Lohusalık mı kalmış sonuna gelmişsin
Yalnız biz genelde pek lohusalık yaşayamadık. evdekilerin lohusalığından bize sıra gelmedi, sizde durumlar nasıl
Mesela eşimin lohusalığı hala sürüyor
Ee alırız doğum hikayeni öyle hemen kaçmak yok
Bebiş doğum kilo boyunu da alayım çeteletutuyorum malumunuz
Yaaa minnoş benim kızın göz kapaklarında kızarıklık var
O zaman melekler Güneşin gözlerinden öpmüş diyebilir miyiz
Lohusalık mı kalmış sonuna gelmişsin
Yalnız biz genelde pek lohusalık yaşayamadık. evdekilerin lohusalığından bize sıra gelmedi, sizde durumlar nasıl
Mesela eşimin lohusalığı hala sürüyor
Ee alırız doğum hikayeni öyle hemen kaçmak yok
Bebiş doğum kilo boyunu da alayım çeteletutuyorum malumunuz
içim öyle bir rahatladı ki emzirirken aramızda ki bağ değişti sanki dünden beri stresim azaldı
Ben 3 saatte bi yarım saat memede duruyor peşine mama veriyorum canım. Simdi mamanın miktarını biraz daha azalttık bakalım haftaya tekrar gitcez azaltmak iyi olacak mı kontrol edecekler. Bide ne zaman ağlasa huzursuz olsa hemen gögsüme alıyorum 5 dakika bile emse fayda faydadır diye. Bakalım kilo alıp büyüyelim insallah
Azalmaz mı yaa şu an bizi göklere çıkaracak cümlelerin en etkilisi "Kilo alımı çok iyi" olur herhalde. Sütümüz bol olsun inşallah, bizim kız da sabahtan beri emiyor, ben saatli besleme yapamıyoruz pek çünkü sürekli memede neredeyse. Arada bir babası kayınvalidem falan seviyor, sonra ağlayınca hop yine meme. 3 saatte bir besleme olayı yalan oluyor Şaka mama 10'unda 1 aylık olacak kızım, 14'ünde de ikinci doz aşısını olacak, Allah'ım çok heyecanlı
Kızlar benim bebek emerken hırıltı çıkıyor, ciğerlerinden mi geliyor bilmiyorum. Bronşları dolu gibi. Burnunu defalarca açtım. Bu şekilde ses çıkaran var mı? Varsa özelden video atacağım
Kızlar benim bebek emerken hırıltı çıkıyor, ciğerlerinden mi geliyor bilmiyorum. Bronşları dolu gibi. Burnunu defalarca açtım. Bu şekilde ses çıkaran var mı? Varsa özelden video atacağım
Canım, pozisyonuyla alakalı olabilir mi? Arada benimkinden de hırıltılı sesler geliyor emzirirken, biraz dikleşiyorum veya pozisyonu değiştiriyorum geçiyor.
Canım, pozisyonuyla alakalı olabilir mi? Arada benimkinden de hırıltılı sesler geliyor emzirirken, biraz dikleşiyorum veya pozisyonu değiştiriyorum geçiyor.
Kuzum 3.200 olmusuz en son tartı gününden günde ortalama 55 gr almısız. Sütüm cogalmıs ben sağmadıgım için miktarını bilmiyorum. 90 cc veriyordum 60 düşür dedi ama ben gene gece öğünün ve gündüz ögününün 1 tanesinde 90 cc vermeye devam etcem. Bakalım güzel kilo almıs insallah böyle devam eder
Kızlar gece bebiş 3 saat arayla emdi ama ilk emmedetek meme aldı ikinciyi ne yaptıysam almadı nasılsa uyanır birazdan deyip yatırmıştım ama o 3 saat daha uyudu. 6 saat emme yuzunden suan kitle okuatu ve cok sisti sag gogsum. Manuel pompa ile saginca bisi cikmiyor ne yaomali tecribesi olan var mi?
Kızlar gece bebiş 3 saat arayla emdi ama ilk emmedetek meme aldı ikinciyi ne yaptıysam almadı nasılsa uyanır birazdan deyip yatırmıştım ama o 3 saat daha uyudu. 6 saat emme yuzunden suan kitle okuatu ve cok sisti sag gogsum. Manuel pompa ile saginca bisi cikmiyor ne yaomali tecribesi olan var mi?
Ben ne zamandır giremiyordum Annem gitti ani bir şekilde babam rahatsızlandı apar topar gitmek zorunda kaldı. Çok alışmışım.. dünde ben rahatsızlandım soğuk soğuk terledim üşütmüşüm sanırım iyi ter attım bugün iyiyim çok şükür.. Eşim halimi görünce korkmuş doktora gidelim hemen dedi ama dedim Yahya aç analık böyle birşey sanırım su içtim ağrı kesici aldım kendime geldim..
Bebişle aramız iyi ama ben bir gaz yumağı doğurmuşum o küçücük bedenden nasıl çıkıyor bu ses diye merak ediyorum
Azalmaz mı yaa şu an bizi göklere çıkaracak cümlelerin en etkilisi "Kilo alımı çok iyi" olur herhalde. Sütümüz bol olsun inşallah, bizim kız da sabahtan beri emiyor, ben saatli besleme yapamıyoruz pek çünkü sürekli memede neredeyse. Arada bir babası kayınvalidem falan seviyor, sonra ağlayınca hop yine meme. 3 saatte bir besleme olayı yalan oluyor Şaka mama 10'unda 1 aylık olacak kızım, 14'ünde de ikinci doz aşısını olacak, Allah'ım çok heyecanlı
Bizde 11 ayında insallah 1 aylık olacak nasıl geçmiş zaman öyle sağlıklık olsunlarda insallah büyüyüp gidecekler. 1 ay asısında ağrı ateş olmuyormus insallah rahat geçer
Sıcak su ile kompres yaptım ama ağrı gittikçe artıyor gibi. Bebegim de aksi gibi hep uyanıp emer şimdi uyuyor. Çok ağrı var ya bıçak gibi batıyor kitleler. Duş alayim belki sıcak su iyi gelir peşine de uyanırsa emziririm
Kızlar, sevgili dünürüm Spicelover
yavrusuna kavuştu, süreç sezaryenle sonuçlanmış ama iyiler çok şükür, her şey yolunda.
Geldiğinde detaylıca anlatır sürecini.