- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
Canım ben kocama niye kızıyorum biliyor musun ben otuz kere dedim ki bak çocuğu tabi ki sevsinler ama opulmesin hasta olan almasın çocuklara vermesinler hiçbirine uyulmadi benim ki de bakıyor ee neymiş ben uyaririm diye sesini çıkarmamis bende inatla bekledim . Çocuklar okula gidiyor geliyor anneleri de demiyor ki yavrum dokunmayınCanım haklısın gösterdiğin özeni görmek istiyorsun ama eski toprak dediğimiz cinsten. Bende çocuklarım konu olunca aşırı derecede hassas oluyorum ki kucağa verme haricinde hiç tersime gidicek bişey görmedim belki de o yüzden senin olayına daha sakin bakabiliyorum ama şunun sonuna kadar arkasındayım kv nin hatasını kocana yuvana sakın yükleme çocuğunu düşün babannesi yüzünden neden ayrı kalsın kisenin sinirlerin baya zıplamış yine söylüyorum haklısın ama yanlış kişiye tavır koyuyosun azcık sakinleş güzel bi papatya çayı iç bi gece üstüne yat olayın bak yarın daha salim kafa olucaksın
Canım ben eşimin söylemesini beklemiyorum artık çünkü söyleyemiyorlar. Geçenlerde yazdım buraya görümcem ve kızları kalmaya gelecek ne yapayım diye. Ben direk kendim söyledim müsait değiliz diye, ondan sonra eşim yüreklendi de korkuyoruz abla yanlış anlama dedi. Yani sen söyle bence ondan sonra eşin de arkanda durur göreceksinAynı duruma gelmemek için yapıyorum gerçekten ben ne yaparım bilmiyorum . Baştan soyledim bu örnekleri bildiğim için bak dedim çocuğa birşey olursa ben sinirlerime hakim olamam uyar aileni. Sanki duvara anlatıyorum ya hiçbir şey yapmadı . Onlar da biliyor benim huylu olduğumu küçücük bebek öpülür mu ? Çocuğun kucağına verilir mi valla ipleri koparmak isteyen koparır ben tepkimi koydum ya uyacaklar dediğime ya uyacaklar . Çocuk onların da torunu ya
aynen bzmkide yakalyamadı ama büyük oğlum anne karnında emdi 2yasında zar zor bıraktrdık artık nasır tutmustuValla süre söyleyemem ama sürekli memede
Bakıyorum baya yutkunuyor
Algıları çok açık etrafa bana sağa sola bakarken pek yutkunmuştur bazen
O yüzden sessizim genelde
Baş parmağa denk getiremedi henüz ben öğretcem onu
Eli kulağında diyorum size son bi kaç gündür aşırı arttı bizde de
Oyun halısının üstünden kafamı çıkarıyorum ce eeee diye çığlık atıyo dişsiz prensesimoyun halısını bugün kurdum piyanoyu henüz çok anlamadı yani ama oyuncaklar ve müzik ile etkileşim müthiş
siz kaç günlüktünüzBen de bunu merak ediyorum. Hiç bilinçli gülümsemesi falan olmadı henüz. Bu arada bizim de uyanıkken hep ağlama halindeyiz, altını değiştirme de dahil. Uyanır uyanmaz ağlama seansı, sadece emerken ağlamıyor, kolik miyiz acaba ya
Bundan sonra artık anlarlar insallah . Ya iyi niyetli yaklaştımCanım ben eşimin söylemesini beklemiyorum artık çünkü söyleyemiyorlar. Geçenlerde yazdım buraya görümcem ve kızları kalmaya gelecek ne yapayım diye. Ben direk kendim söyledim müsait değiliz diye, ondan sonra eşim yüreklendi de korkuyoruz abla yanlış anlama dedi. Yani sen söyle bence ondan sonra eşin de arkanda durur göreceksin
Cok cok haklisin canim ogrenecekler bir sekilde. Bir sey olmaz bebise merak etme sen de stres yapma daha fazla annenin psikolojisi cok onemli. Dusunme kim ne yapti diye dedigin gibi ogrenecekler. Ogrenmeyene de gostermezsin cocugu olur biter.Aynı duruma gelmemek için yapıyorum gerçekten ben ne yaparım bilmiyorum . Baştan soyledim bu örnekleri bildiğim için bak dedim çocuğa birşey olursa ben sinirlerime hakim olamam uyar aileni. Sanki duvara anlatıyorum ya hiçbir şey yapmadı . Onlar da biliyor benim huylu olduğumu küçücük bebek öpülür mu ? Çocuğun kucağına verilir mi valla ipleri koparmak isteyen koparır ben tepkimi koydum ya uyacaklar dediğime ya uyacaklar . Çocuk onların da torunu ya
Canim biz 3-4 gun once gectik. Daha 1 kullanmaya devam ederdik belki ama belinden cikarmaya basladi ben de 4 kiloyu gecince 2 ye gectim.Prima premium care kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz? 1 numara sanki lastik izi yapmaya başladı, çok da stok var ya
Ne büyük cahillik. Küçücük çocuğu öpmek nedir Allah aşkına…Kızlar kayınvalidemgil geldi bebeği öptü sesimi cikarmadim eşimin abisi gil geldi bu sefer on yaşındaki coccugun eline çocuğu verdi bir gordum şok oldum geri aldı hemen ama verdi . Çocuk yüzüne eğiliyor kafasını sokuyor bebeğime esneyince ailesi eliyle ağzını kapatıyor çocuğun bugün en son dayanamadım yemeğe çıkmadım onlarda birden aşağı inmislee esime boşanmak istediğimi söyledim çünkü kayınvalidem biliyordu ne kadar hassas olduğumu kendi ailemden kimse çocuğu eline almadi ve o da burdaydi . Eşim yok ben boşanmam diyor bu zamana kadar seni defalarca uyardım izin vermeyecektin diyorum sen söylersin diye sustum diyor. Üzgün değilim çok sinirliyim bu yaşananlara aslında bir yandan çok tuhaf bir sakinliğim de var. Yengesine de anlatmıştım ben çocuğa enfeksiyona acik oluyorlar , uçuk olursa sıkıntılı hastalıklar devam ediyor diye tüm bunları söylemişim gibi annesi defalarca öptü bilmiyorum ya
Canım, çok üzüldüm çok geçmiş olsunCanim cok benzer bir durum yasadik. Kv hasta torununa bizimkini sevdirdi benden gizli sebebi de o kiskanmasin diyeymis. Sonucunda kizim hasta oldu hastanede kaldik el kadar bebek nefes alamiyor oksuruyor krize giriyor onu oyle gordukce ben agliyorum. 3 gunde 5 sene yaslandim. O kadar strese girince sutum azaldi ki zaten bebek de agzi burnu tikali oldugu icin cekemiyor suzuldu yuzu ufaldi cocugumun.
Kocama da defalarca demistim daha bebek dogmadan itibaren bak dikkat edelim diye nato kafa nato mermer gidiyo kendisi hasta cocuga sariliyor sonra eve gelip bebege sariliyor.
Yani bu kadar anlayissiz insanlarla yasamak gercekten cok zor seni anlayabiliyorum. Insan kendine yapilanlara katlanabiliyormus ama cocugunun da bu sacmaliklara katlanmasini istemiyor.
Ama en nihayetinde ailesinin hatasinin faturasini kocana kesme. O da istemez bebeginize bir sey olmasini. Bu sefer oturun konusun kesinlikle bir daha boyle bir sey olmamasi gerektigini anlat hatta bence affetmem bir daha olursa de. Cunku onun da bir baba olarak sorumluluk alip ailesi uzulecek de olsa bebegini korumasi gerekiyor. Bu sefer konus ve bir daha olursa kabul etmeyecegini soyle. Hatta bizim yasadiklarimizi anlat belki korkar ciddiyetini anlar durumun.
Bunu merak ediyorum ben de, Doruk küçük olduğu İçin 0 numara almıştık. Şimdi 3 kiloyu geçti şükür, elimdekileri kullanıyorum mecburen. 1 numara da zamanında almıştım. 1 numara kaç kiloya kadar kullanılıyor?Prima premium care kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz? 1 numara sanki lastik izi yapmaya başladı, çok da stok var ya
1 ve 2 numara arasındaki fark ne acaba? 5 kiloya kadar kullanılabiliyor diyor üzerindeCanim biz 3-4 gun once gectik. Daha 1 kullanmaya devam ederdik belki ama belinden cikarmaya basladi ben de 4 kiloyu gecince 2 ye gectim.
Canım ben kocama niye kızıyorum biliyor musun ben otuz kere dedim ki bak çocuğu tabi ki sevsinler ama opulmesin hasta olan almasın çocuklara vermesinler hiçbirine uyulmadi benim ki de bakıyor ee neymiş ben uyaririm diye sesini çıkarmamis bende inatla bekledim . Çocuklar okula gidiyor geliyor anneleri de demiyor ki yavrum dokunmayın
Ben de araştırıyorum, yorumları okuyup vazgeçiyorum. Gerçekten odadaki nem derecesini arttırıyor mu o önemliymiş, önerileri bekliyorum almam lazım artık.Kızlar size bişey sormak istiyorum: buhar makinesi aldınız mı? Aldıysanız ne marka önerirsiniz?
benim anlamadigim sey bu insanlarinda cocuklari var , onlar bebekken boyle hasta birileri gelse hoslarina gider miydi ?Biz de dün görümceye gittik eşime önceden dedim onların ev soğuk gidersem 1 saat oturur döneriz tabi buna uymadı ayrıca hem görümce hem kızı hem kayınpeder hastaydı kızın dudakları uçuk burnu yara dökmüş hastalıktan..bizi duyunca diğer görümceler de gelmiş bi ton insan vardı sinirlerim tepeme çıktı madem hastasınız söyleyin gelmeyelim eşim hemen anladı yüzümden ama ben pasif agresif davranmayı çoktandır bıraktım burda herkes hasta ben durmak istemiyorum dedim görümce maske filan taktı böyle şeylerin ayıbı olmaz sevmesinler beni laf etsinler çocuğumdan önemli değil..battaniyesini açıyolar ben kapıyorum altını bile almadım soğuk diye.. Uçuklu kız yaklaştıkça uzak dur dedim epeyce emzirdim vermemek için ellerine.. Ben kötü gelin olmayı yeğlerim karşımda ahmakça davranan insanlar varsa..
Sadece eşimin tarafı değil abimin eşi de geldi gitti öptü kızı abimin hatrına ona bişey diyemedim çünkü benim tersim pistir komple bağı kesiyorum
30 gün bitti bugünsiz kaç günlüktünüz
Doruk’un hırlaması artık kabusum oldu. Durup durup tıkanıyor yok serum fizyolojik yok aspiratör hepsi bir süre sonra faydasızBen de araştırıyorum, yorumları okuyup vazgeçiyorum. Gerçekten odadaki nem derecesini arttırıyor mu o önemliymiş, önerileri bekliyorum almam lazım artık.
Aynı şeyi düşündüm inan. Huylu olduğumu, anksiyete hastası olduğumu, covid de bile aşırı korkum yüzünden terapi aldığımı bilen insanlar bunlar. Ya tutarsa işte, canları öyle istiyor, seni beni niye düşünsün ki, isteyenin bir yüzü vermeyinin 2 yüzü kara diyorlar. Lohusasın yaa, bir kez yaşanır bu günler, şu an bebekten bile önemlisin sen, sütün, psikolojin..tabi ki gerek yoktu bu gerginliğe ne gerek vardı. Düşüncesiz insanlar, hiç takma canım, lohusalığın tadınj çıkar bir daha da sadece kendini düşün, esirgeme lafını. Benim gibi kırar mıyım diye kendini yeme, alttan alacaklar aileyse, yeni doğum yaptınBundan sonra artık anlarlar insallah . Ya iyi niyetli yaklaştım
Huylandigimi çok cok iyi biliyorlardi canım. Yani bu huzursuzluk gerekli miydi ki
benim anlamadigim sey bu insanlarinda cocuklari var , onlar bebekken boyle hasta birileri gelse hoslarina gider miydi ?
Dedigin gbi insan haber verir, gitmezdiniz
Aynı bizimki iki kız torun var bebek kucaklarına doğdu resmen sürekli ellerinde allahtan görümcem müdahale ediyor alıyor ellerinden özellikle ben yokken veriyor kadın geçen hepimiz oturuyoruz yine verdi kızda hoplatıyorduYa bu sebeplerls evlilik mi biter diyorum bu aileyle yapamıyorum ama gitmiyor. Güler yüzlü iyi olmaya çalışıyorum ama yok insan diğer torununun gönlü olsun diye böyle davranır mi ya . Koyup gittiler normalde olsa cildurirun aman ayıp oldu aman insan misafirine boylecyapar mi diye ama şu an çok hissizim
Haklısın kuzum, kilo alımının da iyi olduğunu düşünüyorum her ne kadar sağlık ocağındaki kadın moralimi bozsa daGeçen gün eşimin kuzeninin 7 aylık oğlu var onunla birlikte emziriyorduk çocukları aynı odada çocuk 5-6 dakika emdi ama o bile o 5-6 dk soluksuz emmedi yani bence çok yüklenme bebeğine ve kendine. Bez sayısı kilo alımı iyiyse tamam bu iş. İlk 3 aya 4. Trimester diye bosuna demiyorlar bebek anneden ayrılmak istemiyor dış dünyaya adapte olmaya calısıyor seni istiyordur her emmeyi istemesi aç olması demek değil
Ben kuru üzüm yiyorum kompostosunu da içiyorum yapmadı gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?