2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ateşi 37.9 ken ilaç verdim. 38.4 e kadar çıktı alın
3 saat oldu 37.8 e düştü, şakaları daha sıcak
Saatlerdir zıbınla duruyor zaten
Oy dağlar
ayrıca calpol gbi ağrı kesiciler önce bir tık daha yükseltir snr düşürmeye başlar. yani ateş düşürücü verdm 10dkka snr ölçüm yapma dedi dr. bize dehsete kapılmamak için ama bn 10snde bşr bakıorm

Düşmesi 2 saat sürüyor zatne
Düştü dediğim de 37.3 filan
Emmesi de azaldı idrar sarardı iyice

Kizlar bugun saglik ocagi kontrolü vardi. Asini vurdular olcum yapildi

1 kasimdaki 22 kasimdaki
Ölçüm Ölçüm
Kilo 4.150 5.150
Boy 55 60
Baş 37.7 39

Karşılaştırma olarak normal mi bilmiyorum ama bu sekildr

Cuma da cocuk doktoruna gidecek

Tek canimi sıkan emzirme sırasında 1 meme ile yarim saat emip 2 saat meme istememesi

2. Saat sonrası sağ emdi ise sol emdiriyorum o sekilde dönüşümlü emiyor

Süt mu yetmiyor diyorum anlamiyorum. Bazen süt akardi o da akmadi. Emin olamiyorum. Yetiyor mu bilemedim
Gaz disinda aclik aglamasi da yok ya insan düşünüyor.

Anayim ben ana

Siz de ne var ne yok

Kizlar ust beden kiyafet alanlar var mi 1aylik oldu bebis. Kiyafetler oluyor ancak ust kiyafeti yukari cikiyor. Aciliyor yani. Simdi 60 cm oldu da ne alacagim bilmiyorum 3 6 ay buyuk mu gelir

Maşallah kuzuya
Benimki hep öyle emiyor canom tek meme alıyor onu bitiriyor sonra 2 saat aramaz 2 saat sonra diğer mememi veriyorum hep o şekilde bizim

cnm bu senş cok yorar bazen tek memede doygunluk olacak bazen 2sınıde emicek olmıcak

Canım 3 haftada 1 kg almış hala yetmediğinden mi şüphe ediyorsun sen o zaman haftaya kreş önümüzdeki ay 1. sınıfa yollarsın
Kuşum doğduğundan beri kızım max 10 dk emer tek memeyi iki saat sonra falan diğer memeyi 10 dk emer. Şükür kilo alımıniyi olduğu için takmadım şu aralar 6 dk falan emiyor kontrolde kilo alımını görücez bakalım umarım iyidir. Açlık ağlaması olmadığından aç diye şüphelenmiyorum o yüzden biraz rahat ol emme süresi vs gayet iyi bence.

Kizlar ust beden kiyafet alanlar var mi 1aylik oldu bebis. Kiyafetler oluyor ancak ust kiyafeti yukari cikiyor. Aciliyor yani. Simdi 60 cm oldu da ne alacagim bilmiyorum 3 6 ay buyuk mu gelir
Bizimki de 60 cm ölçüldü ben 6 aylık Bile giydiriyorum bazen :)
Belki de kıyafetlerin kalıpları küçüktür orayı bilmiyorum tabi.

Bugün göz pınarları ıslandı
İnşallah canım. Bunu duymuştum ama bizim ebeye sordum öncesinde ateşlenirse verirsiniz demişti. bugün çıkmazsa yarın çıkmaz diyor ama inşallah
Nasıl geçti geceniz insallah sıkıntısız atlatmıssındır
Emzirme kaynaklı perte çıktım ben
Kendime bi şey yapacak vaktim olmuyor da, eşimin lohusalığı biterse bi masaj yapacak herhalde. İnşallah
Biteceğine dair umudun var mı
Gelinim de gelinim, gelinim de gelinim. Böyle gelinci kaynana görülmemiştir. @Spicelover
Pipilin üzülür baak
Bulgur yapmıyor genelde gaz ama. Kimyon cayı içiyor musun düzenli
Bunu yapmayı ben beceremiyorum ama eşim uyutacğaı zaman cok güzel bu şekilde uyuyor nazı bana heralde
22 günde 1 kilo ve yetmeyediğini düşünmeek. Valla tosun olmus senin oğlan yetmez olur muu maşallah artık büyüyorlar ya bence tek memeden çekip doyuyordur. Annem şey der artık 1 ayı bttikten sonra uyku büyütür çocugu diye tabi 4 saat filan değilde kastedilen eğer beslemek için uyndırma artık tabi 4-5 saat bulduysa uyandır ama 2 saat uyudu cok uyudu uyndırıyım emziriyim yapma o kendi kendine açıkınca uyanır ağlar duramaz artık dedi

birde walla evde gereksız esyayı hiç sevmiyorum gözüm yoruluyor
Bende oyle annem bende iken mutfakta salonda fazlalik bir seyler gorunce illet oluyordum. Esya desen almamaya gayret ettim . Yasanir hale gecince ne olur bilmiyorum. Cocjk buyunce filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…