2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım Tane kimyon aldım frenchpresste demliyorum. İçine rezenenin poşet çayından da attım. Normalde rezeneye bulaşmak istemiyordum da mecbur kaldım artık.
Dün yediğim 2 öğünde yemeğe azcık toz kimyon da sepeledim
İyi geldi cok şükür bu sabah da kendi kendine cok kıvranıyordu. Gazını kendi çıkardı

Çok sağol canım. Çok soruyorum ama ne kadar suya ne kadar kimyon atıyosun

Ben kırkımdan sonra adet oldum 17 gündür adetim bugünde doğum kontrol hapım bitiyor yine adet devam eder düz duvara ben tırmancam yakında 2,5 ay burdan hamilelikte 2,5 ay 5 ay oldu hayır korkuyorum nasıl yapıldığını unutmuş olabilirim

ben galiba spiral taktircam ama dun konustugum hemsire , eger emzirmeye devam edicekse en az 4-6 ay sonra korunma yontemlerine basla dedi . cunku bazi haplar sut kalitesini vs dusuruyormus

En sağlamı koca kişisinden uzak kalmak o zaman hayır çocuk olsun diye 1 seneye yakın nerdeyse uğrastık şimdide olmasın diye mi uğrascam

Ya yerim ben onu keyifçi demek keyifçi inşallah biraz daha zamanla düzene girer büyüdükçe kapasite de artar
Çok sağol canım. Çok soruyorum ama ne kadar suya ne kadar kimyon atıyosun
Valla göz kararı kuzum bi 300ml suya 2-3 çay kaşığı atıyorum. Sıcak soğuk artık ne zaman nasıl denk gelirse içiyorum.
Sabah karanlıkta yanlış bardağı almışım içinde rezene varmış üzerine su doldurdum içiyorum. Rezene kokuyor diyorum bardağı mı yıkayamadım acaba bu niye rezene kokuyor makine yıkıyo ne alaka diye kendimle tartıştım algılamam uzun sürdü öf uykusuzluk cok zor

cnm havada mikrobu öldürüyor burnu açıyor

ayy hic sormaa
simdi birde vucut alisti bagisiklik kazandi , hemen tutar
tiktok oyle videolarla dolu
Benim arkadaş tüp bebek yaptırdı. Bebeği doğdu nasılsa olmuyor diye korunmadı bı daha oldu. Sonra korundu, nasılsa korunuyorum dedi bı daha oldu şimdi üç bebesi var

Benim arkadaş tüp bebek yaptırdı. Bebeği doğdu nasılsa olmuyor diye korunmadı bı daha oldu. Sonra korundu, nasılsa korunuyorum dedi bı daha oldu şimdi üç bebesi var
abovvv
benim arkadasta senelerce tup bebek denedi, oldu ama o da ayni sekilde olmuyor diye dikakt etmedi. Ikincide hemen oldu

İnşallah kuzum. Yeni derdimiz emerken boğulma. Tam böyle emerken çekme ve yutkunma seslerini duyuyorum artık aha aktif emme bu işte dedim, şimdi de öyle emdiğinde 30 saniye geçmeden boğuluyor, boğazında kalıyor. Emzirme fobiye dönecek artık bende, hiç dertleri bitmiyor

Hiperlaktasyon mu yoksa ay bu emzirme de keşke herkeste bir sorunsuz seyretse… çok gelir dert, az gelir dert.

Bant yok canım. Ben de uyku tulumu siparişi vereceğim bugün. Gece internette ani bebek ölümlerini araştırınca gözüme uyku girmedi. Bir an önce tulum gelsin, reflü yatağını falan da çıkarıcam. Gece nöbet tutuyorum seni de okuduğumdan beri

Kızlar çarşamba günü hastaneye gideceğim alerjiden şüpheledngm için.
Ama devlet hastanesi önce çocuk Dr sonra alerji ye gidecekmisim ankarada olanlar doğumu medikalpark da yaptım kizim orda yattı yoğun bakımda çocuk Dr u Burak bey harika biri zaten alanı yeni doğan (o Dr u tavsiye ederim) bende ona gitmek istiyorum ama ücreti 500 küsür olmuş umarım devlet hastanesinde ordan oraya sürünmem inşallah alerji degildr

Valla bu mesajını görüp öyle ümitlendim ki maşallah
Eds olayı parmakta aslında zor değil ama memeyi ayrı teklif et, eds ayrı yap süt sağ filan derken bitap düşüyorum. Yarın gene tarttırmaya gideceğiz doruku. Memede uyuma olayı var bir dr. Geliyor 2 fırt sonra uyuyor. Yerine koyuyorum uyanıyor. Bir de reflü yatağından nefret ediyor Ama bebek reflüsü var. Mecbur yatırıyorum böyle bir döngü ya da döngüsüzlük
O damlatma olayını benim emzirme danışmanım da söyledi ama pratik oluyor mu ya? Çok arada kaldım.
Hiç bitmeyecek gibi geliyor bu eds olayı ama bitecek diyor danışman da. Metehan ne zaman kabul etti memeyi tamamen? Kaç kiloda yani? Biraz umut ol bana
Bir bebeği annesinden daha ziyade kimse düşünemez. Ki sen ona ne iyi gelir herkesten iyi bilirsin ve düşünürsün. Amaç ne dersen, tamamen kadın düşmanlığı olduğunu düşünüyorum. Kişisel tatmin elde etmek.
Mesela Doruk memeyi çok zar zor kabul ediyor. Geçen kayınvalidem gelmiş neden eds yapıyorsun memeden alması faydalı diyor. Deney yapıyorum diyeceğim geldi
Etrafa bakmamak lazım, mümkün olduğunca bebekle birebir kalıp kalabalıklardan uzak olmak lazım.

Anaları yanlarında olanlar nasıl da belli, nasıl da cesurlar, nasıl da korkusuzlar, hele yiğitlerime bakın hele.
kiz zaten bugun anama dedim siz olmasaydiniz ben bu uykusuzlukla cocugu kesin sosyal hizmetlere kaptirmistim
kuzum burda yatak ve besikleri bile devletin belirledigi standartlarda satmak zorundalar.
zaten seni hastanede kaldigin surece gozlemliyorlar. misal ben cikmadan gelip baktilar nasil emziriyorum , uyuturken nasil uyutuyoruz.

ilk iki gun burnu biraz tikaliydi, sezeryan dan dolayi normalmis. annem basinin altina bir havlu koydu nefesi rahat alson die, gelip baktiklarinda hemen cikarttilar onu. omuzlari yatakta olacak dediler . duz yatirip burun deliklerinden nasil nefes aldigini izlettirip oyle olmasi lazm die anlattilar bir saat.

her yere asmislar yatak nasil olmali vs diye. bir surude bilgilendirici brosur verdiler. cikmadan egitim verdiler . dun de hemsire haftalik kontrol icin aradi, istersen evine gelip ziyaret edebilirim fln dedi.
baya rahat birakmiuorlar insani

ben dun gece besigin arasindan soyle bakinca sanki uyku tulumu agzina gelmiste kizarmis gbi gordum, yataktan oyle bir korkuyla kalktim ki resmen hayal gormusumyatiyordu misil misil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…