Kızlar 3 aylık koruma iğneleri hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum onu yaparız dedi 3 kere olacak şekilde yan etkileri var mıdır kilo yapr filan diye okudum ama kararsız kaldım siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
Evet yavrusum suyla pişiriyorum hafif sulu kalsa bile çekiyor suyu
Çekirdeksiz tatlı üzüm ve muzla tatlanıyor güzelce.içine biraz tarçın da atabilirsin
Kızlar 3 aylık koruma iğneleri hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum onu yaparız dedi 3 kere olacak şekilde yan etkileri var mıdır kilo yapr filan diye okudum ama kararsız kaldım siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
Kuzum detaylı bilgim yok ama hormon iğnesi sonuçta bazı etkileri oluyor diye okumuştum.
Ben vücuduma daha fazla elletmek istemiyorum hap da düşünmüyorum alt üst oldum zaten
Bi kaç aya buraya eyvah kızlar adetim gecikti yazmam inşallah
Şekerin çok çok riskli değilse kayısı kompostosu ye canım. Ben ıkınmaya korktugumdan bol bol komposto yemiştim.hastanede ysaksa evde yersin. İlaclar vs mahvediyor. İdrar basta zorluyor ama bol bol su içmeye calıs o ilacların etkisini at vücuttan hemde rahat cık tuvalete
Kızlar sezaryen Doğum Olanlar sütünüz tam manasıyla ne zaman gelmeye başladı ben Mama destekli emziriyorum sütüm yetmiyorsadığımda 20 cc filan geliyor dokuzuncu gündeyim erken mi endişeleniyorum sizin kaç günde gelmişti istediğiniz kıvamda
Arkadaşlar burda hep görüyorum aman sütum az mı bevegimi besleyemedim diye düşünmeyin . Ben ilk iki hafta çok az sütum vardı . Canım kayinvalidem sutlerinin çok geldiğinden bardaklara koyduğundan benim sutumun yağsız olduğundan bahsetti . umrumda olmadı mama verdim bir taraftan emzirdim bir taraftan sagdim agladigim zamanlar tabi ki oldu ama genellikle göğüslerim yarık olduğu için ağladım . Sütüm arttı şu an o yüzden telaş yapmayın
ben evliligimin basinda kullanmistim. 1 sene de hepi topu 3-4 kere hasta olabildim. 12 kg aldim fln o yuzden hic onermiyorum. Benimki cahillik be tecrubesizlikti
Yok cnm ben doğum kontrol hapına başladım 15 gündür adetim doktoruma yazdım olabilir normal dedi alttan muayene etti cnm bide simir testi yapıldı temiz çıktı şükür