2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok cnm ben doğum kontrol hapına başladım 15 gündür adetim doktoruma yazdım olabilir normal dedi alttan muayene etti cnm bide simir testi yapıldı temiz çıktı şükür
Doğum kontrol hapından uzamıştır adetin. Hamile kalmak için neler çektim hamile kaldım doğurdum korunma yöntemi düşünüyorum hayat çok garip djdjdjdjsn

Bence paketli gıdaları mümkün mertebe azalt çiçeğim
Kötü Deneym konuşuyor
Bugün hiç tüketmedim dikkat etcem bundan sonra ama cidden abartmıstım çikolata bisküvi olayını yenilen şeylerin etkisi sütten ne zaman çıkar kii
Doğum kontrol hapından uzamıştır adetin. Hamile kalmak için neler çektim hamile kaldım doğurdum korunma yöntemi düşünüyorum hayat çok garip djdjdjdjsn
Ay aynısını bende düşünüyorum 2. Senemiz bitti evlilikte başından beri hiç korunmadık biz şimdi. Cocuk içinde uğrastık iğneler haplar derken şimdi korunmak garip gelecek sezeryan olmasa bu kadar korkmuyorum da bende sezeryan dikişi çok korkutuyor

Diğer koruma yöntemi ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum sezeryan olmasa hamile kalmaktan korkmayacağım da dikişler var korkuyorum spiral ya da 3 aylık iğne önerdi doktor ne yapmalıyım kararsızım

Beni de sezolu olmam korkutuyor
Kuzum sütten ne zaman geçer bilemiyorum

Yavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?

Bir de kesmeyip bir derneğe bağışlayabiliyor muyuz?
Kuzum erkek bebeğe 2 kurban kız bebeğe bir kurban kesilmesi Gerekiyormuş 7. Gün kesilmesi sünnet fakat ergenliğe girene kadar kesilebilir. 7. Gün biraz saçlarının üzerinden kestik biz kuyumcuda tarttırdık gramı kadar altın değerinde para verdik Afrika’da su kuyusu açanlara bir de bir tane kurbanını kestirdi eşim diğer kurbanını Allah ne zaman nasip ederse artık

Yav ben bu bebenin pipisinden ne çektim arkadaş.

iki tane kestiremeyiz bebito, ee ne olacak şimdi bir tane kestirmek istiyorum. Akila değil de direkt adak mı yapalım o zaman, ne diyorsunuz? Loresima8989

Yav ben bu bebenin pipisinden ne çektim arkadaş.

iki tane kestiremeyiz bebito, ee ne olacak şimdi bir tane kestirmek istiyorum. Akila değil de direkt adak mı yapalım o zaman, ne diyorsunuz? Loresima8989
Adak olmuyor kuzum akika kurbanı diye özellikle belirterek kestir kestireceksen acelesi yok kuzum ergenliğe kadar diğerini de kestirebilirsin şimdiden Allah kabul etsin

Adak olmuyor kuzum akika kurbanı diye özellikle belirterek kestir kestireceksen acelesi yok kuzum ergenliğe kadar diğerini de kestirebilirsin şimdiden Allah kabul etsin
Süper o zaman, birini şimdi birini daha sonra kestirelim. Teşekkür ederim minnoşumm.
Aminn inşallah, sizinkini de Allah kabul etsin bebeğimm.

Ya o kadar yüreği ağzında 9 ay gezen biz değilmişiz gibii, yürek yemişiz gibii yeniden hamile kalmaktan değil dee sezeryanlıyız diye hamile kalmaktan korkuyoruz
Eksik olmuş, ayrıca korkutuyor demeliydim
Ben tek çocukla varış noktasına ulaştım Allah isteyene nasip etsin pilim bitmiş durumda sabbaha kadar saat başı uyandık hala uyumuyor

Canim benim de oldu bir ara hem sicak su hem de kucuk el havlularini utuyle isitip gogsume koydum sonra da pompayle cektim. En basta hicbir sey gelmedi gogsumu de acitti pompa ama zamanla acildi
Emzirme danışmanıyla görüştüm pompa kiraladık daha güçlü olsun diye, bebeğim pompa sıcak su kompresleri derken açtık gectinagrilar ama ne cektigimi allah bilir. Gogsum kızarmaya başlamıştı göğsüme degemiyordum sağa dönemiyordum kokumunindiremiyorudum aşağı offf tekrarlamasın inşallah.
Canım çok sevindim kavuşmanıza. Yorucu ve coknduygulu bir tecrübe olmuş senin için ama hepsi anılarda kaldinartik şimdi minik prensesine baktıkça eminimki hiçbiri gelmiyordur aklına. Lohusaligin doğumun tersine çok rahat keyifli huzurlu geçsin inşallah
4 bebeği de normal doğumla doğurmuş biri olarak insan cektigi hiçbir aciyi hatirlamiyor bebegi kucagina alinca. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Ben tek çocukla varış noktasına ulaştım Allah isteyene nasip etsin pilim bitmiş durumda sabbaha kadar saat başı uyandık hala uyumuyor
Ah bu bebeklerin düzensiz şekilde saat başı uyanislari . Geçecek demekten alamıyorum kendimi bir umit işte

Güneşimin annesi daha kırkı çıkmamıs. 41. Günde mucize olacağına inanan annelerin yanında böyle şeyler söyleme üzülürüüz

Güneşimin annesi daha kırkı çıkmamıs. 41. Günde mucize olacağına inanan annelerin yanında böyle şeyler söyleme üzülürüüz
Ahahaha gün sayıyoruz ondan böyle beklenti yükseliyor bir süre sonra o temponun hic gelmeyeceğine inandığınız ve kullandığınız gün daha çabuk herşey yoluna giriyor. Tecrübeli bir anne olarak söylüyorum " ya o günler nasil geçti hic bitmeyecek gibiydi" dilimize pelesenk oluyor diyim gerisini anlayın

Ay bana bir tek kesintisiz bir gece bile olsa uykuya şu zaman kavusacaksın diyin yeter

Arkadaşlar bence de paketli gidalaru azaltmak en iyisi bugün benim kız aşırı huysuz çok yedim hafta sonu cezasını çekiyoruz resmen

Ay bana bir tek kesintisiz bir gece bile olsa uykuya şu zaman kavusacaksın diyin yeter
Ohhh o geceler gelecek canım gece emmeleri azalacak bu kez sen tereddüt edecek doktorunuza danışacaksın bugünlerin bol bol tadını çıkarın valla bitecek bugünler, biz 23 günlük olduk bugün çok duygusalım birkaç gündür. Kendimi yine dipsiz kuyularda buldum bazı günler emmesi uykusuzluk ablayla ilgilenememe süreçleri mahvetti ama her anın tadinincikarin çünkü zaman çok acımasız.

Kizlar yaa bazen ugrasiyorum emdikten sonra gazi ciksin diye cikartamadigim zamanlarda kucagimda dik sekilde 20 dk bekletip yatiriyorum. Hata mi ediyorum acabaa? sizin gazlar mutlaka cikiyor mu her defasinda

Kizlar yaa bazen ugrasiyorum emdikten sonra gazi ciksin diye cikartamadigim zamanlarda kucagimda dik sekilde 20 dk bekletip yatiriyorum. Hata mi ediyorum acabaa? sizin gazlar mutlaka cikiyor mu her defasinda
Her defasında çıkmıyor canım, sen çıkarmak İçin gerekenleri yap çıkmazsa yapacak bir şey yok. Hemşire bana muhakkak çıkıyordur belki ağızdan değil alttan pırt şeklinde çıktığı İçin anlamıyorsunuzdur demişti

Ben anne sütünü arttırıcı özelliği için yaptıracağım yan etkileri var malesef adet düzensizliği kilo yapabiliyor ama bir süre katlanabilriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…