Bende sma alsam diyordum hip daha mı iyiSma kullanıyorum ama hip alacağım
Bir anestezi hikayesi de benden o zamanOyyy spinal işlemeyenler derneği
Ben de cok zor bi doğum geçirdim, inleye inleye2. Anestezici çağırmışlar
Bana iğneden önce diyorlarki eğil iyice.
Ben zaten gebelik boyunca kasılmışım, Ulan buz gibi ameliyathanede kasılmam mı? Eğilemiyorum kasılmam var su anda diyorum, yok ille eğil. O şekil ilk iğneyi yaptılar dedim ağrı var. 2. İğneyi yaptılar. İçimden diyorum bi haltlar olacak kesin.
Velhasıl 2. Çocuğu istememek için o kadar çok sebebim var ki
Ve dikilirken ve sonrasında bir kaç gün o kadar çok kasılmam oldu ki. Ağlaya ağlaya emzirdim güneş emdikçe ekstra kasılmam oluyordu. Hey gidibaşka kimseden böyle bi şey duymadım. Benim rahim doğurmaya uygun değil bence
Bir arkadaşım anne sütüne en yakın mama dedi. Araştırmış hip almış. Ben de o yüzden hip alacağım. Gerçi bu hafta pediatriye görüneceğiz, doktora da sorarım yineBende sma alsam diyordum hip daha mı iyi
Ben daha doktora goturemedim benim bebeği. Okadar çok ağlıyor ki dışarı çıkaramıyorum napicam böyle bilmiyorum. Biraz daha büyümesini bekliyorum 2. Ayda goturcem inşallah bugün 43 günlük oldu ama hiç ilerleme yok dahaBir arkadaşım anne sütüne en yakın mama dedi. Araştırmış hip almış. Ben de o yüzden hip alacağım. Gerçi bu hafta pediatriye görüneceğiz, doktora da sorarım yine
Canım ara ara girip bakıyorum size
Canım benim, o kadar uğraşıyorsun yemi doğan bebek elbette küçük olacakDün hastaneye gittik emzirme odasında bebeğin altını değiştiriyorum kadının birisi aa ne kadar küçük erken mi doğdu dedi. Yok zamanında doğdu 25 günlük bebek ne bekliyorsunuz dedim. Kilosu düşük heralde çok küçük dedi tekrar. Sinirlendim ama tepki vermedim. Çocuk doğdugu günden beri önüne gelen küçük zayıf diyip duruyor tepki veriyorum daha yeni doğan bebek 10 kilo olacak değil ya vs diye ama yok ısrarla insanlar konuşmaya devam ettikce üzülüyorum. Hastaneden cıktıgımızda 2.700 düşmüştük o günden beri uğrasıyorum sürekli büyümesi için çoğu zaman kendimi üzüyorum besleyemiyorum diye çoğu zaman güçlü kalıyorum sütüme yansır çocuğum için pozitif olcam diye. Hele geçen birisi eşimde bende uzun boylu ve yapılıyız ben sizden şöyle ele avuca gelen bebek düşünürdüm bu çok zayıf dedi. İnsan üzülüyor
Bu çevre terörü gerçekten insanı hayattan soğutur. Hele bu yağsız muhabbeti ne can sıkıcı. Maşallah canımArkadaşlar burda hep görüyorum aman sütum az mı bevegimi besleyemedim diye düşünmeyin . Ben ilk iki hafta çok az sütum vardı . Canım kayinvalidem sutlerinin çok geldiğinden bardaklara koyduğundan benim sutumun yağsız olduğundan bahsetti . umrumda olmadı mama verdim bir taraftan emzirdim bir taraftan sagdim agladigim zamanlar tabi ki oldu ama genellikle göğüslerim yarık olduğu için ağladım . Sütüm arttı şu an o yüzden telaş yapmayın
İnşAllah hemen bırakır annesi biraz daha büyüsün kendi istemez inşAllah
Aman Allahım ne hikayeAman aman kızlar doğurmayan kalmadı dimi:) o zaman ben doğumumdan bahsetcen
Ben asla spinal olmucam diyerek girdim tüm ekip yalvara yakara beni ikna etti dedim ki ben uyuşmuyorum :) sana uzman getircez dediler. Ve cart cart kestiğini hissettim. Dedim ki hissediyorum inanmadılar doktor bana bakarken denemek için muhtemelen bir kesi daha attı ben çığlık attın yine kestiniz diye sonrasını hatırlamıyorum bayıltmışlar benisonra ben uyandım daha doğrusu resmen beynim uyandı entübe haldeyim ve boğazımdaki boru yüzünden nefes alamıyorum kolumu kaldırmaya çalışıyorum kaldıramıyorum sonra o ara aaaaa ben doğumdayım dedim kendi kendime ha gayret dedim kolumu oynattım :) başımdaki diyo ki uyanıyo uyanıyoooo. Kolum bağlı olmasa ağzımdakini çıkarıcam ve geri uyucam çünkü gerçekten nefes alamıyorum derken hemşire bi çekti boğazımdakini (artık nasıl debelendiysem) allahım dedim şükür. Sonra beni toparlamaya devam ettiler sonra çıkardılar. Çıkarken ilk sorum kız dimi dedim :) sonra sağlıklımı büyük konuşmayım ama bir daha herhangi bir operasyonda bana spinal derlerse o hastaneyi yıkarım oğlumda da denediler uyuşmadım ama uyuşmadığımı daha işleme başlamadan anladılar ve bayılttılar bunlar inanmadı bana
Çok geçmiş olsunGazdan dertli analar zinco bize çok iyi geldi içeriğinde doğal yağlar var doktorumuzda onay verdi kullanmak isteyenlere öneririm sab simplex i solladıhemde 40 tl
Karın üstü yatırıyorum kendisi gaz çıkartıyor bugün çok şükürrr
O masaj ne iyi geldi bize ya, ı love you masajı candır3kez 4er damla reçete ettiler bize kuzum içim parçalanıyor mecbur kaldım bende
Tatlı elma yağıyla masaj yapıyorum bende ı love you benzeri
40 çıksın spaya götüreceğim çok faydasını gördü arkadaşlarım
En güzelini yapmıssın. Bebekler o danısmanların ellerinde öyle bir kuzuya dönüşüyor kii. Bu benim bebeğim mi diyorsun evde uyuklayan yada memeyle savaşan bebe gidiyor yerine bambaska birisi geliyorBen emzirme danışmanı ile anlaştım kızlar, haftasonu gelecek eve. Umarım emzirme işini hallederiz artık, kadının sayfasını inceledim, herkes benim durumumdan şikayetçi. Mama, meme ucu tutamama, memede uyuma. Umarım faydası olur, bebeğime çok üzülüyorum, 3 dakika emmek nedir ya
Canım ara ara girip bakıyorum sizeaslında bir düzen kurduk tam diyorum doruk kuş o düzeni her an bozabiliyor acıktığında çığlık kıyamet bir bebek Geceleri o yüzden alarm kuruyorum ondan önce kalkıp düzeneği kurmak İçin
Meme ile eds yi her seferinde ittiriyor, memeyi 1 alıyor 5 itiyor. Parmak ile eds devam ediyorum. Yarın 6. Gün nasipse. Biberon diyetine devam. O da alıştı gibi bu diyetememeye de devamlı alıştığını görür müyüm bilmem ama ittiğinde çok üzülüyorum hala.
Sen neler yapıyorsun?
Canım benim, o kadar uğraşıyorsun yemi doğan bebek elbette küçük olacakne bekliyorlar anlamadım. Doruk’u da görenler ay ne minik diyorlar ama benim için çok büyük bir bebek şu an. Hiç de takılmıyorum. Bizim oğluşlar ne rekorlar kırıp büyüyecekler hiç takılma
Bir anestezi hikayesi de benden o zamanbana da tam 4 kere iğneyi yaptılar ancak kendimi kastığım için midir yoksa doktordan dolayı mı bilinmez tutmadı. En son daha başka bişeyler yaptılar sanırım, direk full bayıldım ama bebeğim doğduğu an uyandırdılar bir uyandım sonra dikerken tekrar bayılttılar. Sanırım üstümde değişik anesteziler denendi
Bebito o işin aslı öyle değilmiş.Yeşil soğan sütü çoğaltıyor dediler diye dün 2 öğündede yedim midemi zehirlemişim resmen gece lavobadan cıkamadım uyuyamadım bebek uyuduğu aralardasütümü çoğalttı mı bilmiyorum ama beni mahvetti
En güzelini yapmıssın. Bebekler o danısmanların ellerinde öyle bir kuzuya dönüşüyor kii. Bu benim bebeğim mi diyorsun evde uyuklayan yada memeyle savaşan bebe gidiyor yerine bambaska birisi geliyor
Eds olayını bıraktım kuzum ben gögsü emmede çok şükür sorunumuz yok. Mama veriyorum o ayrı 3 saatte bir oldugu için. Diğer saatlerde ne zaman emmek istiyorsa gögsümde zaten emmeside kuvvetlendi birazcık sütte arttı mı derdimiz bitecek insallah. 90 cc den 60 cc düştük simdide 45 cc veriyoruz. Açlık ağlamasını çözdük ona çok mutluyum. Açıktıgında gerçekten hep o şekilde ağlıyor. Baska ağladıgında emziriyim diyorum memeden uzaklasınca tekrar aynı tonla ağlıyor fakar açlık ağlamasında memeyi veriyorum emiyor 5 dk emdi diyelim memeyi çektiğimd ağlamaya devam etmiyor. Midesini kandırıyor minik kuşum o 5 dakikada
Doruk bey alışacak annesi merak etme azıcık daha çenesi büyüyüp kuvvetlensin eds filan hepten bitecek. Memeye damlatmayıda deneyebilirsin eds den bana o daha kolay geliyor ama yanında birilerş var mı. Doruk kuş emerken emdiği yerin yakınına gögsüne süt damlatsınlar. Ya o boru olayı emzirmede olmuyor danışman o kadar güzek yerleştiriyor ki hemen cocukta kabul ediyor. Evdekilerle dene dene artık yanıma gelen olmuyorbende biberon veriyorum. İnsallah sen bu azminin karsılıgını alırsıın
ben daha bel agrisi hissetmiyorjm ama daha cok yeni tabi. bir hafta sonra fln belli olur.O iğneyi vurunca bacaklara inen sıcaklık olmadı ya. 3 tane iğne yaptılar bana birisi sağ bacağıma indi sıcaklık diğerinde sol bacağıma indi hatta inmeden önce böyle pat diye bacağıma bir şey attı gibi oldu. 3 ne için bilmiyorum. Siz onu hisstmediniz mi ?
Epuderalde belde ağrı kalıyormus ara ara spinalde duymadım ama benim ara ara o iğnenin yapıldıgı yer sızlıyor psikolojik mi yoksa sizler de de var mı o olau
zehir yoktur yanlis doz vardir dedikleri olay olmus seninkiYeşil soğan sütü çoğaltıyor dediler diye dün 2 öğündede yedim midemi zehirlemişim resmen gece lavobadan cıkamadım uyuyamadım bebek uyuduğu aralardasütümü çoğalttı mı bilmiyorum ama beni mahvetti
videoya bayildimCanım bak bakalım böyle mi ağlıyor acıktığında?
Bu videoyu kesinlikle herkes izlesin ve kaydetsin taze anneler!!
Bende de var canım ilk günler hiç yoktu hatta millet sallıyor hiç ağrı kalmadı anne diyordum 15.günden sonra sızlamaya başladı hele yerde bağdaş kurup oturuyorsam dayanılmaz diş ağrısı gibi ağrıyorO iğneyi vurunca bacaklara inen sıcaklık olmadı ya. 3 tane iğne yaptılar bana birisi sağ bacağıma indi sıcaklık diğerinde sol bacağıma indi hatta inmeden önce böyle pat diye bacağıma bir şey attı gibi oldu. 3 ne için bilmiyorum. Siz onu hisstmediniz mi ?
Epuderalde belde ağrı kalıyormus ara ara spinalde duymadım ama benim ara ara o iğnenin yapıldıgı yer sızlıyor psikolojik mi yoksa sizler de de var mı o olau
Ama doğru değil mi? Gerçi senin bebiş tam ağlamıyordur daha :) zamanla tecrübe edeceksin.videoya bayildim
simdi esimedr yollicam , ders niteliginde
ama altyazilara bittim
Ben biogaia kullanıyorum canım, ağlama krizleri bitti sayılır ama kıvranmalar devam ediyor yine ne yazık kiKızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Eşim zinco diye bir damla almıs eczaneden 3 yaş yazıyor üstünde. Bebeğim aşırı huzursuz ve gazlı bugün. Kaç damla kullanıyorsunuz. Gaz damlasi kullananlar yardımcı olabilir mi
Ben yaptırdım canım allianzdan eşimle çocuğa. Benim başka sigortam vardı öncedenTamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı kızlar bebeğe?
Kuzum ben bunu görmüştüm ama inan anlamıyorum ben bizim bebenin hangi sesi çıkardığınıCanım bak bakalım böyle mi ağlıyor acıktığında?
Bu videoyu kesinlikle herkes izlesin ve kaydetsin taze anneler!!
Canım acıbadem sadece çocuğa da yapıyor. Acaba sadece çocığa mı yaptırsam yoksa kendime de yaptırsam mı karar veremedim. Anne çocuk mantığını anlamadım. Arada 5000 e yakın fark var.Ben biogaia kullanıyorum canım, ağlama krizleri bitti sayılır ama kıvranmalar devam ediyor yine ne yazık ki
Ben yaptırdım canım allianzdan eşimle çocuğa. Benim başka sigortam vardı önceden
Kuzum ben bunu görmüştüm ama inan anlamıyorum ben bizim bebenin hangi sesi çıkardığınıhatta çok üzülmüştüm buna rağmen anlayamıyorum bebeğimi diye hepsine benziyor gibime geliyor. Hatta bizimkisi ınga diye ağlıyor çoğunlukla ya
bugun artik actiginda cirlayarak uyanioAma doğru değil mi? Gerçi senin bebiş tam ağlamıyordur daha :) zamanla tecrübe edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?