2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bio gaia kullanıyorduk ek olarak sabah öğle akşam 8 damla vicol gaz damlası ekledi

Kızlar benimki de çok kusuyor her emmeden sonra hem kusma hem hıçkırık yoruluyor resmen çocuk

Kizlar selam 10.gunden sonra kanamam durdu gibi lekelenmeye donustu bugun 14.gun bir anda parcali yogun kanamam geldi normal mi aranizda yasayan var mi

Kızlar benim bebeğim her bez açtığımda kakasını az da olsa yapmış oluyor ki neredeyse doğduğundan beridir böyle rengi de sarı ve pütürlü ve sesli yapıyor çoğunlukla acaba normal mi? Bir de akşam saat 12-2 arası çok gaz sancısı oluyor yani gazını çıkarıyor da aslında ama bitmiyor anlamadığım bir şekilde. Sizlerden böyle olan oldu mu? Kontrolde soracağım ama merak ettim yaşayan var mı diye

O refakatçi durumu saçmaymış ya. Yazık hani küçücük çocuğa.
Bizde de normalde tek kişi kalabiliyor da bizde 2 kişi kaldı. Ek yatak istemediğin sürece soran olmadı biri sandalyede biri kanepede
Hahaha mükemmel mantık pratik zeka pizza fikri cok iyi olmuş
prenses sağlıkla kolaylıkla büyüsün inşallah
Daha az mı diye düşünüyorum
Ay ben giydirmiyorum bizim pusete oturtamıyorum yoksa canım. Sığmıyor.
Biraz kalın giydirip battaniye örtüyorum sadece
Dışında da mamky puset örtüsü var fermuarlı, iyi oluyor

Yol alır bir şekilde o işler. Ortama duruma göre karar verirsin bebişin bakımı ile ilgili
Bende öyle dedim bakınca. Evde giydirdiğim kıyafetler müslinle kollsr dısarada oacsk şekilde sarıyorum. Pusete koyup üzerine psmuklu battsniye örtüyorum
Hacettepe yada batıkkenteki hastane arasındaydık eşimle hacettepeye gittik yoksa yan yana doğururduk tarihlerimizde aynı
Ben o durma noktalarına inanmıyorum ya ne kadsr versen yiyeceklermiş gibi
Bugün gittim doktora bir sonrakinde sorayım bakalım canım. Ay bi geçseydi o da bende yoruldum bu kusma işinden
Kizlar selam 10.gunden sonra kanamam durdu gibi lekelenmeye donustu bugun 14.gun bir anda parcali yogun kanamam geldi normal mi aranizda yasayan var mi
Bende 15 gün azar azar geldi sonradan arttı parçalı gelmedi ama adet olur gibi yoğun

Kızlar nasılsınız mesajları okumaktan yetişemiyorum ki yazıyım daha 2510. Sayfadayim çok geriden geliyorum ben yetisemeden geri doluyor sayfalar alıntılarim bile birikti birşey sorcam bebeğimin migdesi bulanıyor sürekli kusacak gibi oluyor öğürüyor ağzına tükürük geliyor sizde böyle bişey oluyor mu korkuyorum uzun sürünce boğuluyor gibi yapıyor

Var canım devamındads kusma oluyor bende

Var canım devamındads kusma oluyor bende
Kusma da oluyor ama bazen sadece öğürüyor kusmayı başının altına yastık koyarak azalttım altını bile değiştirirken basının altına destek yapıyorum kusması çok azaldı yok denecek kadar

Kusma da oluyor ama bazen sadece öğürüyor kusmayı başının altına yastık koyarak azalttım altını bile değiştirirken basının altına destek yapıyorum kusması çok azaldı yok denecek kadar

Artık bende öyle yapcam eğimli yatırcam her yerde çocuğu kustukcs daha kötü oluyor sanki

Artık bende öyle yapcam eğimli yatırcam her yerde çocuğu kustukcs daha kötü oluyor sanki
Yap canım baya fayda görürsün üstünü bile değişsem alt değişme örtülerinin yastıkları varya onu koyuyorum her yere yatağı da aynı baya fayda görürsün benimki püskürterek kusuyordu bide her emzirmeden sonra mutlaka gaz çıkar bunlar azalttı

Ben emzirmeden sonra çoğu zaman gazını çıkaramıyorum:/ Doktor mutlaka çıkar dedi, internette her yerde çıkarın yazıyo ama çıkmıyo. Belki 15 20 dk uğraşıyorum ama çıkmayacağı varsa çıkmıyo. Karnında da çok birikmiş şişmiş iyice. Doktor biogaia verdi bakalim ikinci kere vericem bugün.

Kizlar devlet memuru olup ozel hastanede doguran var mi ... sgkdan mesaj gelmisti. Devlet bir kismini karşılamis da ozel hastane fazla mi aliyor anlamadim . Sormak istedim

Bende gaz her zaman cikartamiyorum. Ama tabi bacaklari buzerse ugrasiyorum

Bestlak mi ne onu oneriyorlar. Bol su ve rezene cayi içiyorum suanlik yetiyor herhalde sut. Insallah artar canim da mamayi iptal edersin :)

Cene kaslari kuvvetsiz belki de anlamadim valla. Yalanci meme istersen ver dicem . Tecrubelilere sormak lazim da en azindan cene kuvvetlenir. Alamiyor demek ki... ustune git ama derim emme araliklarini azalt. Tekrar almiyor mu biraktiginda memeyi peki . Memeyi degistirerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…