2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tüm doktorlar hemşireler başka şey söylüyorlar bence sütümüz gelmediyse mama ile desteklemek hala emiyorsa sorun teşkil etmiyor bu tembellik değil . Bebeğinin toparlandığına inanıyorsan miktarı azaltabilirsinnbence günde 3 ise 2 , 60 cc ise 30 gibi ama bence açlıktan ağlıyorsa erken dönemde eziyet etmek gibi yalnızca anne sütüne ısrar etmek

Bende böyle düşünüyorum ya mesela benim aile hekiminde takibimi yapan ebe bana böyle ktepki gosterdi mama verme demistim diye ama ben vermeye devam ettim o süreçte emmesinde tembellik yapmıyordu benim kız emiyor ama yeterli gelmiyor e zaten göğüsler uyarılıyor

Rezene içiyorum her gün ama etkili olmuyor demek ki. Acı elma yağını deneyeyim.

Aman aman kızlar doğurmayan kalmadı dimi:) o zaman ben doğumumdan bahsetcen
Ben asla spinal olmucam diyerek girdim tüm ekip yalvara yakara beni ikna etti dedim ki ben uyuşmuyorum :) sana uzman getircez dediler. Ve cart cart kestiğini hissettim. Dedim ki hissediyorum inanmadılar doktor bana bakarken denemek için muhtemelen bir kesi daha attı ben çığlık attın yine kestiniz diye sonrasını hatırlamıyorum bayıltmışlar beni sonra ben uyandım daha doğrusu resmen beynim uyandı entübe haldeyim ve boğazımdaki boru yüzünden nefes alamıyorum kolumu kaldırmaya çalışıyorum kaldıramıyorum sonra o ara aaaaa ben doğumdayım dedim kendi kendime ha gayret dedim kolumu oynattım :) başımdaki diyo ki uyanıyo uyanıyoooo. Kolum bağlı olmasa ağzımdakini çıkarıcam ve geri uyucam çünkü gerçekten nefes alamıyorum derken hemşire bi çekti boğazımdakini (artık nasıl debelendiysem) allahım dedim şükür. Sonra beni toparlamaya devam ettiler sonra çıkardılar. Çıkarken ilk sorum kız dimi dedim :) sonra sağlıklımı büyük konuşmayım ama bir daha herhangi bir operasyonda bana spinal derlerse o hastaneyi yıkarım oğlumda da denediler uyuşmadım ama uyuşmadığımı daha işleme başlamadan anladılar ve bayılttılar bunlar inanmadı bana

Ben de ilk dönem mama vermedim hiç sarılık oluştu doktorum bana bağırdı neden buçocuğa hiç mama vermedin diye ve o gün mama verdim 3 4 kez ertesi gün Asm de hemşire kızdı acele etmesene süt gelecek mama verme Dedi herkes başka şey söylüyor ben de sağduyumu kullanıp günde az bi miktar her şeye rağmen ağlıyorsa mama veriyorum biraz tepkilerine bakıyorum günde bir veya iki sefer 30 cc lik. Bebeğe göre değişir bu durum. Doktorlar bile hemfikir değil aralarında biz kendimizi dinleyelim sadece

Kizlarcim nasilsiniz? Benim asiri uykum var. Hayatimin en uykusuz gunlerini yasiyorum sanirim. Mesajlarinizin cogunu kacirmis olabilirim. Kusura bakmayin lutfen.
Emziriyorum. Ama sutum yetmiyor sanirim. Sarilik orani artmis. Mama takviye yapiyorum
ben iyiyim canim sen nasilsin?
benim sutum daha yeni yeni geliyor. memeden sonra baktik araniyor , mama veriyoruz canim.
ben geceleri kotu oluyorum, bebek emerken boyle icim geciyor , hele ilk gunler uykuya daliyordum kucagimda , annem bekliyordu yanimda
ben ikinci gunu dus aldm da kazanlar firtinadan etkilenince kaldim tursu gibi
kuzum cevap ver. hicc kendini strese sokma.
Bana da yok normal neden olmadi diyenler oldu, bende direk öleyim mi kalp krizinden istiyorsunuz diye yapistiriyorum. susuyorlar.
hic kendini uzdugune degmez , akli mantigi olan insan zaten bir anneye oyle soyler mi hic.
Kizlar kizlar bu pğluşun agzini burnunu yiyorum annelik ne baska imis yahu yeni dogan kiyafetleri olmayan var mi acep ... bundan sonra ne alcaz ki :) benimkinin kilosu 4200 gibi 20 gun oldu paşam
ya ben cok yenidogan almamistim. 3 ayliklar buyuk geliyor bir kac adet yeni dogan alicam
ya mama olayini anlamiyorum ben.
herkesin sutu her zaman cok olmak zorunda degil.
hayir cok olsa da obur bir bebege yetmeye bilir. ne olmus mama verdiysen yada veriyorsan.
bizde hemsireler hazirlayip getiriyorlardi hastanedeyken.
doktorlar zaten emzirme mi yapicaksin yoksa mama mi vericeksiniz yada ikisinide mi tercih ediceksiniz diye sorup ona gore kilo alinimi vs anlattilar.

cocuk benim cocugum istedigimi veririm sanane yani .

bebegim dinleme kimseyi.
sen mama vermen gerekiyorsa yada vermek istiyorsan ver .
Benim sutum dun artik gelmeye basladi ama bu sabah dikis yerlerim o kadar cok agriyordu. sabah emzirmesini yapmadim. direk mama verdik.
evet birazcik fazla gaz yapti ama cocuk deliksiz uyudu.
birde hemsire demisti ki, iliktan bir tik sicak mama daha az gaz yapiyormus.
birde biz kolik biberonlardan kullaniyoruz, baya iyi. hava kacimi cok cok az

ya burda insanlae memeleri acicak, sekli semali bozulcak diye hic emzirmiyorlar bile.
ben 6-8 ay emziririm sutum olursa dedigim de öcu gibi bakiyorlar
valla senle ben resmen narkotikcilerin aradigi bagimli insanlar gibiyiz. hicbirsey islemiuor
cok gecmis olsun kuzum.

Sağol balım
papatyaozu ayyy iyi ki önce anlatmamışsın allahım kabus gibi çok çok geçmiş olsun canım benim tekrardan
Sağol kuzum benim. Ay anlatırmıyım hiç herkes doğursun dedim öyle anlatırım kimseyi strese sokmak istemem ama allahtan ikinci doğumumda yaşadım eğer ilki böyle olsaydı ikinciyi yaparmıydım bilmiyorum.

Canım ben bir yetmiş besim esim bir seksen yedi bizim kız üç kilo 48 cm

Aynen çocuk kıpkırmızı ciyak ciyak ağlıyorken nasıl vermem mama ya dediğin gibi azaltmayı deneyeceğim. 1 dakikadan fazla mama emse doyacak da, ya uyuyordu ya ağlıyor

ben iste dogum odasinda direk dedim ilk ve son diye ama ikinci dogumlar daha kolay oluyor diyorlardi. oda mi yalanmis

papatyaozu canım resmen korku filmi gibi
Ay sorma ya daha eşime bile anlatmadım neler olduğunu kız yoğun bakıma falan girince hiç konusu bile geçmedi :)
ben iste dogum odasinda direk dedim ilk ve son diye ama ikinci dogumlar daha kolay oluyor diyorlardi. oda mi yalanmis
Yok yok öyle deme kuzum kardeş çok güzel normal doğum için de sezeryan içinde iki daha kolay derler bakma bu benim şansım işte :) böyle şeyler beni bulur hep

İnsanlar gerçekten hadsiz! Hiiiç canını sıkma canım benim sanki her bebek aynı olmak zorunda. İnsanların bu düşüncesizliklerine dayanamıyorum. Küçük doğanlar çok hızlı toparlıyorlar inşallah ama bu ağzı torba olmayanlar asla susmuyor…

İnsallah en büyük isteğimiz o zaten sevgiyle huzurla büyüsünler gittikleri her yerde sevgiyi huzuru verip bulsunlar diye. Yoksa kim bebek kalmıs bizim minnoşlarımız böyle kalacak elbet büyüyecekler ama işte lohusalıgın bize vermiş oldugı bir yetki var üzülüyoruz
Ben artık her yemek sonrasına kimyon çayı içiyorum bugün biraz daha ağlamalarımız azaldı gibi geldi. 3 gündür yavrum uykuda cığlık cıglıga uyanıyordu
Canım doymuyorsa ver bebek mama dinleme kimseyi senide emiyor zaten hem sen hem o dinlenmiş olur. Stres kalkınca zaten sütün artacaktır
Bebelere hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Ben hipp combiotic kullanıyorum canım
Rezene içiyorum her gün ama etkili olmuyor demek ki. Acı elma yağını deneyeyim.
Her yemek arkasına kimyon cayı deneyebilirsin canımm

Bizim milletimiz her şeyi kasıyor ya. Onlar yüzünden bizde kasıyoruz. Bazen diyorum acaba bize yapılan muameleyi boş bulunup ilerde yapar mıyız diye. Ay biz yapamayız bizim yerlere göklere fışkıran sütlerimiz, 4 kilo tosunlarımız olmadı

Daha bunun dişi, konusması, emeklemesi, yürümesi var birde hepsininde bebesi 6 aylıkken her şeyi yapmıs olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…