2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nedense ben böyle kontrollerden sonra bir şey çıkmayacağını düşünüyorum ama bebeklere çok üzülüyorum, o ağlamaları falan içimi yakıyor çok geçmiş olsun, inşallah önemsiz bir şeydir

Benimki de genelde 5-10 dk da uyuyor ama mini mini emmeye devam ediyor sanki. Baktım daldı gibi memeyi çekiyorum anca o zaman memeyi kaptırmamak için güçlendiriyor tekrar emmeyi. Bırakırsa gaz çıkarma pozisyonuna getiriyorum biraz ayilir gibi oluyo. 10 dk emdiyse bırakıyorum savaşı. Bugün hemşire gününe göre 10 dk emerse onu en az 2-2.5 saat tutar zorlama dedi. Bizimki saat başı haberleri gibi iki saati beklemiyor zaten. İçim rahatladı biraz

Benimki uyuyor emince gaz çıkartmaya çalışırsak uyanıp ağlıyor böyle yatırırsam yarım saat sonra sancıyla uyanıyor
Bizimki de gaz çkartırken daldığı uykusundan uyanıyor ama dediğin gibi sonrasında sancıyla uyanmasındaysa gazını çıkartırken uyanması daha iyi en azından rahatça uykuya geçebiliyor, o da tabi uyuyacağım varsa

Ya kızlar benim canım çok kahve istiyor kafeinsiz Türk kahvesi aldım içsem uykusunu etkiler mi kızım zaten uyumuyor gazi çok
Düzenli icmedigin sürece sorun yok tatlim. Canım çekmiş iç gitsin.
pro Mom diyorum ben sana

Ben de 3. Ayı bekliyorum devam

I ıh yok benzer bi gebelik dönemi yaşamaya bi daha cesaretim yok
Ahahahahaha 23 gün icinde buraya attigim ağlak mesajlarını okuyunca da böyle düşündüm mu dürüst ol ahahahahaha yeni hayata adaptasyon sürecim maraton sonrasi kalp ritminden hallice inişli çıkışlı
valla bende hiç öyle olmadı. benim kızın bebekliği çaki gibiydi 26 ay emzirdim hamile kalınca kestik o zaman uyumaya başladı. 26 ay tepemden inmedi geceleri. ha 2. yi yine yaptım o ayrı
Yaaaaa bir tek kendimi evladına çaki diyir sanıyordum. Benim de var minik çakim 3 numaram. Ama su an kendisi kardeşinin yanında melek kalıyor ahahahahahahah
Hayalim kalabalık aileydi allahım şükür nasip oldu bana hayalim. Yalniz çok kaldim hayatta hep birbirlerini kollayan şenlikli bol kalabalı bir evdi hayalim. Yeşilçam evleri gibi ama zorluğunu bahsedemem bile ama sabrını gücünü veriyor Rabbim.
bir sorum var :)
sezeryan sonrasi bu ayak sislikleri nasil gecicek ? hamileyken boyle ayagim sismemisti
Ah kuzum o normal doğumda da var serum alıyoruz ya ödem dolu vücudun. Bol su iç ve bol yürüyüş evde hareket et yürü. 3 4 güne bisi kalmaz. Ama benden sana tavsiye motivasyon şart hemen tartıp ödem gidince bir daha tartıp çok mutlu oluyorsun hamile kaldığın kilonun 2 kilo altındayım su an ama tabii kimse yok yanında ve 4 çocuk var 2 si bebek o da bir etken tabii
Islak mendil ıslak pamuk başka türlü kalkmıyor. Ne burun ne kulak ne sırt ne ayak.
Ama poposu açınca kendine geliyor. Bu arada ilk memeyi açken güzel emiyor ya ikinci memeye geçmeden altını açmayı dene belki ise yarar ben de 2. Hafta o yöntem ise yaradı.

Yaa 10 dakika öyle mi? Bizimki çok ağlıyor ya ve uykuya dalamıyor açlıktan olduğunu düşünüyorum. Sonra kaşık biberonla süt veriyorum kana kana içiyor moralim bozuluyor. Bez sayısı da fena değil aslında 6 bezi buluyor günde ama açlık ağlaması ve sürekli meme istemesi beni çok yoruyor asla dinlenemiyorum

Canım, onu yaptığımda da bi 3 dakika emiyor sonra yine ağzında oynuyor dürtmek zorunda kalıyorum ve pek bir işe yaramıyor ne yazık ki

canim uyandirmak icin bana hemsireler ve dr larim herseyi dene dedi. gerekirse sirtina islak havlu koy dediler .
Biz suyla ensesine boynuna gwzdiriyoruz. etki etmiyorsa sadece zibinla birakip ayak altinda bir iki sn buz tutuyoruz fln oyle uyandiriyoruz.
Amin canım inşallah. Büyük sözüme tövbe olsun kontrollerde hiç boş geçmiyoruz. Bu gruba mı özel ney anlamadım.
insallah sanildigi gibi degildir ya, neler neler dediler de bir cougumuza da hicbiri gerceklesmedi cok sukur
Ooyyy maşşallaahh sana, bahtın da yüzün gibi güpgüzel olsun canım bebek
amin kuzum
Oooyyy maşallah bal bu bal bal

Maşallah canım.
Beşik kenarları boş olunca bebeklerin üşüyebilcegini duymuştum korkuluk vs almıştım kızıma bilginiz olsun
canim burda kesin talimat var , hastanede panolarda her yerde asili ve hastaneden cikarkende egitim verdilerr . Kesinlikle besikte hicbirsey olmayacak .uyku arkadasi belki, oda agzina burnuna gelirse nefes almasini engellemixek bir kumas olmasi lazmmis.
Battaniye kullanmayi kesinlikle onermiyorlar. uyku tulumu en guvenli sekil vs anlatip, onay aldilar. bir iki haftaya da saglik mudurlugunden hemsire gelip bakicak eve ve odaya.
ay bana butun gun serum verdiler tabi , dogumdan sonrada iki gun aldim serum. bunu hic dusunmemistim
tartiyi gorus alanimdan bile kaldirdim bir hafta sonra fln bakicam

Benimki az önce 15 dk emdi ve uyudu mesela. Ben sonrasında sagdigim sütten veya mama versem asla hayır demez cup cup içer. Sonra hooop kusmaca. Gerçi 5 dk fazla emdi ya yine kustu ama çok az. Bence memeyi artık oyuncak gibi kullanıyorlar. Avuntu için. Uykusu geliyo meme. Gazı oluyo meme, kakasinin çoğunu bile memede yapıyor nerdeyse.

valla bende hiç öyle olmadı. benim kızın bebekliği çaki gibiydi 26 ay emzirdim hamile kalınca kestik o zaman uyumaya başladı. 26 ay tepemden inmedi geceleri. ha 2. yi yine yaptım o ayrı
Ama sen bile bile lades demişsin arkadaşım
Çok çok geçmiş olsun canım hiç duymamıştım. Umarım basit bir şeydir

Gece uyanıp memeyi açıp kendisi emdiği bi dönem oldu mu hiç
Nolur olmuş olsun
Nolur
bir sorum var :)
sezeryan sonrasi bu ayak sislikleri nasil gecicek ? hamileyken boyle ayagim sismemisti
Kuzum 6. Gün sanırım bi anda tüm ödemim inmişti. Ama gerçekten yok böyle bi ödem
Kuzum oy yaaa geçmiş olsun. İnşallah korkulduğu gibi olmaz ihtimaller elenir Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Annem beni dürüm yapti teyzelerim
Eki Görüntüle 3157443
Ben o dürümü yeriim prensese bak sen

ay valla kendimi taniyamiyorum bu ayaklar benim mi modundayim
yalniz bizim biberonlar efso, sifir gaz . annem
bile sok oldu

Ahanda yaptım gaza geldim nasıl özlemişim. Ama tam yudum aldım prensesim uyandı şuan kucağımda debelenerek içicem azmettim Eki Görüntüle 3157489
isteyip , o kahveyi hazirlayabilmekte bir basari kuzum papatyaozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…