2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne kadar güzelmiş spice’im. Keşke burada da böyle sistem olsa. Nasılsınız? Minik kuşun eve alıştı mı

Ne kadar güzelmiş spice’im. Keşke burada da böyle sistem olsa. Nasılsınız? Minik kuşun eve alıştı mı
Iyiyiz kuzum, birbirimizin dilini anlamaya basladik galiba yarin birinci hafta kontrolu var, hafif sarilik var gozlerinde bakalim dr ne dicek .

sen nasilsin ? Doruk neler yapiyor? minik savascimiz

notdefteri2_
ay birde ben sezeryandan uyanirken bebegi odaya annemle esimin yanina goturmusler. Hemsire mama vermis fln sonra cikmis gitmis. Havluya sarmislardi sezeryanda odasindan cikarken. o sekilde bizimkilee vermisler.

annem almis bebegi montunu serip ona sarmis birde , usur diye asagi odaya inerken hemsire gelmis bakmis bebek yerinde yok, “ ee asagi gidicez bebek nerde demis” bizimkilerde koltugun ustunde monta sarili halini gostermisler dedim iyiki aramamislar sosyal hizmetleridogar dogmaz kaptircaktik cocugu

Benim de ilk iki hafta resmen kavga etti memeyle ayakta yürüyerek emzirince bir iki dk emiyordu bir de yaraydi off. Bu kayinvalideler muhakkak gereksiz şeyler söylüyor sebep ne acaba . Benim kayınvalidem bir sagarmis bir bardak süt cikarmis sütüm gelmiyordu o sırada bunaltı anlatıyor bana

Aynen elini ayağını çırpıyor yavrum ve ağlayıp memeyle kavga etmeye başlıyor. Ben öyle olduğu zaman beş dakika sağıyorum. Tüm deliklerden tazyikli geliyor sanırım ilk başta. Sütümuz de artıyor demekki.

Iyiyiz kuzum, birbirimizin dilini anlamaya basladik galiba yarin birinci hafta kontrolu var, hafif sarilik var gozlerinde bakalim dr ne dicek .

sen nasilsin ? Doruk neler yapiyor? minik savascimiz
Nee bir hafta mı oldu maşallah ya zaman nasıl geçiyor doğur diye bekliyorduk

Kizlar devlet memuru olanlara soruyorum. Sigorta ameliyat parasinin bir kismini karsiliyor mu... neyi karsiliyor. Bizim verdiğimiz paradan ekstra bir ucret de sigorta mi ödüyor 2 mesaj 2 tutar geldi cunku. E devlette 1. Gelen mesaja baktim bebek 1 gun yogun bakimda da yatti . Ona verilen ilaclar da yazıyordu. Sezeryan da yazıyordu . Sordunuz mu siz

Hiperlaktasyon mu yoksa ay bu emzirme de keşke herkeste bir sorunsuz seyretse… çok gelir dert, az gelir dert.
Canım bilemiyorum ki wmw gerçekten çok bezdim artık. Dediğin gibi az olsa dert çok olsa dert. Emzirmeden önce sürekli sağmak da hiç pratik değil ki, sterilizasyonu bi sürü zaman alıyor zaten sağma makinesinin bebeyle onu hangi ara yapayım

Masallah dogdugu gibi buyuyor :) ne cabuk 1 hafta oldu ixcem de:) benim ki de 22 gun oldu :) sut emme isi nasil peki... sarilik gorsugun gibi emdir canim benim bir kac gun surdu o sekilde emdikce gecti. Sukur olmadan da atlattik. Emdikce gecer seninki de nasil bebis

Canım başta yapmıyor ama onu, mesela ben mochi'yle kendimi sağıyorum biraz önsütü en azından, başta güzel emiyor gibi oluyor sonra hırslanıyor, aslında tam olması gereken gibi yurkunma sesini duyacağım şekilde emiyor sonra boğazond kalıyor ödüm kopuyor. Çocuğu Emzirmek korku filmi izlemek gibi bi hâl aldı, acaba pozisyonda mı bi sıkıntı var diyorum ama annemler diyor ki hayır gayet normal tutuyorsun. Napacağkmı bilemedim gerçekten

Tam Türk işi olmuş yalnız şok olmuşlardır Anacığım da yün yorgan diktiriyor yazlık ve kışlık bebişe üstünü örtmeyeceğim anne diyorum, bana şok şeklinde bakıyor Allahtan geceleri bebeği görmüyor

‘Deney yapıyorum diyeceğim geldi’
Ay hayyalcim valla ne güldüm ya Allah da seni güldürsün. Bu kayınvalidelerin sütle derdi ne ben anlamadım az gelir dert çok gelir dert. Benimki de tazyikten dolayı memeden çıkıp duruyordu süt mü gelmiyor acaba diyor. Hayır şüphe ettim sıktırdım mememi geliyor. İnsanı psikopat yapıyorlar

Canım merak ettiğim için soruyorum, eds yerine neden şırınga kullanmıyorsun? Ben mi yanlış yapıyorum acaba? Kimse eds demedi bana şırıngayla doyuruyorum ben

Bizimkinin de koca koca yorganları var attım dolabın üstüne duruyor. Ben aşır diye normal battaniye yerine kat kat müslin örten insanım neticede

kiz benide dogum korkutuyor yoksa cocuktan yana skintim yok
Kudurmayalım genede duralım durduğumuz yerde
Anaları yanlarında olanlar nasıl da belli, nasıl da cesurlar, nasıl da korkusuzlar, hele yiğitlerime bakın hele.
Canım anam nereye ben oraya artıık kocayı görmüyorum ben şuan diyorum 40 çıktıktan sonra snaa geliyim bende 1 hafta da ben sende kalayım diye
Benim oğlan şöyle 1 haftadır kendine geldi canım. Şuan 3.450 olmusuz bugün kontrolümüz vardı. Pazartesi 3.330 duk bu hafta emme konusunda kendine geldi. Hissediyorum aktif emmesi arttı önceden 3 kez emme hareketi yaptıysa duruyordu şimdi biraz daha emiyor öyle dinlenmeye geçiyor. Biberonla mama vermeye devam. Sen sanırım mama değil kendi sütünğ veriyorsun. Valla damlatan varsa o daha kolay kuzum gögsün kahve yerine 2-3 damla damlatsınlar o süt geldikce kolayca cekiyor içine. Reflü bizde de var L Lalalala1 canım bu kadar yoğun kusmayı ona bağladı. Aynı büyüklerdeki gibi sen ne yersen bebekte onu yemiş oluyor o yüzden asitli şeyler yeme işte domates, kola, portakal vs dedi. Emzirirken çocuk yatar pozistonda olmasın hafif eğimli olsun dedi. Emzirdikten sonra kesinlikle gazını çıkar dedi. 10-15 dk yatırmadan kolunda dik poziyında beklesin dedi. Reflğ yatagından kayıyorlar o yüzden yatagını dikleştir reflü yatagını altını vs değiştirken ytagı dısında bir yere koyacağın zaman kullan dedi. Reflü yatagındansa şu yataşın baby jorn mi neydi ismi öyle bi yatağı var o daha mantıklı geldi hemde kemeri var ya ona bakcam yada ana kucağı tarzı bir şey alcam bizimle birlikteyken yatarak durmasın diye. Öyle bir büyüyecekler kii canım arkadaşım her şey geçmiş olacak her şey güzel olacak
Öyle bi dolu dolu akarmış ki biide Hani söylemede amaç neymiş acaba. 2.700 doğan kocam 40 cıktıgında 5 kg olmus şimdi gülüyorum ama işte insan o an deli oluyor. Bende kalkmısım cocuga mama yapıyorum ama iç dünyamı gör insallah hememcecik bırakırız dünyanın en doğal maması olsa bile anne sütü kadar değil sonucta. Kendimle konusuyorum bırakcaz sütüm bol bol gelecek diye içimden telkin ediyoeum ordan bir ses maazallah benim bir sütüm vardı şarıl şarıl akardı diye

Benim sütüm evde ne zaman eşim ben kaldık ve biraz uykumu almaya başladım o zaman arttı . Kız kardeşim vardı çok zorlandım başta ama iyi ki hem annem hem kayınvalidem gitmiş. Gelen süte de yagsiz herhalde çocuğa yaramıyor diyordu zaten bende ağlıyordum çocuğu besleyemiyitum demek ki diye ay normalde çok fena bir insanımdircanını sıkma hope emin ol sakinlestikce ,sağım yaotikca bol bol emzirdikce artacak . Ayrıca kafanda kurma hiç anne sütü kadar iyi değil diye ben daha öncede yazdım eşimle ben çok fena hasta olduk bebek daha yeni doğmuş ve çoğunlukla mama veruyoruz benim sütüm damla damla geliyor hiçbir şey olmadi maşallah diyim millet göğüslerim sarkmasin diye emzirmiyor mama veriyor eskiden anneler buskiviyi süte ezer verirmiş birşey olmamış o çocuklara da bizimkilere niye olsun

Kızlar ben bu kızı çok gezdiriyorum kız gezmeci olacak. Ankara da hafta sonu hava iyiydi parka gittik saatlerce gezdik . Alışverişe zaten her hafta sonu çıkıyoruz . Üşütür mu diye telaş yapıyorum bazen eşim kızıyor ona kalsa şehir dışına ailelere gidecektik kavga dövüş durduruyorum sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…