Bu arada hiç bir zaman birini emzirirken diğer göğsümden süt gelmedi. Hiç bir pompa bir bebeğin damağıyla yarışamaz. Hele ki elle sağım asla. Bunlar ölçüt olamaz süte dair.Merhaba arkadaşlar bayadır yoktum eminim hepinizin olduğu gibi tek çocukla resmen tükendim tek başıma bakmaya çalışıyorum doğduğundan beri kolik alerji derken besin alerjiside (süt ve süt ürünleri) eklendi. 2 aylık aşısı kontrolü vardı bugün sağlık ocağındaki hemşireler kalmıştı kalbimi kırmayan onlarda kırdı bi sizler kaldınız. Çoğunuzla çok bir temasım yok ama gerçekten eşim ailem emzirme danışmanı doktor sağlık ocağı benim şu an bir tane bile desteğim kalmadı. Son damla bugün oldu bebeğim sınırda kilo almış sütüm bitti bitiyor farkındayım artık emzirirken akmıyor öbür taraftan elimle bile sağsam 5cc anca geliyor mama kullanıyoduk onu arttıralım dediler ama bu çözüm değil bence mama arttıkça sütüm azaldı zaten.
Son çaremsiniz biriniz bana yardım eder misiniz? Sütünüzü nasıl arttırdınız? Akıl sağlığı nasıl korunur? Rezene zararlı dediler içmiyorum onuda içicem artık sanırım bilgisi olan var mı?
Canım sana şunu ye bunu ye diyemem çünkü ben de pek faydası olmadı sanırım. Sutum gelsin diye yemedigim kalmadı ama faydasını pek göremedim açıkçası. Benim sutume dinlenmek ve uyku iyi geliyor bunu iyi anladım. Annem ilk gittiginde dinlenemedim yeterince uyuyamadım sütüm iki günde acayip azaldı. Sonra yalnızlığa alıştım gece uyku süreleri arttı falan tekrar arttı çok şükür. Ha yine çok değil mama takviyesi yapıyorum ama yine de günde 300 CC sağa biliyorumMerhaba arkadaşlar bayadır yoktum eminim hepinizin olduğu gibi tek çocukla resmen tükendim tek başıma bakmaya çalışıyorum doğduğundan beri kolik alerji derken besin alerjiside (süt ve süt ürünleri) eklendi. 2 aylık aşısı kontrolü vardı bugün sağlık ocağındaki hemşireler kalmıştı kalbimi kırmayan onlarda kırdı bi sizler kaldınız. Çoğunuzla çok bir temasım yok ama gerçekten eşim ailem emzirme danışmanı doktor sağlık ocağı benim şu an bir tane bile desteğim kalmadı. Son damla bugün oldu bebeğim sınırda kilo almış sütüm bitti bitiyor farkındayım artık emzirirken akmıyor öbür taraftan elimle bile sağsam 5cc anca geliyor mama kullanıyoduk onu arttıralım dediler ama bu çözüm değil bence mama arttıkça sütüm azaldı zaten.
Son çaremsiniz biriniz bana yardım eder misiniz? Sütünüzü nasıl arttırdınız? Akıl sağlığı nasıl korunur? Rezene zararlı dediler içmiyorum onuda içicem artık sanırım bilgisi olan var mı?
Anason çayı canım gaza iyi geliyor benim bebeğime geldi yani çok şükür uyku da yapıyor başta korkuyordum ama herkes veriyormuş o da rahat etsin biz de
Ne karıştırıyosunuz kaçırmısım ben aradımda bulamadım :)
Ayrık tutnak gerekiyor canım hatta bası doktorlar boy bile ölçmez bacaklarını düz yapmamak için
ben sabah yine bir bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı atıp 5 dk kaynatıp 10 dakika dinlendirdim iki çay kaşığı ondan verdim rahat etti uyudu bide 3 çay kaşığı şimdi verdim rahat etti valla vereceğim yoksa gün içinde çok yoruyor bir de küçük kızım var inşallah böyle devam ederYarım çay bardağı kaynamış suya bi çay kaşığı koyuyorum demlenince kaşıkla veriyorum 4/5 çay kaşığı içiyor günde bir kere 48 günlük bebeğim bazıları 20/30 CC veriyormuş biberonla ama bence ilk etapta fazla
Canım nw var bilmiyorum ama benim bebeişin yüzü sivilce içindeydi küçük küçük sabah akşam kaynamış ılıtılmış suyla yıkadım şimdi çok çok az pütür kaldı devam ediyorumBizde bebişi dertologa götürdk ama içime sinmedi alerji olabilir egzama dedi damla ve kortizonlu krem verdi çok az sür beş gün sonra ara verip tekrar sür falan dedi ama iki ilacında prespektüsünde 2 yaş altı 1 yaş altı kullanmayın yazıyor eşimle içimize sinmedi nemlendirici krem verdi bide onu kullanıcam sadece şimdilik alerji testide yapmadı , alerji olsa bence tek sivilce kızarıklık değilde başka şekildede gösterirdi kendi kakasından yada vücudundaki tepkilerden , alerjisi olan bebeklerinizde nasıl anlaşıldı
Benim de göğsüm ilk haftalar gibi değil süt azaldığından değilde bebekler artık daha güçlü emip memeyi boşaltabilyorlar ondandır sıkma canını emzir doyup doyamadığını anlarsın baktın ki ağlıyor rahat değil ver mamayı bu seni üzmesin için rahat etsin. Ben de veriyorum çoğu kişi veriyor sadece mama ile beslenen bebekler de var.Amin hepimizin inşallah. Stres yapmamaya inanmaya başladım ben üzgün oldukça kızımda daha huysuz oluyor ama şu kafam durmuyor hormonlardan mı vefasızlıktan mı bilmiyorum ama ağlamadan duramıyorum. 2 aylık oldu bebeğim çok özür dilerim bunu dediğim için lütfen beni pis sanmayın ama sadece 5 kere duşa girebildim
Kilosuyla ilgili evet 3.455 ti 1. Ayında 2. Ayı şimdi 4.005 olmuş kıyafetinide düşsek en alt sınırın altında emziremiyosun dedi önce emziriyorum dedim göster bakalım bi dedi o an şokla emzirdim şu an keşke direk çıksaydım diyorum çocuk aç emme refleksi iyi senin sütün yetmiyodur dediler (2 kişiydiler) günde en az 4-5 kere mama ver aç bırakmışın diye azarladılar. 3 saatte bir çiş yapıyor dememe rağmen ki zaten mama 2 kere veriyorum açlıktan ağlıyor belki diye daha devam ettiler eve geldiğimden beri ağlıyorum tek başıma mamada verdim tabiki ama hissediyorum göğsüm hiç önceki haftalar gibi değilrezene içeriğindenmiş bi kanserojenmiymiş nöbetmi yaparmış emzirme danışmanı sağlık ocağı öyle söylemişti. Beslak kullanıyorum
Canım benim ben annemin yanındayım bu dönemler çok zor hele ki lohusalıkta annem bana çok batıyordu ama kızım 3 yaşında bebek 49 günlük. Uçak biletlerimin süresini uzattım tek başıma yapamayacağımı anladım. Büyükle ilgilenemiyorum bari böyle annem babam kardeşim oyalanıyor yardımcı oluyorlar büyükle de vakit geçirebiliyorum. Senin ruh ve beden sağlığın için yanında birinin olması çok iyi olur ama eğer ki kayınvaliden sana kendini kötü hissettiriyorsa onunla da kalma annenden özür dilesen eşin dilese ne bileyim o olayı halledin onun yükü bile ağır kavga felan ne gerek bu zamanda ve durumda annnenin desteği başkaKızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl
Ayyyy bakanın varsa git tabi yaa. Bayılırım tiyatroya benim için de izleAyy hiç güleceğim yoktu fast food mu
Ya ben tiyatroya gidicem shakespeare in tüm oyunlar diye bir oyun sergileniyor bende ingiliz dil edebiyat çıkışlıyım10 aralık gibi 2 saat anneme bıraksam tek gitsem diyorum yapayım mı böyle bir çılgınlık
Canım benim de beş yaşında bir oğlum var evet yorucu kızım hiç uyumuyor hele gündüzleri hep kucakta şu anda bile kucağımda yazıyorum ama altından kalkılamıcak bir şey kesinlikle değil kızım 17 günlüktü yalnız kaldığımda hatta benim şansım hep böyle oğlumda da 20 günden itibaren yalnız kalmıştım ama tabi yardım edenin varsa bir süre yalnız kaldıktan sonra Çağır keşke benim de imkanım olsa da arada bir çağırabilsem.Kızlar selam, ben 25 ekimde doğum yaptım ve 2 yaşında bir kızım daha var. Size sorum şu, hala yanınızda biri var mı? İlk 20 gün annem vardı sonra annemle eşim çok büyük kavga ettiler annem evi terketti. Şimdi kv var evde yardıma, ama sürekli yer arıyor benimle kavga etmek için. 36 günlük oldu zaten bebek, ben artık tek başıma kalamaz mıyım sizde durumlar nasıl
Canım ya bi egzamalarının resmini atarmısın. Alerjik egzama oğlumda yaşadım benziyomu diye bakmak istedim şuan. Benm iki çocuğum da da kakada koku ve mukusla başladı ciltte kabarmalar ile devam etti oğlumda kakada kan gördüm ek olarak sırtında para şeklinde egzamalar ciltte aşırı kuruma kaş üstü ve kulak arkası döküntüsü vardı.Bizde bebişi dertologa götürdk ama içime sinmedi alerji olabilir egzama dedi damla ve kortizonlu krem verdi çok az sür beş gün sonra ara verip tekrar sür falan dedi ama iki ilacında prespektüsünde 2 yaş altı 1 yaş altı kullanmayın yazıyor eşimle içimize sinmedi nemlendirici krem verdi bide onu kullanıcam sadece şimdilik alerji testide yapmadı , alerji olsa bence tek sivilce kızarıklık değilde başka şekildede gösterirdi kendi kakasından yada vücudundaki tepkilerden , alerjisi olan bebeklerinizde nasıl anlaşıldı
Neden bilmem ama şuan sana sarılıp geçicek demek istedim. Yalnız çocuk bakmanın zorluğunu çok iyi bilirim ikinci çocuğum ilkinde de hep yalnızdam bunda da. Ama sütünle ilgili önce su ve dinlenme. Bu ikisi fiziksel ihtiyacın süt için. Ama en en önemlisi psikoloji. Sütüm gidiyor ne demek kucağında bebeğin oldukça sütün olur böyle düşün asla ama asla kötü düşünme. Yarın inanarak bir bulgur pilavı yap yanında bol marulla birlikte ye sonrada bol su iç. Madem tek çocuk kucağında da olsa yaslan uzat ayaklarını al yanına bir şişe su içe içe komik bişeyler izle kafanı dağıt. Alerji çok zor bizde de çoklu gıda var iki çocuğumda da oldu katı diyetteyim ama alternatif tarifler deniyorum şambaba tatlısı yaptım mesela sütsüz çok güzel oldu yap kendine ye gitsin. Şuan sadece bebeğinin ve senin mutlu olma zamanın. Başkasına söylemek çok kolay inan kapalı kapı ardında bende çok ağladım hala da öyle ama hiç hiç sütüm yetmiyor demedim azalıyor demedim. Sadece gün içinde yorgunluğa göre dolgunluk farkı oluyor taze süt içicek diyorum kendini motive et nolur üzme kendini. Evet emzirmeye çalış ama mamadan korkma. Başkalarına özellikle emzirme ile ilgili konuşan papağanlara hiç aldırma kulaklarını tıka kendi çocuklarına baksınlar sadece emzirme ile anne olunmuyor üzme kendini.Merhaba arkadaşlar bayadır yoktum eminim hepinizin olduğu gibi tek çocukla resmen tükendim tek başıma bakmaya çalışıyorum doğduğundan beri kolik alerji derken besin alerjiside (süt ve süt ürünleri) eklendi. 2 aylık aşısı kontrolü vardı bugün sağlık ocağındaki hemşireler kalmıştı kalbimi kırmayan onlarda kırdı bi sizler kaldınız. Çoğunuzla çok bir temasım yok ama gerçekten eşim ailem emzirme danışmanı doktor sağlık ocağı benim şu an bir tane bile desteğim kalmadı. Son damla bugün oldu bebeğim sınırda kilo almış sütüm bitti bitiyor farkındayım artık emzirirken akmıyor öbür taraftan elimle bile sağsam 5cc anca geliyor mama kullanıyoduk onu arttıralım dediler ama bu çözüm değil bence mama arttıkça sütüm azaldı zaten.
Çok güzel yazmışsın çok duygulandım L lumos_maxima insanlar destek değil köstek oluyorlar malesef umursama gözlerine bak bebeğinin sıcaklığını hissetmesi bile yeter duygusal olarak ikinizinde ihtiyacı varMerhaba arkadaşım. Üzüntünü kalbimde hissettim. Fakat sana şöyle söyleyeyim. Büyük kızımda 6 Ay boyunca sadece zeytin pekmez sade makarna pirinç pilavı ve irmik yiyerek emzirdim onu. Sonra haftalık tek besin ekleme şansımız vardı. Fakat kilo alımı hep üst sınırda oldu.iki buçuk sene emzirdim. O zamanlar mamaya öcü gibi baktığım için yalnızca kendime eziyet ettiğimle kaldım. Fakat bir gün bile sutumun yetmediğini besleyici olmadığını düşünmedim. Şimdi bunun sebebini hatırlayamıyorum. O zamanlar herşeyi yapabilecek güçte hissediyordum. Senin sütünü asmdeki çalışanlar azaltamaz ama senin "Ben zaten farkındayım bitti bitiyor" demen belki azaltır. O yüzden bol su içip sütünü daha da artıracaksın. Sen annesin bebeğine yalnızca sen yetersin. Ama mama da tü kaka asla değildir. İkinci bebeğim doğduktan bir gün sonra ameliyat oldu. Cok ağladım. Ağzıma lokma koymadım. Yoğun bakımda mama verdikleri de oldu. Şimdi günde bir kez mama veriyorum. Mamayi verdiğim zaman sindirmesi daha zor olduğundan goguslerim taş gibi oluyor iki saatin içinde. Bu sütüm çoğaldı demek değil aslında. Memeler dolduğu için artık süt üretemiyor demek. O yüzden yumuşak meme her zaman üretimin devam ettiği memedir. Bunu unutma. Kendine ve bebeğine güven. Annelik sadece emzirmek değildir. Senin kokunu Senin sıcaklığını ve şefkatini ona kimse veremez. Lütfen bunlar için en güzel günlerini heba etme. Velev ki doymuyor. Dediğim gibi mamayla da büyüyen bizim çocuğumuz. Canını sıkma lütfen. Bu günler gelip geçecek merak etme.
Anason veriyorum rezene de verdim anason uykuya kolay geçsin diye vermeye başladım bakalım bugün işe yaramadı gibi uyumuyoNe veriyorsunuz canim rezene anason falan mi?
Refleksleri nasıl? korkması, ağlaması... anneler hisseder. Seni endişelendiriyorsa çocuk doktoruna götür canım o da baksın.kızlar bebeğim 62 günlük oldu sürekli konuşuyorum onunla şarkılar söylüyorum ama gülmüyor.. değişik sesler çıkarıyor ama gülme yok. çok endişeleniyorum zeka gelişimiyle ilgili bir şey mi var diye. ne zaman güler bu kız..
onlar normal. zaten çok huysuz bi bebek gün boyu mız mız mız. bi hafta önce kontrole götürdüm ama doktor onlar hakkında bir şey sormadı.Refleksleri nasıl? korkması, ağlaması... anneler hisseder. Seni endişelendiriyorsa çocuk doktoruna götür canım o da baksın.
Yok canım ben değilim bizimde 12 aralıkta randevu o zaman bakılıcak kalçaya Y Ygmr37 arkadaşımızın bebeği o. Etiketlemişken sorayım kuzum var mı gelişme?Canım benim ben annemin yanındayım bu dönemler çok zor hele ki lohusalıkta annem bana çok batıyordu ama kızım 3 yaşında bebek 49 günlük. Uçak biletlerimin süresini uzattım tek başıma yapamayacağımı anladım. Büyükle ilgilenemiyorum bari böyle annem babam kardeşim oyalanıyor yardımcı oluyorlar büyükle de vakit geçirebiliyorum. Senin ruh ve beden sağlığın için yanında birinin olması çok iyi olur ama eğer ki kayınvaliden sana kendini kötü hissettiriyorsa onunla da kalma annenden özür dilesen eşin dilese ne bileyim o olayı halledin onun yükü bile ağır kavga felan ne gerek bu zamanda ve durumda annnenin desteği başka
Spicelover çok geçmiş olsun kendini ihmal etme canım dikkat et
papatyaozu canım kalça çıkıklığı senin bebişte mi kaçırdım çok çok geçmiş olsun nasıl bir süreç sizi bekliyor bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun erkenden anlaşılması da çok iyi olmuş bizim de 12 aralıkta randevu
Canım bugün aşıya gittik. Aile hekimi muayene etti kıvrımlara falan baktı eşit dedi. Bandajdan önce çift bez yapın dedi ve bezini büyütün dedi. Valla 4 numara molfix kullandım. USG sonucuna baktı 3 aya kadar iyilesebilir dedi ve bizi bı oetopedi doktoruna yönlendirdi pazartesi gidicez inşallah. Diğer doktor direk pavlik bandaj demişti ama o da çok zor olmalı. Tam hareketlenmeye basladilar. Bakalım pazartesi biraz daha şekillenecek. Arkadaşlar naçizane tavsiyem kalça kontrolünü çok fazla 3. Aya doğru hatta 2. Aya bile bırakmayın. Ne kadar geç tedavi o kadar zor anladığım
Aşı sonrası ateş bitti yolculuğa çıktık çocuğu çarptı herhaldehayır olsun anlat, bnmde şu ilk dönem cok zor snrasını hayal ediyorum inşallah az kaldı geliyor. bzmde sanırm operasyon olacak cok korkuorm
Kesinlikle Doktor bulmak çok zorSize de çok geçmiş olsun. Bu alerji öyle bir illet ki ne kadar doktorla hareket etsen de günün sonunda çocuğunun dilinden senin kadar anlayamıyorlar. Kişiye özel hareket eden doktor bulmak çok zor. Ben büyük kızımda zorla teşhis koydurdum resmen. İlk zamanlar kan gelmediği için. Fakat vücut bir yerden sonra tolore edemiyor tepkiler siddetleniyor. Katı diyetle bıçak gibi kesildi tüm şikayetler. Huysuz çocuk yokmuş diyorum şimdi. Sıkıntısı olmayan bebek uyuyor resmen. Tüm bunları önceden deneyimlediğim için bu konforu yaratmak istiyorum. Çocuk kolik yada huysuz diyip geçmek en kolayi bana göre. İnşallah gönlümüze göre doktorları buluruz.
Minnoşum 2 gündür ağlama atağı yok ama bu seferde az emip sürekli uyuyor. Ben de biraz ev işlerine verdim kendimi yemek yaptım.
Spice im nasılsın ya bu tansiyon niye çıkmış böyleee ??Aksam kizi emzirirken bir anda gogus agrisi girdi kizlar. yemegi hizli yedim ondan sandim ama sonra agri sirtima vurdu. dedim heralde kalp krizi geciriyorum. kizi kenara biraktim , cami actim hava aldim fln sonra annemi cagirdim cocugu al diye. Biraz agrim hafifledi ama gecmedi.
gebelik zehirlenmesi olabilir diye dusundum acile geldik. tansiyonum ilac ictigim halde 18/13 cikti
gogus filmi vs bisiler istediler , ilac verdiler , bekliyoruz. ilac rahatlatti , agrim gecti .
tansiyon hic boyle carpmamisti beni daha once , 10 senedir birlikte yasiyoruz ama bu sefer dedim heralde gidiyorum
Ben temizlik ve yemek kısmına yetiştim gibi bi kaç aya makyaj da yaparım herhaldeBen çoğu zaman çocuğa bile zor bakarken yemek yapıp ev temizleyip makyaj yaptığımı hayal edemedim birden
Ya başından beri benim de aklımı kurcalıyordu sizde başka sıkıntı olabilir mi diye15 günde, günde 14 gr almısız. Mama da veriyorum her ögünden sonra.Kusmamızdan bahsettim işte hemşireye oda doktorla konusup çocuk cerrahisine yönlendirdi. Reflü diyip geçmeyelim altında başka bir şey var mı araştırılsın dedi. Yarın sabah randevumuz var bakalım insallah bir sıkıntı çıkmaz
Sana kocaman sarılmak istiyorumMerhaba arkadaşlar bayadır yoktum eminim hepinizin olduğu gibi tek çocukla resmen tükendim tek başıma bakmaya çalışıyorum doğduğundan beri kolik alerji derken besin alerjiside (süt ve süt ürünleri) eklendi. 2 aylık aşısı kontrolü vardı bugün sağlık ocağındaki hemşireler kalmıştı kalbimi kırmayan onlarda kırdı bi sizler kaldınız. Çoğunuzla çok bir temasım yok ama gerçekten eşim ailem emzirme danışmanı doktor sağlık ocağı benim şu an bir tane bile desteğim kalmadı. Son damla bugün oldu bebeğim sınırda kilo almış sütüm bitti bitiyor farkındayım artık emzirirken akmıyor öbür taraftan elimle bile sağsam 5cc anca geliyor mama kullanıyoduk onu arttıralım dediler ama bu çözüm değil bence mama arttıkça sütüm azaldı zaten.
Merhaba arkadaşım. Üzüntünü kalbimde hissettim. Fakat sana şöyle söyleyeyim. Büyük kızımda 6 Ay boyunca sadece zeytin pekmez sade makarna pirinç pilavı ve irmik yiyerek emzirdim onu. Sonra haftalık tek besin ekleme şansımız vardı. Fakat kilo alımı hep üst sınırda oldu.iki buçuk sene emzirdim. O zamanlar mamaya öcü gibi baktığım için yalnızca kendime eziyet ettiğimle kaldım. Fakat bir gün bile sutumun yetmediğini besleyici olmadığını düşünmedim. Şimdi bunun sebebini hatırlayamıyorum. O zamanlar herşeyi yapabilecek güçte hissediyordum. Senin sütünü asmdeki çalışanlar azaltamaz ama senin "Ben zaten farkındayım bitti bitiyor" demen belki azaltır. O yüzden bol su içip sütünü daha da artıracaksın. Sen annesin bebeğine yalnızca sen yetersin. Ama mama da tü kaka asla değildir. İkinci bebeğim doğduktan bir gün sonra ameliyat oldu. Cok ağladım. Ağzıma lokma koymadım. Yoğun bakımda mama verdikleri de oldu. Şimdi günde bir kez mama veriyorum. Mamayi verdiğim zaman sindirmesi daha zor olduğundan goguslerim taş gibi oluyor iki saatin içinde. Bu sütüm çoğaldı demek değil aslında. Memeler dolduğu için artık süt üretemiyor demek. O yüzden yumuşak meme her zaman üretimin devam ettiği memedir. Bunu unutma. Kendine ve bebeğine güven. Annelik sadece emzirmek değildir. Senin kokunu Senin sıcaklığını ve şefkatini ona kimse veremez. Lütfen bunlar için en güzel günlerini heba etme. Velev ki doymuyor. Dediğim gibi mamayla da büyüyen bizim çocuğumuz. Canını sıkma lütfen. Bu günler gelip geçecek merak etme.
Tam bu sıralar yavaş yavaş açılacaktır canımkızlar bebeğim 62 günlük oldu sürekli konuşuyorum onunla şarkılar söylüyorum ama gülmüyor.. değişik sesler çıkarıyor ama gülme yok. çok endişeleniyorum zeka gelişimiyle ilgili bir şey mi var diye. ne zaman güler bu kız..
Yarın gün ışığında çekip atayımm
Bende kendime demledm şimdi karıştıdım siz öyle deyince birazda oğluşuma ayırdım gündüz çok uyudu gece için Allah u Ekber bakalımAnason veriyorum rezene de verdim anason uykuya kolay geçsin diye vermeye başladım bakalım bugün işe yaramadı gibi uyumuyo
Uyuyup az emiyorsa normaldir bence az çiş yapmaşı bez gr larını ölçmeyi bırakın biraz rahat olmaya çalışın kilo alımı iyise az az sık sık emzirmeye çalışın uykudayken şekeri düşmez bence böylece zaten gecicidir uykusuda bi kaç güne düzelir ama gercekten bu bebeklerde uyusa dert uyumasa dert6 saat önce bez değişimi yapmıştım. Çok az çiş yapmış
76 gr zaten 16 gr bez
60 gr sadece çok canım sıkılıyor
Önceki bezler 120 gr civarıydı 3-4 saatte bir
Bunu ben de en az bi haftadır kullanıyorum belirgin bi erki göremedim b12 olarak yarayışlı buldum ama sütümü çok da artırmadı gibi. Fışkırdı yazanlar olmuş yorumlarınaBende bugün eczaneden elenatal3 alıcaktm o yokmuş süt arttırmak için dedm eczacı baika bir vitamin verdi kardeşime iyi gelmişti dedi bakalm kullanıcam Eki Görüntüle 3169794
Ay inşallah çift bez olayıyla atlatır kuzucukCanım bugün aşıya gittik. Aile hekimi muayene etti kıvrımlara falan baktı eşit dedi. Bandajdan önce çift bez yapın dedi ve bezini büyütün dedi. Valla 4 numara molfix kullandım. USG sonucuna baktı 3 aya kadar iyilesebilir dedi ve bizi bı oetopedi doktoruna yönlendirdi pazartesi gidicez inşallah. Diğer doktor direk pavlik bandaj demişti ama o da çok zor olmalı. Tam hareketlenmeye basladilar. Bakalım pazartesi biraz daha şekillenecek. Arkadaşlar naçizane tavsiyem kalça kontrolünü çok fazla 3. Aya doğru hatta 2. Aya bile bırakmayın. Ne kadar geç tedavi o kadar zor anladığım
canım ya sen kuruyemiş yiyor musun bir de laktoz intoleransı olabilir mi hiç bu ihtimali konuştunuz mu doktorla relaktaz yada laktazim denedinizmi sizAşı sonrası ateş bitti yolculuğa çıktık çocuğu çarptı herhalde
2 gün mahvoldum şimdi de çok uyuyor az emiyor
Ay pohpohum aşıdan sonra 11 gün geçti o gündem beri 238 gr almış günlük 21.6 gr yapıyor. 2 gündür bariz az emdi.
Pazartesi alerji doktoruna gideceğim bakalım o zamana kadar ne kadar kilo alacak.
Operasyonu okudum yaa düzelmemiş çok üzüldüm kuzucum
Ne zaman olacak ?
Kesinlikle Doktor bulmak çok zor
Ben de katı diyet yapıyorum 1 buçuk Aydır hiçbir düzelme yok şu anda.
Yumurta, dana eti, tüm süt ve süt ürünleri paketli gıdaları kestim. Sonra susam ve ürünlerini de ekledim. tahin vs.
Pazartesi doktor kontrolünde domates kesmeyi de önereceğim
Aşırı düzenli tükettiğim tek besin domates ve ekmek kaldı şu anda.
Huzursuzluk konularına katılıyorum maalesef..
İnşallah canımşimdi bir de şehir değişikliği yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet inşallah orada bulurum
Minnoşum 2 gündür ağlama atağı yok ama bu seferde az emip sürekli uyuyor. Ben de biraz ev işlerine verdim kendimi yemek yaptım.
Garip şeyler oluyor yavrumda anlamıyorum
Uyusa dert uyumasa dert
Ben de özledim konuşmaları okuya okuya anca yetişiyorum
Spice im nasılsın ya bu tansiyon niye çıkmış böyleee ??
Şuan durumlar nasıl sen nasılsın bebiş nasıl düştü mü tansiyon ?
Ben temizlik ve yemek kısmına yetiştim gibi bi kaç aya makyaj da yaparım herhalde
Ya başından beri benim de aklımı kurcalıyordu sizde başka sıkıntı olabilir mi diye
Belirti olsa alerji mi acaba diyeceğim de
İnşallah çözülür minnoşumun kilo alımı zamanla artar
Sana kocaman sarılmak istiyorum
Emin ol hepimiz eşler, aileler, çevremiz vs tarafından kötü davranışlara maruz kaldık. Buraya daha sık uğra içini dök ve yalnız olmadığını bil olur mu?
Sütü düşünmeyi bırak çocuğunun yüzüne bak konuş onunla güzel şeyler hayal et, uyuyup dinlenmeye çalış. Ben de tek bakıyorum, evet çok zor oluyor.
Ama su ve dinlenme en önemli etken. Benim de yalnız kalınca yorgunluktan sütüm azaldı ama toparladık gibi.
Dereotu, ıspanak hurma güzel süt yapıyor deneyimime göre. Ama önce su su su ve uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?