masallah sizede kuzumMasallah dogdugu gibi buyuyor :) ne cabuk 1 hafta oldu ixcem de:) benim ki de 22 gun oldu :) sut emme isi nasil peki... sarilik gorsugun gibi emdir canim benim bir kac gun surdu o sekilde emdikce gecti. Sukur olmadan da atlattik. Emdikce gecer seninki de nasil bebis
sut guzel geliyor emiyorda ama geceleri tam yeterli gelmiyor. gene duruma gore 20-30 ml mama veriyoruz. isimede geliyor cunku mama yediginde cok cabuk uykuya daliyor
bakalim dr ne dicek yarin. duzenli cis kaka yapiyor, uyaniyor da. uyanikda kaliyor gun icin de bir kac saat. saniyorumki oyle agir bir sariligi yok.
benim annemde kiyafetleri ayarlarken cocugun yorgani nerde onuda yikayalim dedi. bende dedim yokTam Türk işi olmuş yalnızşok olmuşlardır Anacığım da yün yorgan diktiriyor yazlık ve kışlık bebişe üstünü örtmeyeceğim anne diyorum, bana şok şeklinde bakıyor Allahtan geceleri bebeği görmüyor
muslin gene hava aliyor. bende gun icinde salonda yanimizda fln oturttugum da muslin ortuyorum uyuyakalmissa fln. her seferinde derin uyku tulumuna sokmuorm tabi cocuguBizimkinin de koca koca yorganları var attım dolabın üstüne duruyor. Ben aşır diye normal battaniye yerine kat kat müslin örten insanım neticede
ay benm su agrilarim gecsin bende gezicem.Kızlar ben bu kızı çok gezdiriyorum kız gezmeci olacak. Ankara da hafta sonu hava iyiydi parka gittik saatlerce gezdik . Alışverişe zaten her hafta sonu çıkıyoruz . Üşütür mu diye telaş yapıyorum bazen eşim kızıyor ona kalsa şehir dışına ailelere gidecektik kavga dövüş durduruyorum sizde durumlar nasıl
hatta cuma bir yerde depo indirimi var cantalarda , gidemeyecegim icin cok uzgunum
vallahi kuzum eger bebegin zaten ayak uyduruyorsa boyle devam edin. nasil alistirirsan oyle devam eder
anomm masallahKızlar aha da böyle geziyoruz
ya ne bilim yaSpicelover kuzum bende hep 3 aylık almıstım giydirdiğimde cocuga cuval gibi oldu diye 4-5 tane kücük takım aldım.0-3 değilde 0-1 varmıs onlardan almamısım ben sanki hulk doğurcaz gibi
hersey varda bazi sacmaliklar yok degilallahımmmm okudukça dedim yeter artık bitmiyor bu kadarı fazla her şey var memleketteben güneşin doğum epikrizini istedim öyle bi epikriz yok ortada. Allah razı olsun boy kilo baş çevresi ölçmüşler
Bu arada güneşi bizden kesin alırlardı, annem hemşireye sarılık yüzünden su versek olur mu diye sormuştuçocuğun üstünü biz açıyoruz annem örtüyor filan çok çekişmeli bi hastane süreciydi
dogumhanede 2 kisi yanimda , bekleme odasinda da iki kisiye izin vardi. bizimkiler tabi durur mu , aksam 5 is cikisindan sonra herkes ordaydi
valla bizde su veriyoruz 0.25 ml iki gundur.
zaten burda direk emzirceksin gozuyle bakmiuorlar. nasil besliceksin diyorlar. toz mamalarada su konuluyor ya onlari fln anlatiyorlar eger emzirme taraftari degilsen. oyle yada boyle cocuk su aliyor yani.