- 7 Mart 2022
- 100
- 113
- 33
Dün acilde doktor antibiyotik ve parol verdi şimdi de antibiyotiğe evde devam ediyorum. Ama 6 saatte bir ateşim çıkmaya devam ediyor ağrı da devam… inşallah yarına toparlarımCanım ne yaptın, acilde ne söylediler? Şu an nasılsın?
Zorlaştırmayın kolaylaştırır nefret ettirmeyin müjdeleyin sözüne dayanarak kız erkek farketmez bir tane kesmeniz yeterli ve istediğiniz zaman kesebilirsiniz önemli olan ne niyetle yapıldığı birde kesip vaktiniz varsa kendiniz ihtiyaç sahibi insanları elinizle bulup vermeniz hayrınızdan daha çok faydalanmanızı vesile olur fikrimceYavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?
Bir de kesmeyip bir derneğe bağışlayabiliyor muyuz?
Uykulu besleme canım ben biraz ağlayıp açılmasını bekliyorum. Birde hafif dalınca memeni çek biraz hırslanıp geri alıyorlarKızlar bebeğin etkin emmesi için ne yapıyorsunuz?? Bilge sürekli göğsümde uyuyor ve doğru düzgün emmiyor o yüzden sürekli aç. Uykuya dalamıyor, sürekli ağlıyor meme istiyor ama uyuyor orada da iki çekip. Geçen emzirip bırakıp uyuyayım dedim, çok ağlamış, kayınvalidem sağdığım sütten vermiş 50 cc kana kana içmiş, hemen uyumuş ama sütüm de sağınca çok çıkmıyor kiiçerideki sütü içemiyor bir yöntemi olan var mı? El ayak dürtmek hiç işe yaramıyor uyanmıyor minik düdüğüm
Bence bu haftalar hep böyle hemen hemen birbirimizle aynı anda aynı sorunları yasıyoruzYa bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Zorlaştırmayın kolaylaştırır nefret ettirmeyin müjdeleyin sözüne dayanarak kız erkek farketmez bir tane kesmeniz yeterli ve istediğiniz zaman kesebilirsiniz önemli olan ne niyetle yapıldığı birde kesip vaktiniz varsa kendiniz ihtiyaç sahibi insanları elinizle bulup vermeniz hayrınızdan daha çok faydalanmanızı vesile olur fikrimce
Oy maşallah kaderi güzel olsun inşallah
Uykulu besleme canım ben biraz ağlayıp açılmasını bekliyorum. Birde hafif dalınca memeni çek biraz hırslanıp geri alıyorlar
Bence bu haftalar hep böyle hemen hemen birbirimizle aynı anda aynı sorunları yasıyoruz
Ben varım. İyi ki oyuncaklı oyun halılarından almamışım. Daha koltuğa yatırdığım an feryat ediyor. Benimki sürekli memede. Kucak da kesmiyor, evi dolaşıyoruz 2. dakka meme istiyor. Yüzümü yoluyor. Küçük sinir hastası yaYa bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Canim neyin var gecmis olsunDün acilde doktor antibiyotik ve parol verdi şimdi de antibiyotiğe evde devam ediyorum. Ama 6 saatte bir ateşim çıkmaya devam ediyor ağrı da devam… inşallah yarına toparlarımçocuklarla ateş zor ama Allah beterinden saklasın onlar iyi olsun da ben çekerim yapacak bişi yok
Ay kıyamam sana ya ne zorlu süreç benimki uyumuyor diye söyleniyorum şükredelim halimize inşallah şimdi yoktur yorma öyle hemenVallahi Ekimcim teyzem çok haklı yani ilk çocukta alerji ile gazla o kadar uğraştım ki aylarca aç gezdim Sadece patates ve pirinç ile beslendim mukusla testlerle hastanede yoğurt denemeleri ile geçirdim aylarımı ve hepsini unuttum şu an tekrar tekrar hatırlıyorum çünkü aynı belirtiler kızım da var
Bizimki dun arabaya bindi yaygarayı bastirdi :) araba hareket edene kadar neye ağlıyoru anlamadim :) araba hareket etti ses kesildi :))) bende oyle imisim bebekkenBen varım. İyi ki oyuncaklı oyun halılarından almamışım. Daha koltuğa yatırdığım an feryat ediyor. Benimki sürekli memede. Kucak da kesmiyor, evi dolaşıyoruz 2. dakka meme istiyor. Yüzümü yoluyor. Küçük sinir hastası yaMemeye burnunu dayayıp gözünü kapatıyor. Başka türlü hep ağlama modundayız
Mastit olmuşum canım maalesefCanim neyin var gecmis olsun
Benim ki ne yapar ne eder ondanda kendini kurtarır:)
Canim benim gecmis olsun insallah sagsalim hozlica gecerMastit olmuşum canım maalesef
Canım nedir o acabaAllah şu titreşimli ve beyaz gürültülü zimbirtiyi icat edenden razı olsun. Tuttuğu altın olsun
Ya inşallah çylesir canım. Ben mama vermiyorum ama vermem gerekexek mi bilemiyorum. Mesela şu an yine memede, önce hırsla çekiyor kaç kere boğazında kalıyor hatta. Acaba sütüm tazyikli mi diyorum ama yok sağarken hiç öyle gözükmüyor. Heyecanla ve agresif bir kızım var, dalıyor resmen önce. En fazla 1 dakika öyle emiyor, sonra çekiş hızı azalıyor ben yutkunma sesi duyamıyorum mesela. Sonra oyuna geçiyor zaten. Az önce yine bastı yaygarayı 45 CC süt verdim ama sürekli meme istediği için sağamıyorum da. İnşallah dediğin gibi ileride daha güçlü çeker de ihtiyacını alırBenimki de 3-4 dakika emiyor canım. Ben mama veriyorum arkasından. Başta çok moralim bozuldu ama doktor arkadaş büyüdükçe emmesi de sağlamlaşacak dedi. Çok küçükler yoruluyorlar belki de. Öyle memede uyuyor 2 saattir. Yerine yatırınca ağlıyor, yemek yapamadım akşama.Sağdığın sütü ver, için rahat etsin. Ben yüzüne su dökünce ağlayıp yine uyuyor işe yaramıyor
YorgunummKizlar nasilsiniz :)benim sesim kesildi affedin de siz ne yaptiniz nasil gidiyor
cnm hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün dedim herhalde sen doğurmucanbir sorum var :)
sezeryan sonrasi bu ayak sislikleri nasil gecicek ? hamileyken boyle ayagim sismemisti
oo daha yazin bikinilibve ustsuz pozlar gelicekGideyim de tosunuma anlatayım, senin hatunun fotosunu paylaşıyor haberin olsun diyeyim. Hemen fitne karıştırayım araya.
amin kuzum
ay zaten herkes oyke diyor. boyke soyleyenler 2.-3. kesin doguruyor dieIlk doğumum travmatikti. Hiç iyi hatırlamam 12.5 saat suni şancı çektim. Çok zordu korkunçtu hic anlatmicam okuyan filan okur kimsenin ahını almak istemem. Ama ben üstüne 3 tane daha doğurduysam herkes o potansiyele sahip sadece biraz zaman lazım. Ama su bir gerçek hamileliğim her seferinde daha zor oldu doğumlar daha kolay. Ama bir daha tövbe diye hergun söylüyorum kazara fikrimi değiştiririm diyeşaka şaka 5. Çocuğu asla düşünmüyorum. Gerçi 3 ve 4 u de hic düşünmemiştim miş gibi büyütmüştüm cocuklarimi 9 sene sonra bir bebek 1 sene sonra 1 bebek daha gerçekten huni takma sebebi
dun babam anneme soruyor , sizde uyusturma varmiydi diye, annem dedikib, bize samciyi takip odadan gidiyorlardi artik ne zamn dogurursan . dedim keske dogurmadaydin biziAy ben 2,5 kilo çocuğu taşıyamadım 1,5 ay önce doğurdum 2. Yi naparım bilemedimaman zor iş bazen diyorum 5 tane nasıl doğuruyorlar annem diyorki bi müddet sonra unutcaksınız Allah öyle yapmasa millet 2. Doğuramazdı diyor
cok gecmis olsunDün acilde doktor antibiyotik ve parol verdi şimdi de antibiyotiğe evde devam ediyorum. Ama 6 saatte bir ateşim çıkmaya devam ediyor ağrı da devam… inşallah yarına toparlarımçocuklarla ateş zor ama Allah beterinden saklasın onlar iyi olsun da ben çekerim yapacak bişi yok
amin kuzumOy maşallah kaderi güzel olsun inşallah
ay bende once uyandirma cabasii sonra emzir sonra mama ve uyut sirasinda yasiyorukmKizlar nasilsiniz :)benim sesim kesildi affedin de siz ne yaptiniz nasil gidiyor
iyim canim, agrilarim var tabi hala , uyusturucunun etkiside gecti . 6 saatte bir 6 tane agri kesici kullaniyorum. bir kac gun sonra azalticam .Spicelover canım nasılsın ağrıların nasıl oldu
cnm hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün dedim herhalde sen doğurmucan. bnm bavul gbidi eşimn ayakkabısını giydim 43 no okdr şişti. 10günde gecti
hayirli olsun canimMerhaba kızlar ben de 22 Ekimde dogum yaptım. Anca toparlayabildim kendimi diycem ama hic toparlayamadım. Bir de grip oldum şimdi. Ağzımda maskeyle oturuyorum evdeBebiş 2820 gram 48 cm doğdu
daha cok var gecmesine benimkilerin ozamanŞişlikler 1 haftada geçmişti kuzum benimde ayaklarım davul gibi olmuştu hamilelikte bile öyle değildiSpicelover
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?