2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bir anestezi hikayesi de benden o zaman bana da tam 4 kere iğneyi yaptılar ancak kendimi kastığım için midir yoksa doktordan dolayı mı bilinmez tutmadı. En son daha başka bişeyler yaptılar sanırım, direk full bayıldım ama bebeğim doğduğu an uyandırdılar bir uyandım sonra dikerken tekrar bayılttılar. Sanırım üstümde değişik anesteziler denendi

Bir arkadaşım anne sütüne en yakın mama dedi. Araştırmış hip almış. Ben de o yüzden hip alacağım. Gerçi bu hafta pediatriye görüneceğiz, doktora da sorarım yine
Ben daha doktora goturemedim benim bebeği. Okadar çok ağlıyor ki dışarı çıkaramıyorum napicam böyle bilmiyorum. Biraz daha büyümesini bekliyorum 2. Ayda goturcem inşallah bugün 43 günlük oldu ama hiç ilerleme yok daha

Hayyal canım nasılsın Doruk kuş nasıl iyi mi? Düzen kurabildiniz mi? Güzel haberlerle güncelle bizi
Canım ara ara girip bakıyorum size aslında bir düzen kurduk tam diyorum doruk kuş o düzeni her an bozabiliyor acıktığında çığlık kıyamet bir bebek Geceleri o yüzden alarm kuruyorum ondan önce kalkıp düzeneği kurmak İçin
Meme ile eds yi her seferinde ittiriyor, memeyi 1 alıyor 5 itiyor. Parmak ile eds devam ediyorum. Yarın 6. Gün nasipse. Biberon diyetine devam. O da alıştı gibi bu diyete memeye de devamlı alıştığını görür müyüm bilmem ama ittiğinde çok üzülüyorum hala.
Sen neler yapıyorsun?

Canım benim, o kadar uğraşıyorsun yemi doğan bebek elbette küçük olacak ne bekliyorlar anlamadım. Doruk’u da görenler ay ne minik diyorlar ama benim için çok büyük bir bebek şu an. Hiç de takılmıyorum. Bizim oğluşlar ne rekorlar kırıp büyüyecekler hiç takılma

Bu çevre terörü gerçekten insanı hayattan soğutur. Hele bu yağsız muhabbeti ne can sıkıcı. Maşallah canım bir düzen kurmuşsunuz sütün de artmış, konuşanlara kapak olsun.
İnşAllah hemen bırakır annesi biraz daha büyüsün kendi istemez inşAllah
inşallah canım. Memeyi devamlı tuttuğunu görsem yeterdi
Aman Allahım ne hikaye çok büyük geçmiş olsun canım, çok yakın bir arkadaşımın da benzer hikayesi var. Sizin gibi aslında çok var, riskli bir doğum şekli bu bana göre, iğneyi yapan kişi işinin ehli olmayınca sendeki gibi durumlar olabiliyormuş.
Spinalden bu yüzden daima uzak kaldım fikir olarak. Ki zaten nasip de olmadı
Çok geçmiş olsun
İşe yaramasına sevindim. bize doktorumuz maflor vermişti. Ara ara kullanıyorum ama devamlı kullanmayacağım inat ettim
O masaj ne iyi geldi bize ya, ı love you masajı candır
Spa fotoğraflarını bekliyoruz dört gözle o zaman

En güzelini yapmıssın. Bebekler o danısmanların ellerinde öyle bir kuzuya dönüşüyor kii. Bu benim bebeğim mi diyorsun evde uyuklayan yada memeyle savaşan bebe gidiyor yerine bambaska birisi geliyor

Eds olayını bıraktım kuzum ben gögsü emmede çok şükür sorunumuz yok. Mama veriyorum o ayrı 3 saatte bir oldugu için. Diğer saatlerde ne zaman emmek istiyorsa gögsümde zaten emmeside kuvvetlendi birazcık sütte arttı mı derdimiz bitecek insallah. 90 cc den 60 cc düştük simdide 45 cc veriyoruz. Açlık ağlamasını çözdük ona çok mutluyum. Açıktıgında gerçekten hep o şekilde ağlıyor. Baska ağladıgında emziriyim diyorum memeden uzaklasınca tekrar aynı tonla ağlıyor fakar açlık ağlamasında memeyi veriyorum emiyor 5 dk emdi diyelim memeyi çektiğimd ağlamaya devam etmiyor. Midesini kandırıyor minik kuşum o 5 dakikada

Doruk bey alışacak annesi merak etme azıcık daha çenesi büyüyüp kuvvetlensin eds filan hepten bitecek. Memeye damlatmayıda deneyebilirsin eds den bana o daha kolay geliyor ama yanında birilerş var mı. Doruk kuş emerken emdiği yerin yakınına gögsüne süt damlatsınlar. Ya o boru olayı emzirmede olmuyor danışman o kadar güzek yerleştiriyor ki hemen cocukta kabul ediyor. Evdekilerle dene dene artık yanıma gelen olmuyor bende biberon veriyorum. İnsallah sen bu azminin karsılıgını alırsıın

O iğneyi vurunca bacaklara inen sıcaklık olmadı ya. 3 tane iğne yaptılar bana birisi sağ bacağıma indi sıcaklık diğerinde sol bacağıma indi hatta inmeden önce böyle pat diye bacağıma bir şey attı gibi oldu. 3 ne için bilmiyorum. Siz onu hisstmediniz mi ?

Epuderalde belde ağrı kalıyormus ara ara spinalde duymadım ama benim ara ara o iğnenin yapıldıgı yer sızlıyor psikolojik mi yoksa sizler de de var mı o olau

Yeşil soğan sütü çoğaltıyor dediler diye dün 2 öğündede yedim midemi zehirlemişim resmen gece lavobadan cıkamadım uyuyamadım bebek uyuduğu aralarda sütümü çoğalttı mı bilmiyorum ama beni mahvetti

Bebito o işin aslı öyle değilmiş. Soğan değil, soğan yedeğimizde daha çok su içtiğimiz için çoğalıyormuş. Yani asıl kahraman SU.

Canım bak bakalım böyle mi ağlıyor acıktığında?

Bu videoyu kesinlikle herkes izlesin ve kaydetsin taze anneler!!

ben daha bel agrisi hissetmiyorjm ama daha cok yeni tabi. bir hafta sonra fln belli olur.

pihti atmasin diye bana bacak ve karindan igne yapmislardi. bacakdan olan agriyor hala .
birde sag tarafimin dikis yerleri daha cok agriyor sola gore .

ne cok agrim varmis
zehir yoktur yanlis doz vardir dedikleri olay olmus seninki

Bende de var canım ilk günler hiç yoktu hatta millet sallıyor hiç ağrı kalmadı anne diyordum 15.günden sonra sızlamaya başladı hele yerde bağdaş kurup oturuyorsam dayanılmaz diş ağrısı gibi ağrıyor

Ben biogaia kullanıyorum canım, ağlama krizleri bitti sayılır ama kıvranmalar devam ediyor yine ne yazık ki
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı kızlar bebeğe?
Ben yaptırdım canım allianzdan eşimle çocuğa. Benim başka sigortam vardı önceden
Canım bak bakalım böyle mi ağlıyor acıktığında?

Bu videoyu kesinlikle herkes izlesin ve kaydetsin taze anneler!!
Kuzum ben bunu görmüştüm ama inan anlamıyorum ben bizim bebenin hangi sesi çıkardığını hatta çok üzülmüştüm buna rağmen anlayamıyorum bebeğimi diye hepsine benziyor gibime geliyor. Hatta bizimkisi ınga diye ağlıyor çoğunlukla ya

Canım acıbadem sadece çocuğa da yapıyor. Acaba sadece çocığa mı yaptırsam yoksa kendime de yaptırsam mı karar veremedim. Anne çocuk mantığını anlamadım. Arada 5000 e yakın fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…