2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
@oapa

Senin bu olayını Nehir7 de yasamıstıı ay beni yatırdılar kesmeye baslacaklar ya tepemdeki anestesi uzmanına hissemeyeceğim demi bakın size güveniyorum diyip diyip durdum adam en son ben burdayım öyle bir şey olursa direk seni bayıltcak sakin ol dedi. Hani ağrı hisseetmeyiptw dokunusları hissediyoruz ya kesmeye baslaıd ben direk bir şey oluyor modundayım adamda sakin ol dokunusları hissedeceksin ama acıyı değil diye kolumu çimdikledi bu acıdır bunu hissetmezsin yaptı. Bir ara kalktı nereye gidecekse artkk adama gitmeseniz olmaz mı diyorum kendimi o kadar inandırdım ki bir şey olursa beni o bayıltır direk diye

ben yapmiyorum ya . birde bunu yillarxa herkes rahatsiz olsada normal olarak algilayip devam ettirdigi icin insanlar icin bunlarin sorulmasi vs normal geliyor.

mesela benim is yerimdeki calisanimin esi 2 hafta once dogum yapti. hic sutunu fln sormadm. ben dogum yapinca o sordu cunku bebegi emmemiyormus. neyse annemle
konusrken oyle anlattim. annem de neden fln diye sordu. bende dedim ki sormadim. sorulmaz yani , anlatmak isterse anlatir.
hani annemde kotu niyetle sormadi, bir sknti bisimi var diye sordu ama olsun genede sormasa daha iyi tabi
Daha bunun dişi, konusması, emeklemesi, yürümesi var birde hepsininde bebesi 6 aylıkken her şeyi yapmıs olacak
oo tabi onlarin bebeleri ileri zekali olur birde. hemen okuma yazma sokerler fln

Oyyy spinal işlemeyenler derneği
Ben de cok zor bi doğum geçirdim, inleye inleye 2. Anestezici çağırmışlar
Bana iğneden önce diyorlarki eğil iyice.
Ben zaten gebelik boyunca kasılmışım, Ulan buz gibi ameliyathanede kasılmam mı? Eğilemiyorum kasılmam var su anda diyorum, yok ille eğil. O şekil ilk iğneyi yaptılar dedim ağrı var. 2. İğneyi yaptılar. İçimden diyorum bi haltlar olacak kesin.
Velhasıl 2. Çocuğu istememek için o kadar çok sebebim var ki
Ve dikilirken ve sonrasında bir kaç gün o kadar çok kasılmam oldu ki. Ağlaya ağlaya emzirdim güneş emdikçe ekstra kasılmam oluyordu. Hey gidi başka kimseden böyle bi şey duymadım. Benim rahim doğurmaya uygun değil bence

Yok bu donemde disarida bakmak zor olur ya... bende hala annemler var. 20 günlük. Once onlar gitsin de kendi duzenime alisayim sonra dışarıyı hallederim. :) carsi yapsam da fazla durmam herhalde disarda . Oturmaya giderim de

Kızlar bizde 16 günlük olduk elhamdülillah, arada sizi okuyorum ama dönemiyorum hiç, çok gazı oluyor ya doktor normal dedi ,istersen damla kullan dedi ama damlalar da kimisinde ise yaramış kimisinde yaramamış kararsız kaldım, uykusunda bir anda gaz sancısı geliyor rahat uyuyamıyor, rahat uykuya dalamiyor napsam bilemedim ,masaj vs de yapıyorum ama..

Gazdan dertli analar zinco bize çok iyi geldi içeriğinde doğal yağlar var doktorumuzda onay verdi kullanmak isteyenlere öneririm sab simplex i solladı hemde 40 tl
Karın üstü yatırıyorum kendisi gaz çıkartıyor bugün çok şükürrr

Yaaa tevafuk,maşaAllah darisi bize

Ay bi cılgınlk yapıp alsam mı ki. Kullanmayacağım demiştim ama
Bu akşam aboooo ne aksamdı
Ağlıyor durmuyor elimle hissediyorum deli gibi gazı var fıkır fıkır oynuyor karnı
Masaj yapa yapaaaa tuvaletini yaptı biraz gaz çıkardı ama huzursuzluk geçmedi tabi
Zorla yarım saat uyudu sakinledi. Yeniden emzirdim uyuyo şimdi allahım uyusun nolur amin

Ay sormamışım ne kadar kullandınız bakim

3kez 4er damla reçete ettiler bize kuzum içim parçalanıyor mecbur kaldım bende
Tatlı elma yağıyla masaj yapıyorum bende ı love you benzeri
40 çıksın spaya götüreceğim çok faydasını gördü arkadaşlarım

Ayni fikirdeyim. Ben de mama vermeyi hic istemezdim. Ama oglum doymayinca agliyor. Sutum de var aslinda veriyorum ama takviye gerekiyormus. Hala kilo alimina gecmedik. Yarin kontrolumuz var. Insallah + ya gecmisizdir

Kuzu acı elma yağını duymuştum ayakların altına ama tatlı elma ile karın masajı duymamıştım. Ben de bazen losyonla yapıyorum ama genelde zıbın üstünden mesaj yapıyorum daha kolay diye. Bugün öğlen güzel uyuyunca gaz filan çıkarmadık onun acısıydı sanırım
Spa benim de aklımda ya ama Aralık ayına kalacak gibi bakalım

Kizlar Sterilizatör biberon isitici nebulizator gibi urunler aldiniz mi ? Trendyolda 3 u bir arada olanlar filan var biberon temizlik dezenfekte icin. Kullanip memnun oldugunuz var mi? Gece mama isitmak cok zor oluyor

Kadının düşmanı kadındır lafı geliyor bu durumlarda bende hiç sormam. Eğer akıl almak istiyorsam derdimi anlatırım oda herkese değil tabiki konu geçerken anlatırsa dinlerim yoksa sormam ne gerek var. Yada tam tersi paylasmak isteyen olursa dinlerim
Yok bu donemde disarida bakmak zor olur ya... bende hala annemler var. 20 günlük. Once onlar gitsin de kendi duzenime alisayim sonra dışarıyı hallederim. :) carsi yapsam da fazla durmam herhalde disarda . Oturmaya giderim de
Bende annemi bırakmıyorum ay hatta kadına diyip duruyorum gel sen bizde kal artık 4 kişilik bi aile olalımndiye
Bende 40 ucurmaya spa gitmek istiyordum hep ama benim minik kuş azıcık büyüsün toparlansın öyle gitcem 3. Ay olabilir. 2. Ayında da güzel toparlanırsa o zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…