2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bir beş dakka öncesine kadar birazcik ısrarla emzik tutturdum uyuyunca attı inşallah tutar yoksa memede saatler geçiriyor bazen sırf emmek için uyumuyor sonra çok geliyor kusuyor hıçkırık tutuyor sinirleniyor ufacık boyuyla sinirlenmeyi biliyor bunlat ya

Bende sadece emzirenlerdenm. Bana asla doymuyor gibi geliyor hatta meme den sonra gün içinde biriktedgm sütü veriyorum akşamları onu da içiyor ama çiş sayısı yeterli diye mamaya geçmedim. Pazartesi aşısı var o zaman belli olur

Spice’im yarın doğuma gideceksin değil mi? İnşallah herşey yolunda gider
Bu arada annen Başak Burcu mu kendi anneme çok benzettim

İnşallah canım emzik bu konuda benide kurtarıyor yoksa haddinden fazla emiyor ve kusuyor sürekli Doktorda sürekli değil ama bazen kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz bırakma yaşı var o zaman bıraksın yeter dedi kuzum

Canım, damla verdi mi doktor? Biogaia ve aguline şurup veriyorum ben bi miktar iyi geliyor gibi. Saatler süren ağlamaları azaldı en azından, yine ağlıyor tabii de
metsil vermişti fayda görmedik sab simplex aldık ondan veriyoruz ama aslında kendi gaz çıkıyor doktor çok fazla gazlı bi bebek değil dedi karnına bakarak ama sürekli ıkınıyor kendini domates gibi yapıyor

evet yapıyoruz ama iki dk rahatlıyor sonra yine basıyor çığlığı

Kilo alımı iyiyse ve bebek doyuyorsa gerek yok canım. Kilo alımına göre doktorun yönlendirir zaten
Bizde renkli ve sesli bir oyuncak var uyumadığı zamanlar onunla oynuyoruz birde cloth book diyorlar hışırtılı kitap onu gösteriyorum sayfa sayfa hope2022
Oy maşallah Mehmet paşaya. Bende bugün şarkı söylemeye basladık işte youtubedan açıyoruz böyle hafif sallana sallana çocuk sarkıları dinliyoruz. 2 aylık filan olsalar baslarız etkinliklere

Canım bebeğinin doyduğunu görüyorsan mamaya gerek yok. Ben de sadece emziriyorum mama vermiyorum kontrolünde tartısına göre doktor yönlendirir zaten.

İnşallah iyi gelir ilaçları Güneş kıza sanada sabırlar annesi
Özel diyetler her zaman zor ama bebelerimiz için katlanıcaz
İnşallah canısı
Öyle mecburen dayanıcaz
Yalnız baya zormuş, doymuyorum resmen
Hehh aynen ben de kürdanla kurcalıyorum bazen. İyi olsunlar yeterki de.
Güneşin tuvaletindeki kötü koku kendiliğinden hafifler gibi oldu, kurcalaması bile daha rahat önceden mide bulantıları
Ayy vanum valla çok zor ya o ürünleri yememek ne kadar sürecek belli mi
Kuzum belirsiz sanırım 6. Ayda denemeler yapıyorsun. Bu alerji durumları 1.5 -2 yaş aralığına kadar sarkabiliyormuş bazen
İnş toparlarız bakalım
Sen niye suçlu hissediyorsun canım?
Doktorlar ihmal etmiş, sen artık o aşamada ne yapabilirsin canım. Bir yere kadar..
Kısa süreli denemeler yapıp bi kontrol et istersen
Cilt her zaman eşlik etmeyebiliyor
Genelde gaitada kan cilt vs eşlik etmedikçe bi de kilo alımı güzelse diyet vermeyebiliyorlar
Mesela bizim çocuk doktoru güneşin kilo alımını iyi sanıyor ama bugün kontrol ettim son 5 günde ortalama 15 gr almış. Çok çok kötü
Bu akşam kuzu Eti yapmıştım yedik
Ya benim dudak kenarlarımda kaşıntı oluştu şimdi de. Kolumda hafif kaşıntı başladı.
Bir de doğumun hemen sonrasında benim yüz ve boyun bölgemde kaşıntı başlamıştı. Pul pul dökülür gibi oluyordu kaşıyınca
Yumurtayı kesince o da geçti ya ben doğumdan sonra alerji mi geliştirdim olabilir mi böyle bi şey
İnşallaj sizde de daha da kötülemez
Bizdeki kan olayının sebebi belki amip de olabilir. Durumlar cok karışık aşama aşama ihtimalleri eleyerek gideceğim.
İnşallah sizin de ilerlemez de bi an önce düze çıkarsınız
Bizim için ayrı bebeler için apayrı zor valla
Bugün tam diyet yaptım aç gezdim resmen.
Karabuğday aylardır yememiştim salatası filan ne bulursam kattım, doymuyorum çünkü

Kuzum mama keçi sütlü daha önce birkaç kez vermiştim. Ama bi kaç haftadır güneş meme haricinde hiçbir şeyden anne sütü dahil hiçbir şey içmiyor.
Bugün mecburen Eds nin beslenme katateriyle verdim şurubu ve probiyotiği. Biraz uğraştırıcı denemediğim bi beslenme yöntemi bu kalmıştı
Mamayı da vermeyeceğim bu arada doktor da öyle demiş canım.
Gerekirse rapor çıkartırız alerji mamaları var onlardan alırsınız demiş.

Bak şimdiden toparlamış bile :) maşallah olsun :)
Bizde renkli ve sesli bir oyuncak var uyumadığı zamanlar onunla oynuyoruz birde cloth book diyorlar hışırtılı kitap onu gösteriyorum sayfa sayfa hope2022
Maşallah oğluşa turuncu pek yakışmış
Yalnız bu bebelerimiz böyle kel kalmayacak değil mi
Güneşin kafasının yarısı kel zamanla daha da belirginleşiyor

Canım aynı durum bizim bebekte de var, bugün kontrole gittik dedim ki, uykuya dalamıyor aniden acılı bir şekilde ıkınıyor sıkıyor kendini sancı giriyor. O kadar normal ki, dedi. 2 aydan sonra azalarak bitecek bunlar, dedi. Her bebek öyle sanırım, bitmesini bekleyeceğiz napalım

Kızlar benim sütüm doyurmuyor anladım artık. 50 cc sağdığım sütü verdim, arkasından 3 saat memede emdi. Sürekli ağladı, annem aç bu çocuk dedi, mama yaptı, yiyince ağlaması durdu hep mama mı yiyecek bu çocuk? Ben boşuna mı sağıyorum, emziriyorum süt fazla olsa da içeriği mi önemli acaba, doyurmaz mı

Bağırsaklar henüz gelişimini tamamlanmadığı için cok cok normal canım. 3. Aydan sonra gazı kendileri DAha kolay çıkarabilmeye başlıyorlar
Dün bi makale okumuştum, bağırsakların gelişimi 6. Ayda tamamlanıyormuş
6. Ayın bitiminde Ek gıda başlangıcı da mantıklı bi temele oturdu benim kafamda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…