2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Olurmu el kadar beben babasızmı büyücek iki cahil insan yüzünden sen 1 hafta eşine suratını sürdür yeter dahada uzatma bidaha olursa ozaman düşünürsün
Evet istemiyorum dedi ben çok doldum Ekim bir değil iki değil kendime yapılanı hadi önemsemiyorum sıra çocuğa geldi .

Valla çok guzel olmuş soylemen bu insanlar değişik ya herkesin çevresinde mi var böyle tuhaflar . Gelde çıldırma işte

Valla ilginç olmayacak canım ben nasıl aileme diyebiliyorsam o da kendi ailesiyle konuşacak
Evet gerçekten yorgunluk uykusuzluk bir de üstüne anlayissizlik çok zorlaniyorum
Rabbim yardımcın olsun canım beniim
Kızlar yardımmmm
Canım reflü vardır bizimde öyle düz yatırıyoruz ağlıyor doktor reflü vardır geri bastıgı için ağlıyordur dedi. Eğimli zemine yatır dedi

Teyzelerii bizim kırkımızı uçuyor bugün nasipse oğluşumu bir güzel yıkıycaz çok şükür Rabbime bugünleri gördük sonrası daha kolay inşallah

Lohusalığım bitirken burdan başta benden çok lohusa olan eşim ve diğerlerine selam söylemek istiyorum ben sizi değilde siz beni be oğluşumu yordunuz

Eklentiler

• 7561575F-01E2-4C62-AC4D-B0B8519095E5.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bebeğim ilk kez öksürüyor, dün 1 saat açıl havada gezdirdim. Üşüttüm mü acaba? Şöyle 2 saatte bir öhö öhö yapıyor dün akşamdan beri. Böyle mi başlıyor hastalık

Bebito görünce aklıma geldi, geçen seferki kurabiye tarifinde pudra şekeri vardı.
Pudra şekerinde SÜT bulunuyormuş. içeriğini okumakta gecikmişiz.

Amaaan sende az ikili oyna kuzum. Aman gecen gün burnu akıyodu ıhlamur içtim bol emzirdim saha bu sabah düzelmeye başladı gibi hasta de verme yada sen böle diyince mecburi tedbirli sevecekler ya ilk çocuğun dimi senin. İnan sen yazdıkça kendimi görüyorum oğlumda delirirdim biri kucağına alıcak aman öpücek diye bize gelecekleri zaman inan stresten o gece sivilce çıkardı ama sonra sonra alışıcaksın. Çoook haklısın sonuna kadar ama dediğim gibi kız hasta de ya da bana bulaştırdı o hafifliyo çocuklarada bulaştırmasın de
Kızlar size bişey sormak istiyorum: buhar makinesi aldınız mı? Aldıysanız ne marka önerirsiniz?
Canım ben sinbo aldım resmini eklerim alta :) memnunum asla su akması yapmıyor ek olarak içine 10 damla okaliptüs uçucu yağı damlatıyorum hatta bazen kekik yağı yada huzur yağı damlatıyorum. Arada okaliptüs damlatıp oğlumun odasında da açıyorum o uyucağı zaman çıkarıyorum. Oğlumun odası küçük hemen nemleniyor salon biraz daha uzun sürüyor ama memnunum açıkçası.
Beni yanlış anlamazsan birşey söylicem. Eğer kuralsa kural her tarafa geçerlidir. Abinin hatrına birine susup eşinin ailesine sevmesinler demen ayrım olmuş ama biraz. Eğer susabilme yeteneğin varsa herkesi idare etmen gerekmezmi? Ya da kuralın asla öpülmicekse o zaman kimseye öptürmemen lazım. Sanki sen eşinin ailesinin öpmesini pek istemiyorsun gibi geldi bana. Uçuk olayını falan ayırıyorum tabi.
Kaçak olduğundan şüpheleniyormusun kuzum? Ben 2 sene bu şekilde korundum spiralden korkuyorum diye en sonunda bi cesaret taktırdım 2 sene de onla korundum :) o yüzden korkma bişi olmaz tabii kaçak yolcu olmadıysa :)

Çok haklısın canım, bu aşamada çevre çok geriyor insanı kesinlikle. Mama mevzusunu biliyorum, ilk haftalarda vermiştim emziriyordum da bir yandan çocuğun tüm ağlamasına mama verelim doymuyor diyorlardı çok üzülüyordum. Şimdi de mesela stres konusundan muzdaripim. Ne yapsam ne desem stresli anneyim onlara göre kötü niyetli olduklarından değil ama hissediyorum bunu. her dediğime stres yapma, çocuğun altını değiştirelim pişik olmasın diyorum, dur keyfi yerinde ya stres olma falan, sürekli bir iyi niyetli de olsa nasihat verme, bugünler geçecek vs. Bu da beni rahatsız ediyor ama demiyorum bir şey. Çocuk memede duruyor 20 dakika, ama emmiyor uyuyor, sonra alıp seviyorlar biraz ağlayınca alayım emzireyim diyorum, e daha yeni emmedi mi falan. Sen stres olma ona da yansır vs. Ne yapsam stresten yapıyorum bu kıza böyle bakamıyorum gibi hissediyorum hiç hoş değil gerçekten ama geçecek oturacak düzen. Napalım

Bebito görünce aklıma geldi, geçen seferki kurabiye tarifinde pudra şekeri vardı.
Kız ne diyosun
Baktım alerjen uyarısı yok vanilin aroması var diyo sadece
ay şiştim yaaaaaa tam da yaptığım kurabiyenin sonuncusunu yiyordum

Kız ne diyosun
Baktım alerjen uyarısı yok vanilin aroması var diyo sadece
ay şiştim yaaaaaa tam da yaptığım kurabiyenin sonuncusunu yiyordum
Pudra şekeri alacaktım, arkasını çevirip bir içeriğini okuyayım dedim, bir de ne göreyim?

Sanırım bazılarında var bazılarında yok. O zaman normal şekeri shakerda çekip pudra şekeri yaparızz vay arkadaş şekerde sütün işi ne ya

Sanırım bazılarında var bazılarında yok. O zaman normal şekeri shakerda çekip pudra şekeri yaparızz vay arkadaş şekerde sütün işi ne ya
Hiç sorma şaşkınlığımı gizleyemedim ben de, içinde süt kullanılmayanından alacağız artık, dikkat ediciiiz. -Sunshine Reklamlar? Tamam o markadan alırım.

Ah ah bence de var biliyorum biraz sakince o an yapmayın diyemiyorum . İnsanlara söylediğim için dikkat etmelerini bekliyorum. Demek ki sürekli uyaracaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…