2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizimde bi gözünde var

Bizde 11 ayında insallah 1 aylık olacak nasıl geçmiş zaman öyle sağlıklık olsunlarda insallah büyüyüp gidecekler. 1 ay asısında ağrı ateş olmuyormus insallah rahat geçer
Ay inşallah canım. Kimse olmayacak yanımızda aşı olduğunda. Ateşi falan çıkarsa paniklerim gibime geliyor ama sonra diyorum ki bulur insan bir çaresini. Alışacağız artık yeter ki küçük, geçici şeyler olsun. Bütün bebişler iyi olsun yaa bazen çocuğa bakıp bakıp ağlayasım geliyor ne kadar masum, muhtaç canlılar diye

Gözüm seyiriyo başım ağrıyo boş bakıyom etrafa ne zaman uyucam ben seda abla diye höykürmek istiyom tvye çıkıp
Sen bana bakma sinirden gülüyorum.

Vallahi ben alıştım 2 saatlik uykuya. Ama şöyle yatsam öğlene kadar deliksiz uyusam diye hayal kurmuyor değilim.

Vallahi ben alıştım 2 saatlik uykuya. Ama şöyle yatsam öğlene kadar deliksiz uyusam diye hayal kurmuyor değilim.
Amaaaan zevk almaya bakın kızlar yapcak bişey yok :) papatya çayı için akşamları belki işe yarar ben yarın içicem valla baktım nasılsa uyumuyoruz keyif yapıyorum meyvemi hazırladım tv izliyorum şansa uyudu şimdi yatmaya kalksam hemen uyanır o yuzden napayım uyanınca kokluyorum bende şükrediyorum:) gündüz oğlum dibimden ayrılmaz 1 saniye. Afedersiniz kıç kıça temizlik yaptım bide bugün oyun istiyor ilgi istiyor haklı olarak. Hafta içi bazen bende yatıyorum kızla ama hafta sonu değil yatmak bir tek emzirmek için oturuyorum

Kızlar benim kız hafif öksürmeye başladı biraz fazla kustu hemen ıhlamur verdi annem hem sadece beslenmeye kalkıyor hem çok rahatladı hem uyuyor uyumak isteyen analar bebişinize ıhlamur içirin korkmayın bütün doktorlar veriyor

O değil de bizim anneler emzirirken neye bakıyodu la telefon olmasa çok sıkıcı yani

Geçmiş olsun bize abiyle bebişin anılarını anlat hade
Kızlar, sevgili dünürüm @Spicelover yavrusuna kavuştu, süreç sezaryenle sonuçlanmış ama iyiler çok şükür, her şey yolunda.
Geldiğinde detaylıca anlatır sürecini.
Oy cok şükür
Uykusuzluktan gün içinde ruh gibi geziyorum ya ne zaman düzelcek bu uykular
sen bilirsin önce 40 cıkınca diyorlar sonra 3 ay dan sonra diyorlar
Bizde henüz düzelme yok

Bizimde bi gözünde var
Nazar boncuğu değil mi ama sanki
O değil de bizim anneler emzirirken neye bakıyodu la telefon olmasa çok sıkıcı yani
YA linçlenirm diye yazmıyordum diğer topiklerde emzirmek ne güzel yarım saat 1 saat emiyo filan yazmışlar
Abi çok sıkıcı bir yandan boşa akan sütlerle cebelleş filan 2 dk çay kahve bile içemiyorsun telefona bile bakamıyorum bebe vuruyor arada
Başka topiclerde medet arıyom haziran annesi demiş 2 aydan sonra gece uykusu düzeldi amin allahım cenabı rabbil alemin inşallahhh

Kız öyle çağırma 40 ı çıktığı gün düzelcek de en yakın zaman için yolla evrebe enerjiyi
53 günden selam

Ohhh bozdum moralleri

Sebebi neydi ki
papatyaozu ilk Bebekte rota aşısı yaptırdınız mı canım ?
Evet canım yaptırdık bunda da yaptırıcam inşallah

Kız öyle çağırma 40 ı çıktığı gün düzelcek de en yakın zaman için yolla evrebe enerjiyi

Doğru diyon aslında çok zor gelmiyor neticede biliyorum ki bu bi süreç ve geçici kocaman kız olacak ben odasından çıksa da çay içsek bi diyeceğim :) sıkıntı ilk çocuğu ihmal ediyor oluşumuz şuan

-Sunshine yok çiçeğim ben bilmem oğlan sessizdi bunların karnımızda belliydi böyle olacağı :)) çok şükür tabi ama istiyo ki hep kucakta gezeyim yatmaya karşı :) ilk hedef 40 diyelim madem sanmıyorum ama.. :)

insanı strese sokan o zaten kuzum kücücük masum olmaları
Ay valla benim size saygım sonsuz tek cocukla zorlanıyorum ben
Ay ben lohusalıgıma dayanarak bunun da vicdanını yapıyorum bebeğin emiyor sen niye telefonla ugrasıyorsun diye

Sebebi neydi ki

Evet canım yaptırdık bunda da yaptırıcam inşallah
Sizde cok yan etkisi olmuş muydu?
Alerjik bebekler biraz ağır geçirebiliyor diye okumuştum da merak ettim
Sessiz çocuk nasıl oluyor ya gerçekten cok merak ediyorum bizimki de yine 3 saattir ayakta defalarca emzirme alt değiştirme uykuya dalış ve 2 Dk sonra uyanış bir de o kadar ağlıyor ki kurban olduğum

8. Atak haftası kutlu ve mutlu olsun

Kuzum bu atak haftsı nedir ne değildir bizleride bir bilgilendir neye göre nasıl hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…