2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım mastit olayına dikkat et, sıcak press yap bence o bölgeye bakalım bi açılma olacak mı?
Sıcak havlu koymak olabilir masaj olabilir bilenler Detaylı yazacaktır.

Ne münasebet sevmek için gelip kalmak ya, çok kızıyorum böyle düşüncesizliğe. Anne babaları g mu yavrum olmaz kalamazsınız demiyor. Açıkçası ben kalmalı misafir istemem hele ki çocuk.
Onların yemesi içmesi ile mi uğraşacağım kendi derdimle mi?
Hayır sen emzireceksin yeri gelecek evde memelerin açık dolaşmak isteyeceksin bence imkan varsa kabul etme. Tabi bu benim fikrim kimisi de misafir istiyor o zaman sen bilirsin :))

Arkadaşlar yanlış bilinen bir gerçeği açıklıyorum!!

Gerçek BAŞAKLAR hastalık derecesinde temizlik yapmazlar. Dozundadır.
Gerçek bir başak olarak söylüyorum.

Düşün nan yakamızdan.
bende basagim ama ben is hayatinda cok disipli ve titizim. evde normal her insan gibiyim. duzen severim ama illa bal dok yala bir gr toz olmayacak vs seylerim yok .

bende basagim ama ben is hayatinda cok disipli ve titizim. evde normal her insan gibiyim. duzen severim ama illa bal dok yala bir gr toz olmayacak vs seylerim yok .
İşte dünürüm de gerçek bir başak.

Mükemmeliyetçiyimdir ben de, bu beni de çok yoruyor ama temizlik konusunda olması gerektiği gibiyim ya, adımızı çıkarmışlar beybi.

İşte dünürüm de gerçek bir başak.

Mükemmeliyetçiyimdir ben de, bu beni de çok yoruyor ama temizlik konusunda olması gerektiği gibiyim ya, adımızı çıkarmışlar beybi.
beklentiyi birileri cok yuseltmis.
aslinda tanidigim bazi erkek basaklar cok da umursamaz olabiliyorlar

mukemmeliyetcigi azalttim bendozunda yapiyorum yoksa hayat cok zordu

Arkadaşlar yanlış bilinen bir gerçeği açıklıyorum!!

Gerçek BAŞAKLAR hastalık derecesinde temizlik yapmazlar. Dozundadır.
Gerçek bir başak olarak söylüyorum.

Düşün nan yakamızdan.
ben de aynen öyle diyorum başağım, kendilerine göre dozunda temizlik yaparlar yalan yok bazen özeniyorum bu kadar istikrarlı olmasına, hiç anamın kızı değilim

Görümcem önden gelip kalacakmış, ara tatilde de kızları getiricek. Kızlar lisede ama dediğin gibi nasıl emzireceğim. Bir de okula gidiyorlar sonuçta, hastalık falan kapmasından korkuyorum bebeğimin. Eşim de hayatta söyleyemez, ben ne yapacağım ya, mideme ağrılar girdi

Canım, öncelikle süt kanallarında tıkanma olabilir. Bunun İçin öncelikle sıcak kompres, sonra sağım ya da emzirme üzerine soğuk kompres yapman lazım. Bebek memeyi küçük olduğu İçin randımanlı boşaltamıyor haliyle böyle şeyler ilk 3 ayda çok sık olurmuş. Makineyle boşaltmanı tavsiye ederim.
Ateş yapmadığı sürece memede sorun olmaz bence. Ki ateş oldu diyelim hemen lahana yapraklarını birer dal koparıyorsun, buzdolabına koyuyorsun yarım saat soğusun sonra çıkar memelerine sar ve üzerini kapat bekle. Lahanalar ısınınca memedeki ateş de gidiyor tecrübe ile sabit
Bu arada şu an Sen yeterince hassas dönemdesin, ne misafiri ne çocuğu?
Ben olsam asla kabul etmem, ayrıca bebeğin şu an sevilecek tarafı mı var minnacık daha. Kendine gelsin severler gelip illa ki. İnsanlardaki bu anlayışsızlık…
Örf adet adı altında ziyaret diye gelip saatlerce oturanlara hatta kalanlara selam olsun. Hiç anlayamıyorum…

Maşallah küçük kuzuya bak stres yapma sütün şifa oluyır demekki cumada bizim tartı günümüz bakalım biz ne durumdayıız bakcaz artık
Evet kuzum, çok şükür rahatladım Cuma günü güzel haberler bekliyorum sizden de Allah bütün bebişlerimize şifa ve huzur versin inşallah
Canım normal biberon değil de kaşık biberon enjektörden biraz daha kolayıma gelmişti benim. Onu dene istersen bir de. Bazen istemiyor bebek ama sonra alışıyor

Canım her gün 2-3 kez makineyle sağıyorum. O sertlik gitmedi 2 gündür Görümcelerim çok dominant, o kesin gelecek de, ara tatilde çocukları kabul etmeyeceğim ama. Offf zaten stresliyim sarılık yüzünden, herkes ne kadar bencil ya!!

Bence cok da sagma ne kadar cok sagarsan o kadar cok sut iner bas edemeyebilirsin kanallarin iyice açılır. Bebeginin ihtiyaci kadarini sağ bence. O şiş bölgeye sicakla özel masaj yapip elinle sagmayi dene sonra da soguk pres yap ki genisleme dursun orasi sakinlesin. Ben lokal sertlikler icin öyle yapmıştım başlarda duzeldi.

Canım benim 2 mememde de var o tip sertlik, büyüklüğü nohut kadar filansa dediğim gibi açmaya çalış olmuyorsa takılma. Bebeğin büyüdüğünde memeyi çok iyi boşaltacak ve o sertlikler gidecek eminim.
Görümcene kimse laf geçiremiyor galiba. Ne diyeyim, bu durumu eşin çözmeli sana kadar gelmemeli mevzu… gerçekten herkes bencil, hele dişini göstermezsen.

gazı vardır muhtemelen
sağ canım göğsünü. valla ben olsam istemem. kendine yetemiyor insan bu süreçte. biraz beklesinler. üstelik şimdi çok küçük bebek

sağmazsa mastit olabilir canım. sağmak rahatlatıyor

Bebeğiniz hayırlı olsun. Aynı durumlardan geçtim. Lansinoh da kullandim ama Philips avent yenidoğan kullanıyorum şimdi çok da memnunum. Anne memesindeki gibi çabalıyor. Kolay gelmiyor bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…