2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım amin Hepimiz sağlıkla kolayca büyütelim inşallah

Hayırlı olsun canım Allah evladına sağlıklı upuzun ömürler versin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Filede yatarken geriye doğru yıkıyorum ben canım tek diğer türlü olmuyor

Kuzum beniim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin insallah. Nasıl güzelde ilerlemiş aslında ama sağlıkla gelmesi önemli olan. Ayaga kolay kalktıysan geriside gelir kontrollü bir şekilde hareket et ayaga kalkmak daha cabuk iyileştiriyor tabi kendinede cok yüklenmeden. Sende her ikisi dogum şeklini ucundan yasayan birisin bence o masaya cıkıp normal doğum için çabalamasıın. Ve sıfırdan baslamayan doğumu baslatmıslar kolay değil aynı süreci yaşayan birisi olarak neyse ki sağlıklılar bebeklerimiz her şey bu an içindi

Kızlar bu alarjimi açana. Mini mini sivilce çıktı.
Eşim öptüğüm için oldu diyor eşimde biyik var öpme desem de öpüyor alarjiden çok korkuyorum inşallah değildir
Kakada var demişsin ama bence bir kontrol ettir ya riske atma hemen diyete baslarsın
Kimyon cayı dene kuzum benim bebekte cok gazlı 3 gündür o ağladıkca bende mahvoluyorum cıglık cıglığa uyanıyor uykudan
Allah analı babalı büyütsün canım. Gerçekten cocuklar kendileri seciyor. Hamilelik blyunca hep cocugum nasıl sağlıklı doğacak doğumum öyle olsun diye dua ettim ama bir yandan da sezeryandan korkuyordum. Korktugumda beni buldu. Ama geçiyormuus bitiyormus her şey sağlıkla büyüt evladınıı sütün bol olsuun

Ay bende okuyunca hikayeyi diyorum o alttan muayane kaç kez yaptılar hatta çıkarken eşime diyorum bütün hastanede elini atmayan kalmadı diye dalgaya vurmaya baslamıstım. Şimdi olsa onu yaptıramam o an kavusmak için dayanıyormus. Sıfırdan doğum baslatılmasıda sıkıntılı bir süreçmiş o kadar saat sancı cekipte sezeryana yönelmekte öyleymiiş. Ay zor valla ya her sürecii ama sonu her şeye değiyor işte çok şükür nasip etti Rabbim bizlerede

.

Spice’im Zorlu geçen gecenin ardından kuzuna kavuştun sonunda
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
amin canim benim , cok tesekkur ederim
Yaa canım çok geçmiş olsun zorlu olmuş ama sonu çok güzel bitmiş benim minik de biliyorsun üç kilo doğdu en kısa zamanda beslenip büyüyorlar herşey çok güzel olsun
Ben zaten 2.5 kg civari bekliyordum papatyam. yanlis cikar ultrason diyorudm ama aynisi cikti.
Aman iyi olsun da disarda buyuyorlar cabucak
seni cok iyi anliyorum. Bende sezeryandan cikmis bekleme odasinda uyanip kendime gelmek icin beklerken aglayip rahatladim biraz.
daha esimle hic ustune konusamadk ama birbirimize bakinca gozlerimiz doluyor.
Hastaneden bir cikalim hersey zamanla yoluna oturur
bizde de esim gazini cikardi fln , ilk drfa siyah kakasini babasi varken yapti onu beklemis resmen.
simdiki duygular cok tabi. “simdi bu bizim
mi “ hissi var bende
sagol kuzum
ben kendimi aciya daha dayanikli sanirdim acikcasi ama klasik belden gelen bir agri olmayinca tarif edilen.
gunlerce surer denilip kisa surede acilma fln gosteridgim icin hem ben hem doktorlar sasirdi :)

bir kac gune gelir elbet sutum o yuzden hic sknti yapmiuyorum. gelmese de napayim ,mama veririz sipaya
evet canim yuruyorum , gazimi fln da cikardim. buyuk tuvaletimi de yaaprsam rahatlicam . oda olur bir iki gune .
evet , yavrularimiz saglikli ve yanimizda en onemlisi bu

Gaz çıkarıyorsa 7güne kadar kaka yapmaması normalmiş doktorumuz söyledi kızlar. Ama gaz sorunuda varsa 4 günden sonra fitil yapabilirsin demişti

Şekerin çok çok riskli değilse kayısı kompostosu ye canım. Ben ıkınmaya korktugumdan bol bol komposto yemiştim.hastanede ysaksa evde yersin. İlaclar vs mahvediyor. İdrar basta zorluyor ama bol bol su içmeye calıs o ilacların etkisini at vücuttan hemde rahat cık tuvalete

Kızlar sezaryen Doğum Olanlar sütünüz tam manasıyla ne zaman gelmeye başladı ben Mama destekli emziriyorum sütüm yetmiyorsadığımda 20 cc filan geliyor dokuzuncu gündeyim erken mi endişeleniyorum sizin kaç günde gelmişti istediğiniz kıvamda

Ek bişey vermek için daha çok küçük değiller mi benim oğlum 40 günlük verebilir miyim ıhlamur

Canım emzirmeye ve sagmaya devam et benim sütüm yirmi beş mi bir ay sonra mı tam manasıyla geldi . Ayrıca sagdigin sutun kaç CC olduğu önemli değil çünkü memedeki sütun tamamını sagmiyorsun ona bakıp canını sıkma benim sütüm de bazen çok geliyor bazen yarısj kadar geljyor stres ve uykusuzluk etkiliyor

Hayırlı olsun canım rabbim yavruna sağlıklı upuzun ömürler nasip eylesin Allah analı babalı büyütsün

Ek bişey vermek için daha çok küçük değiller mi benim oğlum 40 günlük verebilir miyim ıhlamur
Sana bunun olayını anlatıyım 1 gün öncesi doktor bize demeden bi tanıdığımın çocuğu bizden 1 hafta büyük ıhlamur verdim dedi annem eşim ben dedikki yok artık baksana kaç günlük çocuğa ıhlamur vermiş ertesi gün doktor bize ıhlamur içirin dedi cnm veriyor 3 ayrı doktora sorduk merak etme bak hazırladım şimdi yine vericem annemler anason çayları az içirmemiş bize rezeneler ıhlamur neki

Çok teşekkür ederim belki de pes etmek üzülmek için fazla erkendir en az 40 güne kadar sabretmeye çalışacağım insan kendi bebeğini doyuramayınca çok üzülüyor

Çok teşekkür ederim belki de pes etmek üzülmek için fazla erkendir en az 40 güne kadar sabretmeye çalışacağım insan kendi bebeğini doyuramayınca çok üzülüyor
Senin bir yudum sütun bile çok önemli canım neden pes edeceksin burda bir çok anne mama desteği veriyor. Birde süt bir kere artınca hep çok olacak diye birşey yok bazen azalabilir bazen çok olabilir . Kendini strese sokma bebeğin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil . Ben ilk iki hafta neredeyse tamamen mama verdim eşim hasta oldu ben hasta oldum ama bebeğime birsey olmadi yani besleyemedim diye strese girmenin manası yok

Arkadaşlar burda hep görüyorum aman sütum az mı bevegimi besleyemedim diye düşünmeyin . Ben ilk iki hafta çok az sütum vardı . Canım kayinvalidem sutlerinin çok geldiğinden bardaklara koyduğundan benim sutumun yağsız olduğundan bahsetti . umrumda olmadı mama verdim bir taraftan emzirdim bir taraftan sagdim agladigim zamanlar tabi ki oldu ama genellikle göğüslerim yarık olduğu için ağladım . Sütüm arttı şu an o yüzden telaş yapmayın

ya minnoşum inşallah bundan sonrası güzelliklerle dolu
Hepsi geride kaldı inşallah sen önce kendine sonra bebeğine dikkat et
Abişe günler Çifter Çifter atlıyorsa demek valla süper süper az daha büyüsün siz bebeğe bakmaya yardım eder o yükünü hafifletir
Sen de mi 20 günde gönderdin be inşallah dinlenmişsindir geçen günlerde Allah kolaylık versin kuzucum

Gözünüz Aydın canım. haber gelmeyince böyle bi süreç tahmin etmiştim
Çok şükür iyisiniz. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok amin
Bebiş kaç kg boyda doğdu bakalım
o daha cok normal,bzmki hep dertli dertli emiyor bir eli hep cene altında diğeride elimin üstünde olacak. ama şimdiden küçüklük fotolarıyla arasında fark olusmaya başladı.
Of olmaz mı 2400 ile 4 kg arasında bu kadar fark olabileceğini düşünmemiştim güneş de inanılmaz değişti. Ama hala kel prenses
Bu bebelerde Çeneye yumruk dayamak da mı huy yoksa

O tutma biçimini ben de yapamadım çocuğun boğazını sıkacağım sandım
yüzüstü koluma yatırıp kafasından aşağı suyu döktüm mecburen
Diyet kızlarııı ben çok zorlanıyorum neler yiyorsunuz özellikle gece emzirme aralarında
Önceden halley yiyordum geceleri şimdi oda yasak
Kuzum üzüm ceviz muz fındığa sardım
Kurabiyeden yaptım
Bi de genel olarak yemek yemem Azaldı, sütüm etkilenmesin diye suanda gün içinde yeşillikti salata ve 2 günde 1 sabahları yulaf pişiriyorum muz ve üzümle yiyorum
Bir de hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…