bana arkadssim verdi ikisinide . kullaniyorimKizlar biberon isitici sterilazator kimse almadi mi?
bugun biraz fazla yurudum gecen gunlere gore eve gelince de lina uyanmisti hemen emzirdim fln cok yoruldum. bicak saplar gibi bir agri girdi sonra kan geldi biraz.Ayy keşke bu konu önce konusulsaydı da ben dün geceyi yasamamıs olsaydımay daha ne kadar içcem günde 4 lt buluyor
Tesekkğr ederiz canım
Tek taraflı ağrı beni mahvetmişti ya sol tarafımdı benim oda doğalmış. Ayağs kalk en güzel yürüyüp ayaklanınca geçiyor ama kendine dikkat et başta kendimi sakınmadım şimdi ağrılarım olmaya başladı
Bnde senin gibi başta kendimi sakınmadım hiç bir şeyden acısı çıkıyor artık
Ya çok ilginç gerçekten bu konuları erken konusmamış iyi ki yoksa korkardım bengecer tabi vücut kendini toparlayacak elbet
Bol bol süt olsun yavruna
Bnce gerek yok ys
Bana ayagını oynat dediler oynatamadım. Ayagını kaldır dedi kaldıramadım. Hissetsem kalkardı sanırım
Canım valla artıyor azalıyor önemli olan bu değil ki gerekirse tekrar mama veririm . İlk bir haftalıkken mama sütten fazlaydi ben çok fena hasta oldum birşey olmadı çocuğa . Bu anneleri böyle uzmenin yetersiz hissettirmenin mantıkgi ne ki? En çok biz isteriz evladımız doysun . Etrafa bakmamak lazım ama lohusalıkta böyle saçma sapan konuşanları unutmadımBu çevre terörü gerçekten insanı hayattan soğutur. Hele bu yağsız muhabbeti ne can sıkıcı. Maşallah canımbir düzen kurmuşsunuz sütün de artmış, konuşanlara kapak olsun.
bana arkadssim verdi ikisinide . kullaniyorim
ama vermeseydi de alirdim galiba . kolaylik baya
bugun biraz fazla yurudum gecen gunlere gore eve gelince de lina uyanmisti hemen emzirdim fln cok yoruldum. bicak saplar gibi bir agri girdi sonra kan geldi biraz.
yattim uyudum, sonraki ogunde mama verdim cunku kucagimda tutacak halim yoktu .
bu sezeryan cidden beni cok etkiledi. hareketlerimde cok kisitlaninca , canimda cok yaninca aglamamk icin bugun kendimi zor tuttum. sonra ki emzirme de lina aglamaktan meme ucucnu tuttamadi, o agladi ben agladimhosgeldin lohusa kardes diyorum kendime
bende dun gece bir ruya gordum, kiza bisi oldu diye bir anda kalkdim fln baya kotu canim yandi.Şu ağrılar azalınca her şey daha güzel oluyor çiçeğiim. Beni 2. Gün ayağa kaldıran şey çocugun ağlaması oldu. Eşimle, kız kardeşim refekatcı kalıyordu ikiside yorgunluktan uyuyakalmıs bebek ağlıyor sesleniyorum kimse kalkmıyor bebeği de duymuyorlar bismillah dedim kalktım desteksiz ama canımdan can gitti resmen en az ilk kalkma kadar kötüydü benim için. Onda bide hemşire yardım etmişti. Ondan sonra daha yatamadım zaten kiloydu sarılıktı derkenama ceremesi şimdi çıkıyor birde üşüttüm geçen hastaneye giderken terledim diye üstümü cıkarıp arabaya bıraktım hastaneden cıkarken eşim arabayı uzağa parketmiş hastanenin içinde durmayalım dısarda durayım dedim soğuk almısım Bundan sonra hayatımız boyunca sürekkli dikkat etmemiz lazım eskisi gibi olmayacak karın kısmımız en ufak soğuk bile yıllar geçsede etkiliyormuş
Bende çok istiyorum hatta randevu aldım bizimkide kuvoze girmişti böyle yazınca kafam karıştı simdi birsey olur mu yaYa bende istiyorum spa ama enfeksiyon yoğun bakım vs yaşadık ya korkuyorum
bana arkadssim verdi ikisinide . kullaniyorim
ama vermeseydi de alirdim galiba . kolaylik baya
bugun biraz fazla yurudum gecen gunlere gore eve gelince de lina uyanmisti hemen emzirdim fln cok yoruldum. bicak saplar gibi bir agri girdi sonra kan geldi biraz.
yattim uyudum, sonraki ogunde mama verdim cunku kucagimda tutacak halim yoktu .
bu sezeryan cidden beni cok etkiledi. hareketlerimde cok kisitlaninca , canimda cok yaninca aglamamk icin bugun kendimi zor tuttum. sonra ki emzirme de lina aglamaktan meme ucucnu tuttamadi, o agladi ben agladimhosgeldin lohusa kardes diyorum kendime
Yemin ederim şu Rahmi çıkarıp takma mevzunu şimdi burda gördüm öyle bi bilinmezlikle girmişim ki ben doğuma ama iyi ki de öyle yapmışımbende dun gece bir ruya gordum, kiza bisi oldu diye bir anda kalkdim fln baya kotu canim yandi.
hamileyken corabimi vs giyebikiyordum ama smdi yardima ihtiyacim oluyor. yardim almakta tabi sorun yok ama bu nedense beni cok kiriyor ve uzuyor.
dikkat et kzuum , bende surekli ayaklarima bisiler giyiyorum.
ay yillarca dikkat edicegimizi hic bilmiyordum
bugun ilk sezeryan ameliyat izledim. hic izlememistim. bormalde korkmam oyle seylerden , bende saglikciydim eskiden ama o rahmi cikarip dikip iceri geri sokmalari aninda oyle agladim ki , biz bunu neden kendimize yaptik diye .
gorunen o ki benim anestezilerin etkisi geciyorgidem de uyusturayim kendimi
Evdeki dsnismanligi nerden aldın onu bana atabilir misin?Ben faydasını görüyorum canım mamayı azaltabiliyorsak bence sebebide bu eğitim. Eds yapılmasını istiyorlar tabiki ama ben parmakla yapıyorum onuda bıraktım bu hafta biberonla veriyorum çünkü dikiş ağrılarım başladı ben emziriyorum eşim yada annem biberonla veriyor. Evet senin için ev daha mantıklı diğer kızın küçük
Bence online bulaşma derim. Yanında olsun müdahale etsin sana. Ben emzirirken omzun mu kasıldı yanlıs durdum kadın hemen müdahale ediyor. Ben tutturamadaysam bebeği kucağına alıp tutmasına yardım ediyor. Onlineda konuşacak sadece şöyle yap böyle yap onlar internette de yazıyor
Kötü bir anı olmus size ya etkisini atlatabildiniz mi
1 yasa kadar yaptırılıyormuş söyle 5-6 aylık olınca gidersin sende
Ben biogaia kullanıyorum canım, ağlama krizleri bitti sayılır ama kıvranmalar devam ediyor yine ne yazık ki
Ben yaptırdım canım allianzdan eşimle çocuğa. Benim başka sigortam vardı önceden
Kuzum ben bunu görmüştüm ama inan anlamıyorum ben bizim bebenin hangi sesi çıkardığınıhatta çok üzülmüştüm buna rağmen anlayamıyorum bebeğimi diye hepsine benziyor gibime geliyor. Hatta bizimkisi ınga diye ağlıyor çoğunlukla ya
Benim oğlanın ateşi hep böyle.Dışarı çıktıgınızda cocugu nasıl giydiriyorsunuz üzerine ne örtüyorsunuz. Sanırım ben üşüttüm cocugu ateşi 36,6 ile 37 buluyor. Burnu tıkalı ağlarkende sesi boğuk boğuk geliyor
Tuvalete girip çıkışlarımız peki? Usain Bolt işine baksın.
Attım canım özelden, evet AnkaradayımÇok sevinirim canım bakayım hemen. Sen de mi Ankaradasin?
biliyorum bu gunler gecicek elbet ama insan iste bazen gercektrn hakim olamiyor duygularinaBen de aynıyım vücudum hiç bir zaman mükemmel değildi ama hiç bir zaman bu kadar harap halde de değildi ki bu sefer sezeryan olduğu için böyle sanırım. Sezeryan göbeği kalıyor diyorlar ama umarım kişiden kişiye değişen bir şeydir çünkü ben o sarkan deri görüntüsünden nefret ettim üst kısım eski ben ama alt tarafı bana ait değil ve üzülüyorum ama sonra henüz 12 gün oldu kendine gel geçecek düzelecek diyorum. Şu ilk ayları atlatalım spora başlarız falan hallederiz bir şekilde inşallah. Süt de ben de daha yeni tam oturdu ve südyenimi ıslatmaya ve bebeğimin ağzından emerken akmaya başladı senin daha dört gün oldu çok normal henüz tam gelmemesi zamana ihtiyacın var. Zamanla artacak şeyleri yapınca artıyor merak etme
Almadım canım evdekiler bile çok çekiştiriyor beni giyemeyeceğim sanırımanurkoc Minnoşum korse alacaktın aldın mıı? Aldıysan memnun musun?
Ben kapı açık şekilde ihtiyaç gideriyorumTuvalete girip çıkışlarımız peki? Usain Bolt işine baksın.
Nehir7 2 cocuklu hayat eminiim cok yorucudur zira biz burda tekiyle baş edemiyoruuz. Aradaa bir hii de ama seni merak ediyorumm
Kendi rutininizde ne kadar doktora gidiyorsaniz oyle dusunun bence anne olunca bende degismemisti.Kızlar bir fikir verin bana, sadece bebişe mi sigorta yaptırsam, kendime ve bebişe mi? Çok kararsız kaldım, şimdi gidiyorum. Arada 5000 oynuyor. Ben memurum. Anne olunca hastalık çok mu oluyor acaba. Ay bilemedim yaa. O 5000 ile seneye de bebeği sigortalatırım diye de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?