2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
10 cc ile başladık. 15. gündeyim 60 cc oluyor. İlk bir hafta hep 20-30 cc çıkmıştı canım

Sizlere bir tavsiyem olacak canlarım Peygamberin bir sünneti olarak yenidoğan için akika kurbanı kesiliyor her türlü musibetten korusun ve Allaha şükür için eğer durumunuz varsa kestirin
Yavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?

Bir de kesmeyip bir derneğe bağışlayabiliyor muyuz?

Kızlar mastit oldum galiba ateşim 39a çıktı, sağ mememe dokunamıyorum bile alt kısmı öyle acıyor aslında sağdım boşalttım hiç sertlik kalmadı ama inanılmaz ağrısı var. Bir de her yerim tüm kemiklerim ağrımaya başladı enfeksiyona çevirdi galiba. Kız da aksi gibi uyumadı en son babasına bıraktım acile gidiyorum. Dua edin hemen geçsin bu ağrı

Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce atlatırsın. Benim de sağ göğsüm çok sızlıyor bugün. İnşallah daha hafif bir şeydir, geçer

artik geliyor heralde ya, hem daha guzel emiyor hem de yutkunuyor emerken. tabi genede mama takviyesi yapiyoruz ama normal oda .
Maşallah maşallah
Ayy aynısını yaşadım dün akşam
Ateş ve ağrılara parol iyi geldi
Bir de sağ memeyi sürekli üst üste emzirdim sürekli ezdim hem emzirirken hem de duşta.
Şuan memenin solunda kızarıklık ve ateş var .
Hastanede napıyolar ki axaba
Bu kadar çabuk enfeksiyona çevirmez bence
Ağrısı acısı cok fenaymış geçmiş olsun inşallah geçer bi an önce

Yavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?

Bir de kesmeyip bir derneğe bağışlayabiliyor muyuz?

İlk hafta kesmek daha güzelmiş ama ergenliğe kadar kesilebilirmiş bağışlanabiliyor tabi özel olarak belirtmek gerekir akika diye ama tanıdık bildik yerel köy dernekleri vs kesiyorsa daha güzel oluyor ben resimleri görünce duygulandım evlat çok şükür gerektiren nimet gerçekten

Doğru diyosun büyükler bana da hep anason çayı ver diyorlar ama cesaret edip veremedim

Canım şimdi doktor baktı muayene etti enfeksiyona çevirmiş ateş bunu gösteriyor dedi serum bağladılar. Antibiyotik ve ağrı kesici başladı . Kan tahlili bakmayacak mısınız dedim gerek yok dedi antibiyotik emzirmeye engel değilmiş şükür ki…

Aa çok ilginç ben de dün akşam bayılacaktım az kalsın ateş ve eklem ağrılarından ama su an yok
Enfeksiyon kanda çıkmaz mıydı acaba
Çok geçmiş olsun canım

4. Günde damla gelmişti. Hala mama takviyesi yapıyorum. Strese basta cok girdim ama stres gerçekten sütü çok etkiliyor bir kaç gündür bu konuyu kendi içimde aştım ve bebeğimdr kilo almaya basladıgını görünce rahatladım şimdi sütümün cogaldıgını hissediyorum emerken belli ediyor cocuk

Sizlere bir tavsiyem olacak canlarım Peygamberin bir sünneti olarak yenidoğan için akika kurbanı kesiliyor her türlü musibetten korusun ve Allaha şükür için eğer durumunuz varsa kestirin
Sağolsun benim kayınbabam kestirmiş köye gitmişti hepsinide dağıtmış orada Allah kabul etsin inşallah yerine ulaşsın Sağol hatırlattığın için

Gece abur cubur bende çok yiyorum ya şu 4-5 gündür aşırı düştüm. Öncesinde evde tatlı yapıyordum incir uyutması, sütlac onları yiyordum. Birde sürekli komposto yiyordum. Onları bırakıp abur cubura düştüm bebekte değişik gaz sancıları basladı yaa. Uykudan cıglık ata ata uyanıyor. Brslendikten sonra uyuymıyor ağlamaktan bende bu çikolatalı abır cuburlar yemeye bağladım

Aa çok ilginç ben de dün akşam bayılacaktım az kalsın ateş ve eklem ağrılarından ama su an yok
Enfeksiyon kanda çıkmaz mıydı acaba
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler canım
Bence senin geçtiyse enfeksiyona dönmemiştir inşallah kesin çıkar bakmaya gerek yok dedi değişik bir bakış açısı

Canım alerji sadece döküntü veya bir belirti ile çıkmayabiliyormuş özellikle paketli gıdalarda ne olduğunu bilmiyorsunuz dedi doktor kolik bebeklerin çoğu anne beslenmesinden kolik olup gaz sancısı çekiyor dedi aman dikkat et

Açlıktan sütsüz kalırım diye korkuyorum kuzum bende su içip yattım geçen kötü oldum
Suyu ihmal etme canım ama aklına da sütüm gidicek diye getirme. Ben son 2 gündür akşamları 1 bardak humananın emzirme çayından içiyorum. Desteklesin diye ama şöyle söyleyim oğlumda çok katı diyetteydim nerdeyse patates pirinç gibi şeyler dışında bir şey yiyemedim ve emzirme çayı da içmedim ama hep dolu dolu emdi süt psikoloji ve suyla çok bağlantılı kuzum. Yetersin oğluna hiç merak etme

Bence paketli gıdaları mümkün mertebe azalt çiçeğim
Kötü Deneym konuşuyor

Diğer koruma yöntemi ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum sezeryan olmasa hamile kalmaktan korkmayacağım da dikişler var korkuyorum spiral ya da 3 aylık iğne önerdi doktor ne yapmalıyım kararsızım

Kilo aldırıyorsa yaptırmam heralde ya yeterince kiloluyum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…