Evet canım bi an tedirgin oldum dedim alerjik bir durum değildir insallah diyeCanım hemen hemen her Bebek’te olur o özellikle kız bebeklerde daha çok oluyor hatta eskiler melek öpücüğü der ona büyüdükçe geçiyor
Evet canım öyleymişAynı yerde benim bebeğimde de var hatta bir tanede minicik kulağının üstünde. Doğum lekesi diye biliyorum
Bizimde bi gözünde varYaaa minnoş benim kızın göz kapaklarında kızarıklık var
O zaman melekler Güneşin gözlerinden öpmüş diyebilir miyiz
Lohusalık mı kalmış sonuna gelmişsin
Yalnız biz genelde pek lohusalık yaşayamadık. evdekilerin lohusalığından bize sıra gelmedi, sizde durumlar nasıl
Mesela eşimin lohusalığı hala sürüyor
Ee alırız doğum hikayeni öyle hemen kaçmak yok
Bebiş doğum kilo boyunu da alayım çeteletutuyorum malumunuz
Ay inşallah canım. Kimse olmayacak yanımızda aşı olduğunda. Ateşi falan çıkarsa paniklerim gibime geliyor ama sonra diyorum ki bulur insan bir çaresini. Alışacağız artık yeter ki küçük, geçici şeyler olsun. Bütün bebişler iyi olsun yaa bazen çocuğa bakıp bakıp ağlayasım geliyor ne kadar masum, muhtaç canlılar diyeBizde 11 ayında insallah 1 aylık olacak nasıl geçmiş zaman öylesağlıklık olsunlarda insallah büyüyüp gidecekler. 1 ay asısında ağrı ateş olmuyormus insallah rahat geçer
Ben her geçen gün umudumu yitiyorumUykusuzluktan gün içinde ruh gibi geziyorum ya ne zaman düzelcek bu uykular
Bir gün düzeleceğine inanıyorsun yani?
Ben her geçen gün umudumu yitiyorum25 günde toplasan 25 saat uyumuş muyumdur emin değilim
Sanmam bundan sonra hep böylee
Sen bana bakma sinirden gülüyorum.Gözüm seyiriyo başım ağrıyo boş bakıyom etrafa ne zaman uyucam ben seda abla diye höykürmek istiyom tvye çıkıp
Amaaaan zevk almaya bakın kızlar yapcak bişey yok :) papatya çayı için akşamları belki işe yarar ben yarın içicemSen bana bakma sinirden gülüyorum.
Vallahi ben alıştım 2 saatlik uykuya. Ama şöyle yatsam öğlene kadar deliksiz uyusam diye hayal kurmuyor değilim.
Sen bana bakma sinirden gülüyorum.
Vallahi ben alıştım 2 saatlik uykuya. Ama şöyle yatsam öğlene kadar deliksiz uyusam diye hayal kurmuyor değilim.
Kız öyle çağırma 40 ı çıktığı gün düzelcek deBaşka topiclerde medet arıyom haziran annesi demiş 2 aydan sonra gece uykusu düzeldi amin allahım cenabı rabbil alemin inşallahhh
Geçmiş olsun bize abiyle bebişin anılarını anlat hadeBen ne zamandır giremiyordumAnnem gitti ani bir şekilde babam rahatsızlandı apar topar gitmek zorunda kaldı. Çok alışmışım.. dünde ben rahatsızlandım soğuk soğuk terledim üşütmüşüm sanırım iyi ter attım bugün iyiyim çok şükür.. Eşim halimi görünce korkmuş doktora gidelim hemen dedi ama dedim Yahya aç analık böyle birşey sanırım su içtim ağrı kesici aldım kendime geldim..
Bebişle aramız iyi ama ben bir gaz yumağı doğurmuşumo küçücük bedenden nasıl çıkıyor bu ses diye merak ediyorum
Oy cok şükürKızlar, sevgili dünürüm @Spicelover yavrusuna kavuştu, süreç sezaryenle sonuçlanmış ama iyiler çok şükür, her şey yolunda.
Geldiğinde detaylıca anlatır sürecini.
Uykusuzluktan gün içinde ruh gibi geziyorum ya ne zaman düzelcek bu uykular
Nazar boncuğu değil mi ama sankiBizimde bi gözünde var
YA linçlenirm diye yazmıyordum diğer topiklerde emzirmek ne güzel yarım saat 1 saat emiyo filan yazmışlarO değil de bizim anneler emzirirken neye bakıyodu la telefon olmasa çok sıkıcı yani
Başka topiclerde medet arıyom haziran annesi demiş 2 aydan sonra gece uykusu düzeldi amin allahım cenabı rabbil alemin inşallahhh
53 günden selamKız öyle çağırma 40 ı çıktığı gün düzelcek deen yakın zaman için yolla evrebe enerjiyi
Sebebi neydi kiGeçmiş olsun bize abiyle bebişin anılarını anlat hade
Oy cok şükür
sen bilirsin önce 40 cıkınca diyorlar sonra 3 ay dan sonra diyorlar
Bizde henüz düzelme yok
Nazar boncuğu değil mi ama sanki
YA linçlenirm diye yazmıyordum diğer topiklerde emzirmek ne güzel yarım saat 1 saat emiyo filan yazmışlar
Abi çok sıkıcı bir yandan boşa akan sütlerle cebelleş filan 2 dk çay kahve bile içemiyorsun telefona bile bakamıyorum bebe vuruyor arada
53 günden selam
Ohhh bozdum moralleri
Evet canım yaptırdık bunda da yaptırıcam inşallahpapatyaozu ilk Bebekte rota aşısı yaptırdınız mı canım ?
Kız öyle çağırma 40 ı çıktığı gün düzelcek deen yakın zaman için yolla evrebe enerjiyi
insanı strese sokan o zaten kuzum kücücük masum olmalarıAy inşallah canım. Kimse olmayacak yanımızda aşı olduğunda. Ateşi falan çıkarsa paniklerim gibime geliyor ama sonra diyorum ki bulur insan bir çaresini. Alışacağız artık yeter ki küçük, geçici şeyler olsun. Bütün bebişler iyi olsun yaa bazen çocuğa bakıp bakıp ağlayasım geliyor ne kadar masum, muhtaç canlılar diye
Ay valla benim size saygım sonsuz tek cocukla zorlanıyorum benAmaaaan zevk almaya bakın kızlar yapcak bişey yok :) papatya çayı için akşamları belki işe yarar ben yarın içicemvalla baktım nasılsa uyumuyoruz keyif yapıyorum meyvemi hazırladım tv izliyorum şansa uyudu şimdi yatmaya kalksam hemen uyanır o yuzden napayım uyanınca kokluyorum bende şükrediyorum:) gündüz oğlum dibimden ayrılmaz 1 saniye. Afedersiniz kıç kıça temizlik yaptım bide bugün oyun istiyor ilgi istiyor haklı olarak. Hafta içi bazen bende yatıyorum kızla ama hafta sonu değil yatmak bir tek emzirmek için oturuyorum
Ay ben lohusalıgıma dayanarak bunun da vicdanını yapıyorumO değil de bizim anneler emzirirken neye bakıyodu la telefon olmasa çok sıkıcı yani
Sizde cok yan etkisi olmuş muydu?Sebebi neydi ki
Evet canım yaptırdık bunda da yaptırıcam inşallah
Sessiz çocuk nasıl oluyor ya gerçekten cok merak ediyorumDoğru diyon aslında çok zor gelmiyor neticede biliyorum ki bu bi süreç ve geçici kocaman kız olacak ben odasından çıksa da çay içsek bi diyeceğim :) sıkıntı ilk çocuğu ihmal ediyor oluşumuz şuan
-Sunshine yok çiçeğim ben bilmem oğlan sessizdi bunların karnımızda belliydi böyle olacağı :)) çok şükür tabi ama istiyo ki hep kucakta gezeyim yatmaya karşı :) ilk hedef 40 diyelim madem sanmıyorum ama.. :)
Kuzum bu atak haftsı nedir ne değildir bizleride bir bilgilendirSizde cok yan etkisi olmuş muydu?
Alerjik bebekler biraz ağır geçirebiliyor diye okumuştum da merak ettim
Sessiz çocuk nasıl oluyor ya gerçekten cok merak ediyorumbizimki de yine 3 saattir ayakta defalarca emzirme alt değiştirme uykuya dalış ve 2 Dk sonra uyanış bir de o kadar ağlıyor ki kurban olduğum
8. Atak haftası kutlu ve mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?