2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
masallah sizede kuzum
sut guzel geliyor emiyorda ama geceleri tam yeterli gelmiyor. gene duruma gore 20-30 ml mama veriyoruz. isimede geliyor cunku mama yediginde cok cabuk uykuya daliyor
bakalim dr ne dicek yarin. duzenli cis kaka yapiyor, uyaniyor da. uyanikda kaliyor gun icin de bir kac saat. saniyorumki oyle agir bir sariligi yok.
benim annemde kiyafetleri ayarlarken cocugun yorgani nerde onuda yikayalim dedi. bende dedim yoksok oldu nasil yani fln arkadasim vermisti bir tane ama oda hic kullanmadi yeni oaketinde duruyor
Bizimkinin de koca koca yorganları var attım dolabın üstüne duruyor. Ben aşır diye normal battaniye yerine kat kat müslin örten insanım neticede
muslin gene hava aliyor. bende gun icinde salonda yanimizda fln oturttugum da muslin ortuyorum uyuyakalmissa fln. her seferinde derin uyku tulumuna sokmuorm tabi cocugu
ay benm su agrilarim gecsin bende gezicem.
hatta cuma bir yerde depo indirimi var cantalarda , gidemeyecegim icin cok uzgunum

vallahi kuzum eger bebegin zaten ayak uyduruyorsa boyle devam edin. nasil alistirirsan oyle devam eder
Kızlar aha da böyle geziyoruz
anomm masallah puf puf giyinmis
Spicelover kuzum bende hep 3 aylık almıstım giydirdiğimde cocuga cuval gibi oldu diye 4-5 tane kücük takım aldım.0-3 değilde 0-1 varmıs onlardan almamısım ben sanki hulk doğurcaz gibi
ya ne bilim yaherkes dedi sizin bebeginiz buyuk olur. bizde kalipli insanlariz neden olmasin dedik ve olmadi
hersey varda bazi sacmaliklar yok degilbir kadin dogum yapmis, kocasi da diger 4 yasindaki cocuga bakicak kimseleri yok almis hastaneye getirmis gece kalicaklar birlikte. yok efendm neymis cocugun asisi yokmus, ona yatak yokmus kalamazmis hastanede. ee napicak adam cocugu sokaga mi aticak yoksa yeni dogum yapmis esinimi yalniz birakicak . sacma yani.

dogumhanede 2 kisi yanimda , bekleme odasinda da iki kisiye izin vardi. bizimkiler tabi durur mu , aksam 5 is cikisindan sonra herkes ordaydi8-9 kisi vardi fazladan , gelip bizi uyardilar fln sonra en son gelen isten gelirken calisanalra da pizza aldi. daha da kimse donup bakmadi kac kisi var icerde diye

valla bizde su veriyoruz 0.25 ml iki gundur.
zaten burda direk emzirceksin gozuyle bakmiuorlar. nasil besliceksin diyorlar. toz mamalarada su konuluyor ya onlari fln anlatiyorlar eger emzirme taraftari degilsen. oyle yada boyle cocuk su aliyor yani.

ay bizimkilerde herkesle goruntulu konustu, fotolari whatsapp dan attilar ama neymis insta da face de paylasmicakmisim 40 i cikmadanya herkes gordu zaten oyle yada boyle

Canım çok sağol :) hakkaten uykusuzluk zor dün gece beşiği sallayan kolumu kontrol edemiyodum kendiliğinden sallıyo artık
Aaaa keçiörendekindemi yaptın :) bende batıkent medicalpark da yaptım :)
Canım alerji şöyle ilerliyor yani 5.5 sene önce oğlumda öyleydi. Çocuk doktoru alerjiden dolayı yönlendirme yapıyor immunoloji bölümüne. Benim zamanımda direk randevu alamıyorduk illa doktor yönlendiricek. Sonra araştırma hastanesine gittik deri testi yapıldı çoğu alerjinin geçmiş olduğunu ama inek sütü ve ürünlerinin az da olsa devam ettiğini söylediler 2 ay daha diyete devam sonra gelin burda yoğurt yedircez 3 kavanoz getir dediler. Yarım saat arayla 3 kez yoğurt yedirildi takip edildi şükür geçmiştik o zamanlar. Ama şunu hatırlıyorum deri testi yapılırken odada 5-6 anneydik ama şuan pandemiden dolayı inşallah öyle olmaz. Biraz karışık yazdım sanırım ama evet hastanelerde bekleme süremiz vardı ama ordan oraya durumu yaşamamıştık.

Hadi gozun aydin canim bazi geceler benimkiki de az yiyor uyumadaha çok hoşuna gidiyor haliyle:) ama gündüz yeteri yiyor diye düşünüyorum. Bazen yarim saat 40 dk emiyor da az diye düşünüyorum
Saatlerini hep not ediyorum genele bakiyorum 5saat olmus. Ortalama iyi rahatlıyorum. Noot etmenj tavsiye ederim

ay bizimkilerde herkesle goruntulu konustu, fotolari whatsapp dan attilar ama neymis insta da face de paylasmicakmisim 40 i cikmadanya herkes gordu zaten oyle yada boyle
He ya oyle bir durum da var :) ama ben cok kolay kolay atmiyorum amac ne gel de gor diye:) gelemeyenlere atiyorum tabi

Kızlarr yarın tam 1 ay oluyorr ve kontrol var en son 15 gün önce boy kilo ve baş çevresi bakılmıştı o sebeple çok merak ediyorum. Söylemiştim daha önce bıngıldak baya küçük olduğu için baş çevresi gelişimi çok önemli bizim için umarım sorunsuz heeep olması gerektiği gibi büyür. 18 ekimde 2960gr ile yoğunbakımdan taburcu olmuştu kızım en son 27 ekimde 3610gr olmuştu Bakalım yarın sabah neler görücez

Canım onu yapıyor özellikle uyuklarken. Hatta ağzını çekiyor uykuya dalıp, dudağının kenarından birkaç damla süt akıyor
Kuzum, 45 dakikadır memede. Ve az önce ellerini eme eme ağladı. 50 cc sağdığım sütten verdim, sustu. Ben artık dayanamıyorum, tam kabullendim diyorum ama buna anlam veremiyorum, psikolojik olarak çöktüm sanırım. oturdum o kana kana içerken ben ağladım, ben bu kızı besleyemiyorum diye.
Canım uyuyakalınca ağzının kenarından birkaç damla akıyor ama göğsüm akmıyor öyle. Ve ben bu kızın hiç memeyi istemediğini görmedim. Doyunca iter, istemez derler hiç yaşamadım öyle bir şey. Sanırım bunalıma giricem

sagol kuzum .
benim ki emmek yani yemek istiyor ama sutum bitiyor buyuk ihtimalle cunku goguslerim hallac pamugu gibi yumusamis oluyor yetmedigi icinde uyuyamiyor araniyor bazen agliyor , oyuzden mama destegi cikiyorum.

simdi sutu arttirici pompalama yapacagim bir kac hafta o zaman tam duzene oturur.

baby tracker diye bir app var oraya giriyorum herseyi zaten dr a sorucak gun gun . hastanedne cikarken bir haftalim cizelge vermislerdi dolduralim die .
He ya oyle bir durum da var :) ama ben cok kolay kolay atmiyorum amac ne gel de gor diye:) gelemeyenlere atiyorum tabi
biz uzaktayiz ya haliyle atiyoruz , goruntulu ariyorlsr fln. goruntulu konusmakta hayatimda en sevmedig sey de neyse artik diyorum
ay hadi guzel haberlerle gel canim
yarin bizimde ilk hafta dr randevumuz , insallah cok kilo kaybetmemistir kizim

Eklentiler

• 74B1B29F-2AA0-4339-9E87-E2878B24EA66.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 89CC9768-568C-4F49-B6CE-692195278BDA.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 3CF05EB0-F236-41BC-8F96-B67DA770FF3B.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 69
Markasi ne cnm isiyi sabit tutuyor mu

İyi de mecbur hastaneye gidiyorsun zaten hurafe onlar ya çok iyi yapmışsınız

ay benm su agrilarim gecsin bende gezicem.
hatta cuma bir yerde depo indirimi var cantalarda , gidemeyecegim icin cok uzgunum

vallahi kuzum eger bebegin zaten ayak uyduruyorsa boyle devam edin. nasil alistirirsan oyle devam eder
Valla işte karnı toksa dışarda uyuyor keyfi yerinde yani arabayı ve puseti sevdi Allah'tan ama acıkınca mizirdanmaya basliyor

Bizde inanılmaz geziyoruz kaynanam bugün sanki benim kırklı bebem var diyor ama dışarıda huzurlu bizde alıştık dışarıda bakımına birde Antalyadayız ev daha soğuk gerçekten ama bir yandan endişeleniyorum onlar birşeyler söyleyince Bizimkide dışarıda böyle

Eklentiler

• E5448A0B-C07A-43A3-BE36-7097A24D2342.webp
    18 KB · Görüntüleme: 74
Oyy maşallah
Ohio ben Ankara dayım canim sen boşver gezdir ben Antalya da olsam eşim denize sokardi artık

Gezdir gezdir ben 10. Gün başladım site içinde a da olsa gezdirmeye hala da geziyoruz bugün 2,5 saat sahilde gezdik

hope2022 kuzum alıntı yapmamışım bizim Eylül grubundaki yumosamber arkadaşımızın bebeği de çok kusuyordu doktor bebeğin karın usgsini çekmiş çok gazlı alttan çıkaramadığı İçin üstten kusma şeklimde kusuyor deyip gaz ilacına ek bir ilaç daha vermiş. Paylaşır şimdi görünce. Bizim doktor da kusuyor deyince direkt reflü dedi ama ben doktora değiştirdim 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman bu olayı bi sorayım dedim senin de aklında olsun 2. Ay kontrolü İçin.
Hayyal cim sende okursun kusma ile alakalı şeyleri o yüzden etiketledim arkadaşım.

Soğuk hava yoktur uygun olmayan kıyafet vardır kesinlikle çocuklar dışarı çıktıklarını anlıyor ve sakinleşiyorlar

Gaz problemi olan annelerim fikirlerine önem verdiğim biri şöyle bir gaz ilacı paylaşmış, belki doktoruna sorup kullanmak isteyen olur.

Eklentiler

• 788BB5A4-42F8-40FD-B715-63E5D391D1B8.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 2D71FBE8-F00F-444A-A2C6-EA4294F8DC5D.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 50
Yaaaa inşallah kaybettiğini almış olarak tartılır
Yaaa maşallah bal surattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…