Lohusayız çünkübiliyorum bu gunler gecicek elbet ama insan iste bazen gercektrn hakim olamiyor duygularina
@oapa
Senin bu olayınıNehir7 de yasamıstıı ay beni yatırdılar kesmeye baslacaklar ya tepemdeki anestesi uzmanına hissemeyeceğim demi bakın size güveniyorum diyip diyip durdum adam en son ben burdayım öyle bir şey olursa direk seni bayıltcak sakin ol dedi. Hani ağrı hisseetmeyiptw dokunusları hissediyoruz ya kesmeye baslaıd ben direk bir şey oluyor modundayım adamda sakin ol dokunusları hissedeceksin ama acıyı değil diye kolumu çimdikledi bu acıdır bunu hissetmezsin yaptı. Bir ara kalktı nereye gidecekse artkk adama gitmeseniz olmaz mı diyorum kendimi o kadar inandırdım ki bir şey olursa beni o bayıltır direk diye
bende insallah haftaya senin gibi toparlamis olurum canimLohusayız çünkükendi kendine yetme konusunda da 5 gün boyunca kendim yataktan kalkamadım ve destek aldım hep ama sonra yavaş yavaş kendimi de biraz zorlayarak desteksiz kalkmaya ve sağa sola dönebilmeye başladım. Şimdi squat yapar gibi yere eğilip kalkıyorum bile. Asla geçmeyecek gibi geliyor yaşarken ama inan bana geçiyor. İlk başlarda birine muhtaç olmak koyuyor insana evet ama 1 2 hafta içinde kendine ve bebeğine yetecek kadar toparlayacaksın merak etme
ya ben eskiden olsa koymaz bana biyle seyler , izlerim . hatta adli tip uzmani fln olmak isterdimSpicelover aklıma düşürdün bende şimdi izledimmm sezaryen bize neler yapmışlar Allahımmm İzlesem giremezmişim zaten bir ara gözüm yukarı lambalara ilişti yansıyordu oraya kıpkırmızı kan midem bulandı hemen sağa dönmüştüm
Ya o hatayı ben de yaptım hemen gittim izledim napmışlar bize diye sonra taşlar yerine oturdu. Fışııırt diye sesler geliyordu meğer akan kanı çekiyorlarmış. İzlemez olaydım şuan sezaryen daha korkunç benim içinSpicelover aklıma düşürdün bende şimdi izledimmm sezaryen bize neler yapmışlar Allahımmm İzlesem giremezmişim zaten bir ara gözüm yukarı lambalara ilişti yansıyordu oraya kıpkırmızı kan midem bulandı hemen sağa dönmüştüm
Çocuk 4500 ikimiz 10 binKendi rutininizde ne kadar doktora gidiyorsaniz oyle dusunun bence anne olunca bende degismemisti.
Bu arada ne kadar sigorta fiyatlari bende bunun arastirmasini yapiyorum suan.
Esim ve benim isyerinden sigortamiz var esime cocuguna yapmak istediginde 4300tl fiyat vermisler
Bana daha donus yapmadilar haber bekliyorum
Ben korse varken bebişi emziremiyorumAlmadım canım evdekiler bile çok çekiştiriyor beni giyemeyeceğim sanırımaskılı giyilebilenlerden istiyorum ben aşağıya kadar inmeyecek birde katlanmayacak ama alanlar hep katlandığını söylüyor bu tarz olanların
Benimki de aynı degisiyo surekliya benim sayfa rengim pempe den maviye dondu. site de degisiklik mi oldu ?
Aynen canım bildiğin neredeyse bir hafta sırt üstü uyudum hatta ben ne zaman sağa sola dönüp uyuyacağım diye ağladımbende insallah haftaya senin gibi toparlamis olurum canim
rahat bir yatis pozisyonu bulamiyorum ya , sen direk sirt ustu dumduz mu yatiyordun ?
ya ben eskiden olsa koymaz bana biyle seyler , izlerim . hatta adli tip uzmani fln olmak isterdim
doguma giren arkadasim tam karnimdan cikarilirken cekmis bir kac foto ( izinsiz) , onlari gorunce merak ettim , etmez olaydim. bu psikolojiyle izlencek sey degilmis
ay yataktan kalkmak icin bana vinc lazimAynen canım bildiğin neredeyse bir hafta sırt üstü uyudum hatta ben ne zaman sağa sola dönüp uyuyacağım diye ağladımfakat kendim kalkmaya çabalarken önce sağa falan dönüp kalkmaya çalıştım ve başarınca da yine sağa sola dönüp uyudum önceleri batma oluyordu dikişlerde ve ben de yarı yan yattım ama zamanla o da kalmadı şükür şimdi çok daha rahat ama hâlâ dikkatliyim ani hareket etmiyorum. Bol bol yürü canım toparlanmaya yardımcı oluyor ben sürekli yürüdüm hastanede de evde de bence o sayede çabucak toparlandım
Alnını. Şakaklar her zaman daha sıcaktı benim ilk bebeğimdeKızlar bebişlerinizin alnı ile şakakları arasında sıcaklık farkı var mı. Benimkinde 0.5 derece falan oynuyor. Mesela alın 36.6 iken şakaklar 37.2 falan. Hangisini baz alalım
Bende doktora sordum böyle söylüyorlar uyutuyormuş dedim rahatladıkları için uyuyorlar dedi yenidoğan 16-20 saate kadar normal dedi canımKızlar, dün akşam 4 damla zinco verdim bebeğime. Güzel uyudu. Sabah yine kıvranıyordu 4 damla verdim sabah. Uyudu, uyanmak bilmiyor. Zararlı mıdır acaba bebeğimi bu kadar uyutuyor. Uyusa dert uyumasa dert diyeceksiniz ama öyle. Gaz damlasının uyku yapması normal midir?
Ben de o zaman yaptım
Tuvalete girip çıkışlarımız peki? Usain Bolt işine baksın.
Masal gibi okudum ay ben de almalıyım yaaaKızlar, dün akşam 4 damla zinco verdim bebeğime. Güzel uyudu. Sabah yine kıvranıyordu 4 damla verdim sabah. Uyudu, uyanmak bilmiyor. Zararlı mıdır acaba bebeğimi bu kadar uyutuyor. Uyusa dert uyumasa dert diyeceksiniz ama öyle. Gaz damlasının uyku yapması normal midir?
Bende veriyorum ama uyku yapmıyor keşke yapsa sabahtan beri uyumadı tuvalete gidemiyorumKızlar, dün akşam 4 damla zinco verdim bebeğime. Güzel uyudu. Sabah yine kıvranıyordu 4 damla verdim sabah. Uyudu, uyanmak bilmiyor. Zararlı mıdır acaba bebeğimi bu kadar uyutuyor. Uyusa dert uyumasa dert diyeceksiniz ama öyle. Gaz damlasının uyku yapması normal midir?
Acibadem tek bebeğe 3600 gibi bir rakam vermişti istersen ona da bak canımKızlar bir fikir verin bana, sadece bebişe mi sigorta yaptırsam, kendime ve bebişe mi? Çok kararsız kaldım, şimdi gidiyorum. Arada 5000 oynuyor. Ben memurum. Anne olunca hastalık çok mu oluyor acaba. Ay bilemedim yaa. O 5000 ile seneye de bebeği sigortalatırım diye de düşünüyorum
Ben spinal oldum bende de his oldu demek ki hep olan bi şey bu. Dedim ki hissediyorum kesikleri biraz hatta nabzım falan yükseldi o dıt dıt seslrrinden korktumBenim de epidural tam tutmadi. Hatta hissediyorum diye soyledim. Narkoz da vermişler buna ragmen ameliyat suresince bilincim acikmis. Sohbet etmisim odadaki herkes sok olmus. Esim anlatti. Ama ben hic hatirlamiyorum bu kismi.
Epiduralin girdigi yer bende de agri yapiyor. Zamanla geçer diye dusunuyorum.
Canım eşim ve çocuk için 8bin gibi bi şey verdik. 10 muayene eşime 10 çocuğa. Allianz sigortadan yaptık. Benim kendimde Anadolu sigortam vardı zaten Ağustostwn yapmıştım. Fiyatlsr böyle ne yazık ki ama memursan mutemete gidip vergi indirimi alıyorsun unutma.Canim sigorta ücretinz ne kadar tuttu benimde Anadolu vardı şuan daha uygununu arıyorum
Ay ben izleyemem hala rüyalarımda kesilip dikilirken görüyorum kendimi onuda izlersem yok kaldıramanbende dun gece bir ruya gordum, kiza bisi oldu diye bir anda kalkdim fln baya kotu canim yandi.
hamileyken corabimi vs giyebikiyordum ama smdi yardima ihtiyacim oluyor. yardim almakta tabi sorun yok ama bu nedense beni cok kiriyor ve uzuyor.
dikkat et kzuum , bende surekli ayaklarima bisiler giyiyorum.
ay yillarca dikkat edicegimizi hic bilmiyordum
bugun ilk sezeryan ameliyat izledim. hic izlememistim. bormalde korkmam oyle seylerden , bende saglikciydim eskiden ama o rahmi cikarip dikip iceri geri sokmalari aninda oyle agladim ki , biz bunu neden kendimize yaptik diye .
gorunen o ki benim anestezilerin etkisi geciyorgidem de uyusturayim kendimi
Evde almadım ben canım. Başta online alacaktım birebir hastanede alınca dedim online ile youtubedan izlemenin farkı yok bence diyeEvdeki dsnismanligi nerden aldın onu bana atabilir misin?
Meğer ben çok pimpirikli biriymişim. Kendimi hiç böyle bilmezdiimBenim oğlanın ateşi hep böyle.
37.8 ve üzeri olursa endişelenirsin beybi şimdi sakin ol.
İyi olun kuzum inşallah. Ay evde başka çocuk olunca onun hasta olması kötü bir durum ya burda bir kaç kişi de yaşadı. İyilrşsin oğluşunda hemen inşallahHiiiiii
Yorgun argin iki cocuklu bir anne olarak hepinize kocaman selqmlar kizlar
Yağmur cok sukur iyi buyuyor masallahabimiz bu ara hasta onunla urasiyorum ama ciddi birseyi yok rabbime sukurler olsun koskocaman bir aile olduk darisi isteyen arzu eden herkezin basina insallah
hope2022 sizde durumlar nasil? Annelik nasil gidiyor insallah hersey yolundadir. Lutfen kusutuma bakmayin hic vakitim olmuyor giremiyorum buraya
Ay demeyin öyle şeyler bende böyle içime bir şeyler teptiler resmen ondan çok rahatsız oldumSpicelover aklıma düşürdün bende şimdi izledimmm sezaryen bize neler yapmışlar Allahımmm İzlesem giremezmişim zaten bir ara gözüm yukarı lambalara ilişti yansıyordu oraya kıpkırmızı kan midem bulandı hemen sağa dönmüştüm
Direk kaldırıyorlar mı öylee kalk yatağına yat olayı iyimiiş. Genel anestezi bnde istedim yapamam uyutun beni diye adam dedi bebeğe zararlı oda ayılamıyor saatlerce şurda en fazla yarım saatlik işimiz var dedi. Ama olurda günlerden bir gün ikinciye cesaret edebileceğim yıllar gelirse öyle istiycemBende benimkini anlatayim kisa zaten
Hastaneye gittik esimle sabah 7bucuk ordaydik hemek islemlerimi yaptilar dogumhaneye aldilar bebegin ismi soyismi soruldu kadinin biri damar yolu acti biri alttan idrar torbasini takti biri bebegin kalp atislarini kaydediyor biri geldi koluma antibiotik testi yapti biri basima dikildi gecmis operasyonlari falan soruyor odada resmen 10 kisi var ve hepsi bana ya soru soruyor yada bana bsy yapmaya calisiyor dedim bir durum korkuyorum niye bukadar acele ediyorsunuz neyse hemsire geldi ameliyata aliyoruz dediler iyice korktum hazir hissetmiyorum dedim kendimi ameliyathanede buldum soyun dediler allahim basladim aglamaya ama nasil agliyorum goz yaslarim sel oldu sesle agliyorum anestezi uzmani ne oldu niye aliyorsun dedi sakinlesmek icin dedim korkuyorum sonucta neyse kadin bitince haber ver baslayalim dedi baktim olmayacak aglamayi kestim kuzu kuzu yattim masaya hemende bayilmisimuyandigimda kalk yatagina yat odaya alalim seni dediler tmm dedim kalktim yattim odaya aldilar bebisim beni bekliyordu zaten ruya gibiydi cok sukur okadar agladigima degmedi vallahi bukez memnunum sezaryanimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?