2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ne yaptın, acilde ne söylediler? Şu an nasılsın?
Dün acilde doktor antibiyotik ve parol verdi şimdi de antibiyotiğe evde devam ediyorum. Ama 6 saatte bir ateşim çıkmaya devam ediyor ağrı da devam… inşallah yarına toparlarım çocuklarla ateş zor ama Allah beterinden saklasın onlar iyi olsun da ben çekerim yapacak bişi yok

Yavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?

Bir de kesmeyip bir derneğe bağışlayabiliyor muyuz?
Zorlaştırmayın kolaylaştırır nefret ettirmeyin müjdeleyin sözüne dayanarak kız erkek farketmez bir tane kesmeniz yeterli ve istediğiniz zaman kesebilirsiniz önemli olan ne niyetle yapıldığı birde kesip vaktiniz varsa kendiniz ihtiyaç sahibi insanları elinizle bulup vermeniz hayrınızdan daha çok faydalanmanızı vesile olur fikrimce

Annem beni dürüm yapti teyzelerim
Eki Görüntüle 3157443

Oy maşallah kaderi güzel olsun inşallah
Uykulu besleme canım ben biraz ağlayıp açılmasını bekliyorum. Birde hafif dalınca memeni çek biraz hırslanıp geri alıyorlar
Ya bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Bence bu haftalar hep böyle hemen hemen birbirimizle aynı anda aynı sorunları yasıyoruz

Birbasak çiçeğim ben kız erkek ayrımının doğru bir dayanağı olduğunu sanmam bi tane yeter arkadaşımın dediği gibi

Artık o otomatik sallanan ana kucağı mı alsam diyorum ama onda da durmazsa bi ton masraf evde slingle gezmeye ramak kaldı

Ya bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Ben varım. İyi ki oyuncaklı oyun halılarından almamışım. Daha koltuğa yatırdığım an feryat ediyor. Benimki sürekli memede. Kucak da kesmiyor, evi dolaşıyoruz 2. dakka meme istiyor. Yüzümü yoluyor. Küçük sinir hastası ya Memeye burnunu dayayıp gözünü kapatıyor. Başka türlü hep ağlama modundayız

Canim neyin var gecmis olsun

Ay kıyamam sana ya ne zorlu süreç benimki uyumuyor diye söyleniyorum şükredelim halimize inşallah şimdi yoktur yorma öyle hemen

Bizimki dun arabaya bindi yaygarayı bastirdi :) araba hareket edene kadar neye ağlıyoru anlamadim :) araba hareket etti ses kesildi :))) bende oyle imisim bebekken

Allah şu titreşimli ve beyaz gürültülü zimbirtiyi icat edenden razı olsun. Tuttuğu altın olsun
Canım nedir o acaba
Ya inşallah çylesir canım. Ben mama vermiyorum ama vermem gerekexek mi bilemiyorum. Mesela şu an yine memede, önce hırsla çekiyor kaç kere boğazında kalıyor hatta. Acaba sütüm tazyikli mi diyorum ama yok sağarken hiç öyle gözükmüyor. Heyecanla ve agresif bir kızım var, dalıyor resmen önce. En fazla 1 dakika öyle emiyor, sonra çekiş hızı azalıyor ben yutkunma sesi duyamıyorum mesela. Sonra oyuna geçiyor zaten. Az önce yine bastı yaygarayı 45 CC süt verdim ama sürekli meme istediği için sağamıyorum da. İnşallah dediğin gibi ileride daha güçlü çeker de ihtiyacını alır

Gideyim de tosunuma anlatayım, senin hatunun fotosunu paylaşıyor haberin olsun diyeyim. Hemen fitne karıştırayım araya.
oo daha yazin bikinilibve ustsuz pozlar gelicek
Spicelover ne tatlıı bir kız bu sağlıkla büyüsün canımm
amin kuzum
ay zaten herkes oyke diyor. boyke soyleyenler 2.-3. kesin doguruyor die ama evet bu dogru , ikincilerin dogumu genelde daha rahatmis
dun babam anneme soruyor , sizde uyusturma varmiydi diye, annem dedikib, bize samciyi takip odadan gidiyorlardi artik ne zamn dogurursan . dedim keske dogurmadaydin bizi
cok gecmis olsun
Oy maşallah kaderi güzel olsun inşallah
amin kuzum
Kizlar nasilsiniz :) benim sesim kesildi affedin de siz ne yaptiniz nasil gidiyor
ay bende once uyandirma cabasii sonra emzir sonra mama ve uyut sirasinda yasiyorukm
Spicelover canım nasılsın ağrıların nasıl oldu
iyim canim, agrilarim var tabi hala , uyusturucunun etkiside gecti . 6 saatte bir 6 tane agri kesici kullaniyorum. bir kac gun sonra azalticam .
zaten oturup kalksam rahatca bir skntim kalmicak.
cnm hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün dedim herhalde sen doğurmucan. bnm bavul gbidi eşimn ayakkabısını giydim 43 no okdr şişti. 10günde gecti
bende en son esimin terliklerini giydim 46 numara
Merhaba kızlar ben de 22 Ekimde dogum yaptım. Anca toparlayabildim kendimi diycem ama hic toparlayamadım. Bir de grip oldum şimdi. Ağzımda maskeyle oturuyorum evde Bebiş 2820 gram 48 cm doğdu
hayirli olsun canim allah saglikli anali babali bir omur nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…