2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm çok geçmiş olsun şimdi gördüm verem aşısımı yaptı ateşi
Bilmiyorum ki kuzu
Üçünü birden yaptırdık aynı anda :/
Ya kakada kanı görmesem . diyorum az daha sık dişini, ishaliydi mukusuydu var ama kilo alımı totalde güzel diye kendimi avutuyordum.
Ya en iyi doktora gitsem şu bildiklerimizden farklı ne öğreneceğim bilmiyorum ama şu kakada kanı her gördüğümde başa sarıyorum. canım çok sıkılıyor.

Alerji bölümü medikalparklarda en yakın Göztepe’de varmış, şimdi randevu aldım ben de. Bi arayıp öğreneyim inşallah o doktorda sigorta geçiyordur.
Ali haydarın muayene ücreti ne kuzu?

Bir de kadın doğumcun kimdi orada? Memnun musun? Oraya kadar gidersek bir de kendim görünürüm kadın doğumcuya

Ay güneş kuzuma ağır geldi bizim verem aşısı bu aya sarktı 2. Ay dolmamıştı burda sağlıkocağında 1 gün açılıyor her ay ondan yaptıramadık geçen ay bizimde cuma verem öbür haftada özel aşı menenjitin bir türü var her ay aşı 4. Aydada rotanın 2. Dozu ve diğer karma aşı filan of yandık

Maşallah kuzuya
Benimki hep öyle emiyor canom tek meme alıyor onu bitiriyor sonra 2 saat aramaz 2 saat sonra diğer mememi veriyorum hep o şekilde bizim
O aradaki 2 saat napıyor canım? Benimkinde kesin garip bi durum var ya.. meme ağızda değilse ağlıyor.
Ben depresyona girdim sanırım ya..

Kızlar bi telegram kanalımı kursak daha kolay iletişime geceriz hem deneyimlerimizi paylaşılırz bazen yanlız olmadığını görmek iyi oluyor

O aradaki 2 saat napıyor canım? Benimkinde kesin garip bi durum var ya.. meme ağızda değilse ağlıyor.
Ben depresyona girdim sanırım ya..
10-15 dk bizimle oynuyor geri kalan zamanda uyuyor her bebek farklı canım babayı da devreye sok biraz yükün hafiflesin babası aktif olduğu için ben çok yorulmuyorum artık ev işlerini de takip edebiliyorum uyurken yada onlar oynarken

Babası gezdiriyor, şarkı söylüyor, evde maymuna döndü adam resmen katılıyor onun kucağında ağlamaktan. Yok imkansız, memeyi ağzına almadan ne oyun, ne başka bir şey. Her işi eşim yapıyor evde ben süt danası gibi memeler açık oturuyorum koltukta. Ağzından yanlışlıkla çıkarsam basıyor çığlığı. Wc bile işkence sadece uyurken gidiyorum. Gerçekte bunaldım ben, annem anahtarla açamadı bugün, kapıyı çaldı diye uyandırdı diye tepki gösterdim o da küstü gitti, o kadar bunaldım ki..şu çocuk 10 dakika ayrı kalabilse benden

Öyle oldu ya. Yine çıktı ateşi
Kuzu rotarix mi yaptırdınız siz? Kaça aldınız ilk aşıyı

Eklentiler

• AAD3DAA2-82B4-4C94-ADD0-35E0FDDC6A96.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bay bay night 3 damla veriyorum doktor günde 40 damlaya kadar sabah 20 akşam 20 demişti uykuya geçişte etkili oldu bizde ama şimdi aşıyla damlasız uyutmayı denicez bizim çok büyük uyku problemimiz var 14 saat bir fiil uyumuyor nil

Rotarix evet cnm 800 tl ye yaptırdık siz?
Menenjit aşılarıda o civardaymış
Yaptırmadık henüz. Yeni bi alerji doktoruna gideceğiz inşallah.
Bu 3 aşı çocuğu çok etkiledi, kan da gelince belki rotayı yaptırmayabiliriz gibi hissediyorum . Doktorun görüşüne göre ilerleyeceğim.
Zaten rota biraz geçe kaldı bizde. Eski doktor rota için 90 günlüğe tarih vermişti.

Kendimi programlamistim oysaki yalan oldu :)))
Hiçbir şeye tamamen alışmamaya alışmamız lazım

hımm bnde yaptrdım işte 2li testin kötü müydü ondan mı yaptrdın dicektm ordanda erken doğuma bağlıcaktm
Yok cnm biz direk fetal dna yaptırdık temiz çıkınca ikili üçlü yaptırmadık benim erken doğumum hem idrar yolu enfeksiyonundan hiç kurtulamamam hemde 1 gece öncesi babam aklıma gelip çok ağlamamla tetiklendi

Yaa çok çok geçmiş olsun şuan nasılsınız peki bende bugüne kadar hergün götürdüm ama ciğerlerde sorun olmadığı için hiçbişey yapmadılar eve gönderdiler. Bugün geniz akıntısı var gibi ya ses geliyor bazen nefes alırken. Dün gece 2 çay kaşığı ıhlamur verdim bugünde versem mi acaba valla çok çaresiz kaldım çocuk küçük olduğu için müdahale edemiyorlar, benim elimden bişey gelmiyor kalakaldık öylece. Bize havada vermediler bu arada

Cnm bizi rota çok etkiledi bide gripken yapıldı aman Allahım 1 hafta öldük huzursuzluktan ateş yoktu ama çok sıkıntılıydı rota bizde etki etti sor doktoruna gerekirse yaptır o nederse artık ben menenjitin 2 türünü devlet karşılamıyor nimerix ve bexsero die ikisinide yaptırcam biri 3-6-9 diğeri 8-12-15. Aylarmı ne öyle bir şey cnm

ali haydar 450tl, özel sağlığımz var ama bn yınede ona gidiyorum.içime sindi kadın doğumcum kötüydü bnce ama aynur hanım iyi sadece yoğun. doğum snrası kontrole yeter dayanırsn. bzmkide artık hic uyumuo sbh 9da bir kalktı sdece memede kestiriyor daha da ayakta geziniyoruz. sürekli yürümemizi istiyor çok yorucu. oyun halısını farketmeye basladımı onu soracktm

dr. bize rotaya 3.ay dedi. ama Allah korusun rotayı yaptrmayan arkadaşlarımn cocukları oldu okdr kötü gecirdilerki hoş bzde snr el ayak hastalığı olduk. Allah korusun hepsinı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…