2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Resmen hem çocuğa hem kendine hem evine bakan insanları hayranlıkla seyrediyorum
Canım Bir de gelen misafirler var Neye yetişeceğini şaşırıyor insan Hadi şimdi dondurucuda bir şeyler var Annem bir şeyler yaptı ama depo bitmek üzere asıl misafirler gelmedi ne yaparım bilmiyorum annemin elinden öper yani hafta sonu köye geçeceğim de birisiyle En azından bir bohça börek yapayım diyorum dondurucu da iyi oluyor tane işi bir 3 kilo yapsak benim işimi götürür bir yufkadan 4 6 yufkadan 24 3 kilodan da 72 tane bohça börek çıkıyor Onu ikiye böl 36 yani 36 kişiyi ağırlayabilirim Kendimizi de sayarsak 30 diyelim yani Allah'ım matematiğim seviyorum

dur nazar boncuğu koyayım iyi dedin
İlgi istemesine istiyor da asıl ilgiye bizim ihtiyacımız yok mu yahu
ne kadar da paylaşımcı bir kocan var sen de maşallahı eksik etme. Gerçekten çocuklarla beraber ilişkiler de Farklı bir yöne evriliyormuş.
anladim kuzum.
Doruk pasa ve benim kiz alismis fast food yemeye cenelerini yormuyorlar
tabii hazırcı bebe bunlar.
Maşallah
Kaç kilosunuz şimdi?
Bu arada emzirme durumları nasıl? Nasıl besliyorsun?
Çok geçmiş olsun
tabi canim fast food cene yormadan culuk culuk yiyorlar

yap kiz , hepimizin ihtiyaci var. ben suan max markete gidiyorum ama olsun hava almis oluyorum.

Ya ben bunu neden düşünemedim, bir sonraki ropta karanlıkta oturtacağım oğluşu.
İnşallah canım biz de o şanslılardan oluruz
Geçen kan aldıklarında dayanamadım, çok agresifleştim diye eşim bu sefer ropta yanında durdu.
Gerçekten zor şeyler…
Hayyal canım Synagis (Rvs) aşısını yaptırıyorsun dimi ihmal etme sakın
Canım dün 2. Dozu olduk. Maşallah 5600 lira olmuş bir aşı raporu olmayan yandı

Allah kolaylik versin insallah durumlar düzelir. Ben toplamda bir ay kadar yardim aldim. Tek başıma bakıyorum ama tek çocuk benimki. Birden fazla cocugu olanlarin cevaplamasi daha uygun olur

Eşime pastane yolları gözüküyor hep

Ne veriyorsunuz canim rezene anason falan mi?

Ben eşimin emiyo mu emiyo mu diye sormasindan bile irrite oluyorum artık. Annemin emiyo gibi görünüyor ama bence ememiyor demesinden. Herşeyi kaldırıp atasim geliyor o zaman ya sabır diyorum. O kadar anlamıyorlar ki psikolojimizi. Benim amacım artık bebeğimin doymasi ve sütümun herhangi bir sebeple kesilmemesi. Nasıl aldığı mühim değil artık. Tıkadim kulağımı herşeye... Ama bugün merakımdan birşey denedim 1.5 ay sonra. Bugün biberon vermiyim dedim ve eds denedim.
1-Kizim boru ağzına değdiği an hissetti ve beni çok zorladı memeyi bile bıraktı çok zorlandık ağzına yerleştirirken. Artık fark ediyor. Bu sefer memeden de soğur diye korktum
2-Zorla da olsan boruyu yerleştirdim. Bu sefer de hem memeden geldi hem borudan yutamadi ağzına doldu aktı falan çırpındi. Yine korktum bırakır diye ve her ne yapıyorsam yapmaya devam etmeye karar verdim. Biberon+ meme. Yetmediği yerde mama

Maşallah
Kaç kilosunuz şimdi?
Bu arada emzirme durumları nasıl? Nasıl besliyorsun?

Canım dün 2. Dozu olduk. Maşallah 5600 lira olmuş bir aşı raporu olmayan yandı

Sağol canım 4 kilo 330 gram olduk ablası Emiyor beni şükür artık,önceden biberon verioyrdum her emzirme sonrası şimdi 1 öğün biberon veriyorum
Ay ne pahalı ya ,Allah raporu olmayana yardım etsin

Çok zor günler geçirdik Başakcım erken doğum yaptım ,neler çektim bi ben bi Allahım bilir .Aklıma gelmedi canım kusura bakma nete falan çok giremedim ilk günler zaten.Sen nasılsın?
Kelebeğim çok üzgünüm, çok geçmiş olsun bebeğim. İnşallah her şey yoluna girmiştir, sen ve minnak iyisinizdir şimdi.

Biz de doğumdan beri totoyu doğrultamadık minnoşum şimdilerde de alerji ve atakla uğraşıyoruz, buna da şükür.

iyim canim eve geldik, hersey normal cikti. ever kullaniyorum ama bu aralar pek duzenli kullanamiyordum.
Spicelover Canım süt kabarcığın ne yaptın geçti mi seninki
evet canm o beyzz gecti ama baska kirmizimsi var onun icin ayni islemi yapicam gun icinde
Spicelover yaşadığın rahatsızlığı yeni okudum çok geçmiş olsun bu arada. İyisindir inşallah şimdi
tesekkur ederim. ilac verdiler acil de , agrim fln kalmadi. smdi daha iyiyim cok sukur

Çok sağol canım Kasık fıtığı var premature olduğu için ameliyat günü bekliyoruz guzum bide o dert var . Allahım size de şifa versin umarım tez zamanda büyürüz ve biter bu dertler ❣

Bebitom geçmiş olsun ben kaçırdım, neyin var?
Nazara mı geldin be dünür.
Çok sağol canım Kasık fıtığı var premature olduğu için ameliyat günü bekliyoruz guzum bide o dert var . Allahım size de şifa versin umarım tez zamanda büyürüz ve biter bu dertler ❣
Amiiin. İnşallah çok güzel geçer kuzuşun ameliyatı bebeğim, rabbim şifa versin, esirgesin bebeklerimizi.

Ya ben geçen misafir ağırladım ağzımın payını aldıım çocuk söyle bi hele 3 aylık olsun bir kere oturamıyorum bile yanlarında ki çocuk ağlıyor ortalık yerde cıkarıp gögsü emziremiyorsun. Arkadaslarım yapardı hani hiç şaşırmazdım orası ayrı ama ben yapamıyorum öyle bir yandan bebeyi emzireyim bir yandan çay sohbet konusayım yok benim bu tarz aktiviteler için 2 ayım var daha en az benim buzdolabı stoklarımda bitmek üzere yemekliklerim
Ben çoğu zaman çocuğa bile zor bakarken yemek yapıp ev temizleyip makyaj yaptığımı hayal edemedim birden
Bebelerii büyüteliim gerisini boşverr
Sizin yavrularınız kendi baslarina oyalanabiliyorlar mi? Bizimki en fazla 15 dk kendi basina duruyor bakınıyor fazlasi yok. Oglen yemegi yapmaya başlıyorum 3 part halinde aksama kadar anca tamamlayabiliyorum
Ne kadarlık canım senin ki biz 51 günlüğüz pusete oyuncsk astım biraz onları seyrediyor

Ben çoğu zaman çocuğa bile zor bakarken yemek yapıp ev temizleyip makyaj yaptığımı hayal edemedim birden

Allah kolaylik versin insallah durumlar düzelir. Ben toplamda bir ay kadar yardim aldim. Tek başıma bakıyorum ama tek çocuk benimki. Birden fazla cocugu olanlarin cevaplamasi daha uygun olur

Sizin yavrularınız kendi baslarina oyalanabiliyorlar mi? Bizimki en fazla 15 dk kendi basina duruyor bakınıyor fazlasi yok. Oglen yemegi yapmaya başlıyorum 3 part halinde aksama kadar anca tamamlayabiliyorum
Benim kızım 52 günlük. Odur budur 2 kere falan tek başıma kaldım sanırım onda bile zorlandım ben biraz. Çünkü Bilge gündüz asla uyku uyumuyor ayakta da sallasam memede de uykuya dalsa en fazla 10 dakika sonra uyanıyor. Onun dışında oyalanacak zamana yeni yeni geldiler sayılır, yatağındaki dönenceyi açınca biraz bakıyor. Sırt üstü yatmaktan da hiç hoşlanan bir çocuk değil, o dönenceye de 5 dakika falan bakar en fazla bazen gazından bazen de huysuzluğundan herhalde hep kucakta olmak veya dik durmak istiyor. O yüzden tek kaldığım günler zorlanmıştım açıkçası. Makyajı geçin yüzümü yıkamayı bile unuttuğum günler oldu benim çünkü yüz yıkamak sabah uyandıktan sonra yapılan bi işlem, ben çok gecenin sabahını uyumadan ettim:)))) Bugün artık annem de yavaştan rutin oluşturmaya başlaman lazım vs gibi bi şey dedi. Oluşmuyor rutin, bu çocuğun emme rutini bile yok, memede 5 dakika ya duruyor ya durmuyor, bazen 10 dakğka sonra tekrar basıyor yaygarayı yine anca memede susuyor, doktora da dedim. Doktor da dedi ki herhangi bir şey rutini diye bir şey olmaz zaten bu kadar küçük bebekte. Bazen kendimi çok beceriksiz ve yetersiz hissediyorum, birçok yaşıtı gündüz en azından 2-3 saat uyuyor Bilge'nin, ben mi uyutmayı beceremiyorum diye kendimi sorguluyorum ama her çocuk da kendi fıtratında doğuyor. Bu histen kurtulmak için yalnız kalmam gerekiyor sanırım. Anneme de dedim sen haftaya birkaç gün gelme diye. Bakalım ne olacak.

54 gunluguz canim. Ben de anakucagina oturtuyorum oyalaniyor ama oyle cok degil 15 20 dk sadece sonra mizirdaniyo kucak istiyor

Kendine haksızlık etme sen elinden geleni yapiyorsun annesi olarak. Bebekligin de anneligin de matematigi yoktur. Biz bile farkliyiz bebeklerin de farkli dunyalari fitratlari var. Elbet bu zor zamanlar geçecek isler rayina girecek. Onlar daha alisamadi ki dunyaya hele bi 4 aylik olsunlar rahatlariz insallah. Bi arada tek kalmak zor ama bircok acidan rahat ediyorum ben. Kendin ve cocugunla basbasa kalmak daha farkli hissettiriyor bence bir sure tek kal. Cok zorlandiginda tabi ki destek al canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…