2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyy geçmiş olsun kuzucuğa iyi yapmışsın o zaman götürerek. Ne verdi peki doktor ekstra bişey söyledi mi?
Bu yaşta astım olmaz dedi, bronşit de değil dedi. Burundan nefes aldıkça böyle sesler çıkabilir dedi. Şırıngayla temizletelim burnunu dedi, şırıngayı görünce yok kalsın evde temizleriz dedim 1 kilo serum fizyolojik vardı, kıyamadım. Başka bir demedi canım

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun
Surec biraz zor ilerlemis bosuna cennet analarin ayaklari altinda degil iste. Sonucunda evladina saglikla kavusmussun ya o butun acilara bedel.

Kızlar bu alarjimi açana. Mini mini sivilce çıktı.
Eşim öptüğüm için oldu diyor eşimde biyik var öpme desem de öpüyor alarjiden çok korkuyorum inşallah değildir
Benim kizda da oluyor bu uzerine gitmedim cunku ben de esimin opmesinden kaynakli oldugunu dusunuyorum. Sakal var benimkinde de. Yanagindan opme kafasini op bari diyorum anlamiyor. O opunce nokta nokta kizariyor yuzu sonra da boyle seyler cikiyor sonra bi bakiyorum sönüyor başka tarafta çıkıyor

Ya inşallah öyledir buraya yazmıştım ilk kızımda egzama vardı onun için çok korkuyorum. Bide maalesef kakada ipliksi uzayan şeyler var oda alerji belirtisymis

Hayırlı olsun canımmm tatlı prensese kavuşmussun hikayenin sonunda

Hayırlı olsun canım çok şükür sağlıkla almışsın kuzunu kucağına emzirirken ilk günler o ağrı sızı olabiliyor ama sonrasında geçecek her gün daha iyi olacak

Burdan aldığım güçle ben de evde temizlemeye devam o zaman serum fizyolojik ile açıcazzzz artık

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun
Surec biraz zor ilerlemis bosuna cennet analarin ayaklari altinda degil iste. Sonucunda evladina saglikla kavusmussun ya o butun acilara bedel.
amin kuzum
kesinlikle oyle . valla annemi dusunuyorum da iki cocuk uyusturma yok biis yok zamaninda ..

Hayırlı olsun canımmm tatlı prensese kavuşmussun hikayenin sonunda
sagol kuzum

Hayırlı olsun canım çok şükür sağlıkla almışsın kuzunu kucağına emzirirken ilk günler o ağrı sızı olabiliyor ama sonrasında geçecek her gün daha iyi olacak
sondayi da cikardilar bugun , biraz daha rahat ettim. bir kac gune kadar da gaz ve buyuk tuvalete ciksam birseyim kalmaz heralde

Canımm, hayırlı uğurlu olsun Ağrıların için acil şifalar diliyorum, 1 gün daha sabret kuzum, hepsi geçecek Bebeğini doya doya kokla şimdi miss

Geçmiş olsun bize abiyle bebişin anılarını anlat hade
Abimiz alem geçen hafta öğretmenine 40ı çıktı demiş oğlum ne kırkı çıkması dedim daha 20 günlük bile olmadı.. nerden artık
Korkuyorum ya uyıyan çocuğu kucağına almaya çalışıyor uyuyor deyince de uyandırmaya çalışıyor öpüyor kokluyor.. akiam ağlama seansları var bebeğin abisi de tutturuyor benim yatağıma yatır iyiki okul var diyorum şuan aklıma çok birşeyde gelmiyor yorgunluktan.. bugün annemsiz ilk kahvaltımızı yaptık ahh ahh dedim..
Benim annemde dedi aynısını.. bide kızlar canınız çekebilirmiş gördüğünüzü benimde cuma günü aşırı sertleşme oldu resmen damarın biri topaklanmıştı böyle sıcak şeylerle açtık ağrı kesici falan içtim öyle geçti
Çok geçmiş olsun canım. Bu anlattığın bu senenin yeni salgını. Berbat bişey, ben de yeni atlattım. Dikkat et kendine ve Yahya kuşa
Hakkaten berbattı ama şükür halime çabuk toparladım.. bide göğsümde damarın çekmiş dedi annem canın birşey istedi de yemedin mi dedi sıcak çay bardağını koydum korkutacakmışım sabunu da söyledi de onu yapmadım daha.. damarın biri sertti ve çok ağrıyordu. Oda geçti neyseki..
Canım benim gözün aydın çok şükür sağlıcakla kucağına almışsın kızını Rabbim güzelce büyütmeyi nasip etsin.. Sen şimdi böyle yazınca ilk doğumum epiduralliydi anlamamıştım ama 2. Kendi sancısıyla oldu ve tüm hastane beni dinledi hatta sabahına oda temizlemeye gelen ablalar vardı gwce normal doğum yapan sen misin dediler artık kğm ne dediyse.. ama şükür bitti.. ben bağırdıkça annem dışarda ağlıyormuş.. eşim su alıp gelene kadar benim ilk acılarım bağırışlarım geçmiş sonunu duymuş o.. normal doğum zordu evet ama doğduğu an herşey bitti sesim kesildi

Canımm, hayırlı uğurlu olsun Ağrıların için acil şifalar diliyorum, 1 gün daha sabret kuzum, hepsi geçecek Bebeğini doya doya kokla şimdi miss
sagol canim benim , evet ilk gunleri hep zordur ameliyatlarin . Gecicek bu da
Helal olsun canim , dirayetli kadinsin. Ben de cok dayandim ama bir saat ikinmanin ardindan dedim heralde bayilcam .
Esim zaten benden daha kotu oldu. annem tir tir tittriyordu.
Epidural resmen kazik atti bize

Canım evet Doruk’un yüzü çil doldu kırmızı kırmızı. Gaz var, çiş var kaka 0.
4. Gün bugün. Çocuk artık sancı çektikçe ben üzülüyorum.
Tamam canım o şekilde masaj deneyeyim.
Spice’im Zorlu geçen gecenin ardından kuzuna kavuştun sonunda
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Kızlar merhaba ben dün doktora gittim benim kızda da kırmızı kırmızı noktalar var yüzünde ve vücudunda senin yediklerinle alakalıdır çikolata türü yeme dedi ben her gün yiyordum onu biraktim test istemedi . Sarılık var ama kayda değer birşey değil dedi onemsemedi . Birde miniğim sürekli sola bakıyor bende çok korkmuştum boynunu kontrol etti birşey yok dedi bende yine de sağa cevireyim mi hep diye sorunca senin için rahatlasın ultrason çekelim dedi Çarşamba gideceğiz bakalım .

Kalça ultrasonunu ikinci ayda çekeceğiz dedi . Göz testi de üçüncü ayda olacak dedi . Rota aşısı yaptırmamj söyledi ikinci ay asisiyla birlikte bakalım onu da yaptıracağım birlikte yaptırmak sıkıntı olmaz dedi

Yaa canım çok geçmiş olsun zorlu olmuş ama sonu çok güzel bitmiş benim minik de biliyorsun üç kilo doğdu en kısa zamanda beslenip büyüyorlar herşey çok güzel olsun

Kizlar hep aklimdaydiniz ama ancak biraz enerji buluyorum. Spicelover cnm cok gecmis olsun. Saglikla buyut bebegini insallah.
Biz 3 kasim gece 1 de gule oynaya hastaneye gittik. Kontroller yapildi. Normal doguma cok uygunsun 1 cm acikliginda var. cok kolay olcak filan bizden keyiflisi yok oyle hazirim ki ikin desin ki ittiriveriyim bebeisimi diye bekliyorum. Suni sanciya baslandi ama bebek suni sanciya olumsuz tepki verdi oksijen seviyeji dramatikmolarak dustu. hemen durdurdular. 2 saat bekleyip tekrar denendi. Yine ayni sey oldu. bu sirada saat 5.30 olmustu. Doktor 3. Kez denenmemesi gerektigini hemen gelip beni sezeryana alabilecegini soyledi. Tabi ben sok. Ama o anda bebegimin sagligi her seyden onemliydi. Sonuc olarak sezeryan oldum. Ameliyatim iyi gecmis. Sadece ben hic hazir degilmisim sezeryana. Hep dedikleri gibi bebek nasil isterse oyle geliyormus. Cok sukur ikimizde saglikliyiz. dun eve geldik. Elhamdullillah Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin. Hepimiz saglikli mutlu gunlerde buyutelim bebislerimizi

Asıl sen ikisinide yaşadın canım.. tez vakitte toparlanırsın inşAllah bitti ya buna da şükür.. biz 23.günümüzdeyiz teyzesi dün gibi bugün gibi doğsın yeterki.. hatta bugün babamızla ilk banyomuzu bile yaptırdık. Annem gidimce tabi bize kaldı.

Valla canım bir ara doğum esnasında ebeye bastırın karnıma çıkmıyor yapamıyorum diyordum

Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.. doğum esnası tammbir muamma neyle karşılaşacağımızı gerçekten bilmiyoruz.. şükür ikinizde iyisiniz inşAllah

Canım gözün aydın çok şükür tüm zorluğa rağmen sağlıkla gelmiş bebeğin

Hikayeni okurken kendi hikayem aklıma geldi, ben de tüm normal doğum sancılarını çekip 6 cm açıklıkla yeterli sancı olmadığı İçin suni sancı almış sonra bebeğinin kalp atışlar düşüp bir de üstüne kaka yaptığı ve benim pelvis kemiğimin 2.orta kısmında sıkıştığı İçin mecburi sezaryen olanlardanım.
O kadar inanmışım ki normal doğum yapacağıma doktor sezaryene almak zorundayım dediğinde duygu boşalması yaşayıp ağlamıştım. Şimdi düşünüyorum da belki de o çektiğim acıya ağladım, defalarca çatı muayenesi yapıldı bana mısın demedim ama şimdi olsa o açık nasıl dayanırım bilemiyorum.

Sen tüm normal doğum sürecini yaşadığın İçin sütün de erken gelir bebeğin gelişimi de iyi olur demişti ebe hep böyle olumlu düşün. Malesef sezaryen sonrası zormuş, ben bir insanın kendi isteği ile gidip sezaryen olmasına hala anlam veremesem de
Çok geçmiş olsun tekrardan.

Kızlar bu alarjimi açana. Mini mini sivilce çıktı.
Eşim öptüğüm için oldu diyor eşimde biyik var öpme desem de öpüyor alarjiden çok korkuyorum inşallah değildir
Benim bebeğimde de var canım sütle alakalı diye biliyorum sütün yağından. Bir de süt yüzüne çok değmesin demişlerdi bana bilmem ne kadar doğru.
Oy yavrum klavye azizliği çiş yerine çil yazmışım1 hafta kaka yapmaması bile normalmiş Eylül grubunda yazmış T temmuzekim arkadaşımız yazmış.
Gerçekten her bebek kendi belirliyor nasıl ve ne zaman geleceğini, yukarıda yazdım hikayemi benim bebeğim de suni sancıya olumsuz tepki verdi ve ben de çok zorlandığımı anımsıyorum en son şiddetli bir titreme gelmişti.
Şimdi kucaklarımızdalar neyse ki, şükür

o daha cok normal,bzmki hep dertli dertli emiyor bir eli hep cene altında diğeride elimin üstünde olacak. ama şimdiden küçüklük fotolarıyla arasında fark olusmaya başladı.

Kızlar ben de dün ilk kez kendim yıkadım kızımı. Siz kafayı yıkarken nasıl yıkıyorsunuz?? ağzına kulağına kaçacak diye ödüm koptu. İnternette ellerinizle kulağını kapatın gibi gösteriyordu onu da yapamadım elim yetişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…