2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah kuzuya
Benimki hep öyle emiyor canom tek meme alıyor onu bitiriyor sonra 2 saat aramaz 2 saat sonra diğer mememi veriyorum hep o şekilde bizim
Ne kadar sure kalıyor canim peki. Benimki yarim saat biri yarim saat biri o sekilde aliyordu ortalama bir saat oluyordu. Ama simdi oyle yapınca bilemedim . Canim sıkıldı. Yetiyor mu acaba dedim ama emin olamiyor insan

Kiz iki gundur oyle :) bir duzende gitti yq aza inice insan afalliyor. Ama icim rahatladi senle valla .. ne bilim korktum iste.. aclik aglamasi yok ama insanin ilk tecrübesi olunca Bu arada cok sag ol ya

Bizimki de 60 cm ölçüldü ben 6 aylık Bile giydiriyorum bazen :)
Belki de kıyafetlerin kalıpları küçüktür orayı bilmiyorum tabi.
Ben almaya baslayim bari :) evde 6 aylik varsa bir deneyim :) buyuyunce giyer diye zaten hayatimiz buyuk bedenlerle geçti zaten :)))

Canım bu is 1 ayligina girdikten sonra olan sey . Daha oncesi bir duzende gidiyordu zaten. Birden degisince afalladim. Bir de dun tam emdirme asamasinda tuvaletini yapar . 5 dk sonra yine yaptı ama bu sefer tasirdi. Emzirme isine ara verdim temizleyim dedim. O sira kustu. Normalde tok karnina kusar ya 5 dk da nasil kustu . Daha ac dedim ondan da korktum . Bir duzen vardi ya o rutini bozunca haliyle supheleniyorum. Tospik oğlum benim

la havle arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemiş
Şaka bi yana bebek kendini aç bırakmaz merak etme. Defalarca memeye geri dönüyoruz biz de bazen. Aç kaldıysa aranıyor ağlıyor muhakkak.
ama o aşı yapıyor evet ağır bir aşı geçicek inşallah. yinede ateşine dıkkat et böyle böyle güçleneckler
Eveeet
Şimdi bi soru
2. Ay aşıları kakada kan a sebep olur mu?

Bezi açtım aşırı köpüklü ishal yine.
Diyetten beri bu kadar köpük görmemiştim hiç. Kıllandım detaylı bakınca 3-4 noktada bariz kan vardı..
Ben rota aşısı alerjide tetikleyici diye biliyordum. Bunlar da yapar mı acaba
Bir de bana iyi bi doktor lazım yine doktor değiştiricem
Bu süreci yönetecek evden iletişim kurabileceğimiz doktor önerin var mı kuzu?
Bugün bizim 40 günümüzdü teyzeleri
Yarın için spa randevumuz var ne çabuk büyüyor bu minnoşlar
Sağlıklı sıhhatli başarılı uzunca ömürleri olsun hepsinin
Mehmetçiğim yakışıklılığı peki ömrü bahtı güzel olsun inşallah
Amin canım nurcum
Nasıl kuzumun durumu hala aynı mı
Ateş 37.3 te seyrediyor şu an canım. ilacın vakti geldi ama vermedim
Aşı yapılalı da 24 saati geçti
Ama huzursuzluk huysuzluk çok tabi ilacı versem mi bilmiyorum
İlgiyle sevgiyle sırtlanmaya çalışıyorum şu an
Nasıl geçti geceniz insallah sıkıntısız atlatmıssındır

Biteceğine dair umudun var mı
Uykusuz bir geceydi yorgunluk had safhada tırnaklarını kesmemiştim uzamışlar. sıkıntıdan kendisine bir tırnak atmış gece. Derisi kalkmış Kanatmış yanağında boydan boya çizik var

Valla bitmeyecek herhalde adama lohusalık sürümü sonsuza kadar yüklendi sanırım

Ne kadar sure kalıyor canim peki. Benimki yarim saat biri yarim saat biri o sekilde aliyordu ortalama bir saat oluyordu. Ama simdi oyle yapınca bilemedim . Canim sıkıldı. Yetiyor mu acaba dedim ama emin olamiyor insan
25-30 dk civarı değişiyor canım yetiyordur zaten kiloda almış bebiş

la havle arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemiş
Şaka bi yana bebek kendini aç bırakmaz merak etme. Defalarca memeye geri dönüyoruz biz de bazen. Aç kaldıysa aranıyor ağlıyor muhakkak.
Anayım ben ana :) napim canım ya içim rahat değildi şimdi konuştum rahatladım siz olmasanız ne yapardım ben

Selam kızlar 37 günlük olduk dün ve bugün 2 öğün cissiz bez gördüm sarı çizgi duruyordu moralim bozuldu normal mi bu? Sütüm mu azaldı ne oldu iyice daraldım. Ay kontrolüne de çok var offf.

-Sunshine geçmiş olsun canım, ateş en korktuğum şey inşallah bir an önce kendine gelir kuzucuk. Şimdiden korktum aşıdan.
Benim köpük köpük kaka geldiğinde çok şekerleme yemiştim, internette de şekeri kesin yazıyırdu. Ama kanı bilemedim. Belki başlarda gelen kristal dedikleri şeylerdendir.

Yeni düzende bu artık kuzum her hafta yeni güncellemeler gelecek artık hazırlıklı olmamız lazım
Çizik vs oldugunda anne sütünü sür canım hemen geçiyor
Selam kızlar 37 günlük olduk dün ve bugün 2 öğün cissiz bez gördüm sarı çizgi duruyordu moralim bozuldu normal mi bu? Sütüm mu azaldı ne oldu iyice daraldım. Ay kontrolüne de çok var offf.
Aile hekimine tarttır canım. Ben her hafta gidiyorum aile hekimine tartıya doktor yada emzirme eğitimine gittiğim haftalar haricinde. İçim rahat ediyor en azından bide kusmadan kaynaklı kilo alımı nasıl takip etmem lazım diye

Kızlar benim kız memeyi 10 dk bile emmiyo artık. 5 dk emiyo bırakıyor. Gezdiriyorum pozisyon değiştiriyorum yok. Bir de yutamamaya başladı. Akiyo agzinin kenarından ve çırpınıyor ağlıyor özellikle futbol topu pozisyonunda. Sütüm mü arttı acaba başta çekince birden mi geliyor. Mecbur sağıyorum ve sagdigimi da malum biberonla veriyorum. Başta 5-10 dk sağıp öyle vereyim memeyi diyorum ama çığlık çığlığa bekleyemiyor o kadar. Normalde sağımı sabah öğlen ve akşamları yapıyorum. Sıkılaştırmak mı lazım acaba.

Sağolasın canım. İnşallah sizlerin aşılar daha rahat geçer
Canım şu anda kısıtlı gıda tüketiyorum ve paketli hiçbir şey yiyemiyorum zaten.
Şekere dair yediğim tek şey hurma ve biraz ekmek
O kristalın nasıl göründüğünü biliyorum yaa, bu direkt kakada canım didiklemesem görmezdim
Zaten yeni beze yaptı Full köpük görünce şüphelendim

Cnm çok geçmiş olsun şimdi gördüm verem aşısımı yaptı ateşi

cnm ben göztepe medical park alı haydara gdıorm memnunum özel sağlık geçmiyor ama msjlarıma cok hızlı dönüyor rahatlatıcı ama detay atlamayan bı dr. bu bebişimde alerji öyküsü yok ondan bilmiyorum. çnkü bazı dr. lar alerjıyı 4ay cok önemsemiyor bazısı önemsiyor. ilk oğlumda kilo alımı bile durdu ve kan bizde de vardı. aşı tabıkı yapıyor malesef. alerjide en ii dr sensin 100tane dr ada gitsen cok kucuk olduklarndan test doğru cıkmıo hep ihtimaller üzerine konusuyorsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…