Canım Tane kimyon aldım frenchpresste demliyorum. İçine rezenenin poşet çayından da attım. Normalde rezeneye bulaşmak istemiyordum da mecbur kaldım artık.-Sunshine canımm şu kimyon çayını nasıl yapıyosun ne kullanıyosun normal kimyon mu? Benm kız artık gaz sancısı geldiğinde birden sıçrayıp can havliyle beni cimciriyo bende içeyim diyorum kimyon çayından inşallah işe yarar
Çok sağol canım. Çok soruyorum ama ne kadar suya ne kadar kimyon atıyosunCanım Tane kimyon aldım frenchpresste demliyorum. İçine rezenenin poşet çayından da attım. Normalde rezeneye bulaşmak istemiyordum da mecbur kaldım artık.
Dün yediğim 2 öğünde yemeğe azcık toz kimyon da sepeledim
İyi geldi cok şükür bu sabah da kendi kendine cok kıvranıyordu. Gazını kendi çıkardı
Ben kırkımdan sonra adet oldum 17 gündür adetim bugünde doğum kontrol hapım bitiyor yine adet devam eder düz duvara ben tırmancam yakında 2,5 ay burdan hamilelikte 2,5 ay 5 ay oldu hayır korkuyorum nasıl yapıldığını unutmuş olabilirimBi insan osurunca neden mutlu oluyoruz anneliğe bak deli işi gerçekten bu arada nurse harveys işe yarıyo bizde verdikten yarım saat sonra gümbürt diye ses geliyor
Bir diğer olay aramızda kırklanıp gerdeğe giren var mı benm üç günüm kaldı lakin hayla temizlenemedim ben ne zaman gerdeğe gircem seda abla ya
ben galiba spiral taktircam ama dun konustugum hemsire , eger emzirmeye devam edicekse en az 4-6 ay sonra korunma yontemlerine basla dedi . cunku bazi haplar sut kalitesini vs dusuruyormus
Ya yerim ben onu keyifçi demek keyifçiUykusuna düşkün değil teyzesiii, tembel benim kızım tembel :) günde toplasan 2 saat ya uyuyordur ya uyumuyordur. Memeye gelince hemen şekerleme yapar, emmez ama doğru düzgün uyumaz da :) iki cokcoklar uyur, uyanır bi cokcok yapar, sonra 2 dakika daha yok, sonra uyanıp sinirlenip saldırır, 3 cokcoklar yine gider. Ama alıp yerine yatırayım, doğru düzgün uyusun bari dersem hoop uyanır, sinirlenir memeye saldırıp çekiştirip yumruklayıp yine 2 cokcoklar, sonra yine uyuklartam bir troliçe benim kızım
Valla göz kararı kuzum bi 300ml suya 2-3 çay kaşığı atıyorum. Sıcak soğuk artık ne zaman nasıl denk gelirse içiyorum.Çok sağol canım. Çok soruyorum ama ne kadar suya ne kadar kimyon atıyosun
kendı kendıne dengelemiş kuzum,ama doğduğunda cok rahat taşınıyordr.Evet şişko doğduama aynı hızla devam etmedik mama vermedim başlarda sanırım aç kaldı kilo alamadı şimdi veriyorum artık günde 3 kez mama şuan 5.300 oldu 44 gunluk
cnm havada mikrobu öldürüyor burnu açıyorNe kadar da uykusuna düşkün bi bebe
Eklemleri arasına ıslak pamuklar koymayı denedin mi bazı öğünlerde böyle yaparak emdiği miktarı artırabilirsin en azından. Biz de bi 20 -25gün filan cok cok zorlanmıştık maalesef
Rica ederm yalnız annelik zor maalesef
Evet canım elenatal 3, d vitamini, Demir ilacı devam. Şimdi bi de kalsiyum alacağım süt ve süt ürünlerini komple kesince, mecbur.
Kuzum soğan+karanfil ne işe yarıyor tam olarak
Kuzum ilk ay kilo alımı cok güzel işte maşallah. 1200 almış görünüyor.
Ya bak bu sene ülkede yabancı insanı çoğaldı hastalığı çoğaldı maskeler çıktı çeşit çeşit salgın hastalık var herkes hasta.. sen ne kadar korusan da bulaşıyor. El kadar bebeme amip bulaşmış yani. ve el hijyenime cok dikkat ediyorum meme ucumu hep temizliyorum ama maalesef olmuş. Belki benden bile bulaşmadı.
YouTube da dr Osman gönülal var. Burun temizleme videosu var bi izle istersen. Orda Her emzirme öncesi burun temizlenmesinden bahsediyor günde 7-8 defaya kadar. Burun açık olmayınca aktif de ememiyor bebek.Başka videoları da var bu hastalıkla alakalı.
Alerji kanda çıkması için biraz erken ama gaitaya bi baktır istersen. Fotoyu gördüm evet mukus var.
İyi bi doktor değerlendirmesi süreç için önemli geçmiş olsun.
Canım allianz anne bebek Kocaeli 9100 gibi bi şey ödedik biz.
Gaz damlası hariç hepsini yaşadık yaşıyoruz. Alerjik mevzulardan çekinip kimyon içmeyi bırakmıştım. Dün gece bir bardak, bugün 3 bardak içtim. Masajlar eşliğinde günlerdir çıkarmadığı gazı aşağıdan çıkarabildi. Bir de kendini Batırmış biraz o yüzden 1 saat önce sıcak su dolu kovaya batırdık. Biraz da içinde karnını ovdum. Güzel bir emiş ardından su an biraz mıkırdansa da uykuya geçti. Gerçi 18 saatte 4 saat uyudu bugün. Umuyorum ki 4 e kadar uyur. Sürekli kollar hareket halinde bakalım..
Bizimkinin de bez doluluk oranı cok azaldı. Kilo alımı da eskisi gibi değil. Ama antibiyotik süreci ve alerji durumları da eşlik ediyor. Gazdan dolayı da aktif ememedi maalesef yapıyor.
Bak görüyorsun süreçlerimizi. bordo bereli gibi hazırlan bunaaaadolabı buzluğa doldurun
Suan bizim bundan beter durumda ama evet mukus var canım. Tek başına bi anlam ifade etmeyebiliyor sen listele belirtilerinizi. Fotoyu da Çek doktoruna göster hepsini
ayy hic sormaaEn sağlamı koca kişisinden uzak kalmak o zamanhayır çocuk olsun diye 1 seneye yakın nerdeyse uğrastık şimdide olmasın diye mi uğrascam
Benim arkadaş tüp bebek yaptırdı. Bebeği doğdu nasılsa olmuyor diye korunmadı bı daha oldu. Sonra korundu, nasılsa korunuyorum dedi bı daha olduayy hic sormaa
simdi birde vucut alisti bagisiklik kazandi , hemen tutar
tiktok oyle videolarla dolu
abovvvBenim arkadaş tüp bebek yaptırdı. Bebeği doğdu nasılsa olmuyor diye korunmadı bı daha oldu. Sonra korundu, nasılsa korunuyorum dedi bı daha olduşimdi üç bebesi var
İtiraf ediyorumm cocuktan değil sezeryandan korkuyorumayy hic sormaa
simdi birde vucut alisti bagisiklik kazandi , hemen tutar
tiktok oyle videolarla dolu
kiz benide dogum korkutuyor yoksa cocuktan yana skintim yokİtiraf ediyorumm cocuktan değil sezeryandan korkuyorum
İnşallah kuzum. Yeni derdimiz emerken boğulma. Tam böyle emerken çekme ve yutkunma seslerini duyuyorum artık aha aktif emme bu işte dedim, şimdi de öyle emdiğinde 30 saniye geçmeden boğuluyor, boğazında kalıyor. Emzirme fobiye dönecek artık bende, hiç dertleri bitmiyorYa yerim ben onu keyifçi demek keyifçiinşallah biraz daha zamanla düzene girer büyüdükçe kapasite de artar
Valla göz kararı kuzum bi 300ml suya 2-3 çay kaşığı atıyorum. Sıcak soğuk artık ne zaman nasıl denk gelirse içiyorum.
Sabah karanlıkta yanlış bardağı almışım içinde rezene varmış üzerine su doldurdum içiyorum. Rezene kokuyordiyorum bardağı mı yıkayamadım acaba bu niye rezene kokuyor makine yıkıyo ne alaka diye kendimle tartıştım algılamam uzun sürdü öf uykusuzluk cok zor
Hiperlaktasyon mu yoksaİnşallah kuzum. Yeni derdimiz emerken boğulma. Tam böyle emerken çekme ve yutkunma seslerini duyuyorum artık aha aktif emme bu işte dedim, şimdi de öyle emdiğinde 30 saniye geçmeden boğuluyor, boğazında kalıyor. Emzirme fobiye dönecek artık bende, hiç dertleri bitmiyor
İtiraf ediyorumm cocuktan değil sezeryandan korkuyorum
Anaları yanlarında olanlar nasıl da belli, nasıl da cesurlar, nasıl da korkusuzlar, hele yiğitlerime bakın hele.kiz benide dogum korkutuyor yoksa cocuktan yana skintim yok
Bant yok canım. Ben de uyku tulumu siparişi vereceğim bugün. Gece internette ani bebek ölümlerini araştırınca gözüme uyku girmedi. Bir an önce tulum gelsin, reflü yatağını falan da çıkarıcam. Gece nöbet tutuyorum seni de okuduğumdan bericanim reflu yataginin bebegi tutmasi icin bandi yok mu ?
ben bir tane almistim daha hic kullanmadm ama resmoni ekliyorum. Bebegi tutmasi icin citcitli saglam bir bant var .
uyku tulumlari var , bak onuda ekliyorum. onun evin derecesine gore olan kumaslari var . onlari bir arastir. yorgan yada battaniye ortmene gerek kalmiyor.
ornegin bizim ev 24-26 derece , tulumun kumasi ona gore , icine bir zibin atlet ve bir uzun kol alt ust giydiriyoruz o kadar. sadece klima vuruyor diye sapka takiyoruz . normalde onu takmayin diyorlar.
Valla bu mesajını görüp öyle ümitlendim kiEds olayını bıraktım kuzum ben gögsü emmede çok şükür sorunumuz yok. Mama veriyorum o ayrı 3 saatte bir oldugu için. Diğer saatlerde ne zaman emmek istiyorsa gögsümde zaten emmeside kuvvetlendi birazcık sütte arttı mı derdimiz bitecek insallah. 90 cc den 60 cc düştük simdide 45 cc veriyoruz. Açlık ağlamasını çözdük ona çok mutluyum. Açıktıgında gerçekten hep o şekilde ağlıyor. Baska ağladıgında emziriyim diyorum memeden uzaklasınca tekrar aynı tonla ağlıyor fakar açlık ağlamasında memeyi veriyorum emiyor 5 dk emdi diyelim memeyi çektiğimd ağlamaya devam etmiyor. Midesini kandırıyor minik kuşum o 5 dakikada
Doruk bey alışacak annesi merak etme azıcık daha çenesi büyüyüp kuvvetlensin eds filan hepten bitecek. Memeye damlatmayıda deneyebilirsin eds den bana o daha kolay geliyor ama yanında birilerş var mı. Doruk kuş emerken emdiği yerin yakınına gögsüne süt damlatsınlar. Ya o boru olayı emzirmede olmuyor danışman o kadar güzek yerleştiriyor ki hemen cocukta kabul ediyor. Evdekilerle dene dene artık yanıma gelen olmuyorbende biberon veriyorum. İnsallah sen bu azminin karsılıgını alırsıın
Bir bebeği annesinden daha ziyade kimse düşünemez. Ki sen ona ne iyi gelir herkesten iyi bilirsin ve düşünürsün. Amaç ne dersen, tamamen kadın düşmanlığı olduğunu düşünüyorum. Kişisel tatmin elde etmek.Canım valla artıyor azalıyor önemli olan bu değil ki gerekirse tekrar mama veririm . İlk bir haftalıkken mama sütten fazlaydi ben çok fena hasta oldum birşey olmadı çocuğa . Bu anneleri böyle uzmenin yetersiz hissettirmenin mantıkgi ne ki? En çok biz isteriz evladımız doysun . Etrafa bakmamak lazım ama lohusalıkta böyle saçma sapan konuşanları unutmadım
kiz zaten bugun anama dedimAnaları yanlarında olanlar nasıl da belli, nasıl da cesurlar, nasıl da korkusuzlar, hele yiğitlerime bakın hele.
kuzum burda yatak ve besikleri bile devletin belirledigi standartlarda satmak zorundalar.Bant yok canım. Ben de uyku tulumu siparişi vereceğim bugün. Gece internette ani bebek ölümlerini araştırınca gözüme uyku girmedi. Bir an önce tulum gelsin, reflü yatağını falan da çıkarıcam. Gece nöbet tutuyorum seni de okuduğumdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?