valla bugun en son dedim , temizlik sezonu bittiCanım, annen stresli muhtemelen, dikkatini dağıtmak istiyor bence :) Benim annem de çok telaşlıdır her şey hemen olsun ister, anlayabiliyorum o huzursuz ve tezcanlı atmosferi:) sen üstünde durmamaya çalış
Bu yolda her şey mübah papatyamBu saate kadar uyumadıysa;
Ayakta sallamak da anneliğe dahil mi :)
Kilo alımına göre doktor yönlendirir. Kusma olayı bizimde derdimiz kaç cc yerse yesin kusuyor. Anne sütü içsin sadece onuda kusuyor30 cc süt verdim, arkasından mama vermem lazım ama ikisini aynı anda verince kusuyor. 3 saatte bir 30 cc süt + ne emerse ve diğer 3. saatte 30 cc mama + ne emerse yapıyorum. 11 günlüğüz az mı öğünlerimiz teyzeleri? Kafam çok karışık bu konuda
Strese girme canım boşver doğuma az kaldı surda sen son günlerinin tadını çıkar. Sonra bebe kucağında karnını seversinbir an once dogurayim da anneme ugrascak birsey olsun .
geldiginden beri sanki biz coplukte yasiyormusuzcasina durmadan temizlik yapiyor artik cok sinirlendim. daha 1.5 ay once butun koltuk kiliflarini soktuk yikadik vs . ama iki gundur yok ter kokuyorlarmis die soktu gene hepsini
en son bir halim vardi kaldirmistim , hali yikama makinasi kiralayip temizlicektk ama esim de aksamlari ek ise gidiyor die bir turlu ayarlamadik.
kac kere sordu annem , hali yikama yerleri yok mu , ne kadsr kirli , kuvette yikim .. artik patlicaktim.
aksam esimi yollamadm ek ise , gittik makinayi kiraladik . haliyi yikadik. ektra ne varsa sagda solda hepsini toparladm .
İnsallah canımm güzel haberlerle dön. Maşallsh bence sütün güzel geliyor kendini strese sokmassn ah biHaklısın canım ama çok ağlamışdün bütün gün memeden inmedi, hatta eşim dalga bile geçti dünyaları içti bu çocuk diye. Ama akşama doğru yoruluyor sanırım iyi ememiyor, hep uyukladı. Ben de zorlayamadım çünkü ben de çok uykusuzdum. Allah'tan iyi kötü 30, 50 cc falan süt biriktiriyorum, yoksa çok üzülürdüm. Bugün doktor kontrolünr gideceğiz inşallah kilo almıştır
Ayaktan sonra beşiğe aldım resmen gözlerim kapalı salladım şu otomatik beşik sallama aparatı var ya ondan mı alsam acaba diyorum yaOf kızımda uyumuyor beşiği sallıyorum çıldırcam saat 06:22
Bence değil canım çok iyi çünkü bizim sarılık olduğundan şırıngayla 10 cc zor içiriyordum sarılığı arttı senin bu yemeyle sarılıkta artmaz maşallah çok iyi30 cc süt verdim, arkasından mama vermem lazım ama ikisini aynı anda verince kusuyor. 3 saatte bir 30 cc süt + ne emerse ve diğer 3. saatte 30 cc mama + ne emerse yapıyorum. 11 günlüğüz az mı öğünlerimiz teyzeleri? Kafam çok karışık bu konuda
mutfaga hic girmiyorum zatenBu yolda her şey mübah papatyam
Kilo alımına göre doktor yönlendirir. Kusma olayı bizimde derdimiz kaç cc yerse yesin kusuyor. Anne sütü içsin sadece onuda kusuyor
Strese girme canım boşver doğuma az kaldı surda sen son günlerinin tadını çıkar. Sonra bebe kucağında karnını seversinAnneler öyle mutfagıma giriyor düzenimi beğenmiyor, giyinme odasına bakıyor beğenmiyor vs vs bende hiç ses etmiyorum şu curcunalı günler bitince doğum öncesi yapılan temizlik yeniden yapılacak evler cok dağıldı cünkü gelen giden mıhabbeti bitince vs.
İnsallah canımm güzel haberlerle dön. Maşallsh bence sütün güzel geliyor kendini strese sokmassn ah bi
Off içimi rahatlattın canım ya! Neden zor içiriyordun canım kusuyor muydu?Bence değil canım çok iyi çünkü bizim sarılık olduğundan şırıngayla 10 cc zor içiriyordum sarılığı arttı senin bu yemeyle sarılıkta artmaz maşallah çok iyi
Hayallerini yıkmak istemem ama2. Ay aşısından sesleniyorum ne vurdular kızıma 05.15 de uyudu ayakları elleri durmayan tekmeler atan üstümde ayaklarına destek verdiğimde tırmanan bir kız oldu altını değiştirirken tepinmekten koruyucu örtünün yeri değişiyor ve bennnn muhallebiyi yedirip 9 saat uyuduğu günlere ışınlanmak istiyorum
Boncuk bence çişli bez sayısı vs iyi ise sal biraz. Bak cok bunaltıyorsun kendini. Zaten doktora sık gidiyorsun bi sorun varsa çıkar ortaya.30 cc süt verdim, arkasından mama vermem lazım ama ikisini aynı anda verince kusuyor. 3 saatte bir 30 cc süt + ne emerse ve diğer 3. saatte 30 cc mama + ne emerse yapıyorum. 11 günlüğüz az mı öğünlerimiz teyzeleri? Kafam çok karışık bu konuda
Anneciğin çok titiz sanırımbir an once dogurayim da anneme ugrascak birsey olsun .
geldiginden beri sanki biz coplukte yasiyormusuzcasina durmadan temizlik yapiyor artik cok sinirlendim. daha 1.5 ay once butun koltuk kiliflarini soktuk yikadik vs . ama iki gundur yok ter kokuyorlarmis die soktu gene hepsini
en son bir halim vardi kaldirmistim , hali yikama makinasi kiralayip temizlicektk ama esim de aksamlari ek ise gidiyor die bir turlu ayarlamadik.
kac kere sordu annem , hali yikama yerleri yok mu , ne kadsr kirli , kuvette yikim .. artik patlicaktim.
aksam esimi yollamadm ek ise , gittik makinayi kiraladik . haliyi yikadik. ektra ne varsa sagda solda hepsini toparladm .
Kız benimki doğuştan aşılı herhalde.2. Ay aşısından sesleniyorum ne vurdular kızıma 05.15 de uyudu ayakları elleri durmayan tekmeler atan üstümde ayaklarına destek verdiğimde tırmanan bir kız oldu altını değiştirirken tepinmekten koruyucu örtünün yeri değişiyor ve bennnn muhallebiyi yedirip 9 saat uyuduğu günlere ışınlanmak istiyorum
Kuzum cok geçmiş olsun ya. Dirayetli olman lazım, yapma böyle.Korktuğum başıma geldi ve kuzum hasta oldu. Abisi hastaydı o kadar yanına yaklaşma öpme dememe rağmen dinletemedim ve bulaştı. Sabahtan beri sıcak gibiydi kuzum ateşi 37.2 falandi öğlen baya artık sıcaklık hissedince ateşini ölçtüm 37.8 çıktı korktum çok.doktora gittik kan tahlili vs yapıldı fitil verdi doktor düştü çok şükür ateşi ama burnu tıkalı. Kan sonuçları normal çıktı enfeksiyon yok çok şükür abiden geçmiş evinde küçük çocuğu olanlar dikkat etsin çok salgın varmış bebeklerde hemen açık almaya. Bir daha çıkmadı ateşi inşallah çıkmaz tekrar nöbetteyim. O uyuyor ama ben uyuyamıyorumbugün aslında ne kadar güçsüz olduğumu anladım bir ateş beni hüngür hüngür ağlattı halbuki kendimi o kadar adapte etmistimki herşey yolundaydı. Doktorumuz bile şaşırdı beni öyle görünce ne oldu sana böyle diye bir anda birakiveriyor insan kendini. Teyzeleri dua edin tekrar ateşimiz çıkmasın. İyi olsun bütün kuzular hasta olmasın. İnanin bugün dedimki yeterki gazı olsun uyumasin. Küçük bebekte ateş olunca insan çok korkuyor.. günümün özeti böyle geçti
titiz ve masallahi var bana misin demiyor . insan hic mi yorulmaz .Boncuk bence çişli bez sayısı vs iyi ise sal biraz. Bak cok bunaltıyorsun kendini. Zaten doktora sık gidiyorsun bi sorun varsa çıkar ortaya.
Hatırlıyorum da sarılık zamanı buraya yazıyordum 4 saat uyandıramazdım sadece enjektörle 10-15 zorla içirebilirdim, nerdeyse ilk 3 hafta böyle geçti. Hem seni emip hem de dışarıdan 30 cc alması çok çok güzel
Anneciğin çok titiz sanırımsenin canının darlanma şeklini cok iyi anlıyorum.
Az kaldı Cuma’ya, artık istede de yapamaz herhalde
Yalnız öyle bi temizlik asıl benim eve lazım aahhh ahh
Kız benimki doğuştan aşılı herhalde.Normalini tarif ettin
9 saat ne, bir rüya mı
Sizin ev 2 kere 40 lanırdı şimdiye o zamantitiz ve masallahi var bana misin demiyor . insan hic mi yorulmaz .
Ben basima gelicekleri bildugim icin cok erkenden getirtmedimabime kalsa agustos da fln geliceklerdi ben istemedim.
Sağol canım salmak istiyorum artık. Her doktor farklı söyledi, sınuncusu 2 saatte bir 60 cc vermezsen sarılık bitmez dedi. Artık götürmüyorum doktora, topuk kanı istiyor özeller hemen, deldirmeyeceğim bir süreBoncuk bence çişli bez sayısı vs iyi ise sal biraz. Bak cok bunaltıyorsun kendini. Zaten doktora sık gidiyorsun bi sorun varsa çıkar ortaya.
Hatırlıyorum da sarılık zamanı buraya yazıyordum 4 saat uyandıramazdım sadece enjektörle 10-15 zorla içirebilirdim, nerdeyse ilk 3 hafta böyle geçti. Hem seni emip hem de dışarıdan 30 cc alması çok çok güzel
Anneciğin çok titiz sanırımsenin canının darlanma şeklini cok iyi anlıyorum.
Az kaldı Cuma’ya, artık istede de yapamaz herhalde
Yalnız öyle bi temizlik asıl benim eve lazım aahhh ahh
Kız benimki doğuştan aşılı herhalde.Normalini tarif ettin
9 saat ne, bir rüya mı
bizim doktor sarılığın beslenmeyle alakalı olmadığını söyledi. araştırdım cidden karaciğerin yeterince gelişmemesi ile ilgiliymişSağol canım salmak istiyorum artık. Her doktor farklı söyledi, sınuncusu 2 saatte bir 60 cc vermezsen sarılık bitmez dedi. Artık götürmüyorum doktora, topuk kanı istiyor özeller hemen, deldirmeyeceğim bir süresizi duydukça salıyorum rahatlıyorum
Ya şöyle yap mesela 30 verdin aranıyor hala. Al memeye yanağından dürte dürte konuşa konuşa emzir. Emdiği kadar. Yetmedi bıraktın hala mızırdanıyor, bi 30 daha mama yap içebildiğini içsin.Sağol canım salmak istiyorum artık. Her doktor farklı söyledi, sınuncusu 2 saatte bir 60 cc vermezsen sarılık bitmez dedi. Artık götürmüyorum doktora, topuk kanı istiyor özeller hemen, deldirmeyeceğim bir süresizi duydukça salıyorum rahatlıyorum
İki saatte bir uyandırmalarım boşa mıydı ay ben nerelere gidembizim doktor sarılığın beslenmeyle alakalı olmadığını söyledi. araştırdım cidden karaciğerin yeterince gelişmemesi ile ilgiliymiş
Doğum yaptığım yerde damar yolu açmışlardı, ama sonra götürdüklerim topuktan aldı canım.Ya şöyle yap mesela 30 verdin aranıyor hala. Al memeye yanağından dürte dürte konuşa konuşa emzir. Emdiği kadar. Yetmedi bıraktın hala mızırdanıyor, bi 30 daha mama yap içebildiğini içsin.
Sarılık için kanı topuktan mı aldılar
Güneşte hep damar yolu açıp da kan aldılar.
Topuktan şeker ve bildiğimiz topuk kanı uygulamasında kan aldılar
alerjisi mi varmis Gunes hanimin sut urunlerine kuzum ?Doktor sadece ilaç yazacak diye bebeyi evden çıkarmak istemedim eşimi yolladım.
Tahlil sonucuna göre antibiyotik şurup vermiş, enjektörle içerecekmişimmuhtemelen içmeyecek Allah yardımcım olsun.
Bir de probiyotik vermiş Nbl probiyotik şase vermiş yarımşar paketi sütle karıştırıp günde 2 kere verecekmişim. Neden damla formunda olan probiyotikten vermedi bilmiyorum.
Veee resmî olarak yumurta, süt ve süt ürünleri ve dana etini kestik.kahvaltıda en azından protein olsun kıyma yerim diyordum o da yalan oldu
Güneş artık biraz toparlar inşallah
Allah hepimizin bebişlerine sağlık, bizlere de sabır ve kolaylık versin
hic sormaSizin ev 2 kere 40 lanırdı şimdiye o zaman
aaa neden ozaman surekli emzirin diyorlarbizim doktor sarılığın beslenmeyle alakalı olmadığını söyledi. araştırdım cidden karaciğerin yeterince gelişmemesi ile ilgiliymiş
Öyleymiş ciceğim ben de bekliyordum bunualerjisi mi varmis Gunes hanimin sut urunlerine kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?