Kızlar alıntılayamadımda yazanları mama tavsiyeleri vermiştiniz hiç biriniz SMA yazmamışsınız bende doğumdan beri SMA kullanıyorum. Değiştireyim mi mamayı tam olarak farkları nedir ?
Kızlar dün tartıldık, 100 gr almış bebek. Ben artık saat saymıyorum ama yaklaşık 3 saatte bir mama veriyorum. Mama yerine bazen sağdığım sütü veriyorum. 30cc. Ne zamana kadar böyle devam acaba, uyandırmak zorunda mıyız sürekli? Sizin beslenme durumunuz nasıl? Saat ve cc
Dayanamadım yine hastaneye gittik sabahki doktor vardı idrar kan tahlili istedi lökosit eritrosit ve crp 35 çıkmış nereden geldi anlamadım çok üzgünüm hiçbirşey yiyemiyorum su dahi aksef isimli bir ilaç yazmış çözer mi acaba bu ?
Dayanamadım yine hastaneye gittik sabahki doktor vardı idrar kan tahlili istedi lökosit eritrosit ve crp 35 çıkmış nereden geldi anlamadım çok üzgünüm hiçbirşey yiyemiyorum su dahi aksef isimli bir ilaç yazmış çözer mi acaba bu ?
Oy yavrum ya. Ben de böyle olmuştum. Sıvı kaybını çözmeniz lazım. Serum takıyorlar değil mi?
Bu arada Bana o antibiyotik Sezaryen sonrası verildi ve kullandım canım.
Oy yavrum ya. Ben de böyle olmuştum. Sıvı kaybını çözmeniz lazım. Serum takıyorlar değil mi?
Bu arada Bana o antibiyotik Sezaryen sonrası verildi ve kullandım canım.
perine masaji diyorlar ama ben yapamadm .
son iki gunde smdi kendimi strese sokmak istemiyorum acildimi acilmadimi die
zaten pelviksim baya yukardaymis normale gore oyle dedi
perine masaji diyorlar ama ben yapamadm .
son iki gunde smdi kendimi strese sokmak istemiyorum acildimi acilmadimi die
zaten pelviksim baya yukardaymis normale gore oyle dedi
Kızlar kanama durumlarınız nasıl? Benim sezaryen sonrası her gün az az kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha ne kadar devam edecek böyle kahverengi gelmesi normal mi sizce?
Canım ben orda doğum yaptım yeni doğana gidiyorum. Sekreterlikten direk kayıt yapıp gidiyoruz. 1 aydan sonra ordan bi hoca bulcam oraya gitcem. Hacettepenin kendi sayfasından alınıyormus sanırım randevular
Bende kalça usg için hacettepe veya gazı düşünüyorum ama rsbdvu alamam diye düşünüyorum direk gidip muane olabilirmyz sanırım muane den sonra kalça usg için gün veriliyor devlet de
Medikal park da doğum yaptım ama oraya gidemem çok artmış fiyatlar sigorta araştırmasi yapıyorm
Sarılığın bittiğini tekrar kan aldırarak mı anlayacağız çok ağlıyor topuk kanında. En son perşembe 13 çıkmıştı. Eğer geçtiyse çok rahat ederiz, gece 4 saat kadar uyuyor.
Sarılığın bittiğini tekrar kan aldırarak mı anlayacağız çok ağlıyor topuk kanında. En son perşembe 13 çıkmıştı. Eğer geçtiyse çok rahat ederiz, gece 4 saat kadar uyuyor.
Bende kan alıcak diye korkuyordum kuzum ama doktorlar yüzüne bakınca anlıyor sanırım kalmamış dedi bize elle muayene etti kırmızı duruyorsa çok parmakla bastırınca sarıya dönüyorsa renk hala devam ediyor demek
Kızlar kanama durumlarınız nasıl? Benim sezaryen sonrası her gün az az kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha ne kadar devam edecek böyle kahverengi gelmesi normal mi sizce?
Canim @hope2022 cok sagol
Kizlar yarin son muayene gunum persembe doguma gidecegim. Bu arada doktorum dogumuma giremeyecek. Semineri varmis ve bunu son saniye soyluyo bana. Baska bir doktora yonlendirdi. Acikcasi her iste bir hayir vardir diye dusunuyorum. Basindan beri icime sinmeyen bir seyler vardi kendisiyle ilgili. O yuzden hic problem etmedim. Persembe gunu insallah saglikla yavrumuzu kucagimiza almayi Rabbim nasip etsin. 3 kasima gun alan var mi aranizda?
Benim 3 kasım. Bebiş kanala girmeyince artık sezeryana karar verdik, doktorun da önerisi öyle oldu. Daha fazla bekletmeye de gerek yok diye düşündük. Senin de 3 kasım o zaman