2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki bir muddet dinleniyor. Hemen durtmuyorum 3 sn geciyir sonra . Lokur lokur ictigi de oluyor ama her zamn öksürme isi olmuyor nadir. Ne kadar emiyor ki midesi de büyüyor cene kaslari bakalim kuvvetlenmesi ne zaman olacak. Eskiye nazaran daha iyi emiyor ama yeteri kadari degil . Tartildiginda kilo ne kadar geliyor ki.. canini sıkma o gerektiği kadar alıyordur. Bizimkinin gıdısi cikmaya basladi bakalım:) ben not ediyorum saatlerini ne kadar emiyor diye de ortaama günlük 5 saat emiyor. 1 hafta once basladim ona da

Valla canım 40ımız çıkınca bende gezmeye çıkarım sanırım dayanamıyourm artık.. hoş geçen hafta eltime gittim durduğum 2 saat birgün sonra ben pert oldum.. annem dedi 40ın çıkana kadar çıkma evden eşimi de tembihlemiş ana sözü dinlicem 23 kasımı bekliyorum o yüzden

bence dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz ya.. 15 tatilde memlekete gidicem bende ama o zamana kadar büyür baya..

Canım biz kirkini beklemedik yirmi beş gunluktu sanırım öyle bir aşağıya indirdik hava aldırdık markete falan gittik ben çok korkuyorum da eşim beni cesaretlendiriyor ama çocuk ordan gelince bir güzel uyuyor mis disardayken de uyuyor valla bana da iyi geliyor

Bende annemi bırakmıyorum ay hatta kadına diyip duruyorum gel sen bizde kal artık 4 kişilik bi aile olalımndiye
Ya benim kayinvalide de hasta anamlar gidecek sonra 2. Ay da kayinvalide gelecek. Bakici gelecek. Yalniz kalamiyoruz. Iki dere az yalniz kalasim var. Evliliğim ilk senesinde yaşadıklarımı bilsen masallah dersin :) yabanci olmasi hoşuma gitmiyor artik. Ise başlayınca ne yaparım bilmiyorum . Bir yoğunluk gidiyir bakalim. Daha bizim yisonumumuz gelmedi

ya ben cok yenidogan almamistim. 3 ayliklar buyuk geliyor bir kac adet yeni dogan alicam
Canim tecrübeli olarak söylüyorum. Bende sanirsam hastane cikisi 3 takım var. Dönüşümlü giydiriyorum. Yetiyor da ama sadece emdigi icin tuvalet isi fazla var kusmasi da basladi. Benden tavsiye pantolan ve zibin ekstra al derim . Bezden çıkıyor çünkü.

Canım ben saat tutmuyorum her ağladığında veriyorum, doktor da saatli besleme yapmayalım demişti. Mesela az önce 40 dakika memedeydi, sonra altını değiştirelim dedim, o kadar ağladı ki sanki aç bırakmışım gibi emziğe sarılıyor, ellerini yiyor vs memeye alınca ilk bi çekişi var görmen lazım 3 gündür aç sanki. Çünkü hep uyukladı, az az emdi. He yaygarayı bastıktan sonra bari güzel emsin di mi nerede o ağlama sonrasında yine biraz emdi sonra baya güzel emmeye başladı yutkunma seslerini duyabileceğim şekilde, 20 saniye geçmeden yine boğazında kaldı. Tek başıma emzirmeue korkar oldum. Bu nasıl bir şey ya azı da çoğu da dert. Bebek 3600 gram, büyüdükçe çenesi güçlendikçe bugünler geçecek deyin nolur yoksa her boğulma seansında 10 yıl yaşlana yaşlana yakın zamanda anne olmadan nine moduna geçerim ben

Arabada durmaya alışması bile yeter canım yaa.. bende bugün arabasını açtım evde sürmelere başladımki dışarı çıkınca bilsin
İyi gelmez mi yaa.. ben araba kullanmayı özledim az daha büyüsün de ona da sıra gelecek oğullarımla gezicem valla hayalim o yönde inşAllah..
Bide ücretsiz izne ayrılcam çalışmaya alışkın bu bünye evde dur dur olmaz sanki

Canım bizim geniş bi terasımjz var ben her gün terasa çıkarıyorum açık hava çok iyi geliyor bebelere. Sadece dikkat et, hastalık çok bu ara çok fazla kapalı, kalabalık, havasız yerlerden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum

Belki ağzında biriktiriyordur. Birden yutamayinca O zaman da öyle olabilir. Öğrenecekler zamanla kendilerini idare edecekler. Benimkinin memeyi bıraktıktan 7-8 dk sonra bile ağzında süt oluyor bazen. Bazen yutmuyor memedeyken ağzının kenarlarından akıtıyor tam perişanlar

Olmaz da işte ay ne biliyim ona odaklanmışız ya
2-3 kez ev gezmesine gittik bizde 1 kez ee dışarı çıkalım dedik ama ev gezmesinde sıkıntı yok dışarı gezmesi beni çok yordu kaça kaça eve geldim
Sen daha evliliğin tadını çıkarmamıssın ki canım

Saatli vermiyorum canim. Her istediginde veriyorum bende canim. Maksat normal kosullarda ne kadar emiyor onu cozdum. Az alinca sonra istiyor yine . Bir programi oluyor sonra sonra ... saate bakar ortalama ne kadar zaman aldığını cozdum 1 saatte istedigi zaman 3 saatte istedigi zaman ama genel ortalma benim bebis de ayni sayilir. Dun gece bende dedim acaba bogazina kacsa nasil yaparım tek diyorum. Oyle boyle ogrenecegiz. Sen sık sık emdir. Tam anlamiyla ogrenemedi belli ki ya da zaman aralıkları daha kisaltilmali. Gerci suan ki emmesi cene kaslarinjin kuvvetlenmesi daha tez olur

Hayatımda ilk defa bu kadar uzun evde kaldım cildiricigim

Oh çok guzel yapıyorsun valla canım . Evet dün hastaneye gittik öksuruyordu millet çok rahatsız oldum

Spicelover kuzum bende hep 3 aylık almıstım giydirdiğimde cocuga cuval gibi oldu diye 4-5 tane kücük takım aldım.0-3 değilde 0-1 varmıs onlardan almamısım ben sanki hulk doğurcaz gibi
Kiyafetler suan oluyor da bakalım. Olmam durumda gider alirsiz demişti eşim. Nekqdar dayanir bilmiyorum ama bizimi buyuk dedeye vcekti saniri bioyu55 suan 56 da olabilir 10 gun sonra gorcez

Sen daha evliliğin tadını çıkarmamıssın ki canım
Ah canim ahhh ah :) oyle bir kacasim var ki :))) balayi da olmadi zaten. Bir ara kacacagim da ne zaman bilmiyorum haziranda da ise baslarim diyorum da 8 aylik cocuk emme durumu nasil olur bilmiyorum. Emme kisa sureye inerse eger sabah emer isegiderim 2gibi gelirim degunuk nasil emme durumu olur bilmiyorum. Cok bakici tutmak istemiyorum. Yanımda da goturur muyum our mu ortama bakmam lazim tayin isim olmustu gidince gorecegim bakalim

allahımmmm okudukça dedim yeter artık bitmiyor bu kadarı fazla her şey var memlekette ben güneşin doğum epikrizini istedim öyle bi epikriz yok ortada. Allah razı olsun boy kilo baş çevresi ölçmüşler
Bu arada güneşi bizden kesin alırlardı, annem hemşireye sarılık yüzünden su versek olur mu diye sormuştu çocuğun üstünü biz açıyoruz annem örtüyor filan çok çekişmeli bi hastane süreciydi
kuzu meme ağzından çıktığında peki kendi kendine akıyor oluyor mu?
Bu dediğin problemi bu şekilde yaşıyorum ben de. Güneşin ağzından çıkarıp aralıklı aralıklı verip alıyorum ucu. Bi şekil yöntem buluyorsun zamanla
Kızlar aha da böyle geziyoruz
Anam ben güneşi dışarıda çıplak gezdiriyormuşum

E ekim1903 kuzu nilkuşumun 12 saat uyumadığından bahsetmiştin. Düzeldi mi, düzeliyor mu, nolur düzelsin
Güneş 24 saatin 17 saatini uyanık geçirmeye başladıdüzeldiğini söyle bana

Hafta sonu biz de koye gittik :) evden cikmadi gerci sıcak sobada pisti cocuk :) doktora gittiğimizde koy gidişi donusu arabada bir guzel uyudu beyfendi demek ki yol onlara iyi geliyormus:) millet diyor 40i çıkmadı diye. Bende he ya gecmedi diyorum :) bebek de anne de cikmayacakmis :)

Arabanin sesinden dolayi muhtelemenbanne karni sesi gibi geliyor sanırım:). Bizimki de uyuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…