Benim de epidural tam tutmadi. Hatta hissediyorum diye soyledim. Narkoz da vermişler buna ragmen ameliyat suresince bilincim acikmis. Sohbet etmisim odadaki herkes sok olmus. Esim anlatti. Ama ben hic hatirlamiyorum bu kismi.O iğneyi vurunca bacaklara inen sıcaklık olmadı ya. 3 tane iğne yaptılar bana birisi sağ bacağıma indi sıcaklık diğerinde sol bacağıma indi hatta inmeden önce böyle pat diye bacağıma bir şey attı gibi oldu. 3 ne için bilmiyorum. Siz onu hisstmediniz mi ?
Epuderalde belde ağrı kalıyormus ara ara spinalde duymadım ama benim ara ara o iğnenin yapıldıgı yer sızlıyor psikolojik mi yoksa sizler de de var mı o olau
Geçmiş olsun canım soğan bana fayda vardır ediyor ama kuru soğan tüketiyorum. Onu da pişmiş olarak. Kahvaltıda soğanlı yumurta yapıyorum ki enfess oluyor bence. Yemekleri yaparken bir tane soğanı dogramadan atıyorum tencereye tabagimda yiyorum. Herkese hitap etmez belki ama ben bayılıyorumYeşil soğan sütü çoğaltıyor dediler diye dün 2 öğündede yedim midemi zehirlemişim resmen gece lavobadan cıkamadım uyuyamadım bebek uyuduğu aralardasütümü çoğalttı mı bilmiyorum ama beni mahvetti
Valla o kadar çok şey aldık ki onlara sıra gelemedi maalesef gerçi fiyatlarını da bilmiyorum ama şurada kullanacağımiz kaç ay. Ben termos kavanozla çözdüm canım. Akşam yatarken dolduruyorum suyu 5 dk da halloluyorKizlar biberon isitici sterilazator kimse almadi mi?
Gidin kuzum gidin bebelere cok iyi geliyormuşKadının düşmanı kadındır lafı geliyor bu durumlarda bende hiç sormam. Eğer akıl almak istiyorsam derdimi anlatırım oda herkese değil tabiki konu geçerken anlatırsa dinlerim yoksa sormam ne gerek var. Yada tam tersi paylasmak isteyen olursa dinlerim
Bende annemi bırakmıyorum ay hatta kadına diyip duruyorum gel sen bizde kal artık 4 kişilik bi aile olalımndiye
Bende 40 ucurmaya spa gitmek istiyordum hep ama benim minik kuş azıcık büyüsün toparlansın öyle gitcem 3. Ay olabilir. 2. Ayında da güzel toparlanırsa o zamanda olur
Ayyy ben de defalarca ayıl bayıl her şey kopuk kopukBir anestezi hikayesi de benden o zamanbana da tam 4 kere iğneyi yaptılar ancak kendimi kastığım için midir yoksa doktordan dolayı mı bilinmez tutmadı. En son daha başka bişeyler yaptılar sanırım, direk full bayıldım ama bebeğim doğduğu an uyandırdılar bir uyandım sonra dikerken tekrar bayılttılar. Sanırım üstümde değişik anesteziler denendi
Ben hiç sıcaklık hissetmedim mesela. Ayak parmaklarımı oynatıyordum bacağımı niraz zor olsa da hareket ettiriyordum. Normal gibi davrandılar, değil miydiO iğneyi vurunca bacaklara inen sıcaklık olmadı ya. 3 tane iğne yaptılar bana birisi sağ bacağıma indi sıcaklık diğerinde sol bacağıma indi hatta inmeden önce böyle pat diye bacağıma bir şey attı gibi oldu. 3 ne için bilmiyorum. Siz onu hisstmediniz mi ?
Epuderalde belde ağrı kalıyormus ara ara spinalde duymadım ama benim ara ara o iğnenin yapıldıgı yer sızlıyor psikolojik mi yoksa sizler de de var mı o olau
Arkadaşım hediye getirdi sterilizatör hiç kullanmadık canımKizlar biberon isitici sterilazator kimse almadi mi?
Merhaba canım inşallah halledersiniz tüm.sorunlari.Ben emzirme danışmanı ile anlaştım kızlar, haftasonu gelecek eve. Umarım emzirme işini hallederiz artık, kadının sayfasını inceledim, herkes benim durumumdan şikayetçi. Mama, meme ucu tutamama, memede uyuma. Umarım faydası olur, bebeğime çok üzülüyorum, 3 dakika emmek nedir ya
İnternetten buldum canım, tesadüfen. Ankara emzirme danışmanı yazdım çıktı. Almayı düşünüyorsan atayım sana sayfasınıMerhaba canım inşallah halledersiniz tüm.sorunlari.
Emzirme danışmanını nereden buldun internetten mi yoksa hastaneden falan mi?
Benim görüştüğüm emzirme danışmanı izmirde ben ankaradayım evde 2 3 saatlik birkaç günlük destek alsanız halledeceksiniz dedi de nasil yapicam nerden bulucam güvenilir birini bilemiyorum.
Çok sevinirim canım bakayım hemen. Sen de mi Ankaradasin?İnternetten buldum canım, tesadüfen. Ankara emzirme danışmanı yazdım çıktı. Almayı düşünüyorsan atayım sana sayfasını
Ayy keşke bu konu önce konusulsaydı da ben dün geceyi yasamamıs olsaydımBebito o işin aslı öyle değilmiş.Soğan değil, soğan yedeğimizde daha çok su içtiğimiz için çoğalıyormuş. Yani asıl kahraman SU.
Tesekkğr ederiz canımCanım bak bakalım böyle mi ağlıyor acıktığında?
Bu videoyu kesinlikle herkes izlesin ve kaydetsin taze anneler!!
Tek taraflı ağrı beni mahvetmişti ya sol tarafımdı benim oda doğalmış. Ayağs kalk en güzel yürüyüp ayaklanınca geçiyor ama kendine dikkat et başta kendimi sakınmadım şimdi ağrılarım olmaya başladıben daha bel agrisi hissetmiyorjm ama daha cok yeni tabi. bir hafta sonra fln belli olur.
pihti atmasin diye bana bacak ve karindan igne yapmislardi. bacakdan olan agriyor hala .
birde sag tarafimin dikis yerleri daha cok agriyor sola gore .
ne cok agrim varmis
zehir yoktur yanlis doz vardir dedikleri olay olmus seninki
Bnde senin gibi başta kendimi sakınmadım hiç bir şeyden acısı çıkıyor artıkBende de var canım ilk günler hiç yoktu hatta millet sallıyor hiç ağrı kalmadı anne diyordum 15.günden sonra sızlamaya başladı hele yerde bağdaş kurup oturuyorsam dayanılmaz diş ağrısı gibi ağrıyor
Ya çok ilginç gerçekten bu konuları erken konusmamış iyi ki yoksa korkardım benBenim de epidural tam tutmadi. Hatta hissediyorum diye soyledim. Narkoz da vermişler buna ragmen ameliyat suresince bilincim acikmis. Sohbet etmisim odadaki herkes sok olmus. Esim anlatti. Ama ben hic hatirlamiyorum bu kismi.
Epiduralin girdigi yer bende de agri yapiyor. Zamanla geçer diye dusunuyorum.
Bol bol süt olsun yavrunaGeçmiş olsun canım soğan bana fayda vardır ediyor ama kuru soğan tüketiyorum. Onu da pişmiş olarak. Kahvaltıda soğanlı yumurta yapıyorum ki enfess oluyor bence. Yemekleri yaparken bir tane soğanı dogramadan atıyorum tencereye tabagimda yiyorum. Herkese hitap etmez belki ama ben bayılıyorum
Bnce gerek yok ysKizlar biberon isitici sterilazator kimse almadi mi?
Bana ayagını oynat dediler oynatamadım. Ayagını kaldır dedi kaldıramadım. Hissetsem kalkardı sanırımGidin kuzum gidin bebelere cok iyi geliyormuş
Ayyy ben de defalarca ayıl bayıl her şey kopuk kopuk
Ben hiç sıcaklık hissetmedim mesela. Ayak parmaklarımı oynatıyordum bacağımı niraz zor olsa da hareket ettiriyordum. Normal gibi davrandılar, değil miydi
Çok meşakatli ve çok yer kaplıyor ya biz bide sık kullanmıyoruz biberon mama vs o yüzden gereksiz geldi bana sanırım kullanınca kaynatıyoruz daha kolay oluyor
Peki ise yaradı mı ya da nasil ilerliyor o süreç? Ben de bir bebek daha olunca gitmem zor bir süreç benim için hani verimi yüksek mi? Büyüğü bırakacak kimsem yokYok kuzum hacettepeye gidiyorum ben arayıp randevu alabiliyorsundils3
Ben de internetten izmirden bir danışman buldum ama online olacak, acaba faydalı olur mu diye düşünüyorum. Uzaktan da faydalı olur mu sizce?Merhaba canım inşallah halledersiniz tüm.sorunlari.
Emzirme danışmanını nereden buldun internetten mi yoksa hastaneden falan mi?
Benim görüştüğüm emzirme danışmanı izmirde ben ankaradayım evde 2 3 saatlik birkaç günlük destek alsanız halledeceksiniz dedi de nasil yapicam nerden bulucam güvenilir birini bilemiyorum.
Bana ilkini yaptıklarında bir öyle bişey attı bacağıma, diğerlerinde ısınma da sıcaklık da olmadı. Sonuncu da biraz ısınma oldu sanırım o yüzden o kadar deneme yaptılar .O iğneyi vurunca bacaklara inen sıcaklık olmadı ya. 3 tane iğne yaptılar bana birisi sağ bacağıma indi sıcaklık diğerinde sol bacağıma indi hatta inmeden önce böyle pat diye bacağıma bir şey attı gibi oldu. 3 ne için bilmiyorum. Siz onu hisstmediniz mi ?
Ya bende istiyorum spa ama enfeksiyon yoğun bakım vs yaşadık ya korkuyorum3kez 4er damla reçete ettiler bize kuzum içim parçalanıyor mecbur kaldım bende
Tatlı elma yağıyla masaj yapıyorum bende ı love you benzeri
40 çıksın spaya götüreceğim çok faydasını gördü arkadaşlarım
Kaynatinca da tezgahin ustunde duruyor biberon isitmak gece bana cok zor geldi. Trendyoldan bakicam bisilerÇok meşakatli ve çok yer kaplıyor ya biz bide sık kullanmıyoruz biberon mama vs o yüzden gereksiz geldi bana sanırım kullanınca kaynatıyoruz daha kolay oluyor
Biz gittik 42. Günde spaya, o kadar keyif aldı ki :)Ya bende istiyorum spa ama enfeksiyon yoğun bakım vs yaşadık ya korkuyorum
Ben faydasını görüyorum canım mamayı azaltabiliyorsak bence sebebide bu eğitim. Eds yapılmasını istiyorlar tabiki ama ben parmakla yapıyorum onuda bıraktım bu hafta biberonla veriyorum çünkü dikiş ağrılarım başladı ben emziriyorum eşim yada annem biberonla veriyor. Evet senin için ev daha mantıklı diğer kızın küçükPeki ise yaradı mı ya da nasil ilerliyor o süreç? Ben de bir bebek daha olunca gitmem zor bir süreç benim için hani verimi yüksek mi? Büyüğü bırakacak kimsem yokevde yardim almak çok daha mantıklı benim için.
Bence online bulaşma derim. Yanında olsun müdahale etsin sana. Ben emzirirken omzun mu kasıldı yanlıs durdum kadın hemen müdahale ediyor. Ben tutturamadaysam bebeği kucağına alıp tutmasına yardım ediyor. Onlineda konuşacak sadece şöyle yap böyle yap onlar internette de yazıyorBen de internetten izmirden bir danışman buldum ama online olacak, acaba faydalı olur mu diye düşünüyorum. Uzaktan da faydalı olur mu sizce?
Kötü bir anı olmus size ya etkisini atlatabildiniz miBana ilkini yaptıklarında bir öyle bişey attı bacağıma, diğerlerinde ısınma da sıcaklık da olmadı. Sonuncu da biraz ısınma oldu sanırım o yüzden o kadar deneme yaptılar .
Bende ağrı olmadı ama bence benim tamamen başarısız gibi olunca ağrıdan da kaçmış oldum
1 yasa kadar yaptırılıyormuş söyle 5-6 aylık olınca gidersin sendeYa bende istiyorum spa ama enfeksiyon yoğun bakım vs yaşadık ya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?