Yok uykuya yenik düşüyorduOff içimi rahatlattın canım ya! Neden zor içiriyordun canım kusuyor muydu?
Lansinoh aldım çok memnunum hatta en memnun kaldığım ürün diyebilirim :)Merhaba kızlar ben süt sağma makinesi almaya karar verdim de kullanıp memnun kaldığınız varmı? Tavsiye verir misiniz
Yerim ben onun siniriniKızlar bir beş dakka öncesine kadar birazcik ısrarla emzik tutturdum uyuyunca attı inşallah tutaryoksa memede saatler geçiriyor bazen sırf emmek için uyumuyor sonra çok geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor sinirleniyor ufacık boyuyla sinirlenmeyi biliyor bunlat ya
Bende sadece emzirenlerdenm. Bana asla doymuyor gibi geliyor hatta meme den sonra gün içinde biriktedgm sütü veriyorum akşamları onu da içiyor ama çiş sayısı yeterli diye mamaya geçmedim. Pazartesi aşısı var o zaman belli olurKızlar merhabaa biraz okumaya calistim baya birikmis sayfalar .. anladigim kadariyla bir cok arkadas hem emziriyor hem arkasindan mama takviyesi yapiyor.. Acaba kendi fikriniz mi.böyle yapmak? Doktorlariniz mi önerdi? Çok merak ediyorum gercekten.. Ben sadece emziriyorum mama vermiyorum .. genelde 2 saatte bir kendisi acikip agliyor bende o arandigi zamanlar emziriyorum.. günlük bez sayisida iyi.. bu sekilde.. ben mi yanlış yapiyorumhic bi fikrim yok ya insan ne yapsa yanlismis gibi geliyor
Benimkinin dikkatini hiç bir şey çekmiyor neden acabaBizde renkli ve sesli bir oyuncak var uyumadığı zamanlar onunla oynuyoruz birde cloth book diyorlar hışırtılı kitap onu gösteriyorum sayfa sayfahope2022
Spice’im yarın doğuma gideceksin değil mi? İnşallah herşey yolunda giderbir an once dogurayim da anneme ugrascak birsey olsun .
geldiginden beri sanki biz coplukte yasiyormusuzcasina durmadan temizlik yapiyor artik cok sinirlendim. daha 1.5 ay once butun koltuk kiliflarini soktuk yikadik vs . ama iki gundur yok ter kokuyorlarmis die soktu gene hepsini
en son bir halim vardi kaldirmistim , hali yikama makinasi kiralayip temizlicektk ama esim de aksamlari ek ise gidiyor die bir turlu ayarlamadik.
kac kere sordu annem , hali yikama yerleri yok mu , ne kadsr kirli , kuvette yikim .. artik patlicaktim.
aksam esimi yollamadm ek ise , gittik makinayi kiraladik . haliyi yikadik. ektra ne varsa sagda solda hepsini toparladm .
Benimkide yeni başladı canım 20 günden sonra daha dikkatli olur dedi doktorumuz sürekli konuşuyorum emzirirken uyanıkken babasıda öyle sürekli konuşuyor o yüzdendir belkiBenimkinin dikkatini hiç bir şey çekmiyor neden acaba
İnşallah canım emzik bu konuda benide kurtarıyor yoksa haddinden fazla emiyor ve kusuyor sürekliKızlar bir beş dakka öncesine kadar birazcik ısrarla emzik tutturdum uyuyunca attı inşallah tutaryoksa memede saatler geçiriyor bazen sırf emmek için uyumuyor sonra çok geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor sinirleniyor ufacık boyuyla sinirlenmeyi biliyor bunlat ya
metsil vermişti fayda görmedik sab simplex aldık ondan veriyoruz ama aslında kendi gaz çıkıyor doktor çok fazla gazlı bi bebek değil dedi karnına bakarak ama sürekli ıkınıyor kendini domates gibi yapıyorCanım, damla verdi mi doktor? Biogaia ve aguline şurup veriyorum ben bi miktar iyi geliyor gibi. Saatler süren ağlamaları azaldı en azından, yine ağlıyor tabii de
sab simplex veriyoruz biz de canımCanım şuana kadar benim kızım çok sakin uykuya düşkün. Sadece gaz sancısı olduğunda çok ağlıyordu susturamıyordum. Doktor sab simplex damla verdi. Kızım çok rahatladı çok işe yaradı. Sen damla kullanıyor musun
evet yapıyoruz ama iki dk rahatlıyor sonra yine basıyor çığlığıEtkinlik yapılmadıgı içiin bizde kucakta hafif hafif sallanıp duruyoruz konusuyoeruz yarım saat geçince uyusun diye gözünün içine bakıyorumbir şey yapılmıyor cünküü
Atak haftaları varya ondadır belki bebek. Karnına gaz masajı vs yapıyor musun
Allah yardımcın olsun. İnsallah cok kolay geçer. Karnın tok git canım. Bana izin vermediler yeme içmeye insallah sana verirler. Buldugun her fırsatta ayağa kalk ve çömelme hareketleri yap. Bol bol dua et canım benim. Sancı girdikce derin derin hızlı nefes al çok rahatlatıyor. Hurma, incir al yanına izin verirlerse yersin. Suya izin verirlerse bol bol iç canım idrar birikip mesaneyi boşaltmakda açılmaya yardımcı oluyor. Eğer hastanede plates topu vs veriyorlarsa kesinlikle al üzerinde vakit geçir. Ve canım eğer açılma çok güzel ilerliyorsa sıkıntısız sorunsuz bir şekilde 6 dan sonra sabırlı ol ondan sonra hızla ilerliyor herkes öyle söylüyor. Ağrısız sızısız tek nefes tek avazda yavrunu kucağına al. Yarın bize çok güzel bir doğum hikayesi anlatıyor ol insallah
Nedenini ve almanı gerektiğin önlemi biliyorsun canım benim insallah sorunsuz atlatırsınız ya
Kilo alımı iyiyse ve bebek doyuyorsa gerek yok canım. Kilo alımına göre doktorun yönlendirir zatenKızlar merhabaa biraz okumaya calistim baya birikmis sayfalar .. anladigim kadariyla bir cok arkadas hem emziriyor hem arkasindan mama takviyesi yapiyor.. Acaba kendi fikriniz mi.böyle yapmak? Doktorlariniz mi önerdi? Çok merak ediyorum gercekten.. Ben sadece emziriyorum mama vermiyorum .. genelde 2 saatte bir kendisi acikip agliyor bende o arandigi zamanlar emziriyorum.. günlük bez sayisida iyi.. bu sekilde.. ben mi yanlış yapiyorumhic bi fikrim yok ya insan ne yapsa yanlismis gibi geliyor
Oy maşallah Mehmet paşaya. Bende bugün şarkı söylemeye basladık işte youtubedan açıyoruz böyle hafif sallana sallana çocuk sarkıları dinliyoruz. 2 aylık filan olsalar baslarız etkinliklereBizde renkli ve sesli bir oyuncak var uyumadığı zamanlar onunla oynuyoruz birde cloth book diyorlar hışırtılı kitap onu gösteriyorum sayfa sayfahope2022
Canım bebeğinin doyduğunu görüyorsan mamaya gerek yok. Ben de sadece emziriyorum mama vermiyorum kontrolünde tartısına göre doktor yönlendirir zaten.Kızlar merhabaa biraz okumaya calistim baya birikmis sayfalar .. anladigim kadariyla bir cok arkadas hem emziriyor hem arkasindan mama takviyesi yapiyor.. Acaba kendi fikriniz mi.böyle yapmak? Doktorlariniz mi önerdi? Çok merak ediyorum gercekten.. Ben sadece emziriyorum mama vermiyorum .. genelde 2 saatte bir kendisi acikip agliyor bende o arandigi zamanlar emziriyorum.. günlük bez sayisida iyi.. bu sekilde.. ben mi yanlış yapiyorumhic bi fikrim yok ya insan ne yapsa yanlismis gibi geliyor
İnşallah canısıİnşallah iyi gelir ilaçları Güneş kıza sanada sabırlar annesi
Özel diyetler her zaman zor ama bebelerimiz için katlanıcaz
Hehh aynen ben de kürdanla kurcalıyorum bazen. İyi olsunlar yeterki de.Allah yardımcınız olsun canım benim insallah. Dikkatle incelemek lazım bebekleri o zaman. Kakasını inceliyorum bende sürekli sizden duydugumdan beri alerji olayını. B*kundan boncuk aramak tabiri bizim ki resmenher gün yeni bir şey duyup öğreniyoruz
Kuzum belirsiz sanırım 6. Ayda denemeler yapıyorsun. Bu alerji durumları 1.5 -2 yaş aralığına kadar sarkabiliyormuş bazenAyy vanum valla çok zor ya o ürünleri yememek ne kadar sürecek belli mi
Sen niye suçlu hissediyorsun canım?Öncelikle çok geçmiş olsun büyük kızımda egzama vardı o zaman bilmiyordum alarjiyi belkide yediği şey tetikledi kendimi çok suçlu hissediyorum onun için küçükte dha dikkatliyim bende gürültülü kaka ve gaz doğduğundan beri böyle. İpliksi uzayan mukus şuan yok ama bir hafta vardı. Acaba bunlar tek başına alerji belirtisi mi ama şuan kaka da kan yüzde sivilce görünmüyor. Allahım çocuklarımıza şifa versin. Dediğim gibi bir Dr da büyük kızımdan alerji testi isteysdi belki kızım sabahlara kadar kaşınmiycakti hepsi egzama diyip yolladı nyseki şuan geçti ama benim güzel kızım üç dört sene kaşıntıdn uyuyamadı ve elim kolum bağlıydi Rabbım kimseye yaşatmasın
Bu akşam kuzu Eti yapmıştım yedikCanım biliyorsun daha önce alerji ile ilgili sana yazmıştım oğlumdan tecrübeliyim bu konuda ben de beş gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum dün itibari ile yumurtayı da kestim çünkü yumurta yediğim zaman kaka da mı kuz bayağı bir arttı kuzu eti deneyebilirsin ben oğlumdayken kuzu etinden yapmaya başladım bazı şeyleri Ona da tepki gösterince bıraktım önceki tecrübelerime dayanarak tavsiyem şu 15 gün boyunca süt alerjen ürünleri yemedikten sonra sütün temizlendikten sonra kuzu etini yemeyi dene eğer ki güneşte değişiklik fark edersen tekrar kesersin güneşte anlattığın tüm belirtiler şuan benim kızım da da var bizim ekstra beneklenmemizde var yani cilt tepkili benim kızım oğlum da öyleydi ama ben alerjenleri erken kestiğim için kaka da kan görmem diye ümit ediyorum. eğer sorun olursa her zaman cevaplamaya çalışırım dilim döndüğünce sen mama takviyesi yapıyorsun sanırım mamayı da değiştirmen gerekiyor alerjen Mamalar var onu vermen gerekiyor ayrıca inek sütü varsa keçi sütü ve diğer sütlere karşıda alerji oluyor bence deneme
Bak şimdiden toparlamış bile :) maşallah olsun :)Teşekkür ederim çok şükür bugün iyiyiz bir daha ateslenmedi. Doktorumuz calpol ve paronax fitil verdi ateşi çıkarsa diye ama hiç ateslenmedi. Yarın tekrar kontrolümüz var burun tikanikligindan başka bir sıkıntımız yok çok şükür. Dün hiç emmemisti o yüzden çiş ve kaka da çok çok azdı bugün normal rutine döndük çok şükür
Maşallah oğluşa turuncu pek yakışmışBizde renkli ve sesli bir oyuncak var uyumadığı zamanlar onunla oynuyoruz birde cloth book diyorlar hışırtılı kitap onu gösteriyorum sayfa sayfahope2022
Canım aynı durum bizim bebekte de var, bugün kontrole gittik dedim ki, uykuya dalamıyor aniden acılı bir şekilde ıkınıyor sıkıyor kendini sancı giriyor. O kadar normal ki, dedi. 2 aydan sonra azalarak bitecek bunlar, dedi. Her bebek öyle sanırım, bitmesini bekleyeceğiz napalımmetsil vermişti fayda görmedik sab simplex aldık ondan veriyoruz ama aslında kendi gaz çıkıyor doktor çok fazla gazlı bi bebek değil dedi karnına bakarak ama sürekli ıkınıyor kendini domates gibi yapıyor
Bağırsaklar henüz gelişimini tamamlanmadığı için cok cok normal canım. 3. Aydan sonra gazı kendileri DAha kolay çıkarabilmeye başlıyorlarCanım aynı durum bizim bebekte de var, bugün kontrole gittik dedim ki, uykuya dalamıyor aniden acılı bir şekilde ıkınıyor sıkıyor kendini sancı giriyor. O kadar normal ki, dedi. 2 aydan sonra azalarak bitecek bunlar, dedi. Her bebek öyle sanırım, bitmesini bekleyeceğiz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?