2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ben kocama niye kızıyorum biliyor musun ben otuz kere dedim ki bak çocuğu tabi ki sevsinler ama opulmesin hasta olan almasın çocuklara vermesinler hiçbirine uyulmadi benim ki de bakıyor ee neymiş ben uyaririm diye sesini çıkarmamis bende inatla bekledim . Çocuklar okula gidiyor geliyor anneleri de demiyor ki yavrum dokunmayın

Canım ben eşimin söylemesini beklemiyorum artık çünkü söyleyemiyorlar. Geçenlerde yazdım buraya görümcem ve kızları kalmaya gelecek ne yapayım diye. Ben direk kendim söyledim müsait değiliz diye, ondan sonra eşim yüreklendi de korkuyoruz abla yanlış anlama dedi. Yani sen söyle bence ondan sonra eşin de arkanda durur göreceksin

aynen bzmkide yakalyamadı ama büyük oğlum anne karnında emdi 2yasında zar zor bıraktrdık artık nasır tutmustuhepsi bir değişik

Prima premium care kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz? 1 numara sanki lastik izi yapmaya başladı, çok da stok var ya

siz kaç günlüktünüz

Bundan sonra artık anlarlar insallah . Ya iyi niyetli yaklaştım
Huylandigimi çok cok iyi biliyorlardi canım. Yani bu huzursuzluk gerekli miydi ki

Cok cok haklisin canim ogrenecekler bir sekilde. Bir sey olmaz bebise merak etme sen de stres yapma daha fazla annenin psikolojisi cok onemli. Dusunme kim ne yapti diye dedigin gibi ogrenecekler. Ogrenmeyene de gostermezsin cocugu olur biter.
Prima premium care kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz? 1 numara sanki lastik izi yapmaya başladı, çok da stok var ya
Canim biz 3-4 gun once gectik. Daha 1 kullanmaya devam ederdik belki ama belinden cikarmaya basladi ben de 4 kiloyu gecince 2 ye gectim.

Ne büyük cahillik. Küçücük çocuğu öpmek nedir Allah aşkına…
Erkekler maalesef böyle papatyam, ailelerine sessiz put gibi oluyorlar. İnşallah bişey olmaz içini ferah tut, bizde de kaynımın 3 yaşındaki oğluna tutturdular oğlumu, çok büyük marifet gibi davranıyorlar. Bu bir gelenek gibi olmuş sanırım toplumda, Allah herşeyin hayırlısını versin.
Eşinin yapmadığını sen yap bundan sonra. O uyarmıyorsa sen uyar.
Görgü evet çok önemli bişey, eğer yoksa da ona göre gardını almalı insan.
Canım, çok üzüldüm çok geçmiş olsun kimseden anlayıp beklemeyeceksin çizgini kendin koyacaksın. Maalesef…

Bunu merak ediyorum ben de, Doruk küçük olduğu İçin 0 numara almıştık. Şimdi 3 kiloyu geçti şükür, elimdekileri kullanıyorum mecburen. 1 numara da zamanında almıştım. 1 numara kaç kiloya kadar kullanılıyor?
Canim biz 3-4 gun once gectik. Daha 1 kullanmaya devam ederdik belki ama belinden cikarmaya basladi ben de 4 kiloyu gecince 2 ye gectim.
1 ve 2 numara arasındaki fark ne acaba? 5 kiloya kadar kullanılabiliyor diyor üzerinde

Biz de dün görümceye gittik eşime önceden dedim onların ev soğuk gidersem 1 saat oturur döneriz tabi buna uymadı ayrıca hem görümce hem kızı hem kayınpeder hastaydı kızın dudakları uçuk burnu yara dökmüş hastalıktan..bizi duyunca diğer görümceler de gelmiş bi ton insan vardı sinirlerim tepeme çıktı madem hastasınız söyleyin gelmeyelim eşim hemen anladı yüzümden ama ben pasif agresif davranmayı çoktandır bıraktım burda herkes hasta ben durmak istemiyorum dedim görümce maske filan taktı böyle şeylerin ayıbı olmaz sevmesinler beni laf etsinler çocuğumdan önemli değil..battaniyesini açıyolar ben kapıyorum altını bile almadım soğuk diye.. Uçuklu kız yaklaştıkça uzak dur dedim epeyce emzirdim vermemek için ellerine.. Ben kötü gelin olmayı yeğlerim karşımda ahmakça davranan insanlar varsa..
Sadece eşimin tarafı değil abimin eşi de geldi gitti öptü kızı abimin hatrına ona bişey diyemedim çünkü benim tersim pistir komple bağı kesiyorum

Kızlar size bişey sormak istiyorum: buhar makinesi aldınız mı? Aldıysanız ne marka önerirsiniz?
Ben de araştırıyorum, yorumları okuyup vazgeçiyorum. Gerçekten odadaki nem derecesini arttırıyor mu o önemliymiş, önerileri bekliyorum almam lazım artık.

benim anlamadigim sey bu insanlarinda cocuklari var , onlar bebekken boyle hasta birileri gelse hoslarina gider miydi ?

Dedigin gbi insan haber verir, gitmezdiniz

Ben de araştırıyorum, yorumları okuyup vazgeçiyorum. Gerçekten odadaki nem derecesini arttırıyor mu o önemliymiş, önerileri bekliyorum almam lazım artık.
Doruk’un hırlaması artık kabusum oldu. Durup durup tıkanıyor yok serum fizyolojik yok aspiratör hepsi bir süre sonra faydasız

Bundan sonra artık anlarlar insallah . Ya iyi niyetli yaklaştım
Huylandigimi çok cok iyi biliyorlardi canım. Yani bu huzursuzluk gerekli miydi ki
Aynı şeyi düşündüm inan. Huylu olduğumu, anksiyete hastası olduğumu, covid de bile aşırı korkum yüzünden terapi aldığımı bilen insanlar bunlar. Ya tutarsa işte, canları öyle istiyor, seni beni niye düşünsün ki, isteyenin bir yüzü vermeyinin 2 yüzü kara diyorlar. Lohusasın yaa, bir kez yaşanır bu günler, şu an bebekten bile önemlisin sen, sütün, psikolojin..tabi ki gerek yoktu bu gerginliğe ne gerek vardı. Düşüncesiz insanlar, hiç takma canım, lohusalığın tadınj çıkar bir daha da sadece kendini düşün, esirgeme lafını. Benim gibi kırar mıyım diye kendini yeme, alttan alacaklar aileyse, yeni doğum yaptın

benim anlamadigim sey bu insanlarinda cocuklari var , onlar bebekken boyle hasta birileri gelse hoslarina gider miydi ?

Dedigin gbi insan haber verir, gitmezdiniz

Empati yapan insan çok az işte ben kimsenin bebeğini öptüğümü hatırlamıyorum.. Yalnız bırakmayacaksın kimseyle ben yerimden kalkmadım biliyorum ki sakınmazlar onlar.. Bir de çocuk ağlayınca nedenini bilen ve akıl veren tayfaya hastayım çocuk yırtıyo kendini sebepsiz ağlıyo biliyorum gazı var gazı, karnı aç karnı..
Neyse yarın evime dönüyorum şu çocukları hasta etmeden ve sinir hastası olmadan bi gideydim..

Aynı bizimki iki kız torun var bebek kucaklarına doğdu resmen sürekli ellerinde allahtan görümcem müdahale ediyor alıyor ellerinden özellikle ben yokken veriyor kadın geçen hepimiz oturuyoruz yine verdi kızda hoplatıyordu bende bu mesafeden düşerse ölür bu net dedim hepsi buz gibi oldu bana baktı sonra kestiler yada otururken veriyor artık
Erkekler bazen pasif olabiliyor bu konularda sen her verdiğinde söyle yuvanı ne yıkacaksın kendini bilmez yüzünden herkes varken söyle hem çok riskli hayati risk ya elini kolunu sevsinler yeterr

Haklısın kuzum, kilo alımının da iyi olduğunu düşünüyorum her ne kadar sağlık ocağındaki kadın moralimi bozsa da Bir şekilde büyüyeceklrr aslında yaa, kendimizi düşünüyorum mesela annemler bu 2 saat ve 15 dk gibi durumlara çok garip bakıyorlar biz böyle emzirmedik 2 saatte bir nereye emziriyorsun iş güç vardı vs diye biz de bir şekilde büyüdüysek çok da kasmayacağım artık, her ağladığında meme veriyorum gerisi birazcık da bebişin işi daha napayım:))

Kızlar size iki şey danışıcam birincisi nil de dikkat ettim ana kucağında çok rahat uyuyor benim gögsümdede ama yatağına düz zemine koyduğumda gazı varmış gibi kıvranıyor uyuyamıyor yastıksız düz zeminde napsam acaba ya

İkincisi sonunda kocamla birlikte olabildik ya benim eşim korunmuyor ama içime boşalmıyor ama çok tırstım şimdi ilk ya çekme yöntemi filan sizce ertesi gün hapı alıyımmı yarın? Önümüzdeki hafta spiral taktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…