de dışarıdan 30 cc alması çok çok güzel
Anneciğin çok titiz sanırım senin canının darlanma şeklini cok iyi anlıyorum.
Az kaldı Cuma’ya, artık istede de yapamaz herhalde
Yalnız öyle bi temizlik asıl benim eve lazım aahhh ahh
Kız benimki doğuştan aşılı herhalde. Normalini tarif ettin
9 saat ne, bir rüya mı

Kuzum cok geçmiş olsun ya. Dirayetli olman lazım, yapma böyle.
İçindeki endişeleri anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum hepimiz benzer ağlama krizlerine girdik sırtımdan kalbime bıçak saplanmış gibi hissettiğim zamanlar olmuştu.
Sen güçsüz değilsin ki, endişeli bir annesin. Ve lohusasın. Ben lohusalık bitince biraz rahatlarım sandım ama bazı gecelerde lohusalığımda ağlamadığım sıklıkta ağlamaya başladım..
Bu ara biraz daha cok yorulursun, ama sıkı takiple iyi edersin yavrunu. Diğer evladın da seni öyle görmesin. Bir daha doktora ne zmaan gideceksiniz? Süreciniz nasıl işleyecekmiş?

titiz ve masallahi var bana misin demiyor . insan hic mi yorulmaz .
Ben basima gelicekleri bildugim icin cok erkenden getirtmedim abime kalsa agustos da fln geliceklerdi ben istemedim.

Doktor sadece ilaç yazacak diye bebeyi evden çıkarmak istemedim eşimi yolladım.
Tahlil sonucuna göre antibiyotik şurup vermiş, enjektörle içerecekmişim muhtemelen içmeyecek Allah yardımcım olsun.
Bir de probiyotik vermiş Nbl probiyotik şase vermiş yarımşar paketi sütle karıştırıp günde 2 kere verecekmişim. Neden damla formunda olan probiyotikten vermedi bilmiyorum.
Veee resmî olarak yumurta, süt ve süt ürünleri ve dana etini kestik. kahvaltıda en azından protein olsun kıyma yerim diyordum o da yalan oldu
Güneş artık biraz toparlar inşallah
Allah hepimizin bebişlerine sağlık, bizlere de sabır ve kolaylık versin

Sağol canım salmak istiyorum artık. Her doktor farklı söyledi, sınuncusu 2 saatte bir 60 cc vermezsen sarılık bitmez dedi. Artık götürmüyorum doktora, topuk kanı istiyor özeller hemen, deldirmeyeceğim bir süre sizi duydukça salıyorum rahatlıyorum

bizim doktor sarılığın beslenmeyle alakalı olmadığını söyledi. araştırdım cidden karaciğerin yeterince gelişmemesi ile ilgiliymiş

Ya şöyle yap mesela 30 verdin aranıyor hala. Al memeye yanağından dürte dürte konuşa konuşa emzir. Emdiği kadar. Yetmedi bıraktın hala mızırdanıyor, bi 30 daha mama yap içebildiğini içsin.
Sarılık için kanı topuktan mı aldılar
Güneşte hep damar yolu açıp da kan aldılar.
Topuktan şeker ve bildiğimiz topuk kanı uygulamasında kan aldılar

Doğum yaptığım yerde damar yolu açmışlardı, ama sonra götürdüklerim topuktan aldı canım.

alerjisi mi varmis Gunes hanimin sut urunlerine kuzum ?
Sizin ev 2 kere 40 lanırdı şimdiye o zaman
hic sorma
bizim doktor sarılığın beslenmeyle alakalı olmadığını söyledi. araştırdım cidden karaciğerin yeterince gelişmemesi ile ilgiliymiş
aaa neden ozaman surekli emzirin diyorlar

alerjisi mi varmis Gunes hanimin sut urunlerine kuzum ?
Öyleymiş ciceğim ben de bekliyordum bunu
Sıkıntılar bizi tabi ki es geçmez
Ya sütten önce geçen hafta yumurtayı kestim. Poposunda minik minik kırmızı noktalar beliriyordu bazen. Artık yoklar. Pişik kremi kullanmadım 1 haftadır sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…