- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
E canım onemli olan sağlıklı olsunlar devamıni boşver . Millet sorunlu yaBizde sizin gibiyiz kuzum hemen hemen
Aman aman kızlar doğurmayan kalmadı dimi:) o zaman ben doğumumdan bahsetcen
Ben asla spinal olmucam diyerek girdim tüm ekip yalvara yakara beni ikna etti dedim ki ben uyuşmuyorum :) sana uzman getircez dediler. Ve cart cart kestiğini hissettim. Dedim ki hissediyorum inanmadılar doktor bana bakarken denemek için muhtemelen bir kesi daha attı ben çığlık attın yine kestiniz diye sonrasını hatırlamıyorum bayıltmışlar benisonra ben uyandım daha doğrusu resmen beynim uyandı entübe haldeyim ve boğazımdaki boru yüzünden nefes alamıyorum kolumu kaldırmaya çalışıyorum kaldıramıyorum sonra o ara aaaaa ben doğumdayım dedim kendi kendime ha gayret dedim kolumu oynattım :) başımdaki diyo ki uyanıyo uyanıyoooo. Kolum bağlı olmasa ağzımdakini çıkarıcam ve geri uyucam çünkü gerçekten nefes alamıyorum derken hemşire bi çekti boğazımdakini (artık nasıl debelendiysem) allahım dedim şükür. Sonra beni toparlamaya devam ettiler sonra çıkardılar. Çıkarken ilk sorum kız dimi dedim :) sonra sağlıklımı büyük konuşmayım ama bir daha herhangi bir operasyonda bana spinal derlerse o hastaneyi yıkarım oğlumda da denediler uyuşmadım ama uyuşmadığımı daha işleme başlamadan anladılar ve bayılttılar bunlar inanmadı bana
ben yapmiyorum ya . birde bunu yillarxa herkes rahatsiz olsada normal olarak algilayip devam ettirdigi icin insanlar icin bunlarin sorulmasi vs normal geliyor.Bizim milletimiz her şeyi kasıyor ya. Onlar yüzünden bizde kasıyoruz. Bazen diyorum acaba bize yapılan muameleyi boş bulunup ilerde yapar mıyız diye. Ay biz yapamayız bizim yerlere göklere fışkıran sütlerimiz, 4 kilo tosunlarımız olmadı
oo tabi onlarin bebeleri ileri zekali olur birde. hemen okuma yazma sokerler flnDaha bunun dişi, konusması, emeklemesi, yürümesi var birde hepsininde bebesi 6 aylıkken her şeyi yapmıs olacak
E canım onemli olan sağlıklı olsunlar devamıni boşver . Millet sorunlu ya
Oyyy spinal işlemeyenler derneğiAman aman kızlar doğurmayan kalmadı dimi:) o zaman ben doğumumdan bahsetcen
Ben asla spinal olmucam diyerek girdim tüm ekip yalvara yakara beni ikna etti dedim ki ben uyuşmuyorum :) sana uzman getircez dediler. Ve cart cart kestiğini hissettim. Dedim ki hissediyorum inanmadılar doktor bana bakarken denemek için muhtemelen bir kesi daha attı ben çığlık attın yine kestiniz diye sonrasını hatırlamıyorum bayıltmışlar benisonra ben uyandım daha doğrusu resmen beynim uyandı entübe haldeyim ve boğazımdaki boru yüzünden nefes alamıyorum kolumu kaldırmaya çalışıyorum kaldıramıyorum sonra o ara aaaaa ben doğumdayım dedim kendi kendime ha gayret dedim kolumu oynattım :) başımdaki diyo ki uyanıyo uyanıyoooo. Kolum bağlı olmasa ağzımdakini çıkarıcam ve geri uyucam çünkü gerçekten nefes alamıyorum derken hemşire bi çekti boğazımdakini (artık nasıl debelendiysem) allahım dedim şükür. Sonra beni toparlamaya devam ettiler sonra çıkardılar. Çıkarken ilk sorum kız dimi dedim :) sonra sağlıklımı büyük konuşmayım ama bir daha herhangi bir operasyonda bana spinal derlerse o hastaneyi yıkarım oğlumda da denediler uyuşmadım ama uyuşmadığımı daha işleme başlamadan anladılar ve bayılttılar bunlar inanmadı bana
Yok bu donemde disarida bakmak zor olur ya... bende hala annemler var. 20 günlük. Once onlar gitsin de kendi duzenime alisayim sonra dışarıyı hallederim. :) carsi yapsam da fazla durmam herhalde disarda . Oturmaya giderim deHastsneye cıktıgımız günler nasılsa cıktık diye geziyoruz biz o gün. Ama tabii dışarda bebeğe bakmaya alışamadım daha ona zaman lazıım. Şifa olsun oğluşuna inşallah eder tabi canım onun rızkı orda
Yaaa tevafuk,maşaAllah darisi bizeGazdan dertli analar zinco bize çok iyi geldi içeriğinde doğal yağlar var doktorumuzda onay verdi kullanmak isteyenlere öneririm sab simplex i solladıhemde 40 tl
Karın üstü yatırıyorum kendisi gaz çıkartıyor bugün çok şükürrr
Ay bi cılgınlk yapıp alsam mı ki. Kullanmayacağım demiştim amaGazdan dertli analar zinco bize çok iyi geldi içeriğinde doğal yağlar var doktorumuzda onay verdi kullanmak isteyenlere öneririm sab simplex i solladıhemde 40 tl
Karın üstü yatırıyorum kendisi gaz çıkartıyor bugün çok şükürrr
Ben aptamil kullaniyorum cnmBebelere hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Canım gazının tam çıktığından da emin ol . Çoğunlukla gazdan ağlıyor benimkiAynen çocuk kıpkırmızı ciyak ciyak ağlıyorken nasıl vermem mama yadediğin gibi azaltmayı deneyeceğim. 1 dakikadan fazla mama emse doyacak da, ya uyuyordu ya ağlıyor
3kez 4er damla reçete ettiler bize kuzum içim parçalanıyor mecbur kaldım bendeAy bi cılgınlk yapıp alsam mı ki. Kullanmayacağım demiştim ama
Bu akşam aboooo ne aksamdı
Ağlıyor durmuyor elimle hissediyorum deli gibi gazı var fıkır fıkır oynuyor karnı
Masaj yapa yapaaaa tuvaletini yaptı biraz gaz çıkardı ama huzursuzluk geçmedi tabi
Zorla yarım saat uyudu sakinledi. Yeniden emzirdim uyuyo şimdi allahım uyusun nolur amin
Ay sormamışım ne kadar kullandınız bakim
Ayni fikirdeyim. Ben de mama vermeyi hic istemezdim. Ama oglum doymayinca agliyor. Sutum de var aslinda veriyorum ama takviye gerekiyormus. Hala kilo alimina gecmedik. Yarin kontrolumuz var. Insallah + ya gecmisizdirTüm doktorlar hemşireler başka şey söylüyorlar bence sütümüz gelmediyse mama ile desteklemek hala emiyorsa sorun teşkil etmiyor bu tembellik değil . Bebeğinin toparlandığına inanıyorsan miktarı azaltabilirsinnbence günde 3 ise 2 , 60 cc ise 30 gibi ama bence açlıktan ağlıyorsa erken dönemde eziyet etmek gibi yalnızca anne sütüne ısrar etmek
Kuzu acı elma yağını duymuştum ayakların altına ama tatlı elma ile karın masajı duymamıştım. Ben de bazen losyonla yapıyorum ama genelde zıbın üstünden mesaj yapıyorum daha kolay diye. Bugün öğlen güzel uyuyunca gaz filan çıkarmadık onun acısıydı sanırım3kez 4er damla reçete ettiler bize kuzum içim parçalanıyor mecbur kaldım bende
Tatlı elma yağıyla masaj yapıyorum bende ı love you benzeri
40 çıksın spaya götüreceğim çok faydasını gördü arkadaşlarım
Yok canım mamayı verdiğim an uyuyor. Açlık yaniCanım gazının tam çıktığından da emin ol . Çoğunlukla gazdan ağlıyor benimki
Sma kullanıyorum ama hip alacağımBebelere hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Kadının düşmanı kadındır lafı geliyor bu durumlarda bende hiç sormam. Eğer akıl almak istiyorsam derdimi anlatırım oda herkese değil tabiki konu geçerken anlatırsa dinlerim yoksa sormam ne gerek var. Yada tam tersi paylasmak isteyen olursa dinlerimben yapmiyorum ya . birde bunu yillarxa herkes rahatsiz olsada normal olarak algilayip devam ettirdigi icin insanlar icin bunlarin sorulmasi vs normal geliyor.
mesela benim is yerimdeki calisanimin esi 2 hafta once dogum yapti. hic sutunu fln sormadm. ben dogum yapinca o sordu cunku bebegi emmemiyormus. neyse annemle
konusrken oyle anlattim. annem de neden fln diye sordu. bende dedim ki sormadim. sorulmaz yani , anlatmak isterse anlatir.
hani annemde kotu niyetle sormadi, bir sknti bisimi var diye sordu ama olsun genede sormasa daha iyi tabi
oo tabi onlarin bebeleri ileri zekali olur birde. hemen okuma yazma sokerler fln
Bende annemi bırakmıyorum ay hatta kadına diyip duruyorum gel sen bizde kal artık 4 kişilik bi aile olalımndiyeYok bu donemde disarida bakmak zor olur ya... bende hala annemler var. 20 günlük. Once onlar gitsin de kendi duzenime alisayim sonra dışarıyı hallederim. :) carsi yapsam da fazla durmam herhalde disarda . Oturmaya giderim de
Bende 40 ucurmaya spa gitmek istiyordum hep ama benim minik kuş azıcık büyüsün toparlansın öyle gitcem 3. Ay olabilir. 2. Ayında da güzel toparlanırsa o zamanda olurKuzu acı elma yağını duymuştum ayakların altına ama tatlı elma ile karın masajı duymamıştım. Ben de bazen losyonla yapıyorum ama genelde zıbın üstünden mesaj yapıyorum daha kolay diye. Bugün öğlen güzel uyuyunca gaz filan çıkarmadık onun acısıydı sanırım
Spa benim de aklımda ya ama Aralık ayına kalacak gibi bakalım
Bende Aptamil kullaniyorum ama değiştirmek istiyorum sanki.. çok gaz yapıyor gibime geldiBen aptamil kullaniyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?