- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Nedense ben böyle kontrollerden sonra bir şey çıkmayacağını düşünüyorum ama bebeklere çok üzülüyorum, o ağlamaları falan içimi yakıyorKızlar bugün kızımın göz kontrolü vardı. Mahvoldu yavrum. Göz bebekleri çok zor büyüdü damla ile. Tekrar tekrar damlatildi ve muayenesi 15 dk ya yakın sürdü. Göz kapakları şişti gözleri kanlandi, helak oldu çocuk. Sırt üstü yatınca bile ağlıyor şu anda. Retinada ben varmış. Üniversite hastanesi ne yönlendirdiler. Çok seyrek görülürmus ben de ilk kez duydum. Göz tansiyonuna tümörleşmeye neden olabilirmiş.
Ooyyy maşşallaahh sana, bahtın da yüzün gibi güpgüzel olsun canım bebek
Oooyyy maşallah bal bu bal bal
Evet aşkım bizdede azalma olduBunlar geçiyormuş kuzum bizimde ensede ve göz kapaklarında var göz kapaklarında olanlar azaldı
Maşallah canım.
Benimki de genelde 5-10 dk da uyuyor ama mini mini emmeye devam ediyor sanki. Baktım daldı gibi memeyi çekiyorum anca o zaman memeyi kaptırmamak için güçlendiriyor tekrar emmeyi. Bırakırsa gaz çıkarma pozisyonuna getiriyorum biraz ayilir gibi oluyo. 10 dk emdiyse bırakıyorum savaşı. Bugün hemşire gününe göre 10 dk emerse onu en az 2-2.5 saat tutar zorlama dedi. Bizimki saat başı haberleri gibi iki saati beklemiyor zaten. İçim rahatladı birazKızlar bebeğin etkin emmesi için ne yapıyorsunuz?? Bilge sürekli göğsümde uyuyor ve doğru düzgün emmiyor o yüzden sürekli aç. Uykuya dalamıyor, sürekli ağlıyor meme istiyor ama uyuyor orada da iki çekip. Geçen emzirip bırakıp uyuyayım dedim, çok ağlamış, kayınvalidem sağdığım sütten vermiş 50 cc kana kana içmiş, hemen uyumuş ama sütüm de sağınca çok çıkmıyor kiiçerideki sütü içemiyor bir yöntemi olan var mı? El ayak dürtmek hiç işe yaramıyor uyanmıyor minik düdüğüm
Bizimki de gaz çkartırken daldığı uykusundan uyanıyor ama dediğin gibi sonrasında sancıyla uyanmasındaysa gazını çıkartırken uyanması daha iyi en azından rahatça uykuya geçebiliyor, o da tabi uyuyacağım varsaBenimki uyuyor emince gaz çıkartmaya çalışırsak uyanıp ağlıyor böyle yatırırsam yarım saat sonra sancıyla uyanıyor
Amin kuzucummmSüper o zaman, birini şimdi birini daha sonra kestirelim.Teşekkür ederim minnoşumm.
Aminn inşallah, sizinkini de Allah kabul etsin bebeğimm.
Düzenli icmedigin sürece sorun yok tatlim. Canım çekmiş iç gitsin.Ya kızlar benim canım çok kahve istiyor kafeinsiz Türk kahvesi aldım içsem uykusunu etkiler mi kızım zaten uyumuyor gazi çok
Ahahahahaha 23 gün icinde buraya attigim ağlak mesajlarını okuyunca da böyle düşündüm mu dürüst ol ahahahahahapro Mom diyorum ben sana
Ben de 3. Ayı bekliyorum devam
I ıh yok benzer bi gebelik dönemi yaşamaya bi daha cesaretim yok
Yaaaaa bir tek kendimi evladına çaki diyir sanıyordum. Benim de var minik çakim 3 numaram. Ama su an kendisi kardeşinin yanında melek kalıyor ahahahahahahahvalla bende hiç öyle olmadı. benim kızın bebekliği çaki gibiydi26 ay emzirdim hamile kalınca kestik o zaman uyumaya başladı. 26 ay tepemden inmedi geceleri. ha 2. yi yine yaptım o ayrı
Hayalim kalabalık aileydi allahım şükür nasip oldu bana hayalim. Yalniz çok kaldim hayatta hep birbirlerini kollayan şenlikli bol kalabalı bir evdi hayalim. Yeşilçam evleri gibiKomple bırakalım kızlar yoksa onlar gergin gazlı biz gergin ortalık karışıyor
Senin nüfus kalabalıık valla hayranım size beenAllah kolaylastırsın işinizii gücünüze güç versin valla
Kuzum çıkaramadığı zaman çığlık çığlığa uyanıyor yabende zorluyorum deniyorum cıkmıyorsa eğer mecbur yatırıyorum ama uyanıyır sonra
Ben geçen içtim çocuk ağladıı huysuzlandı ondan mı bilmem
Ah kuzum o normal doğumda da var serum alıyoruz ya ödem dolu vücudun. Bol su iç ve bol yürüyüş evde hareket et yürü. 3 4 güne bisi kalmaz. Ama benden sana tavsiye motivasyon şart hemen tartıp ödem gidince bir daha tartıp çok mutlu oluyorsunbir sorum var :)
sezeryan sonrasi bu ayak sislikleri nasil gecicek ? hamileyken boyle ayagim sismemisti
Islak mendil ıslak pamukKızlar bebeğin etkin emmesi için ne yapıyorsunuz?? Bilge sürekli göğsümde uyuyor ve doğru düzgün emmiyor o yüzden sürekli aç. Uykuya dalamıyor, sürekli ağlıyor meme istiyor ama uyuyor orada da iki çekip. Geçen emzirip bırakıp uyuyayım dedim, çok ağlamış, kayınvalidem sağdığım sütten vermiş 50 cc kana kana içmiş, hemen uyumuş ama sütüm de sağınca çok çıkmıyor kiiçerideki sütü içemiyor bir yöntemi olan var mı? El ayak dürtmek hiç işe yaramıyor uyanmıyor minik düdüğüm
Ahahaha gün sayıyoruz ondan böyle beklenti yükseliyor bir süre sonra o temponun hic gelmeyeceğine inandığınız ve kullandığınız gün daha çabuk herşey yoluna giriyor. Tecrübeli bir anne olarak söylüyorum" ya o günler nasil geçti hic bitmeyecek gibiydi" dilimize pelesenk oluyor diyim gerisini anlayın
Yaa 10 dakika öyle mi? Bizimki çok ağlıyor ya ve uykuya dalamıyor açlıktan olduğunu düşünüyorum. Sonra kaşık biberonla süt veriyorum kana kana içiyor moralim bozuluyor.Benimki de genelde 5-10 dk da uyuyor ama mini mini emmeye devam ediyor sanki. Baktım daldı gibi memeyi çekiyorum anca o zaman memeyi kaptırmamak için güçlendiriyor tekrar emmeyi. Bırakırsa gaz çıkarma pozisyonuna getiriyorum biraz ayilir gibi oluyo. 10 dk emdiyse bırakıyorum savaşı. Bugün hemşire gününe göre 10 dk emerse onu en az 2-2.5 saat tutar zorlama dedi. Bizimki saat başı haberleri gibi iki saati beklemiyor zaten. İçim rahatladı biraz
Canım, onu yaptığımda da bi 3 dakika emiyor sonra yine ağzında oynuyor dürtmek zorunda kalıyorum ve pek bir işe yaramıyor ne yazık kiDüzenli icmedigin sürece sorun yok tatlim. Canım çekmiş iç gitsin.
Ahahahahaha 23 gün icinde buraya attigim ağlak mesajlarını okuyunca da böyle düşündüm mu dürüst ol ahahahahahayeni hayata adaptasyon sürecim maraton sonrasi kalp ritminden hallice inişli çıkışlı
Yaaaaa bir tek kendimi evladına çaki diyir sanıyordum. Benim de var minik çakim 3 numaram. Ama su an kendisi kardeşinin yanında melek kalıyor ahahahahahahah
Hayalim kalabalık aileydi allahım şükür nasip oldu bana hayalim. Yalniz çok kaldim hayatta hep birbirlerini kollayan şenlikli bol kalabalı bir evdi hayalim. Yeşilçam evleri gibiama zorluğunu bahsedemem bile ama sabrını gücünü veriyor Rabbim.
Ah kuzum o normal doğumda da var serum alıyoruz ya ödem dolu vücudun. Bol su iç ve bol yürüyüş evde hareket et yürü. 3 4 güne bisi kalmaz. Ama benden sana tavsiye motivasyon şart hemen tartıp ödem gidince bir daha tartıp çok mutlu oluyorsunhamile kaldığın kilonun 2 kilo altındayım su an ama tabii kimse yok yanında ve 4 çocuk var 2 si bebek o da bir etken tabii
Islak mendil ıslak pamukbaşka türlü kalkmıyor. Ne burun ne kulak ne sırt ne ayak.
Ama poposu açınca kendine geliyor. Bu arada ilk memeyi açken güzel emiyor ya ikinci memeye geçmeden altını açmayı dene belki ise yarar ben de 2. Hafta o yöntem ise yaradı.
canim uyandirmak icin bana hemsireler ve dr larim herseyi dene dedi. gerekirse sirtina islak havlu koy dediler .Kızlar bebeğin etkin emmesi için ne yapıyorsunuz?? Bilge sürekli göğsümde uyuyor ve doğru düzgün emmiyor o yüzden sürekli aç. Uykuya dalamıyor, sürekli ağlıyor meme istiyor ama uyuyor orada da iki çekip. Geçen emzirip bırakıp uyuyayım dedim, çok ağlamış, kayınvalidem sağdığım sütten vermiş 50 cc kana kana içmiş, hemen uyumuş ama sütüm de sağınca çok çıkmıyor kiiçerideki sütü içemiyor bir yöntemi olan var mı? El ayak dürtmek hiç işe yaramıyor uyanmıyor minik düdüğüm
insallah sanildigi gibi degildir ya, neler neler dediler de bir cougumuza da hicbiri gerceklesmedi cok sukurAmin canım inşallah. Büyük sözüme tövbe olsun kontrollerde hiç boş geçmiyoruz. Bu gruba mı özel ney anlamadım.
amin kuzumOoyyy maşşallaahh sana, bahtın da yüzün gibi güpgüzel olsun canım bebek
Oooyyy maşallah bal bu bal bal
canim burda kesin talimat var , hastanede panolarda her yerde asili ve hastaneden cikarkende egitim verdilerr . Kesinlikle besikte hicbirsey olmayacak .uyku arkadasi belki, oda agzina burnuna gelirse nefes almasini engellemixek bir kumas olmasi lazmmis.Maşallah canım.
Beşik kenarları boş olunca bebeklerin üşüyebilcegini duymuştum korkuluk vs almıştım kızıma bilginiz olsun
ay bana butun gun serum verdiler tabi , dogumdan sonrada iki gun aldim serum. bunu hic dusunmemistim.
Ah kuzum o normal doğumda da var serum alıyoruz ya ödem dolu vücudun. Bol su iç ve bol yürüyüş evde hareket et yürü. 3 4 güne bisi kalmaz. Ama benden sana tavsiye motivasyon şart hemen tartıp ödem gidince bir daha tartıp çok mutlu oluyorsunhamile kaldığın kilonun 2 kilo altındayım su an ama tabii kimse yok yanında ve 4 çocuk var 2 si bebek o da bir etken tabii
Benimki az önce 15 dk emdi ve uyudu mesela. Ben sonrasında sagdigim sütten veya mama versem asla hayır demez cup cup içer. Sonra hooop kusmaca. Gerçi 5 dk fazla emdi ya yine kustu ama çok az. Bence memeyi artık oyuncak gibi kullanıyorlar. Avuntu için. Uykusu geliyo meme. Gazı oluyo meme, kakasinin çoğunu bile memede yapıyor nerdeyse.Yaa 10 dakika öyle mi? Bizimki çok ağlıyor ya ve uykuya dalamıyor açlıktan olduğunu düşünüyorum. Sonra kaşık biberonla süt veriyorum kana kana içiyor moralim bozuluyor.Bez sayısı da fena değil aslında 6 bezi buluyor günde ama açlık ağlaması ve sürekli meme istemesi beni çok yoruyor asla dinlenemiyorum
çaki anneleri onlineYaaaaa bir tek kendimi evladına çaki diyir sanıyordum. Benim de var minik çakim 3 numaram. Ama su an kendisi kardeşinin yanında melek kalıyor ahahahahahahah
bende actim bugun , lambasinida gece lambasi diye kullaniyorum.Allah şu titreşimli ve beyaz gürültülü zimbirtiyi icat edenden razı olsun. Tuttuğu altın olsun
Ama sen bile bile lades demişsin arkadaşımvalla bende hiç öyle olmadı. benim kızın bebekliği çaki gibiydi26 ay emzirdim hamile kalınca kestik o zaman uyumaya başladı. 26 ay tepemden inmedi geceleri. ha 2. yi yine yaptım o ayrı
Çok çok geçmiş olsun canım hiç duymamıştım. Umarım basit bir şeydirKızlar bugün kızımın göz kontrolü vardı. Mahvoldu yavrum. Göz bebekleri çok zor büyüdü damla ile. Tekrar tekrar damlatildi ve muayenesi 15 dk ya yakın sürdü. Göz kapakları şişti gözleri kanlandi, helak oldu çocuk. Sırt üstü yatınca bile ağlıyor şu anda. Retinada ben varmış. Üniversite hastanesi ne yönlendirdiler. Çok seyrek görülürmus ben de ilk kez duydum. Göz tansiyonuna tümörleşmeye neden olabilirmiş.
Gece uyanıp memeyi açıp kendisi emdiği bi dönem oldu mu hiçvalla bende hiç öyle olmadı. benim kızın bebekliği çaki gibiydi26 ay emzirdim hamile kalınca kestik o zaman uyumaya başladı. 26 ay tepemden inmedi geceleri. ha 2. yi yine yaptım o ayrı
Kuzum 6. Gün sanırım bi anda tüm ödemim inmişti. Ama gerçekten yok böyle bi ödembir sorum var :)
sezeryan sonrasi bu ayak sislikleri nasil gecicek ? hamileyken boyle ayagim sismemisti
Kuzum oy yaaa geçmiş olsun. İnşallah korkulduğu gibi olmaz ihtimaller elenirKızlar bugün kızımın göz kontrolü vardı. Mahvoldu yavrum. Göz bebekleri çok zor büyüdü damla ile. Tekrar tekrar damlatildi ve muayenesi 15 dk ya yakın sürdü. Göz kapakları şişti gözleri kanlandi, helak oldu çocuk. Sırt üstü yatınca bile ağlıyor şu anda. Retinada ben varmış. Üniversite hastanesi ne yönlendirdiler. Çok seyrek görülürmus ben de ilk kez duydum. Göz tansiyonuna tümörleşmeye neden olabilirmiş.
Ben o dürümü yeriim prensese bak sen
ay valla kendimi taniyamiyorumGece uyanıp memeyi açıp kendisi emdiği bi dönem oldu mu hiç
Nolur olmuş olsun
Nolur
Kuzum 6. Gün sanırım bi anda tüm ödemim inmişti. Ama gerçekten yok böyle bi ödem
Kuzum oy yaaa geçmiş olsun. İnşallah korkulduğu gibi olmaz ihtimaller elenirAllah sağlık sıhhat versin hepsine
Ben o dürümü yeriim prensese bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?