2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum bu atak haftsı nedir ne değildir bizleride bir bilgilendir neye göre nasıl hesaplanıyor
Normalde doğması gereken tarihe göre canım
Öyle yazıyo bi kaç yerde ama suan bizde kesinlikle doğduğu tarihe göre hesaplanıyor
İlki 5. Hafta ikincisi 8. Hafta
İlk gönderide link eklemiştim bak
Güneş uykuy daldı fırsat bu fırsat anında uyumaya çalışacağım inşşş uyanmaz

Bakıyorum hemen kuzum ay hemen bırak telefonu ve uyuu diğer vardiyaya az kaldı

Bakıyorum hemen kuzum ay hemen bırak telefonu ve uyuu diğer vardiyaya az kaldı
Sağ meme pert ateşim de çıktı her yerim ağrıyor gibi parol içtim. Memeye dokunamıyorum inanılmaz bi ağrı sancı sanırım bu Mastit. Akşama kadar sağı emzirdim Sabaha kadar da sağ memeyi emzireceğim sanırım bi tık işe yarıyo

Sıcak suda masaj ve sağma diyorlar denedin mi onu

Kuzum bu atak haftsı nedir ne değildir bizleride bir bilgilendir neye göre nasıl hesaplanıyor

Nette atak haftası hesaplayıcı bile var şimdi baktım biz de 5.atak haftasındaymışız ne istediği belli değil şimdi başladı mesela 3e kadar uyumayacak arada acı acı ağlaması da var sanki biri cimdik atıyo

Sıcak suda masaj ve sağma diyorlar denedin mi onu
Durmuyor ki bi duş alamadım niyet ettim yarın duş almaya
Güneş hanım tabi ki uyandı o Zaman dans
Geçmiş olsun size de güncellemeler geliyo
Bize geldi hafif tonlu mırıldanma ve arada atılan gülücükler

Eski bir inanış ama dene istersen canımcım kalıp sabunla bildiğimiz hacı şakir duşta memene masaj yapman iyi geliyormuş herhalde sert olduğu için bende yukarıdan aşağı yapıyorum her girdiğimde annem söyledi

Kızlar ben anlamıyorum süt yetiyor mu emzirdim bir memeyi sonra ikisinide sağdım 60 cc çıktı iyi mi ? Gün içinde 2-3 saatte bir emiyor yine öyleydi

Çok teşekkür ederim canım Doğum hikayeme gelirsek kızlar 1 kasım sabah 9 da hafif sancılarım vardı ama yalancı sancı zannettim 10 da zaten muayenem vardı çatı muayenesi için gittim o sırada doktorum bebeğin kafasının kanalda olduğunu söyledi nst ye girdiğimde de düzenli sancılarım gözüktü.Doktorum her an hazırlıklı ol buraya 2 3 saat sonra da gelebilirsin 1 gün sonrada ama bu süreçte evde pilates yapmanı öneririm 3 4 cm açıklık olsa suni sancı verirdik ama doğal sancılarının artmasını bekleyelim dedi. Ben de eve geldim. Merdiven inip çıktım pilates yaptım ama hiç yatmadım sancı anında dahi hareket etmeye çalıştım bir de doktorum böğürtlen çayı önermişti onu içtim o beni sanki rahatlattı biraz daha. Nişan gelmesini bekledim gelmedi suyum da gelmedi sancılarım 4 dakikada bire düşünce hastaneye gittik. 15:40 da Gittiğimizde 8 cm açıklık vardı. 5 10 dk sonra ıkınma hissi geldi 10 cm oldu suyumu falan boşaltıp doğuma aldılar beni. İlk 2 ıkınmam güzeldi sonra sancım azalınca ıkınma gücüm de azaldı. Zaten bebek zorlarken yırtılma olduğu için 2 cm’lik kesi attı doktor. 16:27 de kızım dünyaya geldi 3320 gr 53 cm boyundaDikişler için anestezi aldım çünkü derindeymiş yırtık. Şuan dikişlerim ve hemoroidim beni aşırı zorluyor Allah bekleyenlerin de yavrularını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin Evlatlarımıza sağlıklı upuzun ömürler versin

Kızlar benim bebek emerken hırıltı çıkıyor, ciğerlerinden mi geliyor bilmiyorum. Bronşları dolu gibi. Burnunu defalarca açtım. Bu şekilde ses çıkaran var mı? Varsa özelden video atacağım
Canım benim kızdan da hep öyle sesler çıkıyor. Ben uykuya yatırınca yanına gidip dinliyorum sanki ciğerden olsa o zaman da olur diye düşündüğümden çok şükür o zaman yok bence bebelerin okunmaktan gazdan reflüden de dolayı öyle bir şekilde çıkıyor sesleri. Yine de takipteyiz tabi Allah sağlık versin de gerisi hallolur

Kızlar ben anlamıyorum süt yetiyor mu emzirdim bir memeyi sonra ikisinide sağdım 60 cc çıktı iyi mi ? Gün içinde 2-3 saatte bir emiyor yine öyleydi
Sağdıgındsb fazla içiyordur Mehmet paşa kuzum bez duruumu nasıl dolu dolu çişli alıyorsan tamamdır bu iş. Aç olan cocuk emin ol durmuyor ağlayıp duruyor.
Sağlıcakla büyüüt. Rabbimm şifa versin güzel bir doğumun olmus ama dikişler vs de geöecek emin ol daha yeni sonucta en geç 1 haftaya unutursun bilr hatta

Çok geçmiş olsun canım
Kızlar, sevgili dünürüm Spicelover yavrusuna kavuştu, süreç sezaryenle sonuçlanmış ama iyiler çok şükür, her şey yolunda.
Geldiğinde detaylıca anlatır sürecini.
Ay Spicelover canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Sağdıgındsb fazla içiyordur Mehmet paşa kuzum bez duruumu nasıl dolu dolu çişli alıyorsan tamamdır bu iş. Aç olan cocuk emin ol durmuyor ağlayıp duruyor.
Hope’um tecrübe ile sabit bazı minik kediler eve geldiğinde sesi minik minik çıkarken şu an tam bir aslana döndü
Ya bizim Doruk kuş 3 gündür kaka yapmıyor kafayı yicem, çiş çok kaka yok
Bu arada senin eds maceran nasıl gidiyor?
Ben memeden edsyi bıraktım, doruk istemiyor çıkarıp duruyor eliyle. Biberonu bırakmak üzereyiz. 24 saatte 1 kez içti biberon.

Çok geçmiş olsun canım. Bu anlattığın bu senenin yeni salgını. Berbat bişey, ben de yeni atlattım. Dikkat et kendine ve Yahya kuşa

Sert olmasındandır sanırım. Ben de Her duşta süt akmasına aldırmadan masaj yapıyorum iyi oluyor Sabah inşallah bi duş ardından emzirme iyice toparlar yoksa lahana + pompa mecbur
YA maşallah ne güzel ilerlemiş
Prenses de uzun boylu olacak maşallah :)
Allah sağlıcakla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin canım

caneyyy gülücükler geldi ama her pişte değilama uyanınca siz kimsiniz ben nerdeyim bakışı varsizin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…