- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
Hep aynı saatteyse muhtemelen koliktir kuzum bizimde hep abisi yatar kız kalkar. Altını açınca benim kızım da rahatlıyor hatta bugün açıp masaj yapayım dedim kız dünden berii kaka yapmamıştı birBenim gündüz göz yummadı haliyle iş yapamadım babası geldi bi yattı dört saat uyudu adama gel de inandır hani durmuyodu diyo şimdi de kalkmış 12de başlıyo bizim krizler kolik mi anlamıyorum ki tam saatinde başlıyo bi de garip şekilde ağlarken alt pijamasını çıkarınca susuyo ne mana yani
Dillerini cozene kadar olan bize olacak sanirim. Iki memeyi yiyir şükür ama bir anda emmiyor cene kuvvetli eskisi gibi degil ama 20dk 30 dk emmekle doymaz diye düşünüyorumCanım benimki sağı emip solu bırakmıştı. Neticede sol meme ucum içine doğru kaçtı ve silikon meme ucu kullanmak durumunda kaldım bir süre ve süt azaldı sağın yarısı kadardi. Ama bu durum iki haftalıkken falan oldu. Şimdi daha kuvvetli çeneleri meme ucuna falan gerek kalmaz sanırım. Farklı pozisyonlarda vermeye çalış ama bırakma birkaç gün sürmez emer yine. Arada ayarları bozuluyor bu bebelerin. Bazen biberonu daha çok istiyo benimki. O zaman panik oluyorum ya bırakacak mi diye. Bazen de biberonla doysa bile illa meme de istiyor rahatlıyorum. Henüz hicbirseylerinin düzeni yokki
Ayy bizimkide pişik mi acaba diyorum değilKız bunlar çok fena benimki de ağlarken bezini açınca susuyorrahatlıyorlar heralde
:d gardrop kapağındanHep aynı saatteyse muhtemelen koliktir kuzum bizimde hep abisi yatar kız kalkar. Altını açınca benim kızım da rahatlıyor hatta bugün açıp masaj yapayım dedim kız dünden berii kaka yapmamıştı biryaptı ki fışkırarak çarşaf benim üstüm komple gitti -Sunshine iyi bilir
Ah güneşimArkadaş bu 2. Ay aşıları neymiş, çocuğun ateşi çıkıyor sürekli.
Uyku uyuyamadım. İlacı da içmiyor zorla içirirken defalarca genzine kaçıyor
Nefes alamıyor öksürüyor köpük köpük kusuyor
Ateş, halsizlik, huzursuzluk, iştahsızlık yaptı ama diğer yazdıklarım genzine kaçıp nefessiz kaldığı için oluyor canımAh güneşimah bu aşılar. Normal miymiş bu kadar yan etki?
Ateş, halsizlik, huzursuzluk, iştahsızlık yaptı ama diğer yazdıklarım genzine kaçıp nefessiz kaldığı için oluyor canım
Valla bende sorucaktım benim doktorum söylüyor mesela 3. Ayda oyun halısı dönence hışırtılı kitap dedi 2. Aydada zeka kartları hepsini yapıyorum Nil kuş tam bir dönence aşığıBebeklerinizin gelisimini / hangi aktivitilerin yapilcagini vs takip ettiginiz bir uygulama var mi kizlar ?
bana simdilik bir tek tummy time soylediler o kadar ama ne zaman boyle tutup cekme fln gbi seyleri yapmak lazm bilmiyorumValla bende sorucaktım benim doktorum söylüyor mesela 3. Ayda oyun halısı dönence hışırtılı kitap dedi 2. Aydada zeka kartları hepsini yapıyorum Nil kuş tam bir dönence aşığı
Dün doktora gittik, ciğerleri dinledi hızlıca doktor iyi dedi, burnunu açtı. Doktordan çıkıp aşı sırasına girdik, hırıltı yeniden başladı. Geçen gece bu hırıltı yüzünden korkup acile gitmiştik burnu tıkalı demişti. Doktor burnunu açtı dün hırıltı devam ediyor. Kaç doktora götüreceğim daha yaKizlar sorulariniza cevap bulabildiniz mi bilmiyorum mesajlari ara ara okurken gordum mesajlarinizi.
Benim kizim baya hasta suan bir virus kapmis zaten hastanedeyiz 3 gundur hala daha iyilesmis degil.
Bizim hastaligimiz ufak tefek oksurukle basladi. Bir kere öhö diyip susuyordu. Sonra öhö öhö olmaya basladi. Sonra sirtindan ses gelmeye basladi sonra da burnu tikandi. Doktor goturdum cigerleri temiz ama her gun getir kontrol edeyim cok hizli ilerlerler dedi. Henuz cok kucuk oldugundan ilac veremem buhar makinesiyle ventolin ver yatirmamiz gerekebilir duruma gore dedi. 3 gun goturdum gayet iyiydi keyfi de yerindeydi 4. gun yogundum goturemedim 5. gun bebegim nerdeyse baygin gibiydi gozundeki parlaklik gitmisti bebegimin goturdum doktor cigerleri cok kotu durumda hemen yatirmamiz lazim dedi. Yatirdik 3 gundur hastanedeyiz ve burada 20 gunluk bebekler bile var.
Demem o ki sakin hafife almayin gidin en azindan saglik ocaginda dinletin cigerini. Bizim 1 gunde ilerledi ve mahvolduk diyebilirim.
Niyetim buradakileri korkutmak asla degil sadece benim yasadigimi hicbir anne yasasin istemem.
Yatağında kendi kendine uyuyor muKızlar güvenli bağlanma ile ilgili video vs izlediniz mi bilgisi olan önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Şimdi gün boyu benimle bebeğim emzirme bakımı vs babası ile yapıyoruz arada anneanne babanne oluyor onlara gidince bu onu etkiler mi acaba birde yatarken beşiğine koyuyorum kucağımda uyutmuyorum yani ama emzirme seanslarında uzun uzun kucak kucağayız iyi mi yapıyorum acaba kötü mü ? Geceleri artık gece lambası kullanıyoruz karanlık oluyor oda alışsın diye
Cnm serum fizyolojik aspiratörle günde 15 kere yaptığıma rağmen 1 haftada geçti bizimDün doktora gittik, ciğerleri dinledi hızlıca doktor iyi dedi, burnunu açtı. Doktordan çıkıp aşı sırasına girdik, hırıltı yeniden başladı. Geçen gece bu hırıltı yüzünden korkup acile gitmiştik burnu tıkalı demişti. Doktor burnunu açtı dün hırıltı devam ediyor. Kaç doktora götüreceğim daha yadoktorlara da güvenim sarsılıyor artık
Cnm tutup çekme için erken bizimki bile yapmıyor daha sen zeka kartları al 10 dk bile baktırsan yeterbana simdilik bir tek tummy time soylediler o kadar ama ne zaman boyle tutup cekme fln gbi seyleri yapmak lazm bilmiyorum
simdi prima nin ayni marka ama adi pampers diye geciyor burda onun uygulamasini indirdimde , orada yaziyor ay ay neler yapilabilir die .Cnm tutup çekme için erken bizimki bile yapmıyor daha sen zeka kartları al 10 dk bile baktırsan yeter
Benim yatak yanı beşiğim canım emzirirken uyuyor beşiğini ısıtıp yatırıyorum bir elimle başını okşuyorum diğer elimle pışlıyorum uykuya dalıyor tekrar uyanmaya çalışırsa geceleri yine pışlıyorumYatağında kendi kendine uyuyor munasıl başardın canım nolur akıl ver
Bizim alerji teşhisini buna bakıp koymuştı doktor bizim daha kırmızıydı ama
Ne alerjisi olduğunu nasıl bulucazBizim alerji teşhisini buna bakıp koymuştı doktor bizim daha kırmızıydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?