2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doğum kontrol hapından uzamıştır adetin. Hamile kalmak için neler çektim hamile kaldım doğurdum korunma yöntemi düşünüyorum hayat çok garip djdjdjdjsn
Valla zaten hap biticek yine adet olcam anlamadım ben bu ay işi sipral taktırcam en mantıklısı sanırım bu işler böyle mecburen koruncaz 1 tane yeter

Canım, doğru avuntu için istiyorlar memeyi ama benimki memede anca 10 dakika uyuyor, derin uykuya dalmıyof ne yazık ki. Bir de ben verdiğimde içiyor ama kusmadı hiç, o yüzden zaten biraz üzülüyorum demek ki ihtiyaç duyuyor diye

Valla zaten hap biticek yine adet olcam anlamadım ben bu ay işi sipral taktırcam en mantıklısı sanırım bu işler böyle mecburen koruncaz 1 tane yeter
ay bana normal dogum sirasinds dr soruyor ilk cocuk mu die “ bende ilk ve son dedim “ herkes koptu” suan bunun kararini vermek icin dogru zaman degil “ dedi

bu esnada abimle esi de disarda bekleme odasindauydi. onlarda bebek calismalarina basladi. benim cigliklarimi duyuyorlsr haliyle , abim demis esine “ hala cocuk istediginden emin misin “ diye

benim esimde iki cocuk istiyordu hep, o gun vazgecti ikincidenboyle olcagini bilsem bunuda yaomazdk diyor

Ahanda yaptım gaza geldim nasıl özlemişim. Ama tam yudum aldım prensesim uyandı şuan kucağımda debelenerek içicem azmettim Eki Görüntüle 3157489
Sıcak kahve içmeye son ben de ılımış kahvemi içiyorum su anda kıızz vegan çikolata aldım Ülker yapmış. Süt filan yok ama aynı fabrikada üretildiği için eser miktarda olabilir yazıyor etiketinde.
Yedim 3 parça tutamadım kendimi sadece 1 haftada 1 yıldır çikolata diyetindeymişim gibi hissettim bakalım izleyip göreceğiz alerjik belirtiler olmaz inş
Afiyet olsun çiçeğim
Her bir ayak parmağım baş parmak boyutuna ulaşmıştı nerdeyse
Biberonlar güzel ya ben de kullandığım dönem sorun yaşamamıştım.
Suanda güneş ağzına memeden başka bi şey sokmuyor
Anne sütünü bile içiremiyorum biberonla. İlaç içirmek için Bu saatten sonra beslenme hortumu sokuyorum memeden

Doğduğu günden beri bebeye ne biberon ne emzik kabul ettirebiliyorum sütümü sağdığım zaman biberonla birkaç kez denedim kabul etmedi anamın memesi dedi başka bir şey kabul etmedi hatta geçen sabah 6 oldu dayanamadım uykusuzluğa daha fazla sağdım eşime bıraktım çocuğu kucağına aldı bırak oğlum ananın memesinden fayda yok gel ben emziriyim dedi emzirme pozisyonunda biberonu vermeye çalıştı ama kabul etmedi yine anasına kaldı

Amaaan hiç bakmadım vegan reyonlarına doğru dedin :) bi bakmam lazm. Sen bi bak bakalım alerjik belirti olucakmı çünkü ben oğlumda eser miktarda yazan şeylerin hiçbirini yememiştim

Benimki de 3-4 dakika emiyor canım. Ben mama veriyorum arkasından. Başta çok moralim bozuldu ama doktor arkadaş büyüdükçe emmesi de sağlamlaşacak dedi. Çok küçükler yoruluyorlar belki de. Öyle memede uyuyor 2 saattir. Yerine yatırınca ağlıyor, yemek yapamadım akşama.Sağdığın sütü ver, için rahat etsin. Ben yüzüne su dökünce ağlayıp yine uyuyor işe yaramıyor

Ahanda yaptım gaza geldim nasıl özlemişim. Ama tam yudum aldım prensesim uyandı şuan kucağımda debelenerek içicem azmettim Eki Görüntüle 3157489
Afiyet şifa olsun. Ilk kahvemde bende kucağımda evlerimle içmiştim ahahahah o ana tanık olmak ortak olmak istiyor yavrular
Ilk doğumum travmatikti. Hiç iyi hatırlamam 12.5 saat suni şancı çektim. Çok zordu korkunçtu hic anlatmicam okuyan filan okur kimsenin ahını almak istemem. Ama ben üstüne 3 tane daha doğurduysam herkes o potansiyele sahip sadece biraz zaman lazım. Ama su bir gerçek hamileliğim her seferinde daha zor oldu doğumlar daha kolay. Ama bir daha tövbe diye hergun söylüyorum kazara fikrimi değiştiririm diye şaka şaka 5. Çocuğu asla düşünmüyorum. Gerçi 3 ve 4 u de hic düşünmemiştim miş gibi büyütmüştüm cocuklarimi 9 sene sonra bir bebek 1 sene sonra 1 bebek daha gerçekten huni takma sebebi

Ay ben 2,5 kilo çocuğu taşıyamadım 1,5 ay önce doğurdum 2. Yi naparım bilemedim aman zor iş bazen diyorum 5 tane nasıl doğuruyorlar annem diyorki bi müddet sonra unutcaksınız Allah öyle yapmasa millet 2. Doğuramazdı diyor

Vallahi Ekimcim teyzem çok haklı yani ilk çocukta alerji ile gazla o kadar uğraştım ki aylarca aç gezdim Sadece patates ve pirinç ile beslendim mukusla testlerle hastanede yoğurt denemeleri ile geçirdim aylarımı ve hepsini unuttum şu an tekrar tekrar hatırlıyorum çünkü aynı belirtiler kızım da var

O nedir? Satılıyor mu canım?
Biz ana kucağınin parçası olarak birlikte almıştık ama ayrı da satılabilir belki canım monteli değil çünkü portatif gece besigine falan da takıyorum. Titreşim masaj etkisi yapıyor. Normal müzikler beyaz gürültü seçeneği falan var.

Eklentiler

• IMG_20221107_174108.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20221107_174130.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 41
Ay ben de çok duygusalım bi de hasta olup ateşlenince çocukların ikisiyle de ilgilenemeyince iyice kafam gitti. Aklımda bin tane saçma düşünce, lohusalık böyle bişi demek ki… Allah sağlık versin de diğer herşey geçer gider

Canım ne yaptın, acilde ne söylediler? Şu an nasılsın?

Ay ne güzel darısı bana
Şu lanet biberonu hayatımızdan çıkarmak İçin binbir takla atıyorum. Şu an tükenmiş hissediyorum, üzerine ağzındaki Pamukcuk geçmiyor o da meme reddi sebebiymiş.

Çok geçmiş olsun. Bizim de eve bir girdi virüs herkesi dolandı ben dahil. 18 aylik kızım hasta onun basını bekliyoruz gece ateş-i düşsün diye burun aç tekrar uyur vs bebeğe bulaşacak diye aklım gidiyor bir de yetişemiyoruz haliyle. Insaniz biz de.
Ama şunu hep düşün bu yüzden biz anneyiz. O güç o inanç o sabır sadece biz de var. Allah veriyor gücünü ama işte psikolojimizin güçlü olması lazım,, biz psikoloji olarak güçlüyken daha rahat geçiyor yoksa her saat asır gibi ilerliyor yoksa.
Acil şifalar diliyorum size tez vakitte atlatın inşallah.

Ya bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…