2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Diyet kızlarııı ben çok zorlanıyorum neler yiyorsunuz özellikle gece emzirme aralarında
Önceden halley yiyordum geceleri şimdi oda yasak
Nurcum diyet yapmıyorum ama şeker pancari yemeye başladım. Hem doğal katkısız hem tatliiii. Bakalım süte de etkisi olacak mı

Kızlar 3 aylık koruma iğneleri hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum onu yaparız dedi 3 kere olacak şekilde yan etkileri var mıdır kilo yapr filan diye okudum ama kararsız kaldım siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?

Kuzum detaylı bilgim yok ama hormon iğnesi sonuçta bazı etkileri oluyor diye okumuştum.
Ben vücuduma daha fazla elletmek istemiyorum hap da düşünmüyorum alt üst oldum zaten
Bi kaç aya buraya eyvah kızlar adetim gecikti yazmam inşallah

annem yapti kuzum iciyorum iki gundur , artik olcmuyorlar benim sekerimi.
baya su ictiyorum ya , tam anlamiyla emziremesem baya susuyorum zaten
ben 2.-3. gundeyiz, sutum gelmedi daha ama meme de zaman gecirtiriyoruz daha sonra 20 cc mama veriyoruz
articaktir tabikide kuzum .
stresimiz gecince ve bir duzene girince hersey sut de cogaliyor.

-Sunshine evet kuzum bu hafta da bir gecsin , ameliyat sizilarim gecsin , hersey cok daha guzel olacak

ben evliligimin basinda kullanmistim. 1 sene de hepi topu 3-4 kere hasta olabildim. 12 kg aldim fln o yuzden hic onermiyorum. Benimki cahillik be tecrubesizlikti

Benim adet değildi sanırım bir günlük lekelenme. Kontrole gidecem bakalım 40tan sonra nasıl bi muayene yapılıyor ? Bir de 3 aylık iğne oldun mu sen ?
Yok cnm ben doğum kontrol hapına başladım 15 gündür adetim doktoruma yazdım olabilir normal dedi alttan muayene etti cnm bide simir testi yapıldı temiz çıktı şükür

papatyaozu Ben ve tatlı krizlerim öpüyoruz seni minnoş.
Ya süper görünüyorlar afiyet olsun
Diyet kızlarııı ben çok zorlanıyorum neler yiyorsunuz özellikle gece emzirme aralarında
Önceden halley yiyordum geceleri şimdi oda yasak
Canım ben bir şey yemiyorum artık geceleri çok çok canım isterse o yaptığım kurabiyeden yiyorum maalesef diyet boyunca hep böyle olacak

Ya süper görünüyorlar afiyet olsun

Canım ben bir şey yemiyorum artık geceleri çok çok canım isterse o yaptığım kurabiyeden yiyorum maalesef diyet boyunca hep böyle olacak
Açlıktan sütsüz kalırım diye korkuyorum kuzum bende su içip yattım geçen kötü oldum

Canım gelmiyorsa senin de hic sıkıntı yapma benim sütüm ameliyattan sonra bir gün sonra damla geldi zamanla bebisin ihtiyaci kadar artıyor
artik geliyor heralde ya, hem daha guzel emiyor hem de yutkunuyor emerken. tabi genede mama takviyesi yapiyoruz ama normal oda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…