Ya ben böyle tatlı kurabiyeleride sevmiyorum BaşağımBen de halley ve çikolata yiyordum bebeğim, şimdi bu kurabiyeyi yaptım bakalım.
Nurcum diyet yapmıyorum ama şeker pancari yemeye başladım. Hem doğal katkısız hem tatliiii. Bakalım süte de etkisi olacak mıDiyet kızlarııı ben çok zorlanıyorum neler yiyorsunuz özellikle gece emzirme aralarında
Önceden halley yiyordum geceleri şimdi oda yasak
Süper mantıklı doğal şeker nereden buluyorsun canım ?Nurcum diyet yapmıyorum ama şeker pancari yemeye başladım. Hem doğal katkısız hem tatliiii. Bakalım süte de etkisi olacak mı
Benim adet değildi sanırım bir günlük lekelenme. Kontrole gidecem bakalım 40tan sonra nasıl bi muayene yapılıyor ? Bir de 3 aylık iğne oldun mu sen ?Ben 45. Gün oldum cnm halen adetim
Geçti mi canım peki lekelenmen? Benim 1 gün sürdüDünden beri bende de var lekelenme günlük ped kullanmaktayim
Valla bana bir yakınım getirdi ama semt pazarlarında falan vardır belki canımSüper mantıklı doğal şeker nereden buluyorsun canım ?
Geçti canım bugün hiçbir şey yok. Benim de iki gün sürdü ve normal mens öncesi kasik ağrısı falan yaşamıştımGeçti mi canım peki lekelenmen? Benim 1 gün sürdü
Adetlerimiz artık böyle mi olacak acaba benimde ağrım olmuştuGeçti canım bugün hiçbir şey yok. Benim de iki gün sürdü ve normal mens öncesi kasik ağrısı falan yaşamıştım
Evet yavrusum suyla pişiriyorum hafif sulu kalsa bile çekiyor suyu-Sunshine güzel canım sağol yulaf su ile mi pişiriyorsun lapa gibi
Kuzum detaylı bilgim yok ama hormon iğnesi sonuçta bazı etkileri oluyor diye okumuştum.Kızlar 3 aylık koruma iğneleri hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum onu yaparız dedi 3 kere olacak şekilde yan etkileri var mıdır kilo yapr filan diye okudum ama kararsız kaldım siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
annem yapti kuzum iciyorum iki gundur , artik olcmuyorlar benim sekerimi.Şekerin çok çok riskli değilse kayısı kompostosu ye canım. Ben ıkınmaya korktugumdan bol bol komposto yemiştim.hastanede ysaksa evde yersin. İlaclar vs mahvediyor. İdrar basta zorluyor ama bol bol su içmeye calıs o ilacların etkisini at vücuttan hemde rahat cık tuvalete
ben 2.-3. gundeyiz, sutum gelmedi daha ama meme de zaman gecirtiriyoruz daha sonra 20 cc mama veriyoruzKızlar sezaryen Doğum Olanlar sütünüz tam manasıyla ne zaman gelmeye başladı ben Mama destekli emziriyorum sütüm yetmiyorsadığımda 20 cc filan geliyor dokuzuncu gündeyim erken mi endişeleniyorum sizin kaç günde gelmişti istediğiniz kıvamda
articaktir tabikide kuzum .Arkadaşlar burda hep görüyorum aman sütum az mı bevegimi besleyemedim diye düşünmeyin . Ben ilk iki hafta çok az sütum vardı . Canım kayinvalidem sutlerinin çok geldiğinden bardaklara koyduğundan benim sutumun yağsız olduğundan bahsetti . umrumda olmadı mama verdim bir taraftan emzirdim bir taraftan sagdim agladigim zamanlar tabi ki oldu ama genellikle göğüslerim yarık olduğu için ağladım . Sütüm arttı şu an o yüzden telaş yapmayın
Enfes gözüküyor tadı çok güzel kıtır kıtır ben çok beğendim bir de çay koyacaksın ooofff
ben evliligimin basinda kullanmistim. 1 sene de hepi topu 3-4 kere hasta olabildim. 12 kg aldim fln o yuzden hic onermiyorum. Benimki cahillik be tecrubesizliktiKızlar 3 aylık koruma iğneleri hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum onu yaparız dedi 3 kere olacak şekilde yan etkileri var mıdır kilo yapr filan diye okudum ama kararsız kaldım siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?
Yok cnm ben doğum kontrol hapına başladım 15 gündür adetim doktoruma yazdım olabilir normal dedi alttan muayene etti cnm bide simir testi yapıldı temiz çıktı şükürBenim adet değildi sanırım bir günlük lekelenme. Kontrole gidecem bakalım 40tan sonra nasıl bi muayene yapılıyor ? Bir de 3 aylık iğne oldun mu sen ?
Ya süper görünüyorlar afiyet olsun
Canım ben bir şey yemiyorum artık geceleri çok çok canım isterse o yaptığım kurabiyeden yiyorum maalesef diyet boyunca hep böyle olacakDiyet kızlarııı ben çok zorlanıyorum neler yiyorsunuz özellikle gece emzirme aralarında
Önceden halley yiyordum geceleri şimdi oda yasak
Açlıktan sütsüz kalırım diye korkuyorum kuzum bendeYa süper görünüyorlar afiyet olsun
Canım ben bir şey yemiyorum artık geceleri çok çok canım isterse o yaptığım kurabiyeden yiyorum maalesef diyet boyunca hep böyle olacak
Canım gelmiyorsa senin de hic sıkıntı yapma benim sütüm ameliyattan sonra bir gün sonra damla geldi zamanla bebisin ihtiyaci kadar artıyorarticaktir tabikide kuzum .
stresimiz gecince ve bir duzene girince hersey sut de cogaliyor.
artik geliyor heralde ya, hem daha guzel emiyor hem de yutkunuyor emerken. tabi genede mama takviyesi yapiyoruz ama normal oda .Canım gelmiyorsa senin de hic sıkıntı yapma benim sütüm ameliyattan sonra bir gün sonra damla geldi zamanla bebisin ihtiyaci kadar artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?