- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Bio gaia kullanıyorduk ek olarak sabah öğle akşam 8 damla vicol gaz damlası eklediGezdir gezdir ben 10. Gün başladım site içinde a da olsa gezdirmeye hala da geziyoruz bugün 2,5 saat sahilde gezdik
hope2022 kuzum alıntı yapmamışım bizim Eylül grubundaki yumosamber arkadaşımızın bebeği de çok kusuyordu doktor bebeğin karın usgsini çekmiş çok gazlı alttan çıkaramadığı İçin üstten kusma şeklimde kusuyor deyip gaz ilacına ek bir ilaç daha vermiş. Paylaşır şimdi görünce. Bizim doktor da kusuyor deyince direkt reflü dedi ama ben doktora değiştirdim 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman bu olayı bi sorayım dedim senin de aklında olsun 2. Ay kontrolü İçin.
@Hayyal cim sende okursun kusma ile alakalı şeyleri o yüzden etiketledim arkadaşım.
Kızlar benimki de çok kusuyor her emmeden sonra hem kusma hem hıçkırık yoruluyor resmen çocukGezdir gezdir ben 10. Gün başladım site içinde a da olsa gezdirmeye hala da geziyoruz bugün 2,5 saat sahilde gezdik
hope2022 kuzum alıntı yapmamışım bizim Eylül grubundaki yumosamber arkadaşımızın bebeği de çok kusuyordu doktor bebeğin karın usgsini çekmiş çok gazlı alttan çıkaramadığı İçin üstten kusma şeklimde kusuyor deyip gaz ilacına ek bir ilaç daha vermiş. Paylaşır şimdi görünce. Bizim doktor da kusuyor deyince direkt reflü dedi ama ben doktora değiştirdim 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman bu olayı bi sorayım dedim senin de aklında olsun 2. Ay kontrolü İçin.
@Hayyal cim sende okursun kusma ile alakalı şeyleri o yüzden etiketledim arkadaşım.
philips avent ikiside cnm ama 6 sene onceki modelleriMarkasi ne cnm isiyi sabit tutuyor mu
oh masallahValla işte karnı toksa dışarda uyuyor keyfi yerinde yani arabayı ve puseti sevdi Allah'tan ama acıkınca mizirdanmaya basliyor
amin kuzumYaaaa inşallah kaybettiğini almış olarak tartılır
Yaaa maşallahbal surattt
O refakatçi durumu saçmaymış ya. Yazık hani küçücük çocuğa.masallah sizede kuzum
sut guzel geliyor emiyorda ama geceleri tam yeterli gelmiyor. gene duruma gore 20-30 ml mama veriyoruz. isimede geliyor cunku mama yediginde cok cabuk uykuya daliyor
bakalim dr ne dicek yarin. duzenli cis kaka yapiyor, uyaniyor da. uyanikda kaliyor gun icin de bir kac saat. saniyorumki oyle agir bir sariligi yok.
benim annemde kiyafetleri ayarlarken cocugun yorgani nerde onuda yikayalim dedi. bende dedim yoksok oldu nasil yani fln arkadasim vermisti bir tane ama oda hic kullanmadi yeni oaketinde duruyor
muslin gene hava aliyor. bende gun icinde salonda yanimizda fln oturttugum da muslin ortuyorum uyuyakalmissa fln. her seferinde derin uyku tulumuna sokmuorm tabi cocugu
ay benm su agrilarim gecsin bende gezicem.
hatta cuma bir yerde depo indirimi var cantalarda , gidemeyecegim icin cok uzgunum
vallahi kuzum eger bebegin zaten ayak uyduruyorsa boyle devam edin. nasil alistirirsan oyle devam eder
anomm masallahpuf puf giyinmis
ya ne bilim yaherkes dedi sizin bebeginiz buyuk olur. bizde kalipli insanlariz neden olmasin dedik ve olmadi
hersey varda bazi sacmaliklar yok degilbir kadin dogum yapmis, kocasi da diger 4 yasindaki cocuga bakicak kimseleri yok almis hastaneye getirmis gece kalicaklar birlikte. yok efendm neymis cocugun asisi yokmus, ona yatak yokmus kalamazmis hastanede. ee napicak adam cocugu sokaga mi aticak yoksa yeni dogum yapmis esinimi yalniz birakicak . sacma yani.
dogumhanede 2 kisi yanimda , bekleme odasinda da iki kisiye izin vardi. bizimkiler tabi durur mu , aksam 5 is cikisindan sonra herkes ordaydi8-9 kisi vardi fazladan , gelip bizi uyardilar fln sonra en son gelen isten gelirken calisanalra da pizza aldi. daha da kimse donup bakmadi kac kisi var icerde diye
valla bizde su veriyoruz 0.25 ml iki gundur.
zaten burda direk emzirceksin gozuyle bakmiuorlar. nasil besliceksin diyorlar. toz mamalarada su konuluyor ya onlari fln anlatiyorlar eger emzirme taraftari degilsen. oyle yada boyle cocuk su aliyor yani.
Ay ben giydirmiyorum bizim pusete oturtamıyorum yoksa canım.Daha az mı diye düşünüyorum
Yol alır bir şekilde o işler. Ortama duruma göre karar verirsin bebişin bakımı ile ilgiliAh canim ahhh ah :) oyle bir kacasim var ki :))) balayi da olmadi zaten. Bir ara kacacagim da ne zaman bilmiyorum haziranda da ise baslarim diyorum da 8 aylik cocuk emme durumu nasil olur bilmiyorum. Emme kisa sureye inerse eger sabah emer isegiderim 2gibi gelirim degunuk nasil emme durumu olur bilmiyorum. Cok bakici tutmak istemiyorum. Yanımda da goturur muyum our mu ortama bakmam lazim tayin isim olmustu gidince gorecegim bakalim
Bende öyle dedim bakınca. Evde giydirdiğim kıyafetler müslinle kollsr dısarada oacsk şekilde sarıyorum. Pusete koyup üzerine psmuklu battsniye örtüyorumallahımmmm okudukça dedim yeter artık bitmiyor bu kadarı fazla her şey var memleketteben güneşin doğum epikrizini istedim öyle bi epikriz yok ortada. Allah razı olsun boy kilo baş çevresi ölçmüşler
Bu arada güneşi bizden kesin alırlardı, annem hemşireye sarılık yüzünden su versek olur mu diye sormuştuçocuğun üstünü biz açıyoruz annem örtüyor filan çok çekişmeli bi hastane süreciydi
kuzu meme ağzından çıktığında peki kendi kendine akıyor oluyor mu?
Bu dediğin problemi bu şekilde yaşıyorum ben de. Güneşin ağzından çıkarıp aralıklı aralıklı verip alıyorum ucu. Bi şekil yöntem buluyorsun zamanla
Anam ben güneşi dışarıda çıplak gezdiriyormuşum
Hacettepe yada batıkkenteki hastane arasındaydık eşimle hacettepeye gittik yoksa yan yana doğururdukCanım çok sağol :) hakkaten uykusuzluk zor dün gece beşiği sallayan kolumu kontrol edemiyodum kendiliğinden sallıyo artık
Aaaa keçiörendekindemi yaptın :) bende batıkent medicalpark da yaptım :)
Canım alerji şöyle ilerliyor yani 5.5 sene önce oğlumda öyleydi. Çocuk doktoru alerjiden dolayı yönlendirme yapıyor immunoloji bölümüne. Benim zamanımda direk randevu alamıyorduk illa doktor yönlendiricek. Sonra araştırma hastanesine gittik deri testi yapıldı çoğu alerjinin geçmiş olduğunu ama inek sütü ve ürünlerinin az da olsa devam ettiğini söylediler 2 ay daha diyete devam sonra gelin burda yoğurt yedircez 3 kavanoz getir dediler. Yarım saat arayla 3 kez yoğurt yedirildi takip edildi şükür geçmiştik o zamanlar. Ama şunu hatırlıyorum deri testi yapılırken odada 5-6 anneydik ama şuan pandemiden dolayı inşallah öyle olmaz. Biraz karışık yazdım sanırım ama evet hastanelerde bekleme süremiz vardı ama ordan oraya durumu yaşamamıştık.
Ben o durma noktalarına inanmıyorum ya ne kadsr versen yiyeceklermiş gibiCanım onu yapıyor özellikle uyuklarken. Hatta ağzını çekiyor uykuya dalıp, dudağının kenarından birkaç damla süt akıyor
Kuzum, 45 dakikadır memede. Ve az önce ellerini eme eme ağladı. 50 cc sağdığım sütten verdim, sustu. Ben artık dayanamıyorum, tam kabullendim diyorum ama buna anlam veremiyorum, psikolojik olarak çöktüm sanırım. oturdum o kana kana içerken ben ağladım, ben bu kızı besleyemiyorum diye.
Canım uyuyakalınca ağzının kenarından birkaç damla akıyor ama göğsüm akmıyor öyle. Ve ben bu kızın hiç memeyi istemediğini görmedim. Doyunca iter, istemez derler hiç yaşamadım öyle bir şey. Sanırım bunalıma giricem
Bugün gittim doktora bir sonrakinde sorayım bakalım canım. Ay bi geçseydi o da bende yoruldum bu kusma işindenGezdir gezdir ben 10. Gün başladım site içinde a da olsa gezdirmeye hala da geziyoruz bugün 2,5 saat sahilde gezdik
Bende 15 gün azar azar geldi sonradan arttı parçalı gelmedi ama adet olur gibi yoğunKizlar selam 10.gunden sonra kanamam durdu gibi lekelenmeye donustu bugun 14.gun bir anda parcali yogun kanamam geldi normal mi aranizda yasayan var mi
cdden mi yoksa sana mı öle geliyor@ekim1903 kuzu nilkuşumun 12 saat uyumadığından bahsetmiştin. Düzeldi mi, düzeliyor mu, nolur düzelsin
Güneş 24 saatin 17 saatini uyanık geçirmeye başladıdüzeldiğini söyle bana
Var canım devamındads kusma oluyor bendeKızlar nasılsınız mesajları okumaktan yetişemiyorum ki yazıyım daha 2510. Sayfadayim çok geriden geliyorum ben yetisemeden geri doluyor sayfalar alıntılarim bile birikti birşey sorcam bebeğimin migdesi bulanıyor sürekli kusacak gibi oluyor öğürüyor ağzına tükürük geliyor sizde böyle bişey oluyor mu korkuyorum uzun sürünce boğuluyor gibi yapıyor
Kusma da oluyor ama bazen sadece öğürüyor kusmayı başının altına yastık koyarak azalttım altını bile değiştirirken basının altına destek yapıyorum kusması çok azaldı yok denecek kadarVar canım devamındads kusma oluyor bende
Kusma da oluyor ama bazen sadece öğürüyor kusmayı başının altına yastık koyarak azalttım altını bile değiştirirken basının altına destek yapıyorum kusması çok azaldı yok denecek kadar
Yap canım baya fayda görürsün üstünü bile değişsem alt değişme örtülerinin yastıkları varya onu koyuyorum her yere yatağı da aynı baya fayda görürsün benimki püskürterek kusuyordu bide her emzirmeden sonra mutlaka gaz çıkar bunlar azalttıArtık bende öyle yapcam eğimli yatırcam her yerde çocuğu kustukcs daha kötü oluyor sanki
Mışıl mışıl ne guzelÇok seviyorlar bence de dışarda gezerken de bebek arabasi sallanıyor ya ondan uyuyor
Bende gaz her zaman cikartamiyorum. Ama tabi bacaklari buzerse ugrasiyorumBen emzirmeden sonra çoğu zaman gazını çıkaramıyorum:/ Doktor mutlaka çıkar dedi, internette her yerde çıkarın yazıyo ama çıkmıyo. Belki 15 20 dk uğraşıyorum ama çıkmayacağı varsa çıkmıyo. Karnında da çok birikmiş şişmiş iyice. Doktor biogaia verdi bakalim ikinci kere vericem bugün.
Yani yuruyerek gectin mi diyorlar ev karsida . Arabayla gittim deyince . He o zaman baska diyir :) tamam diyorlarİyi de mecbur hastaneye gidiyorsun zatenhurafe onlar ya çok iyi yapmışsınız
Bestlak mi ne onu oneriyorlar. Bol su ve rezene cayi içiyorum suanlik yetiyor herhalde sut. Insallah artar canim da mamayi iptal edersin :)sagol kuzum .
benim ki emmek yani yemek istiyor ama sutum bitiyor buyuk ihtimalle cunku goguslerim hallac pamugu gibi yumusamis oluyoryetmedigi icinde uyuyamiyor araniyor bazen agliyor , oyuzden mama destegi cikiyorum.
simdi sutu arttirici pompalama yapacagim bir kac hafta o zaman tam duzene oturur.
baby tracker diye bir app var oraya giriyorum herseyi zaten dr a sorucak gun gun . hastanedne cikarken bir haftalim cizelge vermislerdi dolduralim die .
biz uzaktayiz ya haliyle atiyoruz , goruntulu ariyorlsr fln. goruntulu konusmakta hayatimda en sevmedig sey de neyse artik diyorum
ay hadi guzel haberlerle gel canim
yarin bizimde ilk hafta dr randevumuz , insallah cok kilo kaybetmemistir kizim
Cene kaslari kuvvetsiz belki de anlamadim valla. Yalanci meme istersen ver dicem . Tecrubelilere sormak lazim da en azindan cene kuvvetlenir. Alamiyor demek ki... ustune git ama derim emme araliklarini azalt. Tekrar almiyor mu biraktiginda memeyi peki . Memeyi degistirerekKuzum, 45 dakikadır memede. Ve az önce ellerini eme eme ağladı. 50 cc sağdığım sütten verdim, sustu. Ben artık dayanamıyorum, tam kabullendim diyorum ama buna anlam veremiyorum, psikolojik olarak çöktüm sanırım. oturdum o kana kana içerken ben ağladım, ben bu kızı besleyemiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?