ayrıca calpol gbi ağrı kesiciler önce bir tık daha yükseltir snr düşürmeye başlar. yani ateş düşürücü verdm 10dkka snr ölçüm yapma dedi dr. bize dehsete kapılmamak için ama bn 10snde bşr bakıormAteşi 37.9 ken ilaç verdim. 38.4 e kadar çıktı alın
3 saat oldu 37.8 e düştü, şakaları daha sıcak
Saatlerdir zıbınla duruyor zaten
Oy dağlar
Kan testleri yapıyorlar hastanede öyle belli oluyor canım ama genel olarak et süt ve paketli gıdaların tetiklediğini biliyorumNe alerjisi olduğunu nasıl bulucazbir gece önce ne yediğime mi bağlın
cnm arkadasa yazarken gördüm sen ne yaptırmıstın 2li testin mi kötüydüCnm tutup çekme için erken bizimki bile yapmıyor daha sen zeka kartları al 10 dk bile baktırsan yeter
Düşmesi 2 saat sürüyor zatneayrıca calpol gbi ağrı kesiciler önce bir tık daha yükseltir snr düşürmeye başlar. yani ateş düşürücü verdm 10dkka snr ölçüm yapma dedi dr. bize dehsete kapılmamak için ama bn 10snde bşr bakıorm
Dün çikolatayı abarttım biraz, sanırım ondan olduKan testleri yapıyorlar hastanede öyle belli oluyor canım ama genel olarak et süt ve paketli gıdaların tetiklediğini biliyorum
Canım ben süt içmiyorum ama sanki yoğurt yediğim zamanlarda oluyordu böyle. Yoğurt da yemiyorum ama ayran içiyorum. Seyreltince geçti sankiNe alerjisi olduğunu nasıl bulucazbir gece önce ne yediğime mi bağlın
Gereksiz masraf. Bende yaslaniyorum örtüyü koyuyorym onume sadece su bezlerden makinada elde yıkanan varsa oyle alasim varçok tehlikeli ama ya 1ay daha en fzla kullanılır
ama o aşı yapıyor evet ağır bir aşı geçicek inşallah. yinede ateşine dıkkat et böyle böyle güçlenecklerDüşmesi 2 saat sürüyor zatne
Düştü dediğim de 37.3 filan
Emmesi de azaldı idrar sarardı iyice
birde walla evde gereksız esyayı hiç sevmiyorum gözüm yoruluyorGereksiz masraf. Bende yaslaniyorum örtüyü koyuyorym onume sadece su bezlerden makinada elde yıkanan varsa oyle alasim var
Maşallah kuzuyaKizlar bugun saglik ocagi kontrolü vardi. Asini vurdular olcum yapildi
1 kasimdaki 22 kasimdaki
Ölçüm Ölçüm
Kilo 4.150 5.150
Boy 55 60
Baş 37.7 39
Karşılaştırma olarak normal mi bilmiyorum ama bu sekildr
Cuma da cocuk doktoruna gidecek
Tek canimi sıkan emzirme sırasında 1 meme ile yarim saat emip 2 saat meme istememesi
2. Saat sonrası sağ emdi ise sol emdiriyorum o sekilde dönüşümlü emiyor
Süt mu yetmiyor diyorum anlamiyorum. Bazen süt akardi o da akmadi. Emin olamiyorum. Yetiyor mu bilemedim
Gaz disinda aclik aglamasi da yok ya insan düşünüyor.
Anayim ben ana
Siz de ne var ne yok
cnm bu senş cok yorar bazen tek memede doygunluk olacak bazen 2sınıde emicek olmıcakKizlar bugun saglik ocagi kontrolü vardi. Asini vurdular olcum yapildi
1 kasimdaki 22 kasimdaki
Ölçüm Ölçüm
Kilo 4.150 5.150
Boy 55 60
Baş 37.7 39
Tek canimi sıkan emzirme sırasında 1 meme ile yarim saat emip 2 saat meme istememesi
Süt mu yetmiyor diyorum anlamiyorum. Bazen süt akardi o da akmadi. Emin olamiyorum. Yetiyor mu bilemedim
Anayim ben ana
Siz de ne var ne yok
Nasıl kuzumun durumu hala aynı mıDüşmesi 2 saat sürüyor zatne
Düştü dediğim de 37.3 filan
Emmesi de azaldı idrar sarardı iyice
Canım 3 haftada 1 kg almış hala yetmediğinden mi şüphe ediyorsunKizlar bugun saglik ocagi kontrolü vardi. Asini vurdular olcum yapildi
1 kasimdaki 22 kasimdaki
Ölçüm Ölçüm
Kilo 4.150 5.150
Boy 55 60
Baş 37.7 39
Anayim ben ana
Siz de ne var ne yok
Bizimki de 60 cm ölçüldü ben 6 aylık Bile giydiriyorum bazen :)Kizlar ust beden kiyafet alanlar var mi 1aylik oldu bebis. Kiyafetler oluyor ancak ust kiyafeti yukari cikiyor. Aciliyor yani. Simdi 60 cm oldu da ne alacagim bilmiyorum 3 6 ay buyuk mu gelir
Nasıl geçti geceniz insallah sıkıntısız atlatmıssındırBugün göz pınarları ıslandı
İnşallah canım. Bunu duymuştum ama bizim ebeye sordum öncesinde ateşlenirse verirsiniz demişti.bugün çıkmazsa yarın çıkmaz diyor ama inşallah
Biteceğine dair umudun var mıEmzirme kaynaklı perte çıktım ben
Kendime bi şey yapacak vaktim olmuyor da, eşimin lohusalığı biterse bi masaj yapacak herhalde. İnşallah
Pipilin üzülür baak
Bulgur yapmıyor genelde gaz ama. Kimyon cayı içiyor musun düzenliCanım bizim kız anca memede uyuyor öyle uykuya dalıyor yüksek oranda. bir de zaten emmesi zayıf olduğu için 15 dakikada doymuyor, şu an bile emziriyorum, uyuyor ama 5 dakika sonra uyumamış gibi dinç gözlerle bakıyor sağa sola. Kaşık biberonla süt verdikten sonra gazını çıkarıyorum hemen, yine emme gibi şanslıysam çıkıyor. Bulgur yemiştim acaba o mu gaz yaptı
Bunu yapmayı ben beceremiyorum ama eşim uyutacğaı zaman cok güzel bu şekilde uyuyor nazı bana heraldeBenim yatak yanı beşiğim canım emzirirken uyuyor beşiğini ısıtıp yatırıyorum bir elimle başını okşuyorum diğer elimle pışlıyorum uykuya dalıyor tekrar uyanmaya çalışırsa geceleri yine pışlıyorum
22 günde 1 kilo ve yetmeyediğini düşünmeek. Valla tosun olmus senin oğlan yetmez olur muu maşallahKizlar bugun saglik ocagi kontrolü vardi. Asini vurdular olcum yapildi
1 kasimdaki 22 kasimdaki
Ölçüm Ölçüm
Kilo 4.150 5.150
Boy 55 60
Baş 37.7 39
Anayim ben ana
Siz de ne var ne yok
Maşallah Mehmet paşayaBugün bizim 40 günümüzdü teyzeleri
Yarın için spa randevumuz var ne çabuk büyüyor bu minnoşlar
Sağlıklı sıhhatli başarılı uzunca ömürleri olsun hepsinin
Bende oyle annem bende iken mutfakta salonda fazlalik bir seyler gorunce illet oluyordum. Esya desen almamaya gayret ettim . Yasanir hale gecince ne olur bilmiyorum. Cocjk buyunce filan :)birde walla evde gereksız esyayı hiç sevmiyorum gözüm yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?