2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hep aynı saatteyse muhtemelen koliktir kuzum bizimde hep abisi yatar kız kalkar. Altını açınca benim kızım da rahatlıyor hatta bugün açıp masaj yapayım dedim kız dünden berii kaka yapmamıştı bir yaptı ki fışkırarak çarşaf benim üstüm komple gitti -Sunshine iyi bilir

Dillerini cozene kadar olan bize olacak sanirim. Iki memeyi yiyir şükür ama bir anda emmiyor cene kuvvetli eskisi gibi degil ama 20dk 30 dk emmekle doymaz diye düşünüyorum

:d gardrop kapağından temizlediğimi biliyorum ya

Ah güneşim ah bu aşılar. Normal miymiş bu kadar yan etki?

Bebeklerinizin gelisimini / hangi aktivitilerin yapilcagini vs takip ettiginiz bir uygulama var mi kizlar ?
Valla bende sorucaktım benim doktorum söylüyor mesela 3. Ayda oyun halısı dönence hışırtılı kitap dedi 2. Aydada zeka kartları hepsini yapıyorum Nil kuş tam bir dönence aşığı

Valla bende sorucaktım benim doktorum söylüyor mesela 3. Ayda oyun halısı dönence hışırtılı kitap dedi 2. Aydada zeka kartları hepsini yapıyorum Nil kuş tam bir dönence aşığı
bana simdilik bir tek tummy time soylediler o kadar ama ne zaman boyle tutup cekme fln gbi seyleri yapmak lazm bilmiyorum

Dün doktora gittik, ciğerleri dinledi hızlıca doktor iyi dedi, burnunu açtı. Doktordan çıkıp aşı sırasına girdik, hırıltı yeniden başladı. Geçen gece bu hırıltı yüzünden korkup acile gitmiştik burnu tıkalı demişti. Doktor burnunu açtı dün hırıltı devam ediyor. Kaç doktora götüreceğim daha ya doktorlara da güvenim sarsılıyor artık

Yatağında kendi kendine uyuyor mu nasıl başardın canım nolur akıl ver

Cnm serum fizyolojik aspiratörle günde 15 kere yaptığıma rağmen 1 haftada geçti bizim

Cnm tutup çekme için erken bizimki bile yapmıyor daha sen zeka kartları al 10 dk bile baktırsan yeter
simdi prima nin ayni marka ama adi pampers diye geciyor burda onun uygulamasini indirdimde , orada yaziyor ay ay neler yapilabilir die .

benim beklentim cok bu bebeklerden anlasilan

Yatağında kendi kendine uyuyor mu nasıl başardın canım nolur akıl ver
Benim yatak yanı beşiğim canım emzirirken uyuyor beşiğini ısıtıp yatırıyorum bir elimle başını okşuyorum diğer elimle pışlıyorum uykuya dalıyor tekrar uyanmaya çalışırsa geceleri yine pışlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…