Normalde doğması gereken tarihe göre canımKuzum bu atak haftsı nedir ne değildir bizleride bir bilgilendirneye göre nasıl hesaplanıyor
Normalde doğması gereken tarihe göre canım
Öyle yazıyo bi kaç yerde ama suan bizde kesinlikle doğduğu tarihe göre hesaplanıyor
İlki 5. Hafta ikincisi 8. Hafta
İlk gönderide link eklemiştim bak
Güneş uykuy daldı fırsat bu fırsat anında uyumaya çalışacağım inşşş uyanmaz
Sağ meme pert ateşim de çıktı her yerim ağrıyor gibi parol içtim. Memeye dokunamıyorum inanılmaz bi ağrı sancı sanırım bu Mastit. Akşama kadar sağı emzirdim Sabaha kadar da sağ memeyi emzireceğim sanırım bi tık işe yarıyoBakıyorum hemen kuzumay hemen bırak telefonu ve uyuu diğer vardiyaya az kaldı
Sağ meme pert ateşim de çıktı her yerim ağrıyor gibi parol içtim. Memeye dokunamıyorum inanılmaz bi ağrı sancı sanırım bu Mastit. Akşama kadar sağı emzirdim Sabaha kadar da sağ memeyi emzireceğim sanırım bi tık işe yarıyo
Sizde cok yan etkisi olmuş muydu?
Alerjik bebekler biraz ağır geçirebiliyor diye okumuştum da merak ettim
Sessiz çocuk nasıl oluyor ya gerçekten cok merak ediyorumbizimki de yine 3 saattir ayakta defalarca emzirme alt değiştirme uykuya dalış ve 2 Dk sonra uyanış bir de o kadar ağlıyor ki kurban olduğum
8. Atak haftası kutlu ve mutlu olsun
Kuzum bu atak haftsı nedir ne değildir bizleride bir bilgilendirneye göre nasıl hesaplanıyor
Durmuyor ki bi duş alamadım niyet ettim yarın duş almayaSıcak suda masaj ve sağma diyorlar denedin mi onu
Geçmiş olsun size de güncellemeler geliyoNette atak haftası hesaplayıcı bile var şimdi baktım biz de 5.atak haftasındaymışız ne istediği belli değil şimdi başladı mesela 3e kadar uyumayacak arada acı acı ağlaması da var sanki biri cimdik atıyo
Bunlar geçiyormuş kuzum bizimde ensede ve göz kapaklarında var göz kapaklarında olanlar azaldıCanım bu sekilde ensesinde var doğduğu zamanda vardı gerçi acaba leke tarzı bisey mi
Eski bir inanış ama dene istersen canımcım kalıp sabunla bildiğimiz hacı şakirSağ meme pert ateşim de çıktı her yerim ağrıyor gibi parol içtim. Memeye dokunamıyorum inanılmaz bi ağrı sancı sanırım bu Mastit. Akşama kadar sağı emzirdim Sabaha kadar da sağ memeyi emzireceğim sanırım bi tık işe yarıyo
Çok çabuk geçsin çokça aminnUykusuzluktan gün içinde ruh gibi geziyorum ya ne zaman düzelcek bu uykular
Amin canım hepimizinkini inşallahRabbim analı babalı büyütsüünDoğum hikayeni müsait oldufunda bekleriiz
Çok teşekkür ederim canımSolomomlar yanlış hatırlamıyorsam cok gayme be
Tarifler için tenkk yu bebito kaydettim
İlk kasım annesigözünüz Aydın canım
Doğum hikayeni bekleriz müsait zamanında
Bebiş bilgilerini de alırım malum çetele tutuyorum
Canım benim kızdan da hep öyle sesler çıkıyor. Ben uykuya yatırınca yanına gidip dinliyorum sanki ciğerden olsa o zaman da olur diye düşündüğümden çok şükür o zaman yokKızlar benim bebek emerken hırıltı çıkıyor, ciğerlerinden mi geliyor bilmiyorum. Bronşları dolu gibi. Burnunu defalarca açtım. Bu şekilde ses çıkaran var mı? Varsa özelden video atacağım
Sağdıgındsb fazla içiyordur Mehmet paşa kuzumKızlar ben anlamıyorum süt yetiyor mu emzirdim bir memeyi sonra ikisinide sağdım 60 cc çıktı iyi mi ? Gün içinde 2-3 saatte bir emiyor yine öyleydi
Sağlıcakla büyüüt. Rabbimm şifa versin güzel bir doğumun olmus ama dikişler vs de geöecek emin ol daha yeni sonucta en geç 1 haftaya unutursun bilr hattaÇok teşekkür ederim canımDoğum hikayeme gelirsek kızlar 1 kasım sabah 9 da hafif sancılarım vardı ama yalancı sancı zannettim 10 da zaten muayenem vardı çatı muayenesi için gittim o sırada doktorum bebeğin kafasının kanalda olduğunu söyledi nst ye girdiğimde de düzenli sancılarım gözüktü.Doktorum her an hazırlıklı ol buraya 2 3 saat sonra da gelebilirsin 1 gün sonrada ama bu süreçte evde pilates yapmanı öneririm 3 4 cm açıklık olsa suni sancı verirdik ama doğal sancılarının artmasını bekleyelim dedi. Ben de eve geldim. Merdiven inip çıktım pilates yaptım ama hiç yatmadım sancı anında dahi hareket etmeye çalıştım bir de doktorum böğürtlen çayı önermişti onu içtim o beni sanki rahatlattı biraz daha. Nişan gelmesini bekledim gelmedi suyum da gelmedi sancılarım 4 dakikada bire düşünce hastaneye gittik. 15:40 da Gittiğimizde 8 cm açıklık vardı. 5 10 dk sonra ıkınma hissi geldi 10 cm oldu suyumu falan boşaltıp doğuma aldılar beni. İlk 2 ıkınmam güzeldi sonra sancım azalınca ıkınma gücüm de azaldı. Zaten bebek zorlarken yırtılma olduğu için 2 cm’lik kesi attı doktor. 16:27 de kızım dünyaya geldi 3320 gr 53 cm boyunda Dikişler için anestezi aldım çünkü derindeymiş yırtık. Şuan dikişlerim ve hemoroidim beni aşırı zorluyor Allah bekleyenlerin de yavrularını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin Evlatlarımıza sağlıklı upuzun ömürler versin
Gördün mü faydasınıEski bir inanış ama dene istersen canımcım kalıp sabunla bildiğimiz hacı şakirduşta memene masaj yapman iyi geliyormuş herhalde sert olduğu için bende yukarıdan aşağı yapıyorum her girdiğimde annem söyledi
Çok geçmiş olsun canımBizde alerjililer grubuna katıldık sanırım kızlar-Sunshine
Bugün doktor test istedi ben diyet yapıcam mamamızı değiştirdi raporlu birtane verdi birde sarılık uzamış a dönmüş galiba ona bakacak
Kalpte üfürüm var gibi ama çok hafif dedi ciddi değil dedi birşey olur mu
AyKızlar, sevgili dünürümSpicelover yavrusuna kavuştu, süreç sezaryenle sonuçlanmış ama iyiler çok şükür, her şey yolunda.
Geldiğinde detaylıca anlatır sürecini.
Hope’um tecrübe ile sabitSağdıgındsb fazla içiyordur Mehmet paşa kuzumbez duruumu nasıl dolu dolu çişli alıyorsan tamamdır bu iş. Aç olan cocuk emin ol durmuyor ağlayıp duruyor.
Çok geçmiş olsun canım. Bu anlattığın bu senenin yeni salgını. Berbat bişey, ben de yeni atlattım. Dikkat et kendine ve Yahya kuşaBen ne zamandır giremiyordumAnnem gitti ani bir şekilde babam rahatsızlandı apar topar gitmek zorunda kaldı. Çok alışmışım.. dünde ben rahatsızlandım soğuk soğuk terledim üşütmüşüm sanırım iyi ter attım bugün iyiyim çok şükür.. Eşim halimi görünce korkmuş doktora gidelim hemen dedi ama dedim Yahya aç analık böyle birşey sanırım su içtim ağrı kesici aldım kendime geldim..
Bebişle aramız iyi ama ben bir gaz yumağı doğurmuşumo küçücük bedenden nasıl çıkıyor bu ses diye merak ediyorum
Sert olmasındandır sanırım. Ben de Her duşta süt akmasına aldırmadan masaj yapıyorum iyi oluyorEski bir inanış ama dene istersen canımcım kalıp sabunla bildiğimiz hacı şakirduşta memene masaj yapman iyi geliyormuş herhalde sert olduğu için bende yukarıdan aşağı yapıyorum her girdiğimde annem söyledi
YA maşallah ne güzel ilerlemişÇok teşekkür ederim canımDoğum hikayeme gelirsek kızlar 1 kasım sabah 9 da hafif sancılarım vardı ama yalancı sancı zannettim 10 da zaten muayenem vardı çatı muayenesi için gittim o sırada doktorum bebeğin kafasının kanalda olduğunu söyledi nst ye girdiğimde de düzenli sancılarım gözüktü.Doktorum her an hazırlıklı ol buraya 2 3 saat sonra da gelebilirsin 1 gün sonrada ama bu süreçte evde pilates yapmanı öneririm 3 4 cm açıklık olsa suni sancı verirdik ama doğal sancılarının artmasını bekleyelim dedi. Ben de eve geldim. Merdiven inip çıktım pilates yaptım ama hiç yatmadım sancı anında dahi hareket etmeye çalıştım bir de doktorum böğürtlen çayı önermişti onu içtim o beni sanki rahatlattı biraz daha. Nişan gelmesini bekledim gelmedi suyum da gelmedi sancılarım 4 dakikada bire düşünce hastaneye gittik. 15:40 da Gittiğimizde 8 cm açıklık vardı. 5 10 dk sonra ıkınma hissi geldi 10 cm oldu suyumu falan boşaltıp doğuma aldılar beni. İlk 2 ıkınmam güzeldi sonra sancım azalınca ıkınma gücüm de azaldı. Zaten bebek zorlarken yırtılma olduğu için 2 cm’lik kesi attı doktor. 16:27 de kızım dünyaya geldi 3320 gr 53 cm boyunda Dikişler için anestezi aldım çünkü derindeymiş yırtık. Şuan dikişlerim ve hemoroidim beni aşırı zorluyor Allah bekleyenlerin de yavrularını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin Evlatlarımıza sağlıklı upuzun ömürler versin
caneyyy gülücükler geldi ama her pişte değilSert olmasındandır sanırım. Ben de Her duşta süt akmasına aldırmadan masaj yapıyorum iyi oluyorSabah inşallah bi duş ardından emzirme iyice toparlar yoksa lahana + pompa mecbur
YA maşallah ne güzel ilerlemiş
Prenses de uzun boylu olacak maşallah :)
Allah sağlıcakla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?