2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yeşil mercimek tüket canım kimyonla birlikte tabi protein alsın vücudun. Beyaz et serbest mi. Okuyorum sğrekli yazılanları ama tek mesajda başından beri gözlemlediklerini yazabilir misin bebeklerimşzi takip edelim bizde

alerjisi mi varmis Gunes hanimin sut urunlerine kuzum ?

hic sorma

aaa neden ozaman surekli emzirin diyorlar
bi deli kuyuya taş atmış zamanında belki belki de bağışıklığı gücü kuvveti artsın daha kolay atlatsın diye bilemedim ama direkt bi bağlantı yokmuş yani

saglik olsun kuzum
acaba sadece inek sutune mi ? koyun keci sutune fln yoksa alerjisi aslinda icebilirsin
bi deli kuyuya taş atmış zamanında belki belki de bağışıklığı gücü kuvveti artsın daha kolay atlatsın diye bilemedim ama direkt bi bağlantı yokmuş yani
olabilir bagisikligi guclensin diye mantikli geldi kulaga

Canım benim Allah kolaylık versin, gaz olmasın diye bile ne yiyeceğimizi şaşırmış haldeyiz şunsüt ve süt ürünleri yememe olayı gerçekten çok zorlayıcı. Dediğin gibi sabır ve sağlık hepimize

Ah kuzum ya, hamileyken zaten onu yeme bunu yeme tükendik. Şimdi de bu çıktı demek..İnşallah kısa zamanda alerjileri son bulur da doya doya istediğini yersin canım

Bence birak yapsin canim cocuk dogduktan sonra ev batik vaziyette oncesinde temizleyebildigi kadar temizlesin daha gec kirlenir belki

mutfaga hic girmiyorum zaten
bizim yataga cift carsaf takmis bisi demedm ne diyim
hava guzelken yagmurlar baslamamisken ciksin gezsin. babam gidiyor yuruyuse , onunla gitsin dolassin. zaten dogumdan sonra enerjimiz kalmicak
Teyzem gezsin dolassın valla bebekten önce enerji depolasıın. Bizden çok yoruluyorlar doğumdan sonra
Kuzum bu kusma olayını naptınız devam ediyor mu hala

Bence birak yapsin canim cocuk dogduktan sonra ev batik vaziyette oncesinde temizleyebildigi kadar temizlesin daha gec kirlenir belki
aslinda geceleri de pek yatmiyor ama smdi esim salonda uyudugu icin o rahatsiz olur diye odadan da cikmiyor
ilk geldigi hafta gece 12 lere kadsr yemek yapiyordu ama amerikan mutfak oldugu icin yemek kokusu cikmiyordu evden sabah kadr. allahtan ondan vazgecti

Beyaz et su an serbest canım.
Bakalım araştırmak lazım alternatif kahvaltı. Yulaf filan yedim ama doymuyorum. Feci ekmeğe abanmış durumdayım zeytin, helva, reçel ekmek. yediklerimden üstüme ağırlık çöktü iyice

Minnoşum hastaneden çıktığımızdan beri kakada ipliksi yapılar oluşmaya başlamıştı. Zamanla miktarı arttı.
Çok gürültülü gaz cıkarmalar, bağıra çağıra ıkınmalar başladı. Kakası da ciddi kötü kokuyordu. Kaka rengi yeşile cok sık dönmeue başladı ama bu amip kaynaklı da olabilir
Ciddi fışkırtmalı kaka yapıyordu. Çıkışını görüyordum köpük köpük oluyordu. Ve bazı zamanlar aşırı suluydu.
Kanı da şöyle gördüm. Bebelerinizin bir kirpik telinden daha ufak bi kılcal kırmızılık düşün. Ben kakası kötüye gidince kürdanla bezini kurcalayınca gördüm. İncelemesem gözden kaçardı.
Bir de güneşte olmadı ama özellikle ciltte sivilce gibi yapılar eşlik ediyorsa kesin alerjş gözüyle bakılıyor
Kafasına, Kulak arkasına filan dikkat etmek lazım
acaba sadece inek sutune mi ? koyun keci sutune fln yoksa alerjisi aslinda icebilirsin
Bilmiyorum ki kuzum. Sanırım bu süreç daha çok gözlem üzerine ilerleyecek. Antibiyotik kullanacağız
Diyeti yapacağız
Sorun Hala devam ederse ona göre beslenmemizdeki gıdaları eleye eleye deneme yanılma yapacağız gibi görünüyor
İnşallah bununla kalır da maksimum 6 ayda normale dönmeye başlarız benim endişem balık filan sorun olmasa bari. Kakadaki ilk kanı balık yediğimin ertesi günü görmüştüm.
Balık da alerjenmiş

hamilelikte onu bunu yeme derdi vardi da , dogumdan sonra ben sadece gaz yapan seylere dikkat edicez saniyordum
vallahi analik cok zor ya, ne yapsalar esler odeyemez hakkimizi

valla bugun en son dedim , temizlik sezonu bitti
Bebiş doğduktan sonra bugünlerin kıymetini bilemediğimiz için üzülebilir annen sanırım uyku keşke depolanabilen bir şey olsa
İnşallah canım, eğer yine kilo alamdıysa sütüme değil de emzirme biçimime bağlayacağım çünkü dün geceden beri memeyi tutamıyor gibi geliyor, zorlanıyor sinirleniyor itiyor çekiyor falan, bunlar yenidoğan atakları mıdır nedir tam bi şey yoluna giriyor derken başka bir şey başlıyor eskiden 20 dakika emebilen çocuk şimdi 10 dakikadan fazla emmiyor çünkü uyukluyor memede, 20 dakika sonra da uyanıp ağlayarak meme aranıyor, tutamıyor yine sinirleniyor falan. Yarebbim kısır döngü

İnşallah iyi gelir ilaçları Güneş kıza sanada sabırlar annesi
Özel diyetler her zaman zor ama bebelerimiz için katlanıcaz

Allah yardımcınız olsun canım benim insallah. Dikkatle incelemek lazım bebekleri o zaman. Kakasını inceliyorum bende sürekli sizden duydugumdan beri alerji olayını. B*kundan boncuk aramak tabiri bizim ki resmen her gün yeni bir şey duyup öğreniyoruz

Benimki de 30 dk meme peşine 90 cc mama 1,5 saat sonra tekrar ağlayarak aranma modu bnce sütüne bahane bulma canım maşallah 50 cc filan diyordum ben sabah merak ettim sağdım 10 cc bile cıkmadı. Senin sakinliğe ihtşyacın var

Oy ne güzel minnoşumun saati var benimki free, her an memeler açık geziyorum evde öyle saat falan yok Hepimize sakinlik, ferahlık versin Allah'ım şu bebişleri hayırlısıyla büyütebilsek bu süreçte çocuğunu tek başına büyüten ebeveynlere saygım 100 kat daha arttı, meğer ne kadar zormuş...

Ayy vanum valla çok zor ya o ürünleri yememek ne kadar sürecek belli mi

Öncelikle çok geçmiş olsun büyük kızımda egzama vardı o zaman bilmiyordum alarjiyi belkide yediği şey tetikledi kendimi çok suçlu hissediyorum onun için küçükte dha dikkatliyim bende gürültülü kaka ve gaz doğduğundan beri böyle. İpliksi uzayan mukus şuan yok ama bir hafta vardı. Acaba bunlar tek başına alerji belirtisi mi ama şuan kaka da kan yüzde sivilce görünmüyor. Allahım çocuklarımıza şifa versin. Dediğim gibi bir Dr da büyük kızımdan alerji testi isteysdi belki kızım sabahlara kadar kaşınmiycakti hepsi egzama diyip yolladı nyseki şuan geçti ama benim güzel kızım üç dört sene kaşıntıdn uyuyamadı ve elim kolum bağlıydi Rabbım kimseye yaşatmasın

Az kaldı bak 40 cıkması olayına inanıyorum ben annemin evinde işi vardı kalktım geldim valla bende 3 gün burda kalcaz. Çocuk meselesi yokken annesinin evinde kaldıkları zaman arkadaslarıma kızardım kocanızı tek bırakmayın diye vs adamı bıraktım cıktım pazartesi tartıldık 3010 olmus kilomuz küçük geliyor korkuyorum ben bakımını vs ben yapıyorum tamam ama yıkayamam daha işte kusmalarımız var bir anda nefessizmşş gbi kalıyor korkup annemin kucağına veriyorum. Söyle biraz ele avuca gelse sıpaa insan canını yakacak diye korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…