2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de epidural tam tutmadi. Hatta hissediyorum diye soyledim. Narkoz da vermişler buna ragmen ameliyat suresince bilincim acikmis. Sohbet etmisim odadaki herkes sok olmus. Esim anlatti. Ama ben hic hatirlamiyorum bu kismi.
Epiduralin girdigi yer bende de agri yapiyor. Zamanla geçer diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun canım soğan bana fayda vardır ediyor ama kuru soğan tüketiyorum. Onu da pişmiş olarak. Kahvaltıda soğanlı yumurta yapıyorum ki enfess oluyor bence. Yemekleri yaparken bir tane soğanı dogramadan atıyorum tencereye tabagimda yiyorum. Herkese hitap etmez belki ama ben bayılıyorum

Kizlar biberon isitici sterilazator kimse almadi mi?
Valla o kadar çok şey aldık ki onlara sıra gelemedi maalesef gerçi fiyatlarını da bilmiyorum ama şurada kullanacağımiz kaç ay. Ben termos kavanozla çözdüm canım. Akşam yatarken dolduruyorum suyu 5 dk da halloluyor

Gidin kuzum gidin bebelere cok iyi geliyormuş
Ayyy ben de defalarca ayıl bayıl her şey kopuk kopuk
Ben hiç sıcaklık hissetmedim mesela. Ayak parmaklarımı oynatıyordum bacağımı niraz zor olsa da hareket ettiriyordum. Normal gibi davrandılar, değil miydi

Merhaba canım inşallah halledersiniz tüm.sorunlari.
Emzirme danışmanını nereden buldun internetten mi yoksa hastaneden falan mi?
Benim görüştüğüm emzirme danışmanı izmirde ben ankaradayım evde 2 3 saatlik birkaç günlük destek alsanız halledeceksiniz dedi de nasil yapicam nerden bulucam güvenilir birini bilemiyorum.

İnternetten buldum canım, tesadüfen. Ankara emzirme danışmanı yazdım çıktı. Almayı düşünüyorsan atayım sana sayfasını

Bebito o işin aslı öyle değilmiş. Soğan değil, soğan yedeğimizde daha çok su içtiğimiz için çoğalıyormuş. Yani asıl kahraman SU.
Ayy keşke bu konu önce konusulsaydı da ben dün geceyi yasamamıs olsaydım ay daha ne kadar içcem günde 4 lt buluyor
Canım bak bakalım böyle mi ağlıyor acıktığında?

Bu videoyu kesinlikle herkes izlesin ve kaydetsin taze anneler!!
Tesekkğr ederiz canım
Tek taraflı ağrı beni mahvetmişti ya sol tarafımdı benim oda doğalmış. Ayağs kalk en güzel yürüyüp ayaklanınca geçiyor ama kendine dikkat et başta kendimi sakınmadım şimdi ağrılarım olmaya başladı
Bnde senin gibi başta kendimi sakınmadım hiç bir şeyden acısı çıkıyor artık
Ya çok ilginç gerçekten bu konuları erken konusmamış iyi ki yoksa korkardım ben gecer tabi vücut kendini toparlayacak elbet
Bol bol süt olsun yavruna
Kizlar biberon isitici sterilazator kimse almadi mi?
Bnce gerek yok ys
Bana ayagını oynat dediler oynatamadım. Ayagını kaldır dedi kaldıramadım. Hissetsem kalkardı sanırım

Çok meşakatli ve çok yer kaplıyor ya biz bide sık kullanmıyoruz biberon mama vs o yüzden gereksiz geldi bana sanırım kullanınca kaynatıyoruz daha kolay oluyor

Yok kuzum hacettepeye gidiyorum ben arayıp randevu alabiliyorsun dils3
Peki ise yaradı mı ya da nasil ilerliyor o süreç? Ben de bir bebek daha olunca gitmem zor bir süreç benim için hani verimi yüksek mi? Büyüğü bırakacak kimsem yok evde yardim almak çok daha mantıklı benim için.

Ben de internetten izmirden bir danışman buldum ama online olacak, acaba faydalı olur mu diye düşünüyorum. Uzaktan da faydalı olur mu sizce?

Bana ilkini yaptıklarında bir öyle bişey attı bacağıma, diğerlerinde ısınma da sıcaklık da olmadı. Sonuncu da biraz ısınma oldu sanırım o yüzden o kadar deneme yaptılar .

Bende ağrı olmadı ama bence benim tamamen başarısız gibi olunca ağrıdan da kaçmış oldum

Ya bende istiyorum spa ama enfeksiyon yoğun bakım vs yaşadık ya korkuyorum

Çok meşakatli ve çok yer kaplıyor ya biz bide sık kullanmıyoruz biberon mama vs o yüzden gereksiz geldi bana sanırım kullanınca kaynatıyoruz daha kolay oluyor
Kaynatinca da tezgahin ustunde duruyor biberon isitmak gece bana cok zor geldi. Trendyoldan bakicam bisiler

Biz gittik 42. Günde spaya, o kadar keyif aldı ki :)
Sonunda suyun içinde uyuyakalmıştı. O gün çok da güzel uyudu. Güvenilir bir yer olduktan sonra hiç korkma canım su iyidir.

Ben faydasını görüyorum canım mamayı azaltabiliyorsak bence sebebide bu eğitim. Eds yapılmasını istiyorlar tabiki ama ben parmakla yapıyorum onuda bıraktım bu hafta biberonla veriyorum çünkü dikiş ağrılarım başladı ben emziriyorum eşim yada annem biberonla veriyor. Evet senin için ev daha mantıklı diğer kızın küçük
Ben de internetten izmirden bir danışman buldum ama online olacak, acaba faydalı olur mu diye düşünüyorum. Uzaktan da faydalı olur mu sizce?
Bence online bulaşma derim. Yanında olsun müdahale etsin sana. Ben emzirirken omzun mu kasıldı yanlıs durdum kadın hemen müdahale ediyor. Ben tutturamadaysam bebeği kucağına alıp tutmasına yardım ediyor. Onlineda konuşacak sadece şöyle yap böyle yap onlar internette de yazıyor
Kötü bir anı olmus size ya etkisini atlatabildiniz mi
1 yasa kadar yaptırılıyormuş söyle 5-6 aylık olınca gidersin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…