2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eksik olmuş, ayrıca korkutuyor demeliydim
Ben tek çocukla varış noktasına ulaştım Allah isteyene nasip etsin pilim bitmiş durumda sabbaha kadar saat başı uyandık hala uyumuyor
Yok yok öyle olmuyor o işler uykular az düzene giriyor paytak paytak yürüyorlar sonra biraz daha büyüyorlar sonra bebeklik resimlerine bakıyosun ah şöyle kokar böyle kokar diye ama uykusuzluklar hiç olmamış bebekliği melekmiş gibi anıyorsun sonraaaaa bi gazla 2. yi yapıyosun tecrübe konuşuyor

Ya kızlar benim canım çok kahve istiyor kafeinsiz Türk kahvesi aldım içsem uykusunu etkiler mi kızım zaten uyumuyor gazi çok

Ah bu bebeklerin düzensiz şekilde saat başı uyanislari . Geçecek demekten alamıyorum kendimi bir umit işte
pro Mom diyorum ben sana
Güneşimin annesi daha kırkı çıkmamıs. 41. Günde mucize olacağına inanan annelerin yanında böyle şeyler söyleme üzülürüüz
Ben de 3. Ayı bekliyorum devam
I ıh yok benzer bi gebelik dönemi yaşamaya bi daha cesaretim yok

valla bende hiç öyle olmadı. benim kızın bebekliği çaki gibiydi 26 ay emzirdim hamile kalınca kestik o zaman uyumaya başladı. 26 ay tepemden inmedi geceleri. ha 2. yi yine yaptım o ayrı

Arkadaşlar bence de paketli gidalaru azaltmak en iyisi bugün benim kız aşırı huysuz çok yedim hafta sonu cezasını çekiyoruz resmen
Komple bırakalım kızlar yoksa onlar gergin gazlı biz gergin ortalık karışıyor
Senin nüfus kalabalıık valla hayranım size been Allah kolaylastırsın işinizii gücünüze güç versin valla
Kizlar yaa bazen ugrasiyorum emdikten sonra gazi ciksin diye cikartamadigim zamanlarda kucagimda dik sekilde 20 dk bekletip yatiriyorum. Hata mi ediyorum acabaa? sizin gazlar mutlaka cikiyor mu her defasinda
Kuzum çıkaramadığı zaman çığlık çığlığa uyanıyor ya bende zorluyorum deniyorum cıkmıyorsa eğer mecbur yatırıyorum ama uyanıyır sonra
Ya kızlar benim canım çok kahve istiyor kafeinsiz Türk kahvesi aldım içsem uykusunu etkiler mi kızım zaten uyumuyor gazi çok
Ben geçen içtim çocuk ağladıı huysuzlandı ondan mı bilmem

Benimki uyuyor emince gaz çıkartmaya çalışırsak uyanıp ağlıyor böyle yatırırsam yarım saat sonra sancıyla uyanıyor

Zinco gaz giderici damla kullanan var mı kızlar 3-10 yaş yazıyor ama arkadaşım yenidoğanda kullandık dedi içinde çörekotu yağı kimyon yağı ve çinko var

Zinco gaz giderici damla kullanan var mı kızlar 3-10 yaş yazıyor ama arkadaşım yenidoğanda kullandık dedi içinde çörekotu yağı kimyon yağı ve çinko var
Bize hemşire onu önerdi canım günde üç kez üç dört damla dedi biz bir kere kullanmışsz üç kezms

aynen kuzum bugun bile eve geldik , bazi seylere gulup egleniyoruz. O an hic bitmiyecekmis gibi geliyor ama geciyor tabikide .
amin kuzum

Kızlar biz 1 aylık olacağız neredeyse fakat hâla 2,5-3 saatte bir 60 cc mama veriyorum. Sizce arttırmalı mıyım ? Siz kaç cc veriyorsunuz, kaç saatte bir veriyorsunuz ? Bu arada kilosu 4 üzeri. Sanırım kiloya görede mama oranı belirleniyormuş.

Kızlar bugün kızımın göz kontrolü vardı. Mahvoldu yavrum. Göz bebekleri çok zor büyüdü damla ile. Tekrar tekrar damlatildi ve muayenesi 15 dk ya yakın sürdü. Göz kapakları şişti gözleri kanlandi, helak oldu çocuk. Sırt üstü yatınca bile ağlıyor şu anda. Retinada ben varmış. Üniversite hastanesi ne yönlendirdiler. Çok seyrek görülürmus ben de ilk kez duydum. Göz tansiyonuna tümörleşmeye neden olabilirmiş.

cok gecmis olsun kuzum , bende ilk defa duydum .
Insallah sanildigi gibi cidde birsey yoktur.

Kızlar bebeğin etkin emmesi için ne yapıyorsunuz?? Bilge sürekli göğsümde uyuyor ve doğru düzgün emmiyor o yüzden sürekli aç. Uykuya dalamıyor, sürekli ağlıyor meme istiyor ama uyuyor orada da iki çekip. Geçen emzirip bırakıp uyuyayım dedim, çok ağlamış, kayınvalidem sağdığım sütten vermiş 50 cc kana kana içmiş, hemen uyumuş ama sütüm de sağınca çok çıkmıyor ki içerideki sütü içemiyor bir yöntemi olan var mı? El ayak dürtmek hiç işe yaramıyor uyanmıyor minik düdüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…