2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sarılık devam ediyorsa evet canım bizim sarılık bitince doktor uyandıkça ver dedi benimki uyanıyor acıkınca

Oy yavrum ya. Ben de böyle olmuştum. Sıvı kaybını çözmeniz lazım. Serum takıyorlar değil mi?
Bu arada Bana o antibiyotik Sezaryen sonrası verildi ve kullandım canım.

Oy yavrum ya. Ben de böyle olmuştum. Sıvı kaybını çözmeniz lazım. Serum takıyorlar değil mi?
Bu arada Bana o antibiyotik Sezaryen sonrası verildi ve kullandım canım.
2 serum aldık sabahtan beri o tutuyor galiba ayakta kuzum İnşallah işe yarar

hi
evet kuzum.
az once cati muayneside yaptilar. pelviksim kapaliymis acilma yokmus.
bu islem cumaya kadr biraz acilmana yardimci olabilir dediler.

hi

evet kuzum.
az once cati muayneside yaptilar. pelviksim kapaliymis acilma yokmus.
bu islem cumaya kadr biraz acilmana yardimci olabilir dediler.
Canim benim doktorum vajinayi yumusatmasi icin bugday yagi ile masaj yap dedi. Rektuma dogru saat 3 ile 9 yonune

Canim benim doktorum vajinayi yumusatmasi icin bugday yagi ile masaj yap dedi. Rektuma dogru saat 3 ile 9 yonune
perine masaji diyorlar ama ben yapamadm .
son iki gunde smdi kendimi strese sokmak istemiyorum acildimi acilmadimi die
zaten pelviksim baya yukardaymis normale gore oyle dedi

Canım ben orda doğum yaptım yeni doğana gidiyorum. Sekreterlikten direk kayıt yapıp gidiyoruz. 1 aydan sonra ordan bi hoca bulcam oraya gitcem. Hacettepenin kendi sayfasından alınıyormus sanırım randevular
Bende kalça usg için hacettepe veya gazı düşünüyorum ama rsbdvu alamam diye düşünüyorum direk gidip muane olabilirmyz sanırım muane den sonra kalça usg için gün veriliyor devlet de
Medikal park da doğum yaptım ama oraya gidemem çok artmış fiyatlar sigorta araştırmasi yapıyorm

Ben de distan distan yapabildigim kadar yapiyorum hic hos bisi diil
ya zaten kiz bakti dayaniyorum , bir dk mola dedi tekrar daha guclu sekilde bastirarak yapti. bu da yardimci olmazsa yapacak bisi yok
Benim açılma sancı nişan su hiç birsey yoktu 40+3 de suni ile yaptım sizin dha gününüz var bence panik yapmayın bol yürüyüş ve ilişki
yuruyus yapiyorum da esim artik iliskiye yanasmiyor, kiyamiyorum diyor bende zorlamiylrum kendini kotu hissetmesin diye

Sarılık devam ediyorsa evet canım bizim sarılık bitince doktor uyandıkça ver dedi benimki uyanıyor acıkınca
Sarılığın bittiğini tekrar kan aldırarak mı anlayacağız çok ağlıyor topuk kanında. En son perşembe 13 çıkmıştı. Eğer geçtiyse çok rahat ederiz, gece 4 saat kadar uyuyor.

Sarılığın bittiğini tekrar kan aldırarak mı anlayacağız çok ağlıyor topuk kanında. En son perşembe 13 çıkmıştı. Eğer geçtiyse çok rahat ederiz, gece 4 saat kadar uyuyor.
Bende kan alıcak diye korkuyordum kuzum ama doktorlar yüzüne bakınca anlıyor sanırım kalmamış dedi bize elle muayene etti kırmızı duruyorsa çok parmakla bastırınca sarıya dönüyorsa renk hala devam ediyor demek

Benim 3 kasım. Bebiş kanala girmeyince artık sezeryana karar verdik, doktorun da önerisi öyle oldu. Daha fazla bekletmeye de gerek yok diye düşündük. Senin de 3 kasım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…