2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sadece yüzünde oluşmuştu tek bı yanak ve alın bölgesi geniş olsun

Canım biberon meme reddi yapmıyor mu hani biberonla veriyorsun söyleyenillir misin?
Tamam bakacağım çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun cnm. Bizde b
Geçmiş olsun. Bizde lacoderm kullanmistik çok işe yaradı 2 günde geçti. Birde mustelanin seletopia kremini oda çok işe yaradi

İçine sinen olmus canım gene insallah cok kolay geçer doğumun Kendini iyi hissettiğin ilk an bize yazmayı unutma ama
Kızlar kanama durumlarınız nasıl? Benim sezaryen sonrası her gün az az kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha ne kadar devam edecek böyle kahverengi gelmesi normal mi sizce?
Benim tam bitti derken tekrar baslıyor kahverengi 2-3 kez oldu simdi normal kanama seklinde
Canim benim doktorum vajinayi yumusatmasi icin bugday yagi ile masaj yap dedi. Rektuma dogru saat 3 ile 9 yonune
Burda bi arkadas günlük pede zeytin yağı damlatıp çamasıra koymustu canım. nurcicekk ti sanırım yanlıs hatırlamıyorsaam. Gene bir google arastır istersen o doğumum kolaylastırdı diyordu. Spicelover
Sarılığın bittiğini tekrar kan aldırarak mı anlayacağız çok ağlıyor topuk kanında. En son perşembe 13 çıkmıştı. Eğer geçtiyse çok rahat ederiz, gece 4 saat kadar uyuyor.
Kuzum 4 saat cok. Sarılık bitine kadar en geç 3. Saatte beslemiş o. Sarılık uyku yapıyor o yüzden uyanmıyor bebekler. Uyandır uyandır emzir vakti geldiğinde de mamasını ver. İdrar ve kakayla atılıyor bu sarılık baska geçişi yok
Benim 3 kasım. Bebiş kanala girmeyince artık sezeryana karar verdik, doktorun da önerisi öyle oldu. Daha fazla bekletmeye de gerek yok diye düşündük. Senin de 3 kasım o zaman
Allah yardımcın olsun
Canım biberon meme reddi yapmıyor mu hani biberonla veriyorsun söyleyenillir misin?

Tamam bakacağım çok teşekkür ederim
Philips avent canım biberonda onu kullanıyoruz. Ama ben sürekli gögsüme alıyorum. Süt gelsede gelmesede sürekli emzirmeye calısıyorum. Bir damla bir damladır onun için diyorum. Bide meme reddi farklı bişey bence ya deneyimli değilim ama bebekler şuanda emme refleksi var parmagını ver, gögsünü ver, biberon emzik vs emmek istiyor sürekli. Memeden uzaklasmadı cok sükür hiç. Bide ben bu emzirme eğitiminde gögsü nasıl yerleştirilmesi gerektiğini öğrettiler bana güzel alınca memeyi ağzına emiyor

ben oraya gidiyorum sekreterlikten yeni doğum muayane için geldim diye dosya numarası isteyip işlemimi yapıyor. Benimde usg direk ordan gün alcam mesela doğum orda oldu diye yönlendirme direk orda zaten. Arayıp bilgi alsanız aslında ben memnunun ilgileler cocuk bölümünde ki doktorlar hemşireler vs

Orda doğum yapmadığım için bizi direk yönlendirme yaparlarmi acaba evet arayım netten numara bulup

Korktuğum başıma geldi ve kuzum hasta oldu. Abisi hastaydı o kadar yanına yaklaşma öpme dememe rağmen dinletemedim ve bulaştı. Sabahtan beri sıcak gibiydi kuzum ateşi 37.2 falandi öğlen baya artık sıcaklık hissedince ateşini ölçtüm 37.8 çıktı korktum çok.doktora gittik kan tahlili vs yapıldı fitil verdi doktor düştü çok şükür ateşi ama burnu tıkalı. Kan sonuçları normal çıktı enfeksiyon yok çok şükür abiden geçmiş evinde küçük çocuğu olanlar dikkat etsin çok salgın varmış bebeklerde hemen açık almaya. Bir daha çıkmadı ateşi inşallah çıkmaz tekrar nöbetteyim. O uyuyor ama ben uyuyamıyorum bugün aslında ne kadar güçsüz olduğumu anladım bir ateş beni hüngür hüngür ağlattı halbuki kendimi o kadar adapte etmistimki herşey yolundaydı. Doktorumuz bile şaşırdı beni öyle görünce ne oldu sana böyle diye bir anda birakiveriyor insan kendini. Teyzeleri dua edin tekrar ateşimiz çıkmasın. İyi olsun bütün kuzular hasta olmasın. İnanin bugün dedimki yeterki gazı olsun uyumasin. Küçük bebekte ateş olunca insan çok korkuyor.. günümün özeti böyle geçti

kuzum koy verme kendini. abisinden bulasmasa baskasindan bulasabilirdi. tam mevsim gecisindeyoz herkes hasta.
Insallah cikmaz atesi bir daha bak fitil de ise yaramis , sende uyu biraz , alarmini kur . kalkip kontrol edersin . Sen yorgun olursan , yavrunda bunu hisseder huzursuz olur

Ben de alayım bari ondan canım çok teşekkür ederim. Bugün o kadar yorgundum ki akşama doğru emzirip annemlere vereyim çocuğu biraz uyuyayım dedim. Ama emerken uyuklamıştı, pek etkin emmedi. Benden sonra 50 cc süt vermişler hepsini kana kana içmiş yavrum. Yine aynı telaşlar, acaba bu çocuk doymuyor mu üf vallahi stresten kurdeşen dökücem

Orda doğum yapmadığım için bizi direk yönlendirme yaparlarmi acaba evet arayım netten numara bulup
444 4 444 numara var ama yada 182 verir mi bilmiyorum. Bebekler kücük olmasa kalabalık olmuyor aslında bi gün gelip sekreterliğe de sorabilirsiniz
Geçmiş olsuun. Bol bol emzir bebek hasta oldugunda anne sütü antikor üretirmiş. Kendinede bebeğe de dikka et
Sakin kal canım sakiin. 90 versen 90 da içerler sonra fazlasını kusarlar. Ağızları boş durmasın onların

Uyku düzeni berbat maalesef iki gündür bu saatleri buluyor inşallah düzelir ikinci çocuk olunca öbür kızda ilgi istiyor ve saat 06.24 yeni yeni dalmaya başlıyor oda beşikte sallıyorum

Çok çok geçmiş olsun minik kuzuya, ah çocuklar hiç hasta olmasın dualarımız sizinle, ama bak enfeksiyon da çıkmamış biraz içini rahatlatabilirsin. Herkes o kadar hasta ki bu aralar etrafta, ondan geçmese başka yerden geçebilirdi öyle düşün… minikler ama şok güçlüler hemen geçecek inşallah

30 cc süt verdim, arkasından mama vermem lazım ama ikisini aynı anda verince kusuyor. 3 saatte bir 30 cc süt + ne emerse ve diğer 3. saatte 30 cc mama + ne emerse yapıyorum. 11 günlüğüz az mı öğünlerimiz teyzeleri? Kafam çok karışık bu konuda

bir an once dogurayim da anneme ugrascak birsey olsun .

geldiginden beri sanki biz coplukte yasiyormusuzcasina durmadan temizlik yapiyor artik cok sinirlendim. daha 1.5 ay once butun koltuk kiliflarini soktuk yikadik vs . ama iki gundur yok ter kokuyorlarmis die soktu gene hepsini

en son bir halim vardi kaldirmistim , hali yikama makinasi kiralayip temizlicektk ama esim de aksamlari ek ise gidiyor die bir turlu ayarlamadik.

kac kere sordu annem , hali yikama yerleri yok mu , ne kadsr kirli , kuvette yikim .. artik patlicaktim.
aksam esimi yollamadm ek ise , gittik makinayi kiraladik . haliyi yikadik. ektra ne varsa sagda solda hepsini toparladm .

Haklısın canım ama çok ağlamış dün bütün gün memeden inmedi, hatta eşim dalga bile geçti dünyaları içti bu çocuk diye. Ama akşama doğru yoruluyor sanırım iyi ememiyor, hep uyukladı. Ben de zorlayamadım çünkü ben de çok uykusuzdum. Allah'tan iyi kötü 30, 50 cc falan süt biriktiriyorum, yoksa çok üzülürdüm. Bugün doktor kontrolünr gideceğiz inşallah kilo almıştır

Canım, annen stresli muhtemelen, dikkatini dağıtmak istiyor bence :) Benim annem de çok telaşlıdır her şey hemen olsun ister, anlayabiliyorum o huzursuz ve tezcanlı atmosferi:) sen üstünde durmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…