Canım mastit olayına dikkat et, sıcak press yap bence o bölgeye bakalım bi açılma olacak mı?Kızlar sağ göğsümde 2 gündür sert bir bölge var elime gelen. Bugün de hissedince panik oldum. Sütle, süt kanallarıyla ilgilidir di mi
Bir de eşimin yiğenleri ara tatilde gelip bizde kalıp, bebeği sevmek istiyorlarmış. 40 ının çıkmasını bekleyelim desem ayıp mı olur sizce?
bende basagim ama ben is hayatinda cok disipli ve titizim. evde normal her insan gibiyim. duzen severim ama illa bal dok yala bir gr toz olmayacak vs seylerim yok .Arkadaşlar yanlış bilinen bir gerçeği açıklıyorum!!
Gerçek BAŞAKLAR hastalık derecesinde temizlik yapmazlar. Dozundadır.
Gerçek bir başak olarak söylüyorum.
Düşün nan yakamızdan.
İşte dünürüm de gerçek bir başak.bende basagim ama ben is hayatinda cok disipli ve titizim. evde normal her insan gibiyim. duzen severim ama illa bal dok yala bir gr toz olmayacak vs seylerim yok .
beklentiyi birileri cok yuseltmis.İşte dünürüm de gerçek bir başak.
Mükemmeliyetçiyimdir ben de, bu beni de çok yoruyor ama temizlik konusunda olması gerektiği gibiyim ya, adımızı çıkarmışlar beybi.
Azaltıp azaltmadığını yanında çalışanlara sormak lazım.beklentiyi birileri cok yuseltmis.
aslinda tanidigim bazi erkek basaklar cok da umursamaz olabiliyorlar
mukemmeliyetcigi azalttim bendozunda yapiyorum yoksa hayat cok zordu
calisanlara sormayalimAzaltıp azaltmadığını yanında çalışanlara sormak lazım.Ha bir de öbür dünürüme/gocana.
Arkadaşlar yanlış bilinen bir gerçeği açıklıyorum!!
Düşün nan yakamızdan.
Bu sevdiğim bir Başak özelliğibende basagim ama ben is hayatinda cok disipli ve titizim. evde normal her insan gibiyim. duzen severim ama illa bal dok yala bir gr toz olmayacak vs seylerim yok .
Oo Doruk cugumla ortak noktamiz varmisBu sevdiğim bir Başak özelliği
Bu arada benim oğluşumun da yükseleni Başakve bu durumdan gayet memnunum.
Görümcem önden gelip kalacakmış, ara tatilde de kızları getiricek. Kızlar lisede ama dediğin gibi nasıl emzireceğim. Bir de okula gidiyorlar sonuçta, hastalık falan kapmasından korkuyorum bebeğimin. Eşim de hayatta söyleyemez, ben ne yapacağım ya, mideme ağrılar girdiCanım mastit olayına dikkat et, sıcak press yap bence o bölgeye bakalım bi açılma olacak mı?
Sıcak havlu koymak olabilir masaj olabilir bilenler Detaylı yazacaktır.
Ne münasebet sevmek için gelip kalmak ya, çok kızıyorum böyle düşüncesizliğe. Anne babaları g mu yavrum olmaz kalamazsınız demiyor. Açıkçası ben kalmalı misafir istemem hele ki çocuk.
Onların yemesi içmesi ile mi uğraşacağım kendi derdimle mi?
Hayır sen emzireceksin yeri gelecek evde memelerin açık dolaşmak isteyeceksin bence imkan varsa kabul etme. Tabi bu benim fikrim kimisi de misafir istiyor o zaman sen bilirsin :))
Aynı fikirdeyim, bir başak olarak hiç kendimi paralamamArkadaşlar yanlış bilinen bir gerçeği açıklıyorum!!
Düşün nan yakamızdan.
Canım, öncelikle süt kanallarında tıkanma olabilir. Bunun İçin öncelikle sıcak kompres, sonra sağım ya da emzirme üzerine soğuk kompres yapman lazım. Bebek memeyi küçük olduğu İçin randımanlı boşaltamıyor haliyle böyle şeyler ilk 3 ayda çok sık olurmuş. Makineyle boşaltmanı tavsiye ederim.Kızlar sağ göğsümde 2 gündür sert bir bölge var elime gelen. Bugün de hissedince panik oldum. Sütle, süt kanallarıyla ilgilidir di mi
Bir de eşimin yiğenleri ara tatilde gelip bizde kalıp, bebeği sevmek istiyorlarmış. 40 ının çıkmasını bekleyelim desem ayıp mı olur sizce?
Örf adet adı altında ziyaret diye gelip saatlerce oturanlara hatta kalanlara selam olsun. Hiç anlayamıyorum…Canım mastit olayına dikkat et, sıcak press yap bence o bölgeye bakalım bi açılma olacak mı?
Sıcak havlu koymak olabilir masaj olabilir bilenler Detaylı yazacaktır.
Ne münasebet sevmek için gelip kalmak ya, çok kızıyorum böyle düşüncesizliğe. Anne babaları g mu yavrum olmaz kalamazsınız demiyor. Açıkçası ben kalmalı misafir istemem hele ki çocuk.
Onların yemesi içmesi ile mi uğraşacağım kendi derdimle mi?
Hayır sen emzireceksin yeri gelecek evde memelerin açık dolaşmak isteyeceksin bence imkan varsa kabul etme. Tabi bu benim fikrim kimisi de misafir istiyor o zaman sen bilirsin :))
Evet kuzum, çok şükür rahatladımMaşallah küçük kuzuya bak stres yapma sütün şifa oluyır demekkicumada bizim tartı günümüz bakalım biz ne durumdayıız bakcaz artık
Canım normal biberon değil de kaşık biberon enjektörden biraz daha kolayıma gelmişti benim. Onu dene istersen bir de. Bazen istemiyor bebek ama sonra alışıyorKızlar yazılanları hep okuyorum ben Kasım annesi idim ama ekinde doğurdum. 5 günlük bebeğim sütüm az malesef enjektör ile mama veriyorum emziriyorum da aynı zamanda emme sonrası sağduğımı da veriyorum sizden ricam kullandığınız meme reddi yapmayan bir biberon var mı lütfen söyleyebilir misiniz yalnızım enjektör ile tek kişi beslemek zor oluyor
Canım her gün 2-3 kez makineyle sağıyorum. O sertlik gitmedi 2 gündürCanım, öncelikle süt kanallarında tıkanma olabilir. Bunun İçin öncelikle sıcak kompres, sonra sağım ya da emzirme üzerine soğuk kompres yapman lazım. Bebek memeyi küçük olduğu İçin randımanlı boşaltamıyor haliyle böyle şeyler ilk 3 ayda çok sık olurmuş. Makineyle boşaltmanı tavsiye ederim.
Ateş yapmadığı sürece memede sorun olmaz bence. Ki ateş oldu diyelim hemen lahana yapraklarını birer dal koparıyorsun, buzdolabına koyuyorsun yarım saat soğusun sonra çıkar memelerine sar ve üzerini kapat bekle. Lahanalar ısınınca memedeki ateş de gidiyor tecrübe ile sabit
Bu arada şu an Sen yeterince hassas dönemdesin, ne misafiri ne çocuğu?
Ben olsam asla kabul etmem, ayrıca bebeğin şu an sevilecek tarafı mı var minnacık daha. Kendine gelsin severler gelip illa ki. İnsanlardaki bu anlayışsızlık…
Örf adet adı altında ziyaret diye gelip saatlerce oturanlara hatta kalanlara selam olsun. Hiç anlayamıyorum…
Bence cok da sagma ne kadar cok sagarsan o kadar cok sut iner bas edemeyebilirsin kanallarin iyice açılır. Bebeginin ihtiyaci kadarini sağ bence. O şiş bölgeye sicakla özel masaj yapip elinle sagmayi dene sonra da soguk pres yap ki genisleme dursun orasi sakinlesin. Ben lokal sertlikler icin öyle yapmıştım başlarda duzeldi.Canım her gün 2-3 kez makineyle sağıyorum. O sertlik gitmedi 2 gündürGörümcelerim çok dominant, o kesin gelecek de, ara tatilde çocukları kabul etmeyeceğim ama. Offf zaten stresliyim sarılık yüzünden, herkes ne kadar bencil ya!!
Canım benim 2 mememde de var o tip sertlik, büyüklüğü nohut kadar filansa dediğim gibi açmaya çalış olmuyorsa takılma. Bebeğin büyüdüğünde memeyi çok iyi boşaltacak ve o sertlikler gidecek eminim.Canım her gün 2-3 kez makineyle sağıyorum. O sertlik gitmedi 2 gündürGörümcelerim çok dominant, o kesin gelecek de, ara tatilde çocukları kabul etmeyeceğim ama. Offf zaten stresliyim sarılık yüzünden, herkes ne kadar bencil ya!!
gazı vardır muhtemelenCanım aynı durum bizim bebekte de var, bugün kontrole gittik dedim ki, uykuya dalamıyor aniden acılı bir şekilde ıkınıyor sıkıyor kendini sancı giriyor. O kadar normal ki, dedi. 2 aydan sonra azalarak bitecek bunlar, dedi. Her bebek öyle sanırım, bitmesini bekleyeceğiz napalım
sağ canım göğsünü. valla ben olsam istemem. kendine yetemiyor insan bu süreçte. biraz beklesinler. üstelik şimdi çok küçük bebekKızlar sağ göğsümde 2 gündür sert bir bölge var elime gelen. Bugün de hissedince panik oldum. Sütle, süt kanallarıyla ilgilidir di mi
sağmazsa mastit olabilir canım. sağmak rahatlatıyorBence cok da sagma ne kadar cok sagarsan o kadar cok sut iner bas edemeyebilirsin kanallarin iyice açılır. Bebeginin ihtiyaci kadarini sağ bence. O şiş bölgeye sicakla özel masaj yapip elinle sagmayi dene sonra da soguk pres yap ki genisleme dursun orasi sakinlesin. Ben lokal sertlikler icin öyle yapmıştım başlarda duzeldi.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Aynı durumlardan geçtim. Lansinoh da kullandim ama Philips avent yenidoğan kullanıyorum şimdi çok da memnunum. Anne memesindeki gibi çabalıyor. Kolay gelmiyor bebeğeKızlar yazılanları hep okuyorum ben Kasım annesi idim ama ekinde doğurdum. 5 günlük bebeğim sütüm az malesef enjektör ile mama veriyorum emziriyorum da aynı zamanda emme sonrası sağduğımı da veriyorum sizden ricam kullandığınız meme reddi yapmayan bir biberon var mı lütfen söyleyebilir misiniz yalnızım enjektör ile tek kişi beslemek zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?